ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 129
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 129 of 258 FirstFirst ... 2979119127128129130131139179229 ... LastLast
Results 1,921 to 1,935 of 3862
    Senior Member
    Δυστυχως πολυ αργα συνειδητοποιω οτι οι γονεις μου μού εκαναν συνειδητα και με σχεδιο το ιδιο εγκλημα που εκαναν στην αδερφη της μανας μου τη Λινα, την οποια μετετρεψαν σε γεροντοκορη για λογους μοιρασματος της περιουσιας.

Ολα τα κυνηγητα απο την εφηβεια, να μην εχω φιλους, να μη βγαινω απ το σπιτι, να μην παω ποτε στη ζωη μου σε καφετερια, τα οποια συνεχιζονται απαραλλακτα μεχρι σημερα που εχω ασπρα γενια. Για το καλο μου. Μπορει να μου βαλει καμια κοπελα ναρκωτικα στην πορτοκαλαδα μου, οπως λεει η μανα μου και ο πενηνταρης αδερφος μου, που ουτε καριερα, ουτε οικογενεια εκανε, παρα μονο γλενταγε με γκομενες και χασισια και εκτελουσε το οικογενειακο σχεδιο.

Χρονο με το χρονο, τα καταφερατε καθικια. Μου ληστεψατε ολοκληρη τη ζωη.

Senior Member
    Εισαι σιγουροσ οτι ειναι ετσι σε μενα συνεβη το αλλο εγω δουλευω κι ο αλλοσ δουλευει 5 φορεσ το μηνα κ αυτοσ βγαζει παραπανω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Aκουω συζητηση δυο νεαρων. Ο ενας εχει χωρισει με μια κοπελα αλλα την αγαπαει ακομα. Εκεινη εχει προχωρησει. Του λεει ο φιλος του: Αυτη ξεκινησε μια καινουρια ζωη. Ζει καινουρια πραγματα. Εσυ εισαι κολλημενος και χανεις εμπειριες που μπορουσες να εχεις. Full expirience. Παρτουζες, το ενα, το αλλο.

Το ακουω και σκεφτομαι, εκει καταντησαμε; Ειναι οι ρηχες εμπειριες κατι ανωτερο απο μια ομορφη αναμνηση; ****** λουσα και χορος, της γυναικας ο καημος. Εμεις οι αντρες γιναμε σαν τις γυναικες; Ο αντρας παντα θυσιαζε το εφημερο για κατι ανωτερο. Για μια αναμνηση, για ενα συναισθημα, για μια ιδεα. Τι ειναι η ζωη δλδ; Μια μαλακια ειναι, που διαρκει για ενα κλασνα του δευτερολεπτου. Γιατι να μη θυσιασεις και τις απολαυσεις και τις διασκεδασεις και τα ταξιδια και τα ******α; Δωστε 10-20 ευρω να εκτονωθειτε. Γιατι να σβησεις κατι ομορφο που γεννηθηκε μεσα σου; Οι γυναικες εγκυμονουν στη μητρα αλλα οι αντρες εγκυμονουν στην ψυχη και μπορουν να ζησουν για παντα με τα παιδια τους
    ο,τι ακουσεις απο δω κι απο κει, τσουβαλιαζεις τους παντες μεσα σε αυτο. εχει και τετοιους εχει κι αλλιωτικους. αστυφυλακα στην ζωη τους σε βαλανε; ο,τι θελει θα κανει ο καθενας, αρκει να το κανει με συναινουντα ενηλικα. την α δεια θα σου παρουν; υπαρχουν και πολυ μαζεμενα παιδια, και πολυ απλωμενα, και συνεσταλμενα και ξεκωλα κι απ ολα.
    εσυ κοιτα την ζωη σου κι ασε το τι κανουν οι αλλοι. δικαιωμα τους να κανουν ο,τι θελουν για τον εαυτο τους.
    επισης, καιρος να μαθεις οτι το σεξ δεν ειναι ουτε ποταπο, ουτε ρηχο, οταν το κανεις με καποιον που σου ταιριαζει. αν δεν σου αρεσει εσενα, σε αλλους αρεσει.

Senior Member
    Χθες για μια μόνο μέρα δεν πήρα τα φάρμακα μου (το πρωί είχα δουλειά να βγω έξω και ξεχάστηκα) και σήμερα νιώθω πολύ πιο μελαγχολική απ' ότι συνήθως... Είναι δυνατόν μια μόνο μέρα που δεν τα πήρα να μ' επηρεάσει τόσο πολύ ή είναι τυχαίο;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ο τσιπρασ φταιει αλεκο κι ειναι για φυλακη ειτε το πιστευεισ ειτε οχι
    Ε βεβαια ο Τσιπρας κατεστρεψε την Ελλάδα αυτος κυβερνουσε 50 χρονια. 50 χρονια πεινα 100 χρονια μνημονιο και ντου στις τραπεζικες σας καταθεσεις αξιζετε αν και παλι αμφιβάλλω οτι θα βαλετε μυαλο!

Senior Member
    Τον ηπια θα φτασω σπιτι τα ξημερωματα και αν, μεσω Καπερναούμ

Senior Member
    Μαιντ ξερεισ τι ειναι το πασοκ ο ηλιοσ τησ δικαιοσυνησ που ανατελει για ολουσ μαθε πρωτα κ μετα μιλα και μαθε πωσ φτασαμε στον κωρονοιο κ μετα μιλα αυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μαιντ ξερεισ τι ειναι το πασοκ ο ηλιοσ τησ δικαιοσυνησ που ανατελει για ολουσ μαθε πρωτα κ μετα μιλα και μαθε πωσ φτασαμε στον κωρονοιο κ μετα μιλα αυτα
    Ποιο κορονοιο λες; Σ
    Σε ολα υτα τα χρονια μονο το ΠΑΣΟΚ κυβερνησε; Για τη ΝΔ γιατι δεν λες κατι αμολουσαν αετο; Το 90-93 ποιος κυβερνουσε; Σου λεω 50 χρονια πεινα και 100μνημονιο θελετε για να βαλετε μυαλο

Senior Member
    Κατσε μη φαμε ξυλο
    Last edited by elis; 14-07-2020 at 15:38.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ο,τι ακουσεις απο δω κι απο κει, τσουβαλιαζεις τους παντες μεσα σε αυτο. εχει και τετοιους εχει κι αλλιωτικους. αστυφυλακα στην ζωη τους σε βαλανε; ο,τι θελει θα κανει ο καθενας, αρκει να το κανει με συναινουντα ενηλικα. την α δεια θα σου παρουν; υπαρχουν και πολυ μαζεμενα παιδια, και πολυ απλωμενα, και συνεσταλμενα και ξεκωλα κι απ ολα.
    εσυ κοιτα την ζωη σου κι ασε το τι κανουν οι αλλοι. δικαιωμα τους να κανουν ο,τι θελουν για τον εαυτο τους.
    επισης, καιρος να μαθεις οτι το σεξ δεν ειναι ουτε ποταπο, ουτε ρηχο, οταν το κανεις με καποιον που σου ταιριαζει. αν δεν σου αρεσει εσενα, σε αλλους αρεσει.
    Το σκετο σεξ χωρις συναισθηματα ειναι κατι ρηχοτατο. Αν μεχρι εκει σας αρεσει, δικαιωμα σας.

Senior Member
    Κορονοιοσ ξερεισ τι ειναι
    Last edited by elis; 14-07-2020 at 15:39.

ntinti
    Guest
    Πως αντέχεται εσείς οι Αθηναίοι????

Την μισή ζωή σας την περνάτε στους δρόμους ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Πως αντέχεται εσείς οι Αθηναίοι????

Την μισή ζωή σας την περνάτε στους δρόμους ......
    Κατσε γιατι εχουμε νεο Γρηγοροπουλο και βλεπω να διαρκει το παρτι για κανα τριήμερο. Κατα τα αλλα καλα ειναι συνηθιζεις.Εγω Σαλονικα για παραδειγμα δεν μπορω να ζησω με τιποτα θα βαρεθω στο πρωτο μηνα

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Κατσε γιατι εχουμε νεο Γρηγοροπουλο και βλεπω να διαρκει το παρτι για κανα τριήμερο. Κατα τα αλλα καλα ειναι συνηθιζεις.Εγω Σαλονικα για παραδειγμα δεν μπορω να ζησω με τιποτα θα βαρεθω στο πρωτο μηνα
    Δεν ξέρω, αυτό δεν συνηθίζεται ,,.να ξεκινάω 7 ωρα το πρωί γιατί η δουλειά είναι στις 9 και να είμαι με την ψυχή στο στόμα να μην αργήσω. ...
    Και μετα άλλες τόσες ώρες για να πας στην επόμενη...
    Περίμενα λόγο καλοκαιριού να έχουν φύγει οι περισσότεροι αλλά κάθε φορά είναι και χειρότερα...
    Ποιότητα ζωής μηδέν ....

Senior Member
    Εγω θα φυγω σημερα απο τη δουλεια στις 9 αλλα δεν θα παρω το αυτοκινητο γιατι δεν θα μπορεσω να φυγώ. Θα πρεπει να παω Ακροπολη με τα ποδια και μα παρω απο εκει μετρο Αγορασα και ενα κουτι riopan να εχω μαζι μου και οσο πιο γρηγορα φτάσω Ακροπολη τοσο καλυτερα θα ειναι