Η κολλητή μου νομίζω έχει θέμα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 129
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    δε με αντεχουν ρε τζωρτζ πεταω καμια εξυπναδα και ζαλιζονται ο μπαρμαν στη γειτονια μου λεει να στειλουμε τον ελισ σε τιποτα γκομενεσ να αγορευσει να τισ στειλει αδιαβαστεσ
    Τι λες δηλαδή και δεν σε αντέχουν;

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Aυτές οι κοντρούλες να μην υπήρχαν στο φόρουμ θα ήταν το τελειότερο tool για τη ψυχολογία στην Ελλάδα. Ρωτάει τον Ορέστη γιατί έχεις φάει τέτοιο σκάλωμα με τις γυναίκες, της λέει την άποψη του δεν σου λέω αν είναι σωστή ή λάθος (λάθος κατ' εμέ) και η άλλη αντί να τον πιάσει και να του εξηγήσει με ωραίο τρόπο, ότι ξέρεις κάτι δεν είναι έτσι για αυτούς τους λόγους να τον κάνει να σκεφτεί μπας και αλλάξει γνώμη, αρχίζει και του τα χώνει. Και δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε συνήγορος του Ορέστη και του κάθε Ορέστη, αλλά έλεος το ξέρεις πως έχει λάθος αντίληψη για τις γυναίκες, τι τον γαμάς έτσι και τον κολλάς στο τοίχο θα κερδίσεις κάτι; Θες να κάνεις ένα ψυχικό πες του με ωραίο τρόπο όπως υπάρχουν σωστοί άνδρες υπάρχουν σωστές γυναίκες, όπως υπάρχουν σκάρτοι άνδρες υπάρχουν σκάρτες γυναίκες, εξηγήσε του καλώς ή κακώς ξεκινάω από την εμφάνιση δεν ξέρω το τι κουβαλάει το μυαλό του καθενός αν είναι μαλάκας ρίχνω tyn αν είναι σωστός το δοκιμάζω. Και κάπου εκεί να του εξηγήσει ότι η λογική που έχει για τις γυναίκες είναι λάθος, γιατί δεν σέβεσαι τη γυναίκα σαν γυναίκα με αποτέλεσμα να μην σε σέβεται και αυτή για αυτό το λόγο δεν δημιουργείται έλξη. Αντί λοιπόν να τον βάλει να σκεφτεί λίγο πως δεν είναι όλα τα πρόβατα άσπρα ή μαυρα εντάξει τον πιάνει η άλλη και τον πηγαίνει γαμιόντας και αρχίζει και του τα χώνει.
    Καταρχήν, mindcrime δεν θυμάμαι πότε να αναφέρθηκα εγώ προσωπικα σε εσένα και να σε προσέβαλλα η να σου επέβαλλα κάτι..απάντησα σε ενα σχόλιο του Ορέστη που θεώρησα ότι προσωπικά σαν γυναίκα με ενοχλήσε.δεν ήθελα να του κάνω αναφορά, ήθελα να τον ρωτήσω και να μου εξηγήσει. Ο Ορέστης εδώ και καιρό κάνει άσχημα και προσβλητικά σχόλια για τις γυναίκες και καθε φορά σχεδόν του απαντάω..άμα ψάξεις θα δεις και με ποιον τρόπο του απαντάω.
    Ουτε στον Ορέστη, ούτε σε κανέναν επέβαλλα κάτι.. Είπα την γνώμη μου γιατί αυτό είναι ένα φόρουμ υποστήριξης και οχι για να κρίνει ο ένας τον αλλον. Κάτι που κάνει συνεχόμενα και ειδικά για τις γυναίκες υποτιμώντας και βάζοντας τις σε κατηγορίες.
    Άμα συμφωνείς εσύ με τον Ορέστη γούστο σου και καπέλο σου, εγώ όμως δεν συμφωνώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Καταρχήν, mindcrime δεν θυμάμαι πότε να αναφέρθηκα εγώ προσωπικα σε εσένα και να σε προσέβαλλα η να σου επέβαλλα κάτι..απάντησα σε ενα σχόλιο του Ορέστη που θεώρησα ότι προσωπικά σαν γυναίκα με ενοχλήσε.δεν ήθελα να του κάνω αναφορά, ήθελα να τον ρωτήσω και να μου εξηγήσει. Ο Ορέστης εδώ και καιρό κάνει άσχημα και προσβλητικά σχόλια για τις γυναίκες και καθε φορά σχεδόν του απαντάω..άμα ψάξεις θα δεις και με ποιον τρόπο του απαντάω.
    Ουτε στον Ορέστη, ούτε σε κανέναν επέβαλλα κάτι.. Είπα την γνώμη μου γιατί αυτό είναι ένα φόρουμ υποστήριξης και οχι για να κρίνει ο ένας τον αλλον. Κάτι που κάνει συνεχόμενα και ειδικά για τις γυναίκες υποτιμώντας και βάζοντας τις σε κατηγορίες.
    Άμα συμφωνείς εσύ με τον Ορέστη γούστο σου και καπέλο σου, εγώ όμως δεν συμφωνώ.
    H γνώμη σου είναι σεβαστή και κατάλαβα ότι την άκουσες και του απάντησες με τον τρόπο που του απάντησες. Λοιπόν η ένσταση μου ήταν πολύ απλή η κάθε γύναικα έχει το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει και ο άνδρας το ίδιο αλλά δεν έχει το δικαίωμα ούτε η γυναίκα ούτε ο άνδρας να κάνουν ότι γουστάρουν όπου γουστάρουν. Το όπου ήταν αυτό που με χάλασε!

Πες το μου και αυτό
    Guest
    H γνώμη σου είναι σεβαστή και κατάλαβα ότι την άκουσες και του απάντησες με τον τρόπο που του απάντησες. Λοιπόν η ένσταση μου ήταν πολύ απλή η κάθε γύναικα έχει το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει και ο άνδρας το ίδιο αλλά δεν έχει το δικαίωμα ούτε η γυναίκα ούτε ο άνδρας να κάνουν ότι γουστάρουν όπου γουστάρουν. Το όπου ήταν αυτό που με χάλασε!
    Εκεί κόλλησες εσυ; πιστεύεις το θέμα του Ορέστη ήταν το μέρος που γίνεται, η παραλία ή η τουαλέτα;
    Το θέμα είναι οτι μιλάει με μίσος και προσβλητικά για τις γυναίκες. Οχι για το μέρος. Αλλά για την πράξη θεωρώντας οτι η γυναίκα δεν εχει το δικαίωμα της άποψης και της επιλογής. Δεν ειπα πουθενά "βγείτε και πηδηχτητε ολοι στις παραλίες και στις τουαλέτες". Αν εσυ το εξέλαβες έτσι, ήταν λαθος.

Senior Member
    Εκεί κόλλησες εσυ; πιστεύεις το θέμα του Ορέστη ήταν το μέρος που γίνεται, η παραλία ή η τουαλέτα;
    Το θέμα είναι οτι μιλάει με μίσος και προσβλητικά για τις γυναίκες. Οχι για το μέρος. Αλλά για την πράξη θεωρώντας οτι η γυναίκα δεν εχει το δικαίωμα της άποψης και της επιλογής. Δεν ειπα πουθενά "βγείτε και πηδηχτητε ολοι στις παραλίες και στις τουαλέτες". Αν εσυ το εξέλαβες έτσι, ήταν λαθος.
    Δεν ειναι εντιμο το να σχολιαζετε αυτα που εγραψα τη στιγμη που εχουν σβηστει και μπορει ο καθενας σας να τα παρερμηνευσει και να τα/με παρουσιασει οπως θελει.

Senior Member
    Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί.

Senior Member
    εμενα ο ορεστησ με βοηθησε το λεω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί.
    Πιστεύεις πως θα σου εσβηναν ένα σχόλιο επειδή έκανα εγώ ή οποιοδήποτε άλλος αναφορά χωρίς λόγο; Ή έχεις την εντύπωση πως μόλις δουν "George1520" πάνε και κάνουν διαγραφή ένα ποστ χωρίς πρώτα να το δουν. Και νομίζεις πως μόνο εγώ έχω κάνει αναφορά στα χυδαία και προσβλητικά σου σχόλια έχεις μεγάλο λάθος. Και αν ήμουν ανταγωνιστικος όπως λες εσένα δεν θα σε διάλεγα σαν αντίπαλο μου και νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις γιατί. Κόντρα δεν έκανα ποτέ με κανένα. Οταν θεωρώ πως κάποιος μιλάει με τον τρόπο που μιλάς εσύ εννοείται θα μιλήσω, θα κάνω αναφορά και ότι άλλο σκεφτείς. Αν θες να λες την ιστορία που έφτιαξες μέσα στο κεφαλι σου για τις γυναίκες χωρίς κάποιος να σχολιάσει για τον αντίθετο μπορείς να το κάνεις οπουδήποτε αλλού κι όχι δημόσια. Από την στιγμή που το κάνεις δημόσια, έχω δικαίωμα να μιλήσω.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κάνε τον ignore εφόσον οι απόψεις του σε νευριάζουν για να μην τον διαβάζεις και να μην χαλάς τη ζαχαρένια σου. Ξέρεις η ίδια η ζωή είναι αμείλικτη δικαστής μας και για κάθε άποψη που έχουμε μας χρεώνει την ανάλογη συνέπεια την οποία θέλουμε δεν θέλουμε θα την υποστούμε. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να δείξεις σε κάποιον ότι το άσπρο δεν είναι μαύρο ή το αντίθετο, η ίδια η ζωή είναι αυτή που θα κάνει κάποιον να πληρώσει το ανάλογο τίμημα για τις ιδέες του.

george1520
    Guest
    Κάνε τον ignore εφόσον οι απόψεις του σε νευριάζουν για να μην τον διαβάζεις και να μην χαλάς τη ζαχαρένια σου. Ξέρεις η ίδια η ζωή είναι αμείλικτη δικαστής μας και για κάθε άποψη που έχουμε μας χρεώνει την ανάλογη συνέπεια την οποία θέλουμε δεν θέλουμε θα την υποστούμε. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να δείξεις σε κάποιον ότι το άσπρο δεν είναι μαύρο ή το αντίθετο, η ίδια η ζωή είναι αυτή που θα κάνει κάποιον να πληρώσει το ανάλογο τίμημα για τις ιδέες του.

Φίλε σε ένα δημόσιο φόρουμ όπου υπάρχουν απόψεις ακραίες (χυδαιες κτλ) καλό είναι να γίνεται σχολιασμός από κάτω για πολλούς λόγους. Πρώτο μπας και αλλάξει μυαλα αυτός που τα λέει και δεύτερο για να μην τα διαβάσουν άλλοι (χαλάει και η εικονα του φόρουμ).

Σου έχω πει και χθες κάτι. Μην ειρωνεύεσαι όταν δεν σε ειρωνευονται. Δεν παίρνει περισσότερη αξία το σχόλιο σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Αυτα με τη διαφορα ηλικιας οταν μιλαμε για ατομα με ικανοτητα συναινεσης ειναι πατριαρχικα καταλοιπα απο τοτε που ο μπαμπας πουλουσε την παρθενια της κορης του με ανταλλαγμα χτηματα και βοδια. Τωρα δε μπορει να κανει το ιδιο, αλλα οχι και να ΤΟΥ την πηδησει καποιος σαν τον ιδιο!

Για εμενα δεν υπαρχει μεγαλυτερος φασισμος απο το να μην αναγνωριζεις σε ενα ατομο οτι δεν εχει την ικανοτητα να διαχειριστει τη ζωη του. Δεν του αναγνωριζεις οτι ειναι το ιδιο ανθρωπος με εσενα. Το εκαναν οι γονεις μου σε μενα, το κανει η πατριαρχικη κοινωνια στις γυναικες, ονομαζοντας το ηθικη.

Ειναι ενηλικες οι γυναικες λεμε στα 18, αλλα *κλεισιμο ματιου, οχι το ιδιο ενηλικες με τους αντρες για να αποφασιζουν ελευθερα.
    +1000 ;)

Τα σωστότατα ποστ του Ορέστη όμως δεν του τα αναγνωρίζουμε.

Κατά τα άλλα, στο φόρουμ υπάρχει διαχειριστής. Εμείς δεν είμαστε ούτε διαχειριστής, ούτε δικαστές. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται, όποια κι' αν είναι η άποψη του. Ο καθένας επίσης μπορεί να αξιολογεί το κάθε σχόλιο από μόνος του ή αν θέλει να κάνει ΔΙΑΛΟΓΟ. Όχι επιθέσεις. Όσοι επηρεάζονται, ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να τους προστατεύσουν κάποιοι άγνωστοι στο ίντερνετ, ούτε συμβουλές και λόγια.

Η κοπέλα που άνοιξε το θέμα σας ζήτησε ευγενικά να σταματήσετε με τις επιθέσεις και το συνεχίζετε. Αν δεν μπορείτε να το σεβαστείτε ούτε αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Φίλε σε ένα δημόσιο φόρουμ όπου υπάρχουν απόψεις ακραίες (χυδαιες κτλ) καλό είναι να γίνεται σχολιασμός από κάτω για πολλούς λόγους. Πρώτο μπας και αλλάξει μυαλα αυτός που τα λέει και δεύτερο για να μην τα διαβάσουν άλλοι (χαλάει και η εικονα του φόρουμ).

Σου έχω πει και χθες κάτι. Μην ειρωνεύεσαι όταν δεν σε ειρωνευονται. Δεν παίρνει περισσότερη αξία το σχόλιο σου.
    Γιατί που την ειρωνεύτικα; Κοίταξε να δεις το να προσπαθήσεις να αλλάξεις απόψη σε άτεγκτο χαρακτήρα είναι σαν να προσπαθήσεις να αλλάξεις την άποψη ενός φιλελεύθερου σε κομμουνιστική. Κάποιες φορές δεν επιτυγχάνεται ο σκοπός και η καλύτερη λύση είναι η αγνόηση.

george1520
    Guest
    Γιατί που την ειρωνεύτικα; Κοίταξε να δεις το να προσπαθήσεις να αλλάξεις απόψη σε άτεγκτο χαρακτήρα είναι σαν να προσπαθήσεις να αλλάξεις την άποψη ενός φιλελεύθερου σε κομμουνιστική. Κάποιες φορές δεν επιτυγχάνεται ο σκοπός και η καλύτερη λύση είναι η αγνόηση.
    "να μην χαλάς τη ζαχαρένια σου".

Δεν είναι πάντα επιλογή η αγνόηση.. Πρώτα προσπαθείς να τον βοηθήσεις να καταλάβει και μετά αν θες τον αγνοείς. Επιλογή του καθε ανθρώπου για το τι θα κάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    "να μην χαλάς τη ζαχαρένια σου".

Δεν είναι πάντα επιλογή η αγνόηση.. Πρώτα προσπαθείς να τον βοηθήσεις να καταλάβει και μετά αν θες τον αγνοείς. Επιλογή του καθε ανθρώπου για το τι θα κάνει.
    Δεν είναι ειρωνία το να μην χαλάς την ζαχαρένια σου, είναι φράση που χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα όταν θέλουμε να πουμε σε κάποιον να μην αναστατώνεται!

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast