Τελικά θα πάρω αντικαταθλιπτικά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Senior Member
    ειναι φαρμακα που εμενα με βοηθησανε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Καλημέρα παιδιά χθες πήρα για δεύτερη μέρα χάπι σεροξατ και το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ είχα νευρικότητα και στριφογυριζα.. μήπως είναι παρενέργειες; Τι παρενέργειες έχουν τα αντικαταθλιπτικά;

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Astronomy lover View Post
    Καλημέρα παιδιά χθες πήρα για δεύτερη μέρα χάπι σεροξατ και το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ είχα νευρικότητα και στριφογυριζα.. μήπως είναι παρενέργειες; Τι παρενέργειες έχουν τα αντικαταθλιπτικά;
    Έχουν, ειδικά τον πρώτο καιρό ο ύπνος και η νευρικότητα κάνουν πάρτυ...

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Έχουν, ειδικά τον πρώτο καιρό ο ύπνος και η νευρικότητα κάνουν πάρτυ...
    Τρόμαξα.. είπα να τα σταματήσω

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Δεν πρέπει να τα σταματήσεις. Τα φάρμακα θέλουν καποιον καιρό για να προσαρμοστεί ο οργανισμός σε αυτά και να δεις αποτελέσματα..
    Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, αλλά σιγα σιγά θα συνηθίσεις.
    Με 2 και 3 φορές που τα περνάς δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις διαφορά..

ntinti
    Guest
    Μην τρομάζεις θα έχεις αρκετά τον πρώτο καιρό θα κάνεις υπομονή και να μιλάς με τον γιατρό σου .Μην κάνεις το λάθος και τα διακόψεις μόνη σου μόνο με τις οδηγίες του.

Παιδιά τι διαφορές είδατε; Μετά από 20 μέρες είπε ο γιατρός ότι θα κάνουν δουλειά και ότι θα χρειαστεί να τα παίρνω για 6 έως 8 μήνες

Senior Member
    Πως νιώθεις? Πέραν της έντασης νιώθεις άλλες παρενέργειες?
    Τις 2 προηγούμενες φορές που είχα πάρει είδα διαφορά στις 15 μέρες...

hlias1988
    Guest
    ρε παιδια απο οτι εχω καταλαβει τα αντικαταθλιπτικα δεν ειναι ψυχοτροπα. ουτε εθιστικα ειναι.
    αμα διαβασεις στις οδηγιες θα δεις οτι ως παρενεργεια λεει αυτοκτονικες τασεις. δεν συμβαινει σε ολους. αλλα το γραφει το χαρτι. και αυτο υσχιει για ολα τα αντικαταθλιπτικα........

Όχι προς το παρόν μόνο νευρικότητα νιώθω σα να έχω πιεί 5 καφέδες.. ελπίζω με τον καιρό να νιώσω καλύτερα και να φτιάξει η διάθεση μου γιατί τίποτα δε μου δίνει χαρά αυτός είναι ο λόγος που μου είπαν ότι χρειάζομαι τα χάπια

Senior Member
    Εάν τα πήρες λόγω κατάθλιψης, άσχημης διάθεσης κτλ λογικά θα πάρει παραπάνω καιρό να φανεί το αποτέλεσμα. Εγώ έβλεπα διαφορά στα ψυχοσωματικά στις 15 μέρες. Στην διάθεση νομίζω κάνα δίμηνο μου έπαιρνε...

ntinti
    Guest
    Παιδιά τι διαφορές είδατε; Μετά από 20 μέρες είπε ο γιατρός ότι θα κάνουν δουλειά και ότι θα χρειαστεί να τα παίρνω για 6 έως 8 μήνες
    Ισως χρειαστείς και λιγο παραπάνω καθε οργανισμός δεν αντιδρά το ιδιο το σιγουρο ειναι οτι θα αρχισεις να βλεπεις πολλες διαφορες στη διαθεση σου!
    Κανονικα ο χρονος ειναι απο 6 μηνες εως 2 χρονια και μετα βλεπεις ...
    Μην φοβασαι στον εθισμο ,τα αντικαταθλιπτικα δεν εχουν καμια σχεση με αλλα φαρμακα που δινουν σε ψυχικες ασθενειες ...
    Αν διαβάσεις μελέτες που κυκλοφορούν εδω στο νετ θα εντυπωσιαστεις για το μεγαλο ποσοστου ανθρωπων που ενω ηταν αρνητικοι στην χορήγησή τους, τώρα δεν θέλουν να μπουν στην διαδικασία της διακοπής του ......

Μην βιαστείς να τα σταματήσεις ο χρόνος θα σου δείξει το πότε.
    Σημασια δεν εχει απλα να ζεις αλλα να ζεις την καθε στιγμη οποια να ειναι αυτη !

Καλη υπομονη!

Senior Member
    Παιδιά είναι πολύς ο κόσμος τελικά που παίρνει αντικαταθλιπτικά.Εγω τα άρχισα πριν 3-4 μέρες για τριτη φορά στη ζωή μου.Τις προηγούμενες δυο με βοήθησαν απίστευτα πολύ.Το κακό είναι πως όταν τα κόβω ξανά πέφτω μετα από καποιοα χρόνια ,όποτε έχω μάθει να ζω έτσι.Δυστυχως.
    Ειμαι 41 και πρώτη φορά τα πήρα στα 30 αν και καταθλιπτικός πρέπει να είμαι από την εφηβεία μου ,απλά εκείνα τα χρόνια δύσκολα γινόταν διάγνωση αν οι οικείοι σου δεν έδιναν σημασία.
    20mg ladose παίρνω και όποτε χρειαστεί 0,5mg Xanax για να μπορώ να αντιμετωπίσω το τσιτωμα που προκαλείται τις πρώτες μέρες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tselpemts View Post
    Παιδιά είναι πολύς ο κόσμος τελικά που παίρνει αντικαταθλιπτικά.Εγω τα άρχισα πριν 3-4 μέρες για τριτη φορά στη ζωή μου.Τις προηγούμενες δυο με βοήθησαν απίστευτα πολύ.Το κακό είναι πως όταν τα κόβω ξανά πέφτω μετα από καποιοα χρόνια ,όποτε έχω μάθει να ζω έτσι.Δυστυχως.
    Ειμαι 41 και πρώτη φορά τα πήρα στα 30 αν και καταθλιπτικός πρέπει να είμαι από την εφηβεία μου ,απλά εκείνα τα χρόνια δύσκολα γινόταν διάγνωση αν οι οικείοι σου δεν έδιναν σημασία.
    20mg ladose παίρνω και όποτε χρειαστεί 0,5mg Xanax για να μπορώ να αντιμετωπίσω το τσιτωμα που προκαλείται τις πρώτες μέρες.
    Καλησπέρα,
    Και εγώ σήμερα με τα χίλια ζόρια μετα από 1 μηνα προσπάθειας κατάφερα να ξεκινήσω το λαντοζ. Πως νιώθεις γενικά? Όλη μέρα παρατηρώ το σώμα μου να δω τι παρενέργεια θα μου φέρει...
    Τα χω παρει και εγώ άλλες δύο φορές και επίσης με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ. Αλλά η μνήμη μου έχει διαγράψει τις 2 προηγούμενες φορές που υπέφερα από ψυχοσωματικα φοβίες κτλ και θυμάμαι ελάχιστα και κυρίως δεν θυμάμαι τι μου προκαλούσε το λαντοζ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Καλησπέρα,
    Και εγώ σήμερα με τα χίλια ζόρια μετα από 1 μηνα προσπάθειας κατάφερα να ξεκινήσω το λαντοζ. Πως νιώθεις γενικά? Όλη μέρα παρατηρώ το σώμα μου να δω τι παρενέργεια θα μου φέρει...
    Τα χω παρει και εγώ άλλες δύο φορές και επίσης με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ. Αλλά η μνήμη μου έχει διαγράψει τις 2 προηγούμενες φορές που υπέφερα από ψυχοσωματικα φοβίες κτλ και θυμάμαι ελάχιστα και κυρίως δεν θυμάμαι τι μου προκαλούσε το λαντοζ..
    Εγώ έχω αγχώδη διαταραχή που προκαλεί κατάθλιψη όποτε το άγχος μου και το στρες είναι σε υψηλότερο επίπεδο πλέον με την χρήση του φαρμάκου.Γενικα μου προκαλεί μια εσωτερική ταραχή σαν να έχω πιει πολλούς καφέδες,με φέρνει σε μια κατάσταση που δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα και φυσικά απίστευτες κρίσεις πανικού.Ευτυχως είμαι άμαθος στις βενζο όποτε με 0,25mg Xanax γίνομαι άλλος άνθρωπος.
    Πάντως κάθε φορά που το παθαίνω έχει διαφορετικά συμπτώματα.Την πρώτη φορά δεν μπορούσα να φάω και έκλαιγα με το παραμικρό,την δεύτερη με προκάλεσε αϋπνία επι δυο μήνες δεν κοιμόμουν ποτε πάνω από 3 ώρες.Αυτη τη φορά άγχος στρες αγωνία τρόμο.
    Με σκέτο το λαντοζ μέχρι να κάνει επίπεδα στον οργανισμό δεν μπορώ να την παλέψω όποτε έχει δυο μέρες τώρα που παίρνω και λίγο ζαναξ το μεσημέρι όποτε από το απόγευμα και μετα είμαι σε πολύ καλά δεδομένα για τη φάση αυτή.Ο καιρός θα δείξει ελπίζω να ξαναπιάσει το φάρμακο και να μην χρειάζομαι το αγχολυτικό καθόλου.
    Εσυ πως είσαι ;Ακόμα νωρίς είναι μετα την 3η μέρα θα δεις αν έχεις διαταραχές από το χάπι.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast