ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 107
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 107 of 258 FirstFirst ... 75797105106107108109117157207 ... LastLast
Results 1,591 to 1,605 of 3862
    Senior Member
    καλημερα σας
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

ntinti
    Guest

Angry

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    λενε οτι ο ανδρας δεν ειχε σχεσεις με το θυμα, απλα την προσσεγγισε και ειχαν κανει μια επικοινωνια μεσω φβ.
    αλλα ακομα και κανονικη η ελευθερη σχεση να ειχαν, πως ειναι δυνατον να σκεφτεσαι οτι εκεινος "τις εφτασε ως εδω".
    ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του. αν η θυτης μπορει να φτασει σε φονο απο μια απορριψη, δεν φταιει ο φιλος της γι αυτο. φταιει αυτο πουε χει στο κεφαλι της.
    αλιμονο αν με καθε απορριψη η προδοσια πιαναμε τα βιτριολια!!!! (ΑΝ ηταν προδοσια βεβαια, γιατι ο ανδρας λεει οτι δεν ειχε τπτ σοβαρο με την δραστιδα, ουτε ηξερε τπτ για την προσωπικη της ζωη, δεν ειχε καν το τηλεφωνο της και ειχαν παντα ελευθερες επαφες με συννεοησεις απο το φβ, οχι δεσμο, ενω με το θυμα δεν ειχε απολυτως τιποτε).

καταλαβαινω πως σκεφθηκες, αλλα ειμαι εντελως εναντιον να δινουμε ελαφρυντικα σε τοσο εγκληματικες πραξεις επειδη καποιος δεν εκανε αυτο που θελαμε (να κανει σοβαρη σχεση μαζι μας εν προκειμενω).
    Τωρα που παρακολουθησα τι ακριβως εγινε σιγουρα ο συγκεκριμενος δεν φερει καμια ευθυνη ....
    Αν ειναι δυνατον σε μια τετοια περιπτωση να δινουμε ελαφρυντικα στην κατηγουρουμενη....

Αυτο που με εξοργίζει ειναι οτι ετσι πως παει η υποθεση η εν λόγο ¨κυρια" θα πεσει στα μαλακα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Τωρα που παρακολουθησα τι ακριβως εγινε σιγουρα ο συγκεκριμενος δεν φερει καμια ευθυνη ....
    Αν ειναι δυνατον σε μια τετοια περιπτωση να δινουμε ελαφρυντικα στην κατηγουρουμενη....

Αυτο που με εξοργίζει ειναι οτι ετσι πως παει η υποθεση η εν λόγο ¨κυρια" θα πεσει στα μαλακα
    πιστευω οτι δεν θα περασει η τρελλιτσα που πουλαει και θα τιμωρηθει κανονικα, γιατι και για την τρελλα εχει πολλα επιβαρυντικα στοιχεια. σπουδασε χωρις προβληματα, ειχε χρονια σταθερη δουλεια χωρις προβληματα. ανταποκρινοταν σε ολα κανονικα. εκει μονο την επιασε η 'τρελα"; δεν νομιζω να ειναι τοσο απλο να τους δουλεψει. ειναι και 35, δεν ειναι 20 χρονων να μην ξερουμε τι θα παρουσιασει. στα 35, τρελλαθηκε;;
    μονο να μην φουνταρει φοβαμαι.. κατα τα αλλα, πιστευω οτι θα τιμωρηθει ως εχουσα σωας τα φρενας.
    αλλα καισ το ψυχιατρειο να καταληξει, παλι κατεστραμενη θα ειναι. αυτη ονειρευοταν να βγαλει την "αντιζηλο" απ την μεση μπας και την κοιταξει το αντικειμενο του ποθου και καταληξει εξαναγκαστικα μαζι της.
    το να βρεθει στο ψυχιατρειο, δεν το λες και καλη ζωη... αυτη ονειρευοταν οτι θα γινει κυρια του κυριου, γιατι στο ηλιθιο μυαλο της, το θυμα την εμποδιζε απο αυτο, ενω ο αλλος την ειχε χεσμενη...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πιστευω οτι δεν θα περασει η τρελλιτσα που πουλαει και θα τιμωρηθει κανονικα, γιατι και για την τρελλα εχει πολλα επιβαρυντικα στοιχεια. σπουδασε χωρις προβληματα, ειχε χρονια σταθερη δουλεια χωρις προβληματα. ανταποκρινοταν σε ολα κανονικα. εκει μονο την επιασε η 'τρελα"; δεν νομιζω να ειναι τοσο απλο να τους δουλεψει. ειναι και 35, δεν ειναι 20 χρονων να μην ξερουμε τι θα παρουσιασει. στα 35, τρελλαθηκε;;
    μονο να μην φουνταρει φοβαμαι.. κατα τα αλλα, πιστευω οτι θα τιμωρηθει ως εχουσα σωας τα φρενας.
    αλλα καισ το ψυχιατρειο να καταληξει, παλι κατεστραμενη θα ειναι. αυτη ονειρευοταν να βγαλει την "αντιζηλο" απ την μεση μπας και την κοιταξει το αντικειμενο του ποθου και καταληξει εξαναγκαστικα μαζι της.
    το να βρεθει στο ψυχιατρειο, δεν το λες και καλη ζωη... αυτη ονειρευοταν οτι θα γινει κυρια του κυριου, γιατι στο ηλιθιο μυαλο της, το θυμα την εμποδιζε απο αυτο, ενω ο αλλος την ειχε χεσμενη...
    Ετσι ειναι οντως ,αλλα μην ξεχνας και ποιον εχει δικηγορο ε?
    Εδω αυτος καταφερε και εφερε την αλλη κοπελα απο το εξωτερικο που ειχε πιαστει για εμπορια ναρκωτικων και θα κολλήσει εδω....
    Εχει καταφέρει και εβγαλε αθωωα περιστερα στο ονομα της ψυχολογικης διαταραχης και τον πιο συνηδητοποιημενο εγκληματια....
    Ειδομεν....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ετσι ειναι οντως ,αλλα μην ξεχνας και ποιον εχει δικηγορο ε?
    Εδω αυτος καταφερε και εφερε την αλλη κοπελα απο το εξωτερικο που ειχε πιαστει για εμπορια ναρκωτικων και θα κολλήσει εδω....
    Εχει καταφέρει και εβγαλε αθωωα περιστερα στο ονομα της ψυχολογικης διαταραχης και τον πιο συνηδητοποιημενο εγκληματια....
    Ειδομεν....
    σιγουρα το μονο που μπορει να τους σωσει ειναι η διαταραχη...
    αλλα υπαρχει ενα προβλημα.
    εχει παρει πολυ μεγαλη δημοσιοτητα η υποθεση και δεν ειναι ευκολο να ξεφυγουν..
    αυτο που ειναι πολυ πιθανο ομως , ειναι να καταφερουν να αλλαξουν την κατηγορια απο αποπειρα δολοφονιας σε βαρια σκοπουμενη σωματικη βλαβη και εχει πολυ μικροτερες ποινες. και φυλακη να παει, καποτε θα βγει. πριν γερασει...

Senior Member
    μην ξεχνας οτι η δραστις εχει σπουδασει νομικη... φαντασου ποσο το ειχε μελετησει...
    αφου στην ανακριση, ενω τους ειχε βγαλει την ψυχη και τους ελεγε μαλακιες και αρνουνταν τα παντα, οταν την αφησαν μονη με μια γυναικα αστυνομικο ΜΟΝΟ, της το ειπε, οτι αυτη το εκανε. αλλα αυτη η ομολογια δεν μπορει να χρησιμοποιηθει πουθενα, γιατι δεν καταγραφοταν και πρεπει να υπαρχει και μαρτυρας δευτερος αστυνομικος...

Senior Member
    Μιλαμε για 4 χρονια μαξιμουμ φυλακη αυτή ειναι η ποινη του αδικηματος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλημερα σας
    Γεια σου μπου μου. Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω.

Senior Member
    γεια σου μπου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Χαιρετίσματα σε όλα τα μέλη του forum! Μετά από αρκετούς μήνες επέστρεψα και ύστερα από προσπάθειες πολλές για δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης, τα κατάφερα και είμαι πάλι εδώ κοντά σας. Τώρα ίσως- ίσως λέω κάποιοι να θυμούνται το όνομα που είμαι γραμμένος andreas86, τέλος πάντων δεν έχει σημασία. Τώρα όσο αφορά τα δικά μου ξεκίνησα πριν δύο χρόνια ψυχοθεραπεία, έκανα μόνο τρεις συνεδρίες. Ύστερα κατέληξα να πάω σε ψυχίατρο όπου μου έγραψε κάποια φάρμακα τα οποία τα παίρνω μέχρι σήμερα. Σίγουρα δουλειά μόνο με φάρμακα δεν γίνεται γι'αυτό σύντομα θα ξεκινήσω και πάλι ψυχοθεραπεία, χαίρομαι που είμαι και πάλι μέσα εδώ στο forum μαζί σας εύχομαι ολόψυχα να είστε καλά και να λυθούν όλα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει ο καθένας!!

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλημερα σας
    Καλημέρα boo. Πως είσαι ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Χαιρετίσματα σε όλα τα μέλη του forum! Μετά από αρκετούς μήνες επέστρεψα και ύστερα από προσπάθειες πολλές για δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης, τα κατάφερα και είμαι πάλι εδώ κοντά σας. Τώρα ίσως- ίσως λέω κάποιοι να θυμούνται το όνομα που είμαι γραμμένος andreas86, τέλος πάντων δεν έχει σημασία. Τώρα όσο αφορά τα δικά μου ξεκίνησα πριν δύο χρόνια ψυχοθεραπεία, έκανα μόνο τρεις συνεδρίες. Ύστερα κατέληξα να πάω σε ψυχίατρο όπου μου έγραψε κάποια φάρμακα τα οποία τα παίρνω μέχρι σήμερα. Σίγουρα δουλειά μόνο με φάρμακα δεν γίνεται γι'αυτό σύντομα θα ξεκινήσω και πάλι ψυχοθεραπεία, χαίρομαι που είμαι και πάλι μέσα εδώ στο forum μαζί σας εύχομαι ολόψυχα να είστε καλά και να λυθούν όλα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει ο καθένας!!
    Σ' ευχαριστούμε Ανδρέα!

Αμήν!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Γεια σου Αντρέα καλωσήρθες

Senior Member
    για σασ που ξερετε με τα λεφτα εγω δουλευω στισ ελιεσ κλπ εκανε κατι κολπα ο στρατηγοσ κρατουσε λεφτα για τα παιδια οτι λεφτα εχω ειναι απο τισ ελιεσ στα αλλα ημουν υπαλληλοσ εκανα κατι σχεδια για ανταλακτικα ηταν λεει τα καλυτερα και πιασαν ενα εκατομμυριο ευρω λεω εγω την κατσαμε τη βαρκα μασ κανουν πλακα δεν εμφανιστηκα καν να δω πωσ κ τι αυτοι που ψαχναν για λεφτα βρηκαν 15 εκατομμυρια εγω ειπα στα παιδια να παρουν οτι ειναι μονο απο τισ ελιεσ τελικα τα πηραν ολα κι ησυχασαμε αυτη ειναι η αληθεια αν τα αλλα λεφτα ειναι απο το πανεπιστημιο επρεπε να μου τα διναν τοτε τωρα ειναι υποπτο και λενε οτι θελουν αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Νομισε η μανα μου οτι ημουν εξω. Λεει του αδελφου μου: "Παλι στη θαλασσα παει ο Ορεστης. Λες να ειναι καμια..." σαν να αναφεροταν σε καποια κοπελα. Ο αδελφος μου της εκανε αμεσως νοημα και σταματησε.

Ο καλος μου ο αδελφουλης, ετων 50 κοντα, που μετακομισε προσφατα με την κοπελα του, και ολοι μου λεγατε οτι φτιαχνει τη ζωη του ο ανθρωπος, δεν εχει καλυτερη ασχολια απο το να κατασκοπευει εμενα με ολους τους τροπους και να ακυρωνει την ιδιωτικη ζωη μου. Παρακολουθουσε το προφιλ μου στο φεησμπουκ, ειδε ενα λαικ που μου ειχε κανει η συμμαθητρια μου, και αμεσως αρχισε τις συνωμοσιες με τη μανα μου. Καταλαβατε τωρα γιατι γινοταν ολος ο πολεμος κατα τη διαρκεια των μαθηματων. Ψυχι τε και σωματι δινουν αγωνα για να μη ζησω. Κι εγω ο κακομοιρης επρεπε να τα βαλω με θεους και δαιμονες για να καταφερω να κανω μια κοπελα δικια μου.

Αν παρακολουθουν ψυχιατροι το σαιτ τους ΠΡΟΣΚΑΛΩ και τους ΠΑΡΑΚΑΛΩ να στησουν μια μικρη κλινικη μεσα στο σπιτι μου. Αυτα που γινονται δεν εχουν καταγραφει στην ιστορια της ψυχιατρικης. Μανα και γιος εχουν αφιερωσει τη ζωη τους στο να παρακολουθουν εναν σαρανταχρονο και να τον παρεμποδιζουν να συναψει προσωπικες σχεσεις. Τον αδερφο μου τον εχω πιασει πολλες φορες με το αυτι πισω απ την πορτα. 50 χρονων ο κυριος. Δεν κανει οικογενεια. Δεν εργαζεται. Μια ασχολια θελει να χει.