Results 421 to 435 of 753
-
22-05-2020, 06:18 #421
λεμονοπιτα τρολλαρεις? δλδ θα εκανες σχεση με καποιον π δν γουσταρεις αλλα δν βρισκεις?
η σχεση ειναι ωραια γτ υπαρχουν αμοιβαια συναισθηματα.....αλλιως τι να την κανεις? καλυτερα μονη σου..
επισης με κανεναν δεν θα βγεις και θα σ πει στο πρωτο ραντεβου θελω σχεση μαζι σου...αυτο γινοταν στο δημοτικο....η σχεση χτιζεται.....στην αρχη ειναι γνωριμιααα και μετα γινεται σχεση.
- 22-05-2020, 09:48 #422
Ναι, λογικό να μην σου πει κάποιος ότι θέλει σχέση από το πρώτο ραντεβού, ούτε εγώ θα το έλεγα.
Αλλά όχι αυτό το χάλι " θέλω κάτι χαλαρό" με το καλημέρα σας.
Σίγουρα θα είναι ωραία τα αμοιβαία συναισθηματα, αλλά εγώ δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο και μου φαίνεται και καπως "πολυτέλεια" για την κατάσταση μου.
Συμφωνώ ότι υπάρχουν κι άλλα ωραία στη ζωή πέρα από τις σχέσεις. Όμως οι γύρω σου σε αντιμετωπίζουν κάπως αν δεν έχεις σχέση. Μια "φίλη" μου είχε πει εμμέσως ότι δεν έχω να κάνω τίποτα στη ζωή μου επειδή δεν έχω σχέση.
Και μου έχει γίνει άγχος. Νιώθω ενοχές που στα καλύτερα μου χρόνια δεν έχω σχέση.
Βλέπω πως αντιμετωπίζουν όσους έχουν σχεση , σαν να είναι επιτυχημένοι , δεν ξέρω πως να το πω
22-05-2020, 09:51 #423
22-05-2020, 10:55 #424george1520GuestΜα όντως ισχύει.. Όσοι έχουν σχέση τρέχουν στο χορτάρι με τις πεταλουδιτσες να πετάνε δίπλα τους και είναι ευτυχισμένοι και όσοι δεν έχουν είναι σε μια γωνιά και κλαίνε.
Είμαι σίγουρος πως η μόνη συζήτηση που έχεις με φίλους, γνωστούς κτλ είναι για σχέση γιαυτό και τα σχόλια που ακούς έχουν να κάνουν με αυτό το θέμα. Και να σου πω κάτι το τι θα κρατήσεις από μια συζήτηση έχει να κάνει αποκλειστικά με σένα και μόνο. Εδώ το θέμα σε λίγο θα γίνει βιβλίο, όπου ακούς τα ίδια και τα ίδια αλλά έχεις την τάση να απορροφάς μόνο ότι έχει να κάνει με το "πρόβλημα" σου και συνήθως είναι τα αρνητικά σχόλια.
22-05-2020, 11:01 #425
22-05-2020, 11:04 #426george1520Guest
22-05-2020, 11:07 #427
Ίσως γιατί έχεις κάνει σχέσεις και δεν αισθάνεσαι μειονεκτικά ή γιατί έχεις καλύτερη "κριτική" ικανότητα
Συνήθως όσο πιο χαμηλή αυτοπεποίθηση έχουμε σε κάτι τόσο πιο εύκολα "μασάμε" σε ο,τι μας λένε. Το έχω παρατηρησει ότι σε θέματα που έχω αυτοπεποίθηση δεν δίνω σημασία ενώ σε αυτό στέκομαι στο οτιδήποτε αρνητικό
22-05-2020, 11:44 #428george1520GuestΆρα βρήκες και ποιος είναι ο λόγος που σε επηρεάζει η γνώμη του οποιουδήποτε όσο αφορά αυτό το θέμα.. Το τι κρατάμε σε μια συζήτηση είναι πάντα επιλογή μας, όπως και ποιους ανθρώπους θα έχουμε δίπλα μας. Αν φτιαξεις την αυτοπεποίθηση σου θα δεις πως όλα στην ζωή σου θα κυλάνε πιο εύκολα και δεν θα κάνεις πολλές σκέψεις για το οτιδήποτε. Ίσως θα σε βοηθούσε κιόλας να χαλαρώσεις λιγο και να μην ψάχνεις τόσο έντονα για άντρα γιατί τρως συνέχεια χαστούκια και κάνεις πιο δύσκολη την δουλειά με τον ψυχολόγο. Άσε που πιστεύω ότι ψάχνεις άντρα σε λάθος μέρος. Εκεί συνήθως είναι άνθρωποι που θέλουν μόνο σεξ, παντρεμένοι, ανώμαλοι και ελάχιστοι που ψάχνουν όντως σχέση. Άρα τι κάνεις? Εκεί ενισχύεις αυτό που ήδη πιστεύεις για σένα αλλά και τους άντρες.
22-05-2020, 12:09 #429
Γενικά νομίζω ότι ικετεύεις με τον τρόπο σου όποιον γνωρίσεις για να κάνετε σχέση. Αυτό είναι λάθος τακτική
22-05-2020, 12:16 #430
Μπορεί να ξεκινήσω κάτι από τον Οκτώβριο και έτσι θα έχω ευκαιρίες για γνωριμίες και από κοντά. Αλλά κάτι τέτοιο θα πάρει χρόνο και δεν ξέρω αν θα γνωρίσω άντρες ή αν θα είναι καλοί για σχέση. Και για να κάνουμε παρέα και να μου γνωρίσουν φίλους τους θα περάσει καιρός.
Οπότε παράλληλα θα ψάχνω από σοσιαλ αλλά θα κάνω τις σωστές κινήσεις αυτή τη φορά. Θα το λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ξεπετες. Θέλω να δω αν θα πιάσει αυτή η τακτική.
Συνήθως να χαλαρώσω μου λένε και η ψυχολόγος το ίδιο λέει. Άμα δεν κυνηγάς όμως αυτό που θες να αποκτήσεις πως θα γίνει? Θα καθυστερήσει και δεν νομίζω ότι με παίρνει άλλο.
Δεν ικευτευω ευθέως για σχέση, γιατί οι συγκεκριμένοι έλεγαν ότι θέλουν κάτι χαλαρό και πήγαινα με τα νερά τους μήπως και αλλάξουν γνώμη
22-05-2020, 13:35 #431george1520GuestΈχεις την εντύπωση ότι όσοι έχουν σχέση το κυνηγάνε; αν ναι τότε έχεις λάθος. Συνήθως οι άνθρωποι που κυνηγάνε κάτι με τόση μανία δεν καταφέρνουν να πετύχουν το στόχο τους και αν τα καταφέρουν τότε δεν θα είναι όπως θέλουν τα πράγματα. Εσύ θες να κάνεις απλά μια σχέση, έτσι για να λες ότι έχεις σχέση, για να δείχνεις στους άλλους ότι έχεις σχέση κτλ. Νομίζεις ότι θα ηρεμήσεις έτσι; Εγώ σου λέω όχι. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πιο απλές και εσύ πνιγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Ότι είναι να έρθει θα έρθει μόνο όταν χαλαρώσεις και ότι αξίζει θα μείνει γιατί θέλει να μείνει.. Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια για να λέμε. Δεν σου είπα μείνε μέσα στο κρεβάτι σκεπασμένη μέχρι πάνω και θα έρθει από το παράθυρο ο πρίγκιπας αλλά εσύ το πηγες στο άλλο άκρο..
22-05-2020, 16:13 #432
Ξερω και ατομο της οικογενειας μου (αγορι) που ψαχνεται μεσω εφαρμογων και βρισκει ΣΧΕΣΗ, οχι απλη καβατζα. Αλλα οποτε θελει βρισκει.
Και οταν δεν εκανα καμια κινηση η μητερα μου με συμβουλευε να ψαχνω, αλλιως τιποτα δεν ερχεται απο μονο του.
Και τωρα αυτο κανω. Ψαχνω, δοκιμαζω, αλλα τρωω μεγαλες απογοητευσεις,κατα διαστηματα δεν θελω κανεναν απολυτως και νιωθω ηττημενη και χωρις ορεξη, αλλα μετα συνεχιζω την προσπαθεια.
Ναι, θελω να κανω μια σχεση, ιδανικα με καποιον που θα μου αρεσε, αλλα αυτο δεν βλεπω να γινεται ευκολα. Οποτε ας αρκεστω σε κατι κατωτερο, δεν με πειραζει, αρκει να δω πως ειναι να εχεις σχεση! Θελω να εχω καποιον να βγαινουμε, να μιλαμε, να παμε καμια εκδρομη, να μου κανει δωρα και να ζησω κι εγω οσα εχουν ζησει οι πρωην φιλες μου (που δεν εχουν προσπαθησει στη ζωη τους ουτε τα μισα απο οσα εγω)
Οσο για το θεμα της "φιγουρας", ναι δεν θα με χαλαγε να πουν "α η λεμον εχει αυτον και περναει μια χαρα" , απο το να με αντιμετωπιζουν σαν κακομοιρα που της τυχαινει ο ενας μαλακας μετα τον αλλον και την θελουν μονο για το πηδημα και δεν εχει φτασει καν εκει γιατι δεν μπορει να εμπιστευτει, ενω ολες οι συμμαθητριες της εχουν εμπειριες (Εστω και με ενα ατομο, αλλα εχουν)
22-05-2020, 16:27 #433
oi simvoules tou tipou min piezeis katastaseis giati fernoun asxima apotelesmata i tha erthei kai gia sena ayti i ora pou tha kaneis sxesi,einai mono gia ta skoupidia.Efoson pires tin apofasi oti tha kaneis sxesi,gia tous dikou sou logous pou einai apolita sevastoi tha sinexiseis na dineis to 100% tou eaytou sou kai na prospatheis me nixia kai me dontia gia na pareis afto pou thes.Sinexise ta dating apps vgaine rantevou,ksekina drastiriotites kai proseggize kai kanan agnosto opos eipame.
Exeis mpei eidi sto sosto dromo,kai einai apolita logiko na niotheis meionektika,an de ziseis aytes tis empeiries tora pote tha tis ziseis?sta 50 sou?
keep the hard work girl
22-05-2020, 16:37 #434
ε ακριβως επειδη προσπαθω πολυ στενοχωριεμαι
ειδικα οταν σε φιλες μου ηρθε τοσο αβιαστα και μαλιστα τους αρεσε κιολας αυτος που ειχαν
εγω προσπαθω και με ατομα που δεν μου λενε κατι ιδιαιτερο
22-05-2020, 16:48 #435george1520GuestΠως ξέρουν οοοοολοι αυτοί τι γνωριμίες έκανες αφού όπως λες οι συζητήσεις που κάνεις δεν αφορούν αυτό το θέμα?
Αν θεωρείς εσυ (γιατί εσύ με νοιάζεις εδω) ότι οι δικές μου συμβουλές είναι για τα σκουπίδια τότε δεν θα μπω ξανά στην διαδικασία να σχολιασω. Θα μπορούσα άνετα να σου προτείνω τρόπους για να ψάξεις άντρα αλλά προτίμησα να δώσω σημασία σε αυτό που βλέπω και όχι επιφανειακά..