Δεν νιώθω χαρούμενη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Αν και μου φαίνεται αρκετά ύποπτος ο τύπος, αυτό με το κινητό μην το δενεις και κόμπο. Το κάνω κι εγώ συχνά, δεν απαντάω σε κινητό εύκολα όταν είμαι με άλλον, θέλω να είμαι μόνος και είχα όντως πρόβλημα με αυτό σε σχέσεις. Σκέψου όμως ότι ποτέ δεν απάτησα η έπαιζα με άλλη ταυτοχρονα όταν είχα σχέση.
    Ξέρεις τι, αυτό δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως είναι ύποπτος η όχι
    Τα μηνύματα πχ που του ερχόντουσαν αλλά δεν τα είδαμε ποτέ
    Είπε την δικαιολογία με την τηλεωραση ότι ειχε συνδεσει το κινητό κ αν έκανε κάτι εγώ θα το βλεπα που εν μέρη έχει δίκιο γιατί όντως θα το βλέπα νομίζω
    Και μετά που μιλήσαμε μου ορκίστηκε ξέρω γω και πως δεν τα έσβησε και γιατί να τα σβήσει και τέτοια
    Δεν ξέρω ειλικρινά αν είναι υπερβολική ώστε να διορθώθω η με έχει αρρωστήσει από την υποκρισία

george1520
    Guest
    Προσπάθησε να χαλαρώσεις για να μπορείς να δεις καθαρά τι γίνεται αλλά και τι νιωθεις για αυτόν τον άνθρωπο. Κάποτε ο φόβος της απόρριψης μας κάνει να κρεμομαστε από τον άλλον και δεν μπορούμε να δούμε καθαρά το τι είναι και αν αξίζει να είμαστε μαζί του. Συνήθως αυτό που φοβόμαστε και ασχολούμαστε τόσο πολύ μαζί του, το λουζομαστε οπότε κάνε δύο βήματα πίσω χωρίς να πιέζεις.
    Εγω προσωπικά δεν βλέπω μια γυναίκα ευτυχισμένη αλλά μια γυναίκα μέσα στην ανασφάλεια που τρέχει να προλάβει μην την κοροϊδέψουν και ένα άντρα που το βλέπει αλλά δεν κάνει κάτι να την ηρεμησει. Αυτό είναι σχέση για σένα? Να μην είσαι ήρεμη? Να φοβάσαι?

Senior Member
    Ρε παιδιά πάω να τρελαθώ ειλικρινά
    Η πρέπει να κλειστώ μέσα με ζιυρλομανδεια η ο άλλος με δουλεύει ψιλό γαζί
    Καταλαβαίνω πως είμαι μέσα στην ανασφάλεια προσπαθω να το πολεμάω, δεν είμαι κοινωνική αλλά δεν είναι ότι με απορρίπτουν.
    Είμαι στην ανασφάλεια γιατί εκεί έξω δεν υπάρχει ένας άντρας για να αγαπήσει, διαψαω για αγάπη δεν ζητιανεύω όμως από όποιον διποτε οποίος είναι κοντά μου προσπαθώ Να του παρέχω τα πάντα ειλικρινά.

Πείτε μου όμως κάτι πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό? Σήμερα μπήκα στο προφίλ του κ είδα ότι τον έκανε φίλη κάποια που την είχε στο παρελθόν του είχε πατήσει λικε σε φωτογραφίες οπότε την θυμόμουν
    Σήμερα λοιπόν τον έκανε φίλο (ενώ τον είχε που σημαίνει ότι τον έσβησε η τον μπλόκαρε και σβήστηκαν κ τα λικε της) τον παίρνω τηλέφωνο του το λέω και άρχιζε να γελάει και να μου λέει ότι άρχισα τα ίδια, και να μου λέει ότι δεν την ξέρει αλλά δεν τον άκουσα βέβαιο.... Άλλες φορές ορκίζονταν ξέρω γω σε ότι έχει ιερό και σήμερα πήγε κ καλά να ορκιστεί κ τον έπιασε γέλιο
    Δεν θέλω να κρίνετε αυτή την φορά κ να μου πείτε ότι είμαι μες την ανασφάλεια θέλω να μου πείτε όλο αυτό δεν είναι περίεργο? Κ δεν είναι το μοναδικό σκηνικό είναι αλλά τόσα όπως με τα μηνύματα αλλά ποτέ δεν μου απέδειξε κάτι σε τίποτα... Είμαι παράλογη?

Senior Member
    Τους κωδικούς στο δικο του φβ τους εχεις? Μπορείς να μπεις εκει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τους κωδικούς στο δικο του φβ τους εχεις? Μπορείς να μπεις εκει?
    Όχι δεν τιυς έχω μπαίνω απλά στο προφίλ του και βλέπω

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Roto el View Post
    Ρε παιδιά πάω να τρελαθώ ειλικρινά
    Η πρέπει να κλειστώ μέσα με ζιυρλομανδεια η ο άλλος με δουλεύει ψιλό γαζί
    Καταλαβαίνω πως είμαι μέσα στην ανασφάλεια προσπαθω να το πολεμάω, δεν είμαι κοινωνική αλλά δεν είναι ότι με απορρίπτουν.
    Είμαι στην ανασφάλεια γιατί εκεί έξω δεν υπάρχει ένας άντρας για να αγαπήσει, διαψαω για αγάπη δεν ζητιανεύω όμως από όποιον διποτε οποίος είναι κοντά μου προσπαθώ Να του παρέχω τα πάντα ειλικρινά.

Πείτε μου όμως κάτι πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό? Σήμερα μπήκα στο προφίλ του κ είδα ότι τον έκανε φίλη κάποια που την είχε στο παρελθόν του είχε πατήσει λικε σε φωτογραφίες οπότε την θυμόμουν
    Σήμερα λοιπόν τον έκανε φίλο (ενώ τον είχε που σημαίνει ότι τον έσβησε η τον μπλόκαρε και σβήστηκαν κ τα λικε της) τον παίρνω τηλέφωνο του το λέω και άρχιζε να γελάει και να μου λέει ότι άρχισα τα ίδια, και να μου λέει ότι δεν την ξέρει αλλά δεν τον άκουσα βέβαιο.... Άλλες φορές ορκίζονταν ξέρω γω σε ότι έχει ιερό και σήμερα πήγε κ καλά να ορκιστεί κ τον έπιασε γέλιο
    Δεν θέλω να κρίνετε αυτή την φορά κ να μου πείτε ότι είμαι μες την ανασφάλεια θέλω να μου πείτε όλο αυτό δεν είναι περίεργο? Κ δεν είναι το μοναδικό σκηνικό είναι αλλά τόσα όπως με τα μηνύματα αλλά ποτέ δεν μου απέδειξε κάτι σε τίποτα... Είμαι παράλογη?
    Όταν φύγουν τα λικε σημαίνει ότι η κοπέλα απενεργοποιησε τον λογαριασμό της και απλά το άνοιξε παλι τώρα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Όταν φύγουν τα λικε σημαίνει ότι η κοπέλα απενεργοποιησε τον λογαριασμό της και απλά το άνοιξε παλι τώρα..
    Όχι γιατί το έχω κάνει κ εγώ και τα παλιά μου λικε υπαρχουν κ εκτός αυτού δεν τον είχε φίλο και τον έκανε ξανά πόσο σύμπτωση?

george1520
    Guest
    Όχι γιατί το έχω κάνει κ εγώ και τα παλιά μου λικε υπηρχουν κ εκτός αυτού δεν τον είχε φίλο και τον έκανε ξανά πόσο σύμπτωση?
    Είδες ότι δεν τον είχε?? Ή απλά επειδή δεν υπήρχαν τα λικες της κτλ?

Senior Member
    Όταν κάνεις έναν φίλο καινούργιο στον έχει πάνω πάνω, εγώ πήγα τυχαία σήμερα στους φίλους του και είδα ότι ήταν αυτή πήγα κοίταξα να δω αν υπήρχαν τα λικε και δεν υπήρχαν
    Κ επίσης μου το είπε ότι τπν ακολούθησε αυτή σήμερα και είπε ότι δεν τον είχε παλια
    Κ σαν δικαιολογία μου είπε πως και μια άλλη δεν με είχε φίλο (ενώ τον είχε παλιά) κ τον ξανά έκανε σήμερα

george1520
    Guest
    Όταν κάνεις έναν φίλο καινούργιο στον έχει πάνω πάνω, εγώ πήγα τυχαία σήμερα στους φίλους του και είδα ότι ήταν αυτή πήγα κοίταξα να δω αν υπήρχαν τα λικε και δεν υπήρχαν
    Κ επίσης μου το είπε ότι τπν ακολούθησε αυτή σήμερα και είπε ότι δεν τον είχε παλια
    Κ σαν δικαιολογία μου είπε πως και μια άλλη δεν με είχε φίλο (ενώ τον είχε παλιά) κ τον ξανά έκανε σήμερα
    Όχι πάνω πάνω.. Εννοείς όταν μπεις στο προφίλ του άλλου βλέπεις στους φίλους του, τους τελευταίους που προσθεσε.. Εγώ προσωπικά θα έφευγα αυτή την ρύθμιση :).

Πόσες ώρες την ημέρα είσαι καλά με αυτόν τον άνθρωπο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Όχι πάνω πάνω.. Εννοείς όταν μπεις στο προφίλ του άλλου βλέπεις στους φίλους του, τους τελευταίους που προσθεσε.. Εγώ προσωπικά θα έφευγα αυτή την ρύθμιση :).

Πόσες ώρες την ημέρα είσαι καλά με αυτόν τον άνθρωπο?
    Όλες τις ώρες εκτός κ αν τσακωνομαστε

Senior Member
    Πάντα βρίσκει μια δικαιολογία να πει να με τουμπαρει
    Χθες χτύπαγε το κινητό του απανωτά μήνυματα το είχε συνδέσει το κινητό με την τηλεωραση και μου λέει αν έβλεπες ότι είχα κάνει κάτι θα το βλέπες και στην τηλεωραση
    Δεν εχω ενδείξεις και στοιχεία για να μπορέσω να φύγω και με τουμπαρει γιατί με κάνει να νιώθω πως φταίω
    Κάποιος από τους δύο αργά ή γρήγορα θα κουραστεί και θα φύγει
    αυτο που σου ειπε, δεν ισχυει.
    οταν βλεπεις γιουτουμπ στην τηλεοραση μεσω του κινητου, μεταδιδει μονο γιουτουμπ, δεν εμφανιζονται οι αλλες ειδοποιησεις στην τηλεοραση. και σιγουρα το ξερει αυτο. αρα σου ελεγε αλλα αντ αλλων...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν βλεπεις γιουτουμπ στην τηλεοραση μεσω του κινητου, μεταδιδει μονο γιουτουμπ, δεν εμφανιζονται οι αλλες ειδοποιησεις στην τηλεοραση. και σιγουρα το ξερει αυτο. αρα σου ελεγε αλλα αντ αλλων...
    Τι να πω... Ορκίζονταν σε θεούς και δαίμονες στην μάνα και όπου αλλού θες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ισχύει, στην ουσία απλά η εφαρμογή YouTube της τηλεορασης παίζει ότι και η εφαρμογή youtube του κινητού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ισχύει, στην ουσία απλά η εφαρμογή YouTube της τηλεορασης παίζει ότι και η εφαρμογή youtube του κινητού.
    αυτο λεω. το γιουτιουμπ παιζει η τηλ. οχι τα μηνυματα του κινητου.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast