Γιατί δεν είμαι αρκετή; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 82 of 82
    Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Το θέμα δεν είναι όμως η εμφάνιση.....αν είσαι άσχημος η άσχημη ντάξει λες δεν με θέλουν για σχέση ή δεν έχω πέραση επειδή δεν είμαι ελκυστικός ανθρώπος........

Όταν όμως είναι καποιος ωραίος ή ωραία.......σχετικα έξυπνος και έχει και καλό χαρακτήρα και δεν μπορεί να σταυρωσει κάτι σοβαρό εκεί λες γιατί ρε πουστη;; τι φταίει τι λείπει.......!!!!!

Τουλάχιστον στο θεμα της ασχήμιας κάποιος μπορεί να το αποδώσει εκεί ότι δυσκολεύεται στις σχέσεις.......

Ξέρω ωραίες κοπέλες που είναι μόνες
    το θεμα ειναι οτι οι σχεσεις σε ευχαριστουν οταν εχεις αυτο που σ αρεσει αλλα σπανια συμβαινει αυτο αλλα ο κανονας ειναι καπιον να τον εχεις για χαρισμα και αυτος να σε κυνηγα σα τρελος και οσο περισσοτερο τον απαξιωνεις αυτος τοσο περισσοτερο να συνεχιζει το χαβα του δηλαδη τι θα κερδισει καπιος να εχει αυτο που δε τον ενδιαφερει και να κοιτα αυτο που τον ενδιαφερει απο αποσταση εγω πιστευω καλυτερα θα περναγε αν δεν ειχε σχεση και αντε και να πηγενε και σε ενα μπορντελο πολυτελειας το πολυ πολυ υποτιθετε οτι οι ανθρωποι κανουν σχεσειςε για να ευχαριστιθουν αντι9 να βολευτουν με οτι διαθεσιμο

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν δεις οτι ο αλλος ειναι βαρυς και θελει παρακαλια, οταν θελεις πιο πολλα κι ο αλλος θελει να ειστε χαλαρα, να φευγεις πρωτη.
    εγω δε βλεπω κανενα που θελει παρακαλια το μονο που βλεπω ειναι εναν που σε καθε του σταση διχνει οτι ειναι αρνητικος κι βαριεται σχεδον τα παντα και τη κανει σφυριζοντας..

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Να την τελειώνεις τη κατάσταση με συνοπτικές διαδικασίες γιατί θα σε φθείρει αυτό ......ενώ ο τύπος Θα είναι ευχαριστημένος μιας και αυτο μόνο θέλει
    ς κόλλησες μόνο και μόνο επειδή δεν θέλε υ...........
    εγω δε καταλαβαινω για πιο λογο να μην επιδιωκει καπιος να ειναι ευχαριστημενος και τι θα κερδισει απο μια σχεση ψυχανγκατικη οτι να ναι αρκει να κατσει εγω πχ την ιδανικη σχεση τη φανταζομαι ενας αντρας πιο πολυ τον συμφαιρει να ειναι ομορφο0ς και να βρει μια γυναικα μετρια σε προσωπο με ωραιο σωμα ετσι οστε το Α να συμπληρωνει το Β ολα τα υπολοιπα μου φαινονται ανουσια και βολεμα αρπα κολα αν θελει καπιος να κανει σχεση για να μην ειναι ευχαριστημενος ας το κανει ο ιδιος χωρις εμενα να με ενδιαφερει

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω δε βλεπω κανενα που θελει παρακαλια το μονο που βλεπω ειναι εναν που σε καθε του σταση διχνει οτι ειναι αρνητικος κι βαριεται σχεδον τα παντα και τη κανει σφυριζοντας..
    Δεν ειναι αρνητικός ουτε με βαριέται. Απλα δεν του αρέσω αρκετά γιατι δεν κολλάμε μαλλον. Τωρα μου εστειλε και δεν του απάντησα. Τον εχω κάνει mute να μην βλέπω τα μηνύματα του προφανως για να μην τον σκέφτομαι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω δε καταλαβαινω για πιο λογο να μην επιδιωκει καπιος να ειναι ευχαριστημενος και τι θα κερδισει απο μια σχεση ψυχανγκατικη οτι να ναι αρκει να κατσει εγω πχ την ιδανικη σχεση τη φανταζομαι ενας αντρας πιο πολυ τον συμφαιρει να ειναι ομορφο0ς και να βρει μια γυναικα μετρια σε προσωπο με ωραιο σωμα ετσι οστε το Α να συμπληρωνει το Β ολα τα υπολοιπα μου φαινονται ανουσια και βολεμα αρπα κολα αν θελει καπιος να κανει σχεση για να μην ειναι ευχαριστημενος ας το κανει ο ιδιος χωρις εμενα να με ενδιαφερει
    Προφανώς δεν θα ηθελα να κανω σχέση μαζι του ψυχαναγκαστικά και ουτε γινεται αυτο κιολας. Θα ηθελα να θελει αυτος σχεση μαζι μου.

Μονο εναν τερμα ανασφαλή τον συμφέρει αυτο. Για τι αλλο να προτιμήσει καποιος μια που θεωρεί μετρια στο πρόσωπο (Δηλαδή να μην του αρέσει και τόσο);

Senior Member
    κοιτα εμ μπορει να εισαι μετρια στο προσωπο αλλα να εισαι γυναικα οχι κοριτσι αλλεσ δυναμεισ κι επισησ σωματακι μπορει να εχει καλο που σε κανει ενα vw polo κι οχι golf ολοι βολευονται με polo αντι για golf αρκει να μη βγαζει προβληματα vw εισαι κι εσυ αλλα για την πολη τα αλλα ειναι για ταξιδια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φύγε!

Να δίνεις τον χρόνο σου και τον εαυτό σου μόνο σε άτομα που σε θέλουν!

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456