Results 241 to 255 of 312
Thread: Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως?
-
29-06-2020, 17:22 #241
Πρώτα από όλα πρέπει να καταλάβεις ότι το σεξ δεν είναι κάτι αρνητικο, κάτι άσχημο είναι επιλογή και για τα δύο φύλα. Όταν ένας άντρας ζητήσει να κάνετε σεξ ή διαδυκτιακο σεξ δεν σημαίνει ότι δεν σε βλέπει σοβαρά. Απλά είμαι της άποψης πως στις ιστοσελίδες που ψάχνεις άντρα για σχέση είναι δύσκολο να βρεις γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν καθαρά για σεξ.
Θα πρέπει να κρατήσεις μια στάση. Δηλαδή αφού θες πρώτα γνωριμία και μετά όλα τα άλλα δεν θα στείλεις φωτογραφίες αλλά ούτε θα αφηνεις την συζήτηση να πηγαίνει προς τα εκεί. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις την θέση σου από την αρχή και αν ο άλλος είναι σε θέση να καταλαβει καλώς, αν όχι να το σταματας εκεί. Μπορείς να πεις κιόλας ότι δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμη και θέλεις πρώτα να γνωρισεις τον άλλον και αν νιώσεις άνετα τότε θα προχωρήσεις. Αυτό όμως θα το κρατήσεις και στο ραντεβού σας.. Εσύ έχεις την ταση να προκαλείς τον άλλον και μετά να λες ότι σε βλέπει μόνο για το σεξ.. Αυτά που θα του πεις στην αρχή θα πρέπει να τα τηρήσεις και στο ραντεβού. Δεν χρειάζεται να του κάνει κούκου για να καταλαβεις αν του αρέσεις.
Να είσαι ο εαυτός σου και όχι τα "πρέπει" που έχεις μέσα στο κεφάλι σου. Σεξ θα κάνεις όταν θα νιώσεις ομορφα με τον άλλον κι όχι για να σε αποδεχτεί.
Λέω αυτά με βάση ποιον έχω απέναντι μου. Δεν έχεις ολοκληρώσει, έχεις κάνει αποτυχημένες προσπάθειες, θεωρείς πως αιτία για όλα είναι το γεγονός ότι δεν έχεις ολοκληρωσει, προκαλείς τον άλλον και μετά του ρίχνεις ευθύνες που ζητάει σεξ, θες να βγεις με ένα αλλα ταυτόχρονα θες να έχεις στην άκρη εναλλακτικές γιατί νιώθεις ότι σε πήραν τα χρόνια.
Να θυμάσαι οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν χρόνο και υπομονή.
- 29-06-2020, 17:25 #242
29-06-2020, 17:30 #243
Μα δεν ειπα οτι ειναι κατι αρνητικο.
Οπως πολυ σωστα ειπες εινιαι ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ, κατι που αγνοουν πολλοι αντρες
Οταν το θελει μονο ο ενας και πιεζει τον αλλον, ειτε ευθεως ειτε με συναισθηματικο εκβιασμο, τοτε αγγιζει τα ορια της παρενοχλησης.
Και κατι ακομα που δεν καταλαβαινουν οι αντρες : το οτι καποια δεν εχει ολοκληρωσει δεν σημαινει οτι θεωρει το σεξ κακο. Απλως δεν της εχει ερθει η επιθυμια γιατι δεν εχει βρει αυτον που θα της την δημιουργησει. Δηλαδη αν ηθελα να παω μαζι τους, δεν θα ντρεπομουν, θα το εκανα. Αλλα ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ.
29-06-2020, 17:37 #244
Δεν μίλησα με γενικότητες, μίλησα σε σενα για σένα. Δεν με νοιαζει πως σκέφτονται όλες οι γυναίκες για το σεξ, για σένα μιλάμε. Εσυ θεωρείς πως όταν ο άντρας ζητάει σεξ αυτόματα δεν θέλει κάτι άλλο από εσένα και δεν σε βλέπει σοβαρά. Δεν πάει έτσι (γιαυτό είπα ότι το βλέπεις ΕΣΎ αρνητικά). Σεξ θα κάνεις οταν θα νιώσεις άνετα και όποιος πιέζει δεν έχει θέση στην ζωή σου! Εσύ βάζεις τα όρια! Θεωρώ ομως άδικο να γενικεύεις μια άποψη που έχεις, την οποία έχουμε συζητήσει σε άλλο θέμα. Αν μια γυναίκα προκαλέσει ένα άντρα σεξουαλικα και του αρέσει εννοείται ότι θα ζητήσει σεξ. Γιατί πρέπει να χρεωθει αυτος την ανάγκη που αυτή του δημιούργησε;; Τους καυλ... Καλά καλά και μετά φταινε αυτοί που θέλουν σεξ!!!
29-06-2020, 17:59 #245
29-06-2020, 18:14 #246
Δεν είναι κακό να σου εκφράζει ο άλλος ότι σε επιθυμεί σεξουαλικά, το θέμα είναι ο τρόπος που το κάνει.
Αν μου άρεσε ο άλλος και αν το έλεγε με ωραίο τρόπο δεν θα είχα πρόβλημα.
Remedy κατάλαβα τι εννοείς.
Αν δεν στέλνω ούτε φωτό ούτε φασωνομαι, και περιμένω μέχρι να νιώσω την επιθυμία ,πάλι δεν θα με βαρεθουν;
29-06-2020, 18:15 #247
29-06-2020, 18:18 #248
29-06-2020, 18:21 #249
Nai,το κατάλαβα ότι έκανα λάθος.
Δεν θα ξανακάνω κάτι τέτοιο αν δεν θέλω να προχωρήσω.
Απλά είχα την εντύπωση ότι οι άντρες βαριουνται αν δεν τους κάνεις τέτοιες "χαρες" με φωτό και σεξτινγκ και ότι σε θεωρούν ξενερωτη αν δεν κάνεις κάποια κίνηση σχετική με σεξ
Και αυτο με ανησυχε και ρωτάω
Αν δεν κάνω τέτοια και είμαι απλά ο εαυτός μου ( δηλ δεν κάνω κάτι χωρίς να το νιώσω) φοβάμαι μην με βαρεθουν και με θεωρήσουν ξενερωτη η προβληματική
29-06-2020, 18:30 #250
29-06-2020, 20:04 #251ntintiGuest17 σελιδες για το σεξ...
για το δικο σου μεγαλο θεμα προθεση καμια δεν βλεπω να εχεις να βελτιωθεις....
λυπαμαι που στο λεω και ας ειναι σκληρο αλλα αν κοριτσι μου δεν απευθυνθεις σε καποιο ειδικο να λυσεις πρωτα απόλα τα μεγαλα δικα σου θεματα δεν θα μπορεσεις ποτε να κανεις αυτα που θες πραγματικα .....
βρες τα με τον ευατο σου ,προσπαθησε να αποβαλεις την ζηλεια και την απεχθεια που εχεις για οποια γυναικα βρεθει μπροστα σου ,σταματα να βλεπεις τον ευατο σου πολυ καλυτερο απο τους αλλους κι χιλια αλλα στοιχεια που σε κρατανε εγκλωβισμενη σε ολη αυτη την κατασταση....
Αν μια κοπελα οπως λες οτι εισαι εμφανισημη ,με την δικη της δουλεια ,με κοινωνικη ζωη δεν εχει ουτε μια φίλη ουτε ενα ανθρωπο διπλα της χωρις να την στηριζει δεν φταει κανενας αλλος καλη μου αλλα μονο ο ιδιος της ο ευατος ...
Αν δεν αγαπησεις εσυ τον ευατο σου και δεν τον σεβαστεις πως περιμενες το κανει ο αλλος....
και πραγματικα σταματα να λες σε οποια σελιδα μπαινεις πως εισαι εμφανισιμη, οτι πας γυμναστηριο και ολα τ άλλα....
ειναι σαν να εχεις βγαλει τον ευατο σου σε προσφορα μηπως καταφερεις και σε παρει καποιος ...
ειναι πολυ υποτιμιτικο ολο αυτο για τον ιδιο σου τον ευατο .....
Αν πιστευεις τοσο πολυ σε εσενα παρατα τον υπολογιστη βγες εξω στον πραγματικο κοσμο και δειξε πραγματικα ποια εισαι εκει......
29-06-2020, 21:08 #252
29-06-2020, 21:51 #253
Η διαφορά :
1. Θα είμαι ο εαυτός μου για να αρέσω πάση θυσία και να με δουν για σχέση γιατί αυτό μου είπαν .
2. Θα είμαι ο εαυτός μου γιατί θέλω να αρέσω για αυτό που είμαι , γιατί θέλω να κάνω ουσιαστικές σχέσεις , γιατί θέλω όσο συναναστρέφομαι πρώτα από όλα να περνάω εγώ καλά.
Θα πρέπει να το διακρίνεις μόνη σου σιγά σιγά το σωστό από το λάθος και ας νιώθεις το λάθος.
30-06-2020, 15:51 #254
Συνήθως οπότε δεν έστελνα φωτό μου την έλεγαν, δηλαδή έλεγαν ότι δεν κάνω υποχωρήσεις και για αυτό δεν θα είμαι καλή για σχέση και πως οι φωτό είναι απαραίτητες για να εξάψεις τη περιέργεια του άλλου.
Και ένιωθα άσχημα ότι εγώ κάνω το λάθος.
Εσείς πώς τα βρίσκετε αυτά; Ποιος έχει δίκιο;
Με τους τύπους ήμουν πρόθυμη να συζητήσω κι άλλα περα από σχέση και σεξ, εκείνοι πήγαιναν μονίμως την κουβέντα προς τα εκεί και βαριόμουν.
Δεν είχαμε και κοινά ενδιαφέροντα.
30-06-2020, 18:44 #255
Σε βρίσκουν ελαστική και στα κάνουν αυτά. Μην αναλώνεσαι στο ίντερνετ, χάσιμο χρόνου είναι. Θα σου προσθέσει περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα από αυτά που έχεις μαζέψει μέχρι τώρα. Όλοι οι προβληματικοί εκεί μαζεύονται.