Sos - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 32 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 469

Thread: Sos

Senior Member
    Ναι αυτό εννοώ, ότι τότε δεν αντιστάθηκα αλλά τώρα πρέπει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Για να είμαι ειλικρινής εγώ θα προτιμούσα από την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε και πήγα σπίτι του και ήμουν επιφυλακτική και δεν κάναμε κάτι ολοκληρωμένο (φροντισα μάλιστα να τονίσω ότι ήμουν αδιάθετη), να μου πει ξέρεις κάτι εχω ξεκινήσει μια σχέση. Εκείνος έλεγε για μια σχέση που είχε παλιά πέντε χρόνια και μου έλεγε εγώ ξεκινάω κάτι και μπορεί να το παρατήσω, αν κολλήσω ασχολούμαι
    Δεν ήταν ξεκάθαρος μέχρι που εγώ κατάλαβα κάτι και άρχισα επίτηδες να τον παίρνω τηλέφωνα για να πιεστεί να πει την αλήθεια
    στην πρωτη και δευτερη συναντηση, του εκανες καποια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ερωτηση, η προσπαθουσες να καταλαβεις απο τα συμφραζομενα;
    εκεινος, σου ειπε ψεματα, η απεφευγε να ξεκαθαρισει τι εχει και τι δεν εχει;

Senior Member
    Του έκανα ερώτηση γιατί τον είχα δει και με την κοπέλα στο μαγαζί και μου είπε ότι με αυτή απλά είχαν βγει και όντως δεν ήταν η κοπέλα του, τον ρώτησα δηλαδή δεν έχεις σχέση, οχι
    Και στην πρώτη πρώτη τον είχα ρωτήσει πάλι αφού μου έλεγε για μια πρώην του, φάση α τώρα δεν έχεις τίποτα;

Senior Member
    Βλέπω πως το συζητάς ακομη, τι αποφάσισες τελικά τελος η μήπως να περίμενες λίγο ακόμα μηπως και γινόταν όλος δικός σου;

Senior Member
    Απαντάω στις ερωτήσεις που μου τίθενται
    Δε μου αρέσει το ύφος σου

Senior Member
    Καλα οκ ούτως η άλλως εγω τι είχα και τι εχασα

Senior Member
    Του έκανα ερώτηση γιατί τον είχα δει και με την κοπέλα στο μαγαζί και μου είπε ότι με αυτή απλά είχαν βγει και όντως δεν ήταν η κοπέλα του, τον ρώτησα δηλαδή δεν έχεις σχέση, οχι
    Και στην πρώτη πρώτη τον είχα ρωτήσει πάλι αφού μου έλεγε για μια πρώην του, φάση α τώρα δεν έχεις τίποτα;
    οκ. αρα ειπε ξεκαθαρα ψεματα. που κραατησαν τις δυο πρωτες συναντησεις ομως. μετα σου ειπε να μην παιρνεις τηλεφωνα γιατι μπορει να ειναι με αλλες, επομενως σου ειπε ξεκαθαρα οτι δεν εχετε κατι ιδιαιτερο.
    αυτο το "μετα", εντελως συμπτωματικα, ηταν αμεσως μετα την δευτερη συναντηση οπου εγινε το σεξ. δηλαδη μπορεις ανετα να συμπερανεις οτι τα ψεματα ηταν για να πηδηξει. μετα, μια χαρα σου ειπε την αληθεια, μιας και δεν τον πειραζε να απομακρυνθεις. σου απαγορευσε και τα τηλεφωνα αλλωστε μετα το σεξ..
    και μολις τον στριμωξες ειπε ξεκαθαρα οτι εχει σχεση. κι απο τοτε περασαν 2 χρονια με συναντησεις ενω τα ηξερες ολα.

Senior Member
    Μπορείς να λες την άποψη σου εννοείται απλά λιγότερο ειρωνικά. Το ότι το συζητάμε δε σημαίνει ότι θα περιμένω να γίνει δικός μου. Αλλά έχω θίξει το θέμα για να το συζητησω

Senior Member
    Όταν μου είπε την αλήθεια εγώ απομακρυνθηκα και επειτα εκείνος ήρθε πάλι και αφού μάλιστα το είχαμε κάνει. Και ναι μετα συνεχίστηκε η ιστορία, αλλά πλέον και ενώ ήταν ακόμα σε σχέση μου είπε να τον παίρνω τηλέφωνα, βγαίναμε, βρισκόμασταν σπίτι του κλπ

Senior Member
    Όταν μου είπε την αλήθεια εγώ απομακρυνθηκα και επειτα εκείνος ήρθε πάλι και αφού μάλιστα το είχαμε κάνει. Και ναι μετα συνεχίστηκε η ιστορία, αλλά πλέον και ενώ ήταν ακόμα σε σχέση μου είπε να τον παίρνω τηλέφωνα, βγαίναμε, βρισκόμασταν σπίτι του κλπ
    ε φυσικα, αφου ησουν διατεθιμενη να ανεχεσαι το οτι ειχε σχεση και αλλες γνωριμιες απο διπλα, γιατι να μην στο πει;
    το ψεμα το ειπε για να πηδηξει. μετα, δεν τον ενοιαζε να μαθεις την αληθεια. αν την αντεχες, εμενες, αν δεν την αντεχες, εφευγες. αλλα να χωρισει, δεν το προτεινε.
    γιατι δεν τον ρωτησες, γιατι δεν σου ειπε με το καλημερα οτι εχει σχεση, να αποφασισεις μονη σου αν θες να πηξδηχτεις μαζι του, αλλα σε παγιδευσε και στο ειπε μετα το σεξ, που δεν τον ενοιαζε να σε χασει;

Senior Member
    Η γνώμη μου είναι ότι δε θα μου το έλεγε ούτε μετά το σεξ αν δεν είχα επιμείνει

Senior Member
    Η γνώμη μου είναι ότι δε θα μου το έλεγε ούτε μετά το σεξ αν δεν είχα επιμείνει
    αν ηθελε να μην στο πει, δεν θα στο ελεγε.
    σου ειχε ηδη πει να μην παιρνεις τηλεφωνο γιατι εχει κι αλλες, πριν επιμεινεις. πραγμα που δεν αφηνε περιθωριο για σχεση μεταξυ σας..
    τι "αλλες", τι "αλλη"; δεν εχει διαφορα...

Senior Member
    Όχι αφότου επεμεινα έγιναν αυτά

Senior Member
    Όχι αφότου επεμεινα έγιναν αυτά
    Η αλήθεια είναι οτι δε σου είπε για σχεση μεχρι να σε ρίξει.εχει δίκιο η ρεμεντι.Μετα που δεν ειχε τίποτα αλλο να πάρει απο σενα σου ειπε την αλήθεια.....τραγικος απλα...
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Αυτό ναι κάπως έτσι και λέει ότι ούτε στις άλλες λέει την αλήθεια

Page 19 of 32 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast