Αλλαξα εγώ άλλαξε η σχέση μας. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 118
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Συγνωμη, με 3 παιδια και στενα οικονομικα, τι καθημερινοτητα περιμενες οτι θα ζειτε; αυτα που ονειρευεσαι προυποθετουν λιγες υποχρεωσεις και ελευθερια ή εστω πολλα λεφτα. Αυτα τα σκεφτεσαι πριν κανεις 3 παιδια. Δεν φταιει ο ανδρας σου . Φταιει οτι σας ρουφαει η βιοπάλη. Κανε εσυ δευτερη δουλεια, κι αν εχεις διαθεση γαι φιλοσοφια και βολτες, μας το λες. Μπορει ομως εσυ να εισαι κι η σουπεργουμαν και να αντεξεις. Ο ανθρωπος δεν αντεχει παραπανω. Εγω κουραστηκα και μονο που εκανες την περιγραφη. Δεν θα αντεχα την κουραση να ζω ετσι..
    Μήπως λοιπόν με κραταει αποστασιοποιημενη απο τον δικο του Γολγοθά ας πουμε, για να τα καταφέρει μόνος; Ακόμη κι εκεί θέλει συζήτηση!! Εχει γυναίκα να τα μοιραστει!! Ειμαι ολη αυτιά και κατανοηση... Εχω αναφέρει να δουλέψω εγω δεύτερη δουλειά και θεωρεί ότι δεν θα βγαζω τα ιδια με εκεινον.. Οπότε δεν μας συμφερει. Αλλά η δική μου δουλειά σε συνδυασμό με τα παιδια και το νοικοκυριό, ειναι 2η δουλειά!!

Senior Member
    Αμα στα πει θα φυγεισ καλυτερα φυγε και θα τα μαθεισ μετα το σωστο εφοσον δεν περνασ καλα ειναι να φυγεισ αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Πως μεταφραζεις το θελω να προχωρησω παρακατω; Αυτό το διωρο τριωρο που ερχεται σπιτι αν υποθεσουμε πως εσυ και τα παιδια του ειστε φαντασματα, πως εκεινος περναει αυτό το διωρο τριωρο;
    Βλέπει τηλεόραση και τρώει.
    Θελω να προχωρήσω σημαίνει, θέλω να δώσω νόημα στη ζωη μου. Θέλω να περναμε ομορφα μαζι. Αν όχι, πρέπει να κανω εγω κατι. Να προχωρήσω εγω. Η ζωη μου ειναι εδω κι εγω μεγαλωνω. Δε θέλω να κοιταξω μια μέρα τη ζωη που αφησα πισω και να ξέρω ότι δεν εζησα. Οχι μεγάλα πράγματα... Μικρά καθημερινά.

ntinti
    Guest
    Ειδα οτι εγραψες και παλια οτι ειχατε θεματα και τοτε ειχατε 2 παιδια ...

τωρα ερχεσαι και λες τα ιδια και εχετε 3 παιδια?

Για να προχωρησει μια οικογενεια στην αποκτηση ενος ακομα παιδιου παει να πει οτι εχουν λυθει τα προηγουμενα ζητηματα ...

Το γεγονος οτι ο ανθρωπος δεν θελει γυρνοντας απο την δουλεια κατακοπως να περασει χρονο μαζι σας εχεις σκεφτει οτι ισως το κλιμα που εχει δημιουργηθει στο σπιτι δεν τον ευχαριστει...
    Αν γυρναει και βρισκει ενα χαμο στο σπιτι απο φωνες ,παραπονα και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις τι ορεξη να εχει.....

Καλως ή κακως οταν κανεις παιδια μοχθεις κανοντας 2 και 3 και 5 δουλειες αν χρειαστει και φυσικα τα θελω σας πανε στην ακρη μεχρι να μπουν ολα σε μια σειρα...

Ειναι πολυ δυσκολο να κρατηθει ενας γαμος ,η καθημερινοτητα η δικη σου με δουλεια και παιδια ειναι μια συνηθισμενη καθημερηνοτητα μια μανας ....αυτα κανει δουλεια σπιτι παιδια .....

Τωρα οσο αφορα τις επαφες σας ενταξει εκει μονο εσυ ξερεις αν υπαρχει συναισθημα ή γινεται απλως για να γινει.....και παλι οταν δεν υπαρχει η καταλληλη ατμοσφαιρα γιατι να γινει ?επειδη περασε καιρος?
    σημασια δεν εχει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα και ειδικα μεσα σε ενα γαμο ειναι το αλφα και το ωμεγα.....

Quote Originally Posted by elis View Post
    Αμα στα πει θα φυγεισ καλυτερα φυγε και θα τα μαθεισ μετα το σωστο εφοσον δεν περνασ καλα ειναι να φυγεισ αυτα
    Κοιτα... Αυτα που προτείνεις, δεν ειναι προτασεις. Αν θες να με βαλεις να σκεφτω δώσε μου να καταλαβω. Υπονοουμενα δεν βοηθανε. Αν εννοείς πως δεν παντρεύτηκε αυτή που ήθελε, κριμα για εκείνον... Αν και μου δειχνει ότι οχι μονο με θέλει αλλά και ότι με αγαπαει. Το ξέρω, το βλέπω.

Senior Member
    Εσύ έχεις φίλους; Αν ναι, επιδίωξε να βρεθείς μαζί τους με ή χωρίς εκείνον. Αν σε δει να βγαίνεις και να δραστηριοποιεισαι, λογικά θα ακολουθήσει. Θα πρέπει σίγουρα να βρείτε χρόνο να κάνετε δραστηριότητες με τα παιδιά σας και να έρθετε έτσι πιο κοντά. Θεωρώ ότι αυτό που ονειρεύεσαι, οι συζητήσεις κάτω απ το φεγγάρι κλπ, δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός δεδομένης της καθημερινότητας αλλά μπορείτε να βρείτε άλλα πράγματα να κάνετε μαζί, να πάτε για περπάτημα ή τρέξιμο πχ, εστω μισή ώρα. Ενθάρρυνε τον να γνωρίσει άτομα στη δουλειά

Και στην τελική αν δεν ειμασταν παντρεμένοι, δεν θα έβρισκε χρόνο να με συναντήσει και να κάνουμε πράγματα να περάσουμε όμορφα;; Θέλω να πω, πως ναι, ειναι η ζωη μια βιοπαλη, έτσι όπως μας έχουν καταντήσει, αλλά αν θες βρίσκεις τον τρόπο.. Ή όχι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by zwi_kouvaria View Post
    Μήπως λοιπόν με κραταει αποστασιοποιημενη απο τον δικο του Γολγοθά ας πουμε, για να τα καταφέρει μόνος; Ακόμη κι εκεί θέλει συζήτηση!! Εχει γυναίκα να τα μοιραστει!! Ειμαι ολη αυτιά και κατανοηση... Εχω αναφέρει να δουλέψω εγω δεύτερη δουλειά και θεωρεί ότι δεν θα βγαζω τα ιδια με εκεινον.. Οπότε δεν μας συμφερει. Αλλά η δική μου δουλειά σε συνδυασμό με τα παιδια και το νοικοκυριό, ειναι 2η δουλειά!!
    Δεν θελει κατανοηση, ξεκουραση θελει οπως τρεχει σαν το αλογο... η κατανοηση που θελει ειναι να μην τον πρηζεις κι απο πανω οτι εισαι ανικανοποιητη. Δεν ξερω αν εχετε διαφορα ηλικίας, αλλα διαβαζοντας και παλιο θεμα σου, πιστευω οτι εκανες παιδια πριν χαρεις τα νιατα σου και τον ερωτα. Και πολλα παιδια... αν το μυαλο σου ειναι στον ερωτα και στην ανεμελια, λαθος ζωη διαλεξες οταν ησουν 20... επρεπε να ζησεις πρωτα.

Senior Member
    Οκ γιατι θεωρεις πως αντικειμενικά δεν εισαι ομορφη; Δεν εισαι ομορφη λογω χαρακτηριστικών ή κιλών; Κοιταξε να δεις αυτος ο ανθρωπος εχει μπει σε ένα μοτιβο ζωής, το οποίο του υπαγορεύει να δουλευει δυο δουλειες να έρχετσι σπιτι να τρωει να βλεπει τηλεόραση και να κοιμαται. Αυτο για να γυρισει χρειαζεται να σταματησει τη μια δουλεια χωρις και παλι να ειναι βεβαιο πως ο κερδισμενος χρονος θα λειτουργουσε προς οφελος σου. Θέλω να μου πεις κατι όμως. Εσυ πριν παντρευτεις συζουσες με αυτον τκν ανθρωπο για αρκετά χρονια. Τα χρονια που συζουσατε τα περνούσες όπως επιθυμουσες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by zwi_kouvaria View Post
    Και στην τελική αν δεν ειμασταν παντρεμένοι, δεν θα έβρισκε χρόνο να με συναντήσει και να κάνουμε πράγματα να περάσουμε όμορφα;; Θέλω να πω, πως ναι, ειναι η ζωη μια βιοπαλη, έτσι όπως μας έχουν καταντήσει, αλλά αν θες βρίσκεις τον τρόπο.. Ή όχι;
    Η ζωη εινάι οπως την επιλεγουμε, οχι οπως μας εκαναν. Αν δεν εκανες παιδια στα 20 αλλα στα 34, θα ειχες χορτασει ολα αυτα που αναζητας. Ακομα και με τον ιδιο αντρα. Αλλα χωρις τοσο βαριες υποχρεωσεις.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Δεν θελει κατανοηση, ξεκουραση θελει οπως τρεχει σαν το αλογο... η κατανοηση που θελει ειναι να μην τον πρηζεις κι απο πανω οτι εισαι ανικανοποιητη. Δεν ξερω αν εχετε διαφορα ηλικίας, αλλα διαβαζοντας και παλιο θεμα σου, πιστευω οτι εκανες παιδια πριν χαρεις τα νιατα σου και τον ερωτα. Και πολλα παιδια... αν το μυαλο σου ειναι στον ερωτα και στην ανεμελια, λαθος ζωη διαλεξες οταν ησουν 20... επρεπε να ζησεις πρωτα.
    Η διαφορα ηλικιας δεν παιζει κανεναν ρολο ...αρκει οταν αποφασιζεις να κανεις παιδια πρεπει να εισαι συνηδητοποιημενος και ΩΡΙΜΟΣ οχι τα κανεις και ξαφνικα θυμασαι, οτι ξερεις κατι εγω δεν εζησα αρα τωρα πρεπει να το κανουμε

τα παιδια τι φταινε ?που εχουν χιλια δυο θεματα και περιμενουν απο τους γονεις να ειναι διπλα τους .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Η διαφορα ηλικιας δεν παιζει κανεναν ρολο ...αρκει οταν αποφασιζεις να κανεις παιδια πρεπει να εισαι συνηδητοποιημενος και ΩΡΙΜΟΣ οχι τα κανεις και ξαφνικα θυμασαι, οτι ξερεις κατι εγω δεν εζησα αρα τωρα πρεπει να το κανουμε

τα παιδια τι φταινε ?που εχουν χιλια δυο θεματα και περιμενουν απο τους γονεις να ειναι διπλα τους .....
    Παιζει ντιντι σε αυτες τις ηλικιες των 20 που εκανε παιδια η κοπελα...
    Αν αυτος ηταν 30- 35 ειχε ζησει την ανεμελη ζωη, και ηξερε τι σημαινει οικογενεια και υποχρεωσεις και δεν ειχε απωθημενα, ενω αυτη στα 22 νομιζε οτι τα παιδια ειναι κουκλες και θα κανει παιδια ενω θα ζει ανεμελα διπλα στον ερωτα της και τα βραδια θα τρεχουν στην ακρογιαλια, τοτε παίζει και παραπαίζει και νομιζω οτι αυτο της εχει συμβει.
    Μπηκε σε ρολους που θελουν πειθαρχια και κουπί ασταμάτητο, με απωθημενα απο την ανεμελια που δεν χαρηκε.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by [B
    Remedy[/B];1120864]Παιζει ντιντι σε αυτες τις ηλικιες των 20 που εκανε παιδια η κοπελα...
    Αν αυτος ηταν 30- 35 ειχε ζησει την ανεμελη ζωη, και ηξερε τι σημαινει οικογενεια και υποχρεωσεις και δεν ειχε απωθημενα, ενω αυτη στα 22 νομιζε οτι τα παιδια ειναι κουκλες και θα κανει παιδια ενω θα ζει ανεμελα διπλα στον ερωτα της και τα βραδια θα τρεχουν στην ακρογιαλια, τοτε παίζει και παραπαίζει και νομιζω οτι αυτο της εχει συμβει.
    Μπηκε σε ρολους που θελουν πειθαρχια και κουπί ασταμάτητο, με απωθημενα απο την ανεμελια που δεν χαρηκε.
    Remedy και εγω 23 ειχα την κορη μου ...ο αντρας μου ηταν 33 τοτε και οντως ειχε ζησει τα παντα και ηταν και ειναι οπως και τις zwi δουλεια 24 ωρες το 24ωρο ,365 μερες τον χρονο....

Ετσι ομως τον γνωρισα και ηξερα που εμπαινα και ηξερα ποσο ηθελα και εκεινων και τα παιδια ....

20 χρονια μετα εχουμε περασει τα παντα απο δυσκολειες αλλα ποτε δεν του εριξα ευθυνες οτι δουλευεις πολλες ωρες θυσιαζοντας πολλα απο την σχεση μας...

Βεβαια παση θυσια εστω μια ωρα την μερα την αφιερωνε σε εμας .....

Πολλα χρονια μετα αφου καταφεραμε και πηραμε υπαλληλους στη δουλεια μας τοτε μονο άρχισε να ειναι πιο πολλες ωρες σπιτι.....κακα τα ψεματα ομως οταν η δουλεια ειναι απαιτιτικη αλλα σου προσφερει μια εξασφαλιση για το μελλον της οικογενεια σου πολλα πραγματα πανε στην ακρη...

και οχι οταν θελει μια γυναικα και ενας αντρας να περασουν χρονο μαζι οσα παιδια και να εχουν τον βρίσκουν και ειναι και ποιοτικος...οταν δεν τον βρισκουν τοτε κατι σιγουρα φταει ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Remedy και εγω 23 ειχα την κορη μου ...ο αντρας μου ηταν 33 τοτε και οντως ειχε ζησει τα παντα και ηταν και ειναι οπως και τις zwi δουλεια 24 ωρες το 24ωρο ,365 μερες τον χρονο....

Ετσι ομως τον γνωρισα και ηξερα που εμπαινα και ηξερα ποσο ηθελα και εκεινων και τα παιδια ....

20 χρονια μετα εχουμε περασει τα παντα απο δυσκολειες αλλα ποτε δεν του εριξα ευθυνες οτι δουλευεις πολλες ωρες θυσιαζοντας πολλα απο την σχεση μας...

Βεβαια παση θυσια εστω μια ωρα την μερα την αφιερωνε σε εμας .....

Πολλα χρονια μετα αφου καταφεραμε και πηραμε υπαλληλους στη δουλεια μας τοτε μονο άρχισε να ειναι πιο πολλες ωρες σπιτι.....κακα τα ψεματα ομως οταν η δουλεια ειναι απαιτιτικη αλλα σου προσφερει μια εξασφαλιση για το μελλον της οικογενεια σου πολλα πραγματα πανε στην ακρη...

και οχι οταν θελει μια γυναικα και ενας αντρας να περασουν χρονο μαζι οσα παιδια και να εχουν τον βρίσκουν και ειναι και ποιοτικος...οταν δεν τον βρισκουν τοτε κατι σιγουρα φταει ...
    δεν αμφισβητω την συνειδητοτητα που ειχες εσυ, οταν εκανες παιδια στα 23 σου ντιντι, και πολυ καλα τα εκανες ολα, αφου αυτο ηθελες για την ζωη σου. αλλα δνε αυτο ο κανονας.
    ο κανονας ειναι στα 20 να θελεις ανεμελη ζωη και να ωριμαζεις για να επωμισθεις τις μεγαλες υποχρεωσεις , αργοτερα. δηλαδη, ο ιδιος ανθρωπος που στα 23 πεταει, αλλου παταει κι αλλου βρισκεται, θελει ταξιδια, σπουδες, ερωτες και ελευθερια, δεν σημαινει οτι στα 30-35 δεν θα θελησει οικογενεια.
    αν η κοπελα ηταν απο "αυτους" τους συνηθισμενους νεους που ηθελαν να ζησουν ανεμελη ζωη, εκανε λαθος επιλογες. αυτο λεω. επρεπε να σοβαρεψει αργοτερα την σχεση της, οχι στα 22.

Senior Member
    Τώρα δεν έχει σημασια τι θα έπρεπε να είχε κάνει, δεν αλλάζει. Πρέπει να τη βοηθήσουμε σε αυτό που περνά στην παρούσα φάση

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast