Ψάχνοντας σχέση (άντρας εδώ) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Η πρώτη μου ήταν ζηλιάρα. Πήγαινα σε σπίτι φίλων, ήμασταν 6 παλληκάρια. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε που είμαι, με τα παιδιά της λέω, αα μόνο με τα παιδιά?, ναι, μήπως ήρθε επίσκεψη καμμιά ξαδέρφη κανενός... :DD

Υπομονή φίλε. Αν μια γυναίκα δουλεύει, δεν έχει ανάγκη τα λεφτά σου. Αν είναι παράσιτο, τότε θέλει να στα τρώει. Απλά τα πράγματα.

Banned
    Quote Originally Posted by Almalexia View Post
    Η πρώτη μου ήταν ζηλιάρα. Πήγαινα σε σπίτι φίλων, ήμασταν 6 παλληκάρια. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε που είμαι, με τα παιδιά της λέω, αα μόνο με τα παιδιά?, ναι, μήπως ήρθε επίσκεψη καμμιά ξαδέρφη κανενός... :DD

Υπομονή φίλε. Αν μια γυναίκα δουλεύει, δεν έχει ανάγκη τα λεφτά σου. Αν είναι παράσιτο, τότε θέλει να στα τρώει. Απλά τα πράγματα.
    Ε όχι ρε συ.........οταν κάνεις σχέση πρέπει να μη ζηλεύεις πρεπει να τον εμπιστεύεσαι τον άλλον. Εγω το θεωρώ πολύ κατινιστικό αυτό πχ με τα κινητά......που ψάχνουν κρυφά κάποιες γυναίκες ή και άντρες. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να δώσω σε σχέση μου το κινητό μου να το κοιτάξει αν θέλει αλλα μόνο εφόσον μου το ζητήσει......αν το κάνει κρυφά νιώθω ότι παραβιαζει τον προσωπικό μου χώρο ξενερώνω.......

Η αυτό με τα σοσιαλ μίντια που φτιάχνουν κοινό λογαριασμό ή έχουν κωδικούς και τέτοια από κοινού

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω σας ειδα να μασουλατε, παντως ;) ασχετως που του το σχολιασες οτι ειχε αναφερει μια σχεση.
    εχουν σημασια και τα διευκρινιστικα, γιατι αλλο ειναι να πει "σχεση εχω" και να εχει ξεχασει οτι εχει χωρισει, να το πει απο κεκτημενη ταχυτητα, η οτιδηποτε (παλι κουφο, αλλα λεμε τωρα) κι αλλο ειναι να εχουμε κανει ολοκληρη συζητηση να μιλαει για την κοπελα και τις φιλιες της και να μην το λεει πουθενα οτι τελικα δεν εχουν σχεση...
    τρολ στην καλυτερη περιπτωση, ασθενης στην χειροτερη (για εκεινον, χειροτερη).
    Κοίτα εγώ το έχω να απαντάω και να θέλω να δώσω λύση σε κάποιον άλλον όταν ζητάει βοηθεια.....εξαλλου δεν ήμουν και σίγουρη ότι ήταν τρολ σε όλα τα θέματα του.

Αλλα μετά όπως είδες του την είπα και εγώ ότι αυτά που λέει δεν στέκουν και δεν επέμεινα γιατί δεν ξέρω πιο από όλα τα θέματα του ήταν τρολ.αν ήταν όλα ή μερικά. Για το ότι έχει σχέση και έλεγε βλακείες ότι ψάχνει και έβαλε και τον τίτλο (ΑΝΤΡΑΣ ΕΔΩ) βγάζει μάτι ότι κάτι δεν πάει καλά

Αν είναι η οχι οδοντίατρος η αν πέθανε ο πατέρας του δεν ξέρω να πω αν ήταν τρολ....

Αλλα και στα τρολ ξέρεις τι λένε....τρολαρε τους και λίγο.

Banned
    Αν και πιστεύω πως ήταν τρολ ο χαμός του πατέρα του

δεν έχει όρεξη ούτε να κάνει κροσφιτ ούτε να ψάξει φιλίες ούτε να βρει σχέση κάποιος που έχει χάσει πρόσφατα δικό του άτομο ...

Εσείς όμως του γράψατε τα συλλυπητήριά..........

Senior Member
    Να μασ περιγραψει σφραγισμα εξαγωγη κ καθαρισμο με δικα του λογια να δουμε αν ειναι οδοντιατροσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Να μασ περιγραψει σφραγισμα εξαγωγη κ καθαρισμο με δικα του λογια να δουμε αν ειναι οδοντιατροσ
    Ελις εισαι είδωλο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Ε όχι ρε συ.........οταν κάνεις σχέση πρέπει να μη ζηλεύεις πρεπει να τον εμπιστεύεσαι τον άλλον. Εγω το θεωρώ πολύ κατινιστικό αυτό πχ με τα κινητά......που ψάχνουν κρυφά κάποιες γυναίκες ή και άντρες. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να δώσω σε σχέση μου το κινητό μου να το κοιτάξει αν θέλει αλλα μόνο εφόσον μου το ζητήσει......αν το κάνει κρυφά νιώθω ότι παραβιαζει τον προσωπικό μου χώρο ξενερώνω.......

Η αυτό με τα σοσιαλ μίντια που φτιάχνουν κοινό λογαριασμό ή έχουν κωδικούς και τέτοια από κοινού
    Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα να δίνω το κινητό μου στην κοπέλα μου, είτε για να παίζει, είτε και καλά να παίζει, αλλά κρυφά να κοιτάει τα μηνύματά μου. (έλα τώρα, ποιος θα πει ξεκάθαρα "θέλω να δω τα μηνύματά σου"? Κανείς και καμμία και ποτέ μάλιστα!)

Εγώ καταλαβαίνω την ζήλια και την κτητικότητα ως ένα βαθμό. Όταν είσαι με κάποιον που γουστάρεις πολύ, λογικό να είσαι κτητικός/η και να τον ζηλεύεις. Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα να της λέω που είμαι και τι κάνω. Άλλο αυτό, κι άλλο να με παίρνει και να με πρήζει όταν είμαι με φίλους μου, πόσο μάλλον να κάνει απίστευτα σενάρια στο μυαλό της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Αν και πιστεύω πως ήταν τρολ ο χαμός του πατέρα του

δεν έχει όρεξη ούτε να κάνει κροσφιτ ούτε να ψάξει φιλίες ούτε να βρει σχέση κάποιος που έχει χάσει πρόσφατα δικό του άτομο ...

Εσείς όμως του γράψατε τα συλλυπητήριά..........
    εγω δεν του εγραψα συλλυπητηρια παντως, και μακαρι να μην ισχυει ΟΥΤΕ ο χαμος του πατερα του, οπως δεν ισχυουν και ολα τα αλλα.
    εχουμε και λεμε:
    εχει σχεση και δεν θελει αλλη, που εχει φιλες , αλλα οχι φιλους για να τους κανει κολλητους, ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ο γιατρος), γιατι τελικα εχει χωρισει αλλα το ειχε ξεχασει...
    εχει κολλητο που ειναι τοσο κολλητος ωστε να του λεει τον πονο του και να βρισκει παρηγορια, να κλαιει στον ωμο του, να εχουν μια δικια τους κοντινη επικοινωνια, να κωλοτριβονται, να κοιμουνται αγκαλια, ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ γιατι νοιωθει μοναξια....
    ε, τι μενει; να μην ειναι γιατρος, αλλα τροφιμος, και να ζει ο καημενος ο πατερας του και να σταυροκοπιεται...

ntinti
    Guest
    εγω δεν του εγραψα συλλυπητηρια παντως, και μακαρι να μην ισχυει ΟΥΤΕ ο χαμος του πατερα του, οπως δεν ισχυουν και ολα τα αλλα.
    εχουμε και λεμε:
    εχει σχεση και δεν θελει αλλη, που εχει φιλες , αλλα οχι φιλους για να τους κανει κολλητους, ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ο γιατρος), γιατι τελικα εχει χωρισει αλλα το ειχε ξεχασει...
    εχει κολλητο που ειναι τοσο κολλητος ωστε να του λεει τον πονο του και να βρισκει παρηγορια, να κλαιει στον ωμο του, να εχουν μια δικια τους κοντινη επικοινωνια, να κωλοτριβονται, να κοιμουνται αγκαλια, ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ γιατι νοιωθει μοναξια....
    ε, τι μενει; να μην ειναι γιατρος, αλλα τροφιμος, και να ζει ο καημενος ο πατερας του και να σταυροκοπιεται...
    Αντε ενταξει ολα τ΄αλλα, καθενας με τα κολληματα του εδω μεσα ...αλλα ο θανατος του πατερα του πολυ παρατραβηγμενο ρε συ...

θα μου πεις εδω μεσα δεν εχεις συναντηση αρρωστημενες καταστασεις και προσωπικοτητες αυτο σου κανει εντυπωση...τεσπα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Αντε ενταξει ολα τ΄αλλα, καθενας με τα κολληματα του εδω μεσα ...αλλα ο θανατος του πατερα του πολυ παρατραβηγμενο ρε συ...

θα μου πεις εδω μεσα δεν εχεις συναντηση αρρωστημενες καταστασεις και προσωπικοτητες αυτο σου κανει εντυπωση...τεσπα....
    μπορει και να εχει πεθανει ο ανθρωπος, οχι πριν λιγες μερες ομως, πριν λιγα χρονια.
    εγω ευχομαι να ζει παντως...

ntinti
    Guest
    μπορει και να εχει πεθανει ο ανθρωπος, οχι πριν λιγες μερες ομως, πριν λιγα χρονια.
    εγω ευχομαι να ζει παντως...
    και εγω !!!

και να μην βλεπει το δημιουργημα του ......

Senior Member
    Αν με δεισ θα αλλαξεισ γνωμη
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ελις εισαι είδωλο..
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μ' αρέσει πολύ όταν τα πιο "υγιή" μέλη ξεμπροστιάζονται. Τι κατάντια. Να τρέχετε να κυνηγάτε όποιον τολμήσει να μιλήσει κατά της ψυχιατρικής κι από την άλλη να αναφέρεστε σε τρόφιμους, αρρωστημένες καταστάσεις και προσωπικότητες εδώ μέσα. Παρολ' αυτά εδώ κολλημένες αιώνια, οι "υγιείς" που πουλάνε εξυπνάδα. Κι εσείς λοιπόν το ξύνετε, κι αν το ξύνει κι ο νηματοθέτης, ε, το καθρεφτάκι σας να κοιτάτε.
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Senior Member
    Quote Originally Posted by BlackCoral View Post
    Μ' αρέσει πολύ όταν τα πιο "υγιή" μέλη ξεμπροστιάζονται. Τι κατάντια. Να τρέχετε να κυνηγάτε όποιον τολμήσει να μιλήσει κατά της ψυχιατρικής κι από την άλλη να αναφέρεστε σε τρόφιμους, αρρωστημένες καταστάσεις και προσωπικότητες εδώ μέσα. Παρολ' αυτά εδώ κολλημένες αιώνια, οι "υγιείς" που πουλάνε εξυπνάδα. Κι εσείς λοιπόν το ξύνετε, κι αν το ξύνει κι ο νηματοθέτης, ε, το καθρεφτάκι σας να κοιτάτε.
    Δες όλα τα θέματα του συγκεκριμένου που ήρθε να τρολαρει σε ένα φόρουμ ψυχολογίας γελώντας εις βάρος όλων όσων ασχολήθηκαν μαζί του και ίσως βρεις ένα δίκιο σε αυτά τα "υγιή" μέλη. Στο άλλο θέμα που του λένε ξεκάθαρα ότι τρολαρει με αποδείξεις δεν μπήκε καν στον κόπο να σχολιασει.. Αλλά είπαμε εσύ πάντα κάνεις εμφάνιση εκεί που νομίζεις ότι υπάρχει αδικία. Ρίχνε όμως πρώτα τις ματιές σου και μετά έλα να πεις ότι θες.

Senior Member
    Τρολάρει δεν τρολάρει, όταν γίνεστε οι υπόλοιποι ένα στην αηδία, κοιτάω περισσότερο την αηδία παρά όποια μπαρούφα γράφει αν είναι έτσι ο καθένας. Θα μπορούσατε απλά να προσπεράσετε.
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast