Results 16 to 30 of 52
Thread: Ζήλια χωρίς λόγο ή οχι;
-
05-07-2020, 11:35 #16
- 05-07-2020, 11:36 #17
05-07-2020, 11:38 #18
05-07-2020, 12:14 #19
Μα φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που λένε τόσο φανερά και εύκολα ψέματα! Γιατί αναρωτιέσαι; δεν το βλέπεις ότι έχουμε γίνει ζούγκλα;
Μα 35 χρονών όμορφη,έξυπνη να κάθεσαι τώρα να ασχολείσαι με ίντερνετ και με καρδούλες λες και είστε 17 χρονών ξέρω γω;
Ντάξει δεν φταις εσύ. Η αλήθεια είναι ότι άμα είσαι καιρό μόνη είναι εύκολο να πέσεις με τον οποιονδήποτε και να μη το καταλάβεις γιατί δίψας για σχέση και πραγματική επικοινωνία κτλ.....
Ούτε και αυτός μου κάνει εντύπωση...Είναι ένας τυπικός μέσος άντρας που κάνει τη δουλειά του μέσω διαδικτύου ....φυσικά και το γεγονός που την έφερε τη κουβέντα τόσο γρήγορα στο σεξ φανερώνει πως μόνο αυτό θέλει.
Το ξέρω ότι οι άντρες έχουν χαλάσει, το ξέρω ότι υπάρχουν λίγοι εκεί έξω που ψάχνουν κατι σοβαρο και ακόμα λιγότεροι αυτοί που ξέρουν να φερθούν με υπομονή και επιμονή χωρίς να πάνε κατευθείαν στην επόμενη.....αλλα για μένα άσε το ίντερνετ......δεν είναι η λύση.......
05-07-2020, 12:16 #20
Φλερτ από κάποιον αξιόλογο αντρα δεν έχεις δεχτεί το τελευταίο διάστημα;
05-07-2020, 12:30 #21
Ξέρω μία κοπέλα που λίγο πολύ είχε τα ίδια παράπονα με εσένα κι εδώ και 5-6 χρόνια κάθόταν και ασχολιόταν με τον κάθε άκυρο στο ίντερνετ. Πέρα από τους περισσότερους που έπεφτε το δούλεμα βροχή γιατί τα τραβούσε κι αυτηνής ο οργανισμός της, με παραμύθια κι έρωτες και κατά τα άλλα φωτογραφίες και cyber sex και το κέρατο στο θεό, είχε γνωρίσει και κανα δυο πιο αξιόλογα και σοβαρά παιδιά, που αντικειμενικά όμως υπήρχαν κι εκεί προβλήματα. Πήγε και τη βρήκε π.χ. ο άλλος κι έδειξε καλά δείγματα γραφής και κάπου τα βρίσκανε, αλλά με μόνιμη δουλειά αυτή στην Αθήνα, οικογενειακή επιχείρηση αυτός σε ένα νησί στου διαόλου τη μάνα. Πόσο συχνά να βρεθούν δηλαδή και πόσο να πάει ο ένας στο άλλο; Και πως να πάρει ο ένας το ρίσκο να αφήσει τη δουλειά του για να πάει να μείνει με τον άλλο ξεκρέμαστος όταν έχουν βρεθεί από κοντά 5 φορές σε ένα χρόνο ας πούμε;
Γύρισε και μετακόμησε κοντά στην κοπέλα μία άλλη κοινή μας φίλη και την τραβολογούσε προ κορωνοϊού σε εξόδους και βόλτες κι από εδώ κι απο 'κει. Γνώρισε ένα τόνο μαλάκες, γνώρισε και αξιόλογους ανθρώπους, γνώρισε τον Οκτώβρη ένα παιδί εμφανίσιμο και ευγενικό που της φέρεται πολύ καλά κι είναι από τότε μαζί. Και μου λέει που κρυβόταν αυτός τόσο καιρό; Και της απαντάω κι εγώ που να τον γνωρίσεις μωρή όταν κάθεσαι 15 ώρες τη μέρα και μιλάς με κάτι άκυρους στον υπολογιστή ή τρέχεις να γνωρίσεις τον καθένα στην άγονη γραμμή; Από πότε έχεις να κοιτάξεις γύρω σου;
Ειλικρινά, γιατί αξιόλογες κοπέλες ψάχνετε για κάτι καλό εκεί που κατα 90% θα βρείτε σκάρτες συμπεριφορές και θα αργήσετε και να το καταλάβετε, ενώ μπορείτε να κοιτάξετε αλλού και τουλάχιστον το ξεσκαρτάρισμα γίνεται στην πολύ αρχή μιας γνωριμίας, οπότε σου μένουν οι καλές περιπτώσεις να ασχοληθείς;
05-07-2020, 12:50 #22
Έχω πολλά φλερτ απλά δεν με τραβάνε για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Υπάρχουν αξιόλογοι άντρες φυσικά αλλά δεν.... Δεν με απασχολεί κάποιος εύκολα. Συνήθως μετά από λίγο καιρό αλλάζουν. Ζηλεύουν, θέλουν να με κλείσουν να μη με βλέπει κόσμος. Δε δίνω ποτέ δικαιώματα όμως. Γι'αυτό με πείραξε που ένιωσα ζήλια αλλά δεν ξέρω αν ήταν στο μυαλό μου ή είχε βάση
05-07-2020, 12:50 #23
Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί μα υπάρχει έλλειψη μεγάλου κοινωνικού κύκλου αλλα και επειδή οι άντρες έχουν γίνει πιο επιφυλακτικοί στο φλερτ και στις γνωριμίες και καταφεύγουν στην εύκολη λύση του ίντερνετ. Συνήθως όταν μια γυναίκα είναι εμφάνισιμη το έχει να τραβάει "μαλακές" ή τύπους της μιας βραδιάς γιατι χάρη στην εμφάνιση της γίνεται επιθυμητή για κάτι περιστασιακό ....Αλλά επειδή και οι άντρες πρέπει να ρισκάρουν πιο πολύ να την πεσουν σε μια εμφάνισιμη γυναικα φοβούμενοι μια πιθανη απόρριψη σε σύγκριση με μια γυναικα πιο μέτρια σε εμφάνιση.
05-07-2020, 12:52 #24
05-07-2020, 12:56 #25
Όπως είπα δεν ψάχνομαι στο ίντερνετ γενικά. Έτυχε και φαινόταν καλό. Φυσικά υπάρχουν μαλακές και εκεί και μπροστά μας. Δεν είμαι εύκολη όμως στο να βρω κάποιον να μου αρέσει πουθενά. Να το πω απλά μπορεί να χρειαστεί να γνωρίσω 100 άντρες για να πω ότι ίσως κάτι μου κάνει ο ένας
05-07-2020, 13:01 #26
05-07-2020, 13:07 #27
Ναι το κατάλαβα αυτό ότι δεν σε τραβάει κάποιος εύκολα...
Ειναι λογικό εφόσον είσαι μια γυναικα που συνδυάζει εμφάνιση και εξυπνάδα να είσαι επιλεκτική και να έχεις και εσύ κάποια στάνταρ και με το δίκιο σου. Εδώ υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν τόσα προσόντα και κάνουν σχέσεις με ωραίους, αθλητικούς τύπους κοινωνικούς....
Έσυ που μπορείς να έχεις όποιον θες γιατι να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο.....;;;
Απλά μήπως σε ενδιαφέρει ο παράγοντας εμφάνιση και αυτοπεποίθηση στους άντρες...;
Γιατί ως γνωστον αυτοί που παίζουν με πολλές και είναι διεκδικητικοι ....δειχνουν αυτοπεποίθηση και "μαγκιά" προς τα έξω.....και αυτό είναι θελκτικο
Ενώ οι σχεσακηδες μπορεί να φαίνονται πιο επιφυλακτικοί χαμηλων τόνων κτλ
Και αυτη η διεργασία ξερεις γίνεται ασυνείδητα....χωρίς να το καταλάβεις
Θεωρούμε Alpha male αυτόν που έχει σιγουριά για τον εαυτό του και ενώ μπορεί να θέλουμε σχέση.....βάζουμε τους σχεσακηδες σε δεύτερη μοίρα χωρίς να το συνειδητοποιούμε
05-07-2020, 13:08 #28
05-07-2020, 13:19 #29
μα που να βρεθει ο κοινωνικος κυκλος, οταν η αλλη ειναι ελευθερη και ειναι κλεισμενη σπιτι της να μιλαει με τυπους που την πεφτουν απο φμ;;;
οσο κλεινεσαι, τοσο λιγοτερες πιθανοτητες εχεις να αποκτησεις κοινωνικο κυκλο.
οι αντρες που περιγραφεις (γιατι δεν ειναι ολοι ετσι), δεν ειναι επιφυλακτικοι στο (απο κοντα) φλερτ. το αποφευγουν γιατι θελει χρονο. οι ιδιοι επιδιωκουν την ευκολη λυση, γιατι θελουν γρηγορες γνωριμιες με γρηγορο αποτελεσμα (το σεξ).
επομενως οταν η αλλη βλεπει τον τυπο να εχει 20 γκομενες μεσα, καθολου ανδρες φιλους και να στελνει παντου καρδουλες, φταιει αυτος, η εκεινη που καθεται; αυτος ειναι ολοφανερο τι κανει με αυτον τον λογαριασμο.
αν η κοπελα σκεφτεται πραγματικη γνωριμια και σχεσεις, δεν πρεπει να ασχοληθει με καποιον που ψαχνει μονο σεξ.
για τις εμφανισιμες, εχεις λαθος.
το ακριβως αντιθετο συμβαινει.
οι ανδρες που θελουν ευκολο σεξ, την πεφτουν κυριολεκτικα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. δεν τους ενδιαφερει να ειναι καποια ομορφη (μακαρι να ειναι), αλλα να πεσει γρηγορα. και ποια πεφτει γρηγορα;;;; η ελευθερη και ανασφαλης... δλδ αυτη που δενε χει τοσες προτασεις για σχεσεις... αυτη που θελει διπλα του θα την καλοδιαλεξει . απ ολες τις αποψεις, γιατι οχι κι απο εμφανισιακη αποψη, αλλα για σκετο σεξ, αρκει να ειναι προθυμες.
05-07-2020, 13:27 #30