Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 51 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast
Results 556 to 570 of 753
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ακριβως γι αυτο σου λεω οτι εισαι ευθικτη χωρις λογο και εισαι ανταγωνιστικη και εχθρικη με τις γυναικες που εχουν σχεση.
    δηλαδη, γιατι ηταν μαλακια που προθυμοποιηθηκε να σου γνωρισει καποιον;;;; ποιο ηταν το κακο;;;;
    γιατι χαρηκες που σε "ψιλοφλερταρε" το αγορι της και μιλας σαν να την "εκδικηθηκες";;; για ποιο πραγμα ηθελες να την εκδικηθεις; επειδη ηθελε να σε βοηθησει;
    και τι εννοεις οτι σε φλερταρε το αγορι της; σου ειπε πχ οτι εισαι ομορφη; τι εννοεις με το "ψιλοφλερτ";
    ποια "ολα" πληρωνονται εδω; τι σου εκανε η κοπελα;;
    η μηπως επειδη εχει αγορι, και την ζηλευεις γι αυτο;;;
    Δεν θίχτηκα που μου γνώρισε κάποιον.
    Ίσα ίσα το βρήκα ως ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να τον έχω και να αποκτήσω κι εγώ +1 εμπειρία.

Όταν είχαμε βγει όλοι μαζί το αγόρι της με κοιτούσε σε μερικές φάσεις περίεργα και μου άρεσε κι εμένα, δεν μπορώ να πω.
    Και τον είδα κάπου τις προάλλες τα Χριστούγεννα και μου την έπεσε , μου έκανε κοπλιμεντα και μου έδωσε και το τηλέφωνο του. (την σχόλασε στο μεταξύ αυτή)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Κορόιδεψα εγώ ποτέ κανέναν?
    Μην μας βάζεις όλες στο ίδιο τσουβαλι.
    Ναι, κάποια στιγμή βαριομαστε τις σαχλαμάρες και θέλουμε σχέση! Οι άντρες δεν κάνουν το ίδιο και μάλιστα σε μεγαλύτερη ηλικία?
    Αν εσύ δεν με δεχόσουν πρόβλημα σου.
    Εξάλλου σε όποιον γνωρίζω δεν λέω με ποσους βγήκα πριν, κρυβω αρκετά. Λέω μόνο ότι δεν είχα κατι σοβαρό ως τώρα. Δεν με ρώτησε ποτέ κανείς με ποσους έχω βγει ραντεβού, με πόσους έχω φασωθει και με πόσους έχω πηδηχτεί( καλά εδώ μηδέν είναι η απάντηση). Μόνο ένας αλλά δεν σχολίασε κάτι αρνητικό
    φυσικα και θελουν σχεσεις οι ανδρες.
    αλλα οχι αυτοι που μπαινουν σε σαιτ γνωριμιων.
    ακομα κι αυτοι, κανουν σχεσεις, αλλα εκει, δεν μπαινουν για να κανουν σχεση, αλλα σεξ!!!
    ΑΝ απο σποντα καποιο σεξ συνεχιστει και προκυψει σχεση, ειναι εξαιρεση, αλλα δεν ψαχνουν σχεση εκει.
    εσυ εξακολουθεις να ψαχνεις σχεση εκει μεσα, και να βγαζεις συμπερασματα για ολους τους ανδρες απο αυτους που ψαχνουν για σεξ στο τιντερ και στο μιντερ.
    αν βαρεθηκες "τις σαχλαμαρες" οπως λες, κανε επιτελους ανθρωπινες σχεσεις.

Senior Member
    Ίσα ίσα το βρήκα ως ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να τον έχω και να αποκτήσω κι εγώ +1 εμπειρία.

Όταν είχαμε βγει όλοι μαζί το αγόρι της με κοιτούσε σε μερικές φάσεις περίεργα και μου άρεσε κι εμένα, δεν μπορώ να πω.
    Και τον είδα κάπου τις προάλλες τα Χριστούγεννα και μου την έπεσε , μου έκανε κοπλιμεντα και μου έδωσε και το τηλέφωνο του. (την σχόλασε στο μεταξύ αυτή)
    μα δεν μας απαντας, γιατι μιλας με κακια και εκδικητικοτητα για την κοπελα του!!!
    ποιο ηταν το κακο που σου εκανε;;;;
    το οτι ειχε ανδρα κι εσυ δεν ειχες, η το οτι σου γνωρισε κι εσενα ανδρα μηπως κανεις κατι;

Senior Member
    μα δεν μας απαντας, γιατι μιλας με κακια και εκδικητικοτητα για την κοπελα του!!!
    ποιο ηταν το κακο που σου εκανε;;;;
    το οτι ειχε ανδρα κι εσυ δεν ειχες, η το οτι σου γνωρισε κι εσενα ανδρα μηπως κανεις κατι;
    Το κακό ήταν ,όπως εγραψα και πιο πάνω, τα σχόλια και οι μπηχτές που έκανε
    Εγώ στην αρχή είχα χαρεί που είχα βρει μια κοπέλα να μιλάω
    Μετά με "παρηγορούσε" χωρίς να της το ζητήσω και μου έλεγε " είσαι ομορφη, εξυπνη, σιγουρα θα βρεις καποιον"
    επισης σχολιασε εμμεσα το ντυσιμο μου, δηλαδη ελεγε για μια κοπελα που φορουσε ενα σορτς παρομοιο με το δικο μου, οτι πως βγηκε ετσι εξω και οτι ψαχνεται
    γενικα ειχε ενα κομπλεξ με το ντυσιμο των κοριτσιων

Senior Member
    Το κακό ήταν ,όπως εγραψα και πιο πάνω, τα σχόλια και οι μπηχτές που έκανε
    Εγώ στην αρχή είχα χαρεί που είχα βρει μια κοπέλα να μιλάω
    Μετά με "παρηγορούσε" χωρίς να της το ζητήσω και μου έλεγε " είσαι ομορφη, εξυπνη, σιγουρα θα βρεις καποιον"
    επισης σχολιασε εμμεσα το ντυσιμο μου, δηλαδη ελεγε για μια κοπελα που φορουσε ενα σορτς παρομοιο με το δικο μου, οτι πως βγηκε ετσι εξω και οτι ψαχνεται
    γενικα ειχε ενα κομπλεξ με το ντυσιμο των κοριτσιων
    ποιες μπηχτες βρε λεμον;;;; για το σορτς συμφωνω, οτι ειναι συντηρητισμος να σχολιαζει το ντυσιμο σαν προκλητικο, αλλα εσυ μιλας με τρομερη κακια και εκδικητικοτητα γι αυτην ΕΙΔΙΚΑ στο θεμα του συντροφου, που τι εκανε; σου γνωρισε ανδρα!!!
    ειπες οτι ηταν μαλακια το "θα σου γνωρισω εγω καποιον". γιατι ηταν μαλακια;;; αφουε δω χοροπηδας λεγοντας οτι ψαχνεις ανδρα, και ειπες οτι της το εκμυστηρευθηκες κι εκεινης (χωρις να χαοροπηδας προφανως, και χωρις να λες οτι θα εβγαινες με οποιον ναναι ακομα και με "σαβουρες" οπως ειπες). και τι κακο εκανε;;; σου ειπε να σου γνωρισει καποιον. γιατι μιλας με τοση κακια γι αυτην ;
    ο μονος λογος ειναι οτι την ζηλευες λεμον και λεγε οτι θες..
    ειναι ολοφανερο.

Senior Member
    ποιες μπηχτες βρε λεμον;;;; για το σορτς συμφωνω, οτι ειναι συντηρητισμος να σχολιαζει το ντυσιμο σαν προκλητικο, αλλα εσυ μιλας με τρομερη κακια και εκδικητικοτητα γι αυτην ΕΙΔΙΚΑ στο θεμα του συντροφου, που τι εκανε; σου γνωρισε ανδρα!!!
    ειπες οτι ηταν μαλακια το "θα σου γνωρισω εγω καποιον". γιατι ηταν μαλακια;;; αφουε δω χοροπηδας λεγοντας οτι ψαχνεις ανδρα, και ειπες οτι της το εκμυστηρευθηκες κι εκεινης (χωρις να χαοροπηδας προφανως, και χωρις να λες οτι θα εβγαινες με οποιον ναναι ακομα και με "σαβουρες" οπως ειπες). και τι κακο εκανε;;; σου ειπε να σου γνωρισει καποιον. γιατι μιλας με τοση κακια γι αυτην ;
    ο μονος λογος ειναι οτι την ζηλευες λεμον και λεγε οτι θες..
    ειναι ολοφανερο.
    Προφανως οταν δεν εχεις τα προσοντα να υποστηριξεις ενα ντυσιμο, σχολιαζεις οσες μπορουν να το υποστηριξουν. Οι κοπελες που σχολιαζε ηταν πολυ ωραιες.
    Μαλακια ηταν επειδη ειπε ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ " ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΑΝΤΡΑ" και της λεω "γιατί, μονη μου δεν μπορω?" και λεει " φυσικά και μπορείς" και την επομενη φορα που βγηκαμε κανονισε να μας δει αυτος ο φιλος του αγοριου της
    σε αυτον ειχε "προξενεψει" και παλιοτερα μια αλλη φιλη της
    και τη συγκεκριμενη σχεση, οχι δεν την ζηλευα
    το ελεγε και η ιδια πως αυτος ηθελε να βγαινουν μονο στην περιοχη του και δεν ξεκουνιοταν παραπερα
    και τον κατηγορησε και μπροστα σε ολους οτι την εχει δεδομενη και οτι κοιταει αλλες
    τετοια σχεση, ευχαριστω πολυ, δεν θα την ηθελα
    κατα τ αλλα μονο εγω κανω ο,τι να ναι με οποιον να ναι, για να λεω οτι παιζει κατι

Senior Member
    Με φλερτάρουν στη μία δουλειά που είμαι κάποιοι περαστικοί και στον δρόμο και στο γυμναστήριο αλλά κυρίως στη δουλειά.
    Όμως δεν είναι φλερτ σε φάση ότι θέλουν να με γνωρίσουν καλύτερα. Πιο πολύ κοπλιμεντα είναι ή σε μαγαζιά προσφέρονται να με εξυπηρετήσουν και κάνουν σχόλια του τύπου " ωραία κοπέλα είσαι και νέα, μην σου μιλάω στον πληθυντικό". Κάποιοι μάλιστα είναι και πολύ ωραίοι.
    Είμαι χαμογελαστή, απαντάω ευγενικά αλλά δεν μου ζητάνε τηλεφωνο ή φβ. Και από τη στιγμή που κάποιος μου κάνει κάποια κοπλιμεντα θεωρώ πως θα φανώ υπερβολική αν του ζητήσω εγώ τηλέφωνο.
    εσενα οποιος σου μιλαει θελεις ντε και καλα να ανταλλαξετε τηλεφωνα?
    ουτε η ματινα μανταρινακη δεν κανει ετσι

Senior Member
    Προφανως οταν δεν εχεις τα προσοντα να υποστηριξεις ενα ντυσιμο, σχολιαζεις οσες μπορουν να το υποστηριξουν. Οι κοπελες που σχολιαζε ηταν πολυ ωραιες.
    Μαλακια ηταν επειδη ειπε ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ " ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΑΝΤΡΑ" και της λεω "γιατί, μονη μου δεν μπορω?" και λεει " φυσικά και μπορείς" και την επομενη φορα που βγηκαμε κανονισε να μας δει αυτος ο φιλος του αγοριου της
    σε αυτον ειχε "προξενεψει" και παλιοτερα μια αλλη φιλη της

και τη συγκεκριμενη σχεση, οχι δεν την ζηλευα
    το ελεγε και η ιδια πως αυτος ηθελε να βγαινουν μονο στην περιοχη του και δεν ξεκουνιοταν παραπερα
    και τον κατηγορησε και μπροστα σε ολους οτι την εχει δεδομενη και οτι κοιταει αλλες
    τετοια σχεση, ευχαριστω πολυ, δεν θα την ηθελα
    κατα τ αλλα μονο εγω κανω ο,τι να ναι με οποιον να ναι, για να λεω οτι παιζει κατι
    οχι απαραιτητα. μπορει να σχολιαζει γιατι ειναι συντηρητικη. ξερω πολλες γυναικες που ενω ειναι αδυνατες, ουτε ντυνονται προκλητικα, και κατακρινουν το προκλητικο ντυσιμο ως 'δευτερο". δεν ειναι επειδη ζηλευουν. ειναι επειδη δεν τους αρεσει.
    δεν ζηλευουν ολοι οσοι κατακρινουν τους αλλους, οπως κανεις εσυ.
    εσυ κατακρινεις με μονο κινητρο την ζηλεια σου για τις αλλες γυναικες.
    ζηλευεις οσες δεν γυμναζονται και εχουν ανδρα, οσες εχουν κιλα και εχουν ανδρα, οσες τολμουν να σου γνωριζουν φιλους τους ενω οι ιδιες εχουν ανδρα, γενικα, ολες τις ζηλευεις, ισως εκτος απο οσες δενε χουν ανδρα...
    ειναι πολυ απωθητικο το σκεπτικο σου και προφανως τα εκπεμπεις ολα αυτα, γιαυτο δεν χεις φιλες που να σου συμπαραστεκονται πραγματικα.

ναι, μας επαναλαμβανεις το ιδιο σκηνικο αλλα παλι δεν εξηγεις γιατι ηταν "μαλακια" αυτο που ειπε κι αυτο που εκανε, ενω εξακολουθεις να την επικρινεις , επαναλαμβανω μονο και μονο επειδη ειχε ανδρα. αυτος ειναι ο λογος της αντιπαθειας σου και της ανταγωνιστικοτητας σου.
    ζηλεια λεγεται αυτο, και πρεπει να απαλλαγεις για να ηρεμησει η ψυχη σου

υ.γ. δεν ζηλευεις το πως ηταν η σχεση τους. αυτο που ζηλευεις ΣΕ ΟΛΕΣ, ειναι το οτι εχουν μια σχεση, οπως και ναναι αυτη, οπως κι εσυ μας λες οτι βγαινεις με οποιον ναναι, μονο για να κανεις μια οτι ναναι σχεση με καποιον κι ας μην σουα ρεσει καν.

Senior Member
    οχι απαραιτητα. μπορει να σχολιαζει γιατι ειναι συντηρητικη. ξερω πολλες γυναικες που ενω ειναι αδυνατες, ουτε ντυνονται προκλητικα, και κατακρινουν το προκλητικο ντυσιμο ως 'δευτερο". δεν ειναι επειδη ζηλευουν. ειναι επειδη δεν τους αρεσει.
    δεν ζηλευουν ολοι οσοι κατακρινουν τους αλλους, οπως κανεις εσυ.
    εσυ κατακρινεις με μονο κινητρο την ζηλεια σου για τις αλλες γυναικες.
    ζηλευεις οσες δεν γυμναζονται και εχουν ανδρα, οσες εχουν κιλα και εχουν ανδρα, οσες τολμουν να σου γνωριζουν φιλους τους ενω οι ιδιες εχουν ανδρα, γενικα, ολες τις ζηλευεις, ισως εκτος απο οσες δενε χουν ανδρα...
    ειναι πολυ απωθητικο το σκεπτικο σου και προφανως τα εκπεμπεις ολα αυτα, γιαυτο δεν χεις φιλες που να σου συμπαραστεκονται πραγματικα.

ναι, μας επαναλαμβανεις το ιδιο σκηνικο αλλα παλι δεν εξηγεις γιατι ηταν "μαλακια" αυτο που ειπε κι αυτο που εκανε, ενω εξακολουθεις να την επικρινεις , επαναλαμβανω μονο και μονο επειδη ειχε ανδρα. αυτος ειναι ο λογος της αντιπαθειας σου και της ανταγωνιστικοτητας σου.
    ζηλεια λεγεται αυτο, και πρεπει να απαλλαγεις για να ηρεμησει η ψυχη σου

υ.γ. δεν ζηλευεις το πως ηταν η σχεση τους. αυτο που ζηλευεις ΣΕ ΟΛΕΣ, ειναι το οτι εχουν μια σχεση, οπως και ναναι αυτη, οπως κι εσυ μας λες οτι βγαινεις με οποιον ναναι, μονο για να κανεις μια οτι ναναι σχεση με καποιον κι ας μην σουα ρεσει καν.
    σχεση με οποιον να ναι θα εκανα με την προυποθεση να μου φερεται καλα, να πηγαινουμε βολτες,να κανουμε αυτα που θελω
    με καποιον που ξενοκοιταει και δεν ξεκουνιεται απο το σπιτι του, και δεν με κανει να νιωθω ομορφη, οχι δεν θα εκανα σχεση

Senior Member

αλλα δεν εγινε τιποτε, προφανως.
    εδω βγαινεις με ανδρες που δεν σου αρεσουν, που τους αποκαλεις σαβουρες, εκεινος ειχες πειοτι σου αρεσε. αν σε ηθελε θα πηγαινες τρεχοντας. αρα, δεν σε ηθελε..

Senior Member
    σχεση με οποιον να ναι θα εκανα με την προυποθεση να μου φερεται καλα, να πηγαινουμε βολτες,να κανουμε αυτα που θελω
    με καποιον που ξενοκοιταει και δεν ξεκουνιεται απο το σπιτι του, και δεν με κανει να νιωθω ομορφη, οχι δεν θα εκανα σχεση
    μα στο ειπα ηδη, δεν ζηλευεις την σχεση την ιδια, ζηλευεις οτι ΕΧΕΙ σχεση ενω εσυ δεν εχεις.
    κι αυτο φαινεται απο τον τροπο που μιλας γι αυτες τις γυναικες. δεν μπορεις να το κρυψεις.

Senior Member
    αλλα δεν εγινε τιποτε, προφανως.
    εδω βγαινεις με ανδρες που δεν σου αρεσουν, που τους αποκαλεις σαβουρες, εκεινος ειχες πειοτι σου αρεσε. αν σε ηθελε θα πηγαινες τρεχοντας. αρα, δεν σε ηθελε..
    Με τον φιλο του αγοριου της βγαιναμε για περιπου εναν μηνα, φιλιομασταν, φασωνομασταν αλλα ειπαμε να το παμε χαλαρα (δεν μου αρεσε )
    το αγορι της μου εδωσε το τηλεφωνο του, αλλα δεν τον πηρα λογω του οτι ειχα κανει κατι με εναν φιλο του και δεν ηθελα να δωσω και δικαιωματα σε αυτην να με σχολιαζει

Senior Member
    μα στο ειπα ηδη, δεν ζηλευεις την σχεση την ιδια, ζηλευεις οτι ΕΧΕΙ σχεση ενω εσυ δεν εχεις.
    κι αυτο φαινεται απο τον τροπο που μιλας γι αυτες τις γυναικες. δεν μπορεις να το κρυψεις.
    ε γιατι καποιες να τις παιρνουν στα σοβαρα (εστω κι αν η σχεση ειναι για τα μπαζα, αυτες δειχνουν οτι εχουν σχεση και ειναι "τακτοποιημενες" στο μυαλο των αλλων που δεν ξερουν)
    και εμενα οχι?

Senior Member
    να κανετε αυτα που θελεις?αυτα που θελει αυτος ΟΧΙ?

υγ ας κλεισει αυτο το θεμα εχει καταντησει κουραστικο

Senior Member
    ε γιατι καποιες να τις παιρνουν στα σοβαρα (εστω κι αν η σχεση ειναι για τα μπαζα, αυτες δειχνουν οτι εχουν σχεση και ειναι "τακτοποιημενες" στο μυαλο των αλλων που δεν ξερουν)
    και εμενα οχι?
    αρα, παραδεχεσαι οτι ζηλευεις.
    και να μην το παραδεχοσουν, ειναι ολοφανερο.

αυτο γινεται επειδη η συμπεριφορα σου δεν ειναι για να σε παιρνουν στα σοβαρα (λογω των συμπλεγματων που κουβαλας), ενω εκεινων που ζηλευεις, ειναι.

Page 38 of 51 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast