Πως επηρεάστηκε η ζωή σας από τον κορονοιο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Δεν υπάρχει Τίποτε. Ούτε ελπίδα, ούτε πρόοδος. Ούτε γιατρειά. Ούτε θεραπεία. Δε θα μπορούσε να υπάρξει. Ποια πρόοδος; Σε τι τελικά; Βαδίζουμε στο κενό.

Banned
    Που να το περιμένουμε αυτό που έγινε;ολοι αλλιώς τα υπολογίζαμε αλλα μπράβο σου που έκανες κάτι καλό και δημιουργικό για σένα.!

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Μηπως με μπερδεύεις με άλλον; Ουδέποτε ισχυρίστηκα πως η τεχνολογία επέδρασε αρνητικά στην καθημερινότητα μας. Αν με ρωτούσες το αντίθετο θα σου έλεγα. Κάποτε για παράδειγμα δεν υπήρχε ο μαγνητικός τομογράφος και ο γιατρός έπρεπε να μυρίσει τα νύχια του, κάποτε μία έγκυος δεν γνώριζε το φύλο του παιδιού που θα γεννούσε ή δεν γνώριζε αν το παιδί που θα γεννούσε θα ήταν υγιές. Ποτέ δεν θα με ακούσεις να ξεστομίζω ανοησίες που εμπλέκουν λογικές μανίας καταδίωξης και σενάρια από σειρές sci-fi του netflix
    Θεωρώ πως η τεχνολογία έχει θετικά και αρνητικά αντίστοιχα.Παιζει πολύ σημαντικό ρόλο η χρήση που κάνουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    φοβαμαι τον κοροναιο, και δεν βγαινω , καθολου ......................αυτο εχει επηρεασει την ψυχολογια μου τα μαλλα..................ειμαι νταουν . οσο δεν ημουνα ποτε ........και δεν φοβαμαι τον θανατο , τα νοσοκομεια φοβαμαι ......
    όλα θα πάνε καλά
    Ελπίζω να είσαι καλά

Senior Member
    Ζήστε το παραμύθι ρε παιδιά μια ζωή την έχουμε ας την κάνανε κ έτσι όπως την κάνανε τ Ν κάνουμε δηλαδή θ ζήσουμε με τ λίγα δεν αξίζουν τ κλάματα κ οι γκρίνιες χιλιάδες πεθαίνουν κάθε μέρα ας εκτιμάμε λίγο κ την καθε ανάσα π περνουμε

Senior Member
    Το λοκνταουν ηταν υπερβολικο.Διελυσε την οικονομια,και δημιουργησε πολλα προβληματα σε ανθρωπους με χρονιες ασθενειες.Δεν τους νοιαζουν οι νεκροι καρκινοπαθεις,οι χρονιοι πασχοντες,οσοι θα χασουν τις δουλειες τους η δεν θα εχουν να φανε,αρκει να μην νοσησουν απο κορονοιο.Μια γριπη με θνησιμοτητα 0.3-0.5 %.Συμφωνοι,να παρθουν μετρα,αλλα οχι να σταματησει η ζωη μας, να φτασουμε σε βαθμο παρανοιας ,και να κυβερνουν τη χωρα οο λοιμωξιολογοι.Και η μεγαλη πλακα ειναι οτι εαν εχουμε ενα δευτερο κυμα τον Νοεμβρη και μετα,εκει τα προβληματα θα ειναι πολυ περισσοτερα διοτι θα εχουμε εναν γεματο χειμωνα μπροστα μας.Εκει τι θα κανουμε;Θα κλειστουμε 5 μηνες μεσα παλι;Ελεος πια...

Senior Member
    Το λοκνταουν μου καταστρεψε τη ζωη. Επρεπε να παρουν ειδικα μετρα για τους ηλικιωμενους και να κανουν υποχρεωτικη τη χρηση μασκας. Αντι αυτου εκλεισαν φυλακη τα κοροιδα και οι υπολοιποι το εριξαν στη γυμναστικη και τις σκυλοβολτες

Senior Member
    Με αγχωσε και με απομόνωσε. Φοβάμαι να συναντήσω κόσμο, να κάνω ξεπετες. Με ανησυχεί μήπως κολλήσω αλλά και μήπως κολλήσω εγώ τους άλλους και επιπτώσεις μπορεί να έχει σε αυτούς. Αν δεν βρεθεί πάντως εμβόλιο, δεν γίνεται να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας σε λοκντσουν. Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι τα αντισώματα κρατούν δύο μήνες και θα μπορείς να αρρωσταίνεις κάθε χρόνο όπως γίνεται με το κοινό κρυολόγημα μόνο που ο Κορωνοιος είναι επικίνδυνος. Πράγμα που καθιστά το εμβόλιο περιττό αφού και αυτό θα δίνει τα ίδια αντισώματα δύο μηνών. Αν επαληθευτεί αυτό σημαίνει ότι θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας με πολύ θανατικό και θρήνο, όπως γινόταν το μεσαίωνα με την πανούκλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    Με αγχωσε και με απομόνωσε. Φοβάμαι να συναντήσω κόσμο, να κάνω ξεπετες. Με ανησυχεί μήπως κολλήσω αλλά και μήπως κολλήσω εγώ τους άλλους και επιπτώσεις μπορεί να έχει σε αυτούς. Αν δεν βρεθεί πάντως εμβόλιο, δεν γίνεται να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας σε λοκντσουν. Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι τα αντισώματα κρατούν δύο μήνες και θα μπορείς να αρρωσταίνεις κάθε χρόνο όπως γίνεται με το κοινό κρυολόγημα μόνο που ο Κορωνοιος είναι επικίνδυνος. Πράγμα που καθιστά το εμβόλιο περιττό αφού και αυτό θα δίνει τα ίδια αντισώματα δύο μηνών. Αν επαληθευτεί αυτό σημαίνει ότι θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας με πολύ θανατικό και θρήνο, όπως γινόταν το μεσαίωνα με την πανούκλα
    Πραγματικα πιστευεις ακομα στο κορονοιο? Εμεις που βγαινουμε ολοι εξω γιατι δεν εχουμε κολλησει? εσενα αυτο σε νοιαζει αν κολλησεις η αν κολλησεις κ τους αλλους? Εχουμε καταστραφει απο το lockdown kκ ολους μας εχει επιρρεασει προφανως γτ δεν το εχουμε ξανα ζησει. Ομως κατι θελουν να καταφερουν τα μεγαλα κεφαλια, να περασουν καινουργιους νομους. Αν εσεις κ αλλοι ποσοι πιστευετε σε αυτον τον ιο ειστε αξιοι της μοιρα σας. Καθηστε κ κλαψτε την μοιρα σας. Οτι κτλβες κτλβες. Παντος ζεις σε ενα κοσμο που σε εκαναν οι αλλοι να πιστευεις σε εναν "ιο" για να σε εγκλοβισουν, να σε περασουν φοβο κ να μας περασουν τσιπακια για να εχουν τον ελεγχο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ariel96 View Post
    Πραγματικα πιστευεις ακομα στο κορονοιο? Εμεις που βγαινουμε ολοι εξω γιατι δεν εχουμε κολλησει? εσενα αυτο σε νοιαζει αν κολλησεις η αν κολλησεις κ τους αλλους? Εχουμε καταστραφει απο το lockdown kκ ολους μας εχει επιρρεασει προφανως γτ δεν το εχουμε ξανα ζησει. Ομως κατι θελουν να καταφερουν τα μεγαλα κεφαλια, να περασουν καινουργιους νομους. Αν εσεις κ αλλοι ποσοι πιστευετε σε αυτον τον ιο ειστε αξιοι της μοιρα σας. Καθηστε κ κλαψτε την μοιρα σας. Οτι κτλβες κτλβες. Παντος ζεις σε ενα κοσμο που σε εκαναν οι αλλοι να πιστευεις σε εναν "ιο" για να σε εγκλοβισουν, να σε περασουν φοβο κ να μας περασουν τσιπακια για να εχουν τον ελεγχο.
    Όχι πάλι αυτό με τα μυστικά παγκόσμια σχέδια και τα τσιπακια...
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Όχι πάλι αυτό με τα μυστικά παγκόσμια σχέδια και τα τσιπακια...
    Δεν θα μιλουσα φιλτατε αν δεν ηξερα τι ελεγα η αν απλα τα διαβαζα σε αρθρα περι τσιπακια οπως λες. Το αγορι μ εμπαινε σε forum στην περιοδο 2010-2012, τα οποιοα δεν ξερω αν γνωριζεις, υπαρχουν πολλα μυστικα κ κρυφα αρχεια. Πως γινεται το 2011 να ειχε υπογραψει ο Ομπαμπα 50χιλ πλαστικες κασες για να χωραει πτωματα μεσα πολλα για το 2020 (περι κορονοιου)... Εσυ πως το εξηγεις ολο αυτο? Αν δεν εχεις γνωσεις η αν δεν ξερεις πρεπει να σεβεσαι κ την γνωμη τ αλλου. Γιατι εγω μιλαω με αποδιξεις κ οχι με λογια.

Banned
    Ο κωλοκορωνοϊός μου πήρε τη μανούλα μου απο τη ζωή, όχι γιατί έπαθε κορωνοιό, απλά γιατί είχε πόνους και καρκίνο τελικού σταδίου και δεν την άφηναν να πάει να κάνει εξετάσεις. Μην κολλήσει κορωνοιό! Στα νοσοκομεία την ταλαιπωρούσαν και της έλεγαν ότι δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ εξετάσεις λόγω κορωνοιού. Μην πεθάνουμε απο τον κορωνοιό για΄τι όπως βλέπετε δίπλα μας όλοι απο κορωνοιό πεθαίνουν. Απο καρκίνο και τροχαία κανένας ρε παιδάκι μου! Αυτός ο κορωνοιός έχει φάει κόσμο και κοσμάκη! Εντάξει το ότι όσοι πέθαναν ήταν ήδη με επικείμενα νοσήματα και πάνω απο 90 χρονών, εντάξει μωρέ λεπτομέρεια!
    Μια φίλη μου κοντεύει να πεθάνει επειδή της ακύρωσαν το χειρουργείο που είχε να κάνει στο κεφάλι απο όγκο, λόγω κορωνοιού! Θα πεθάνουμε όλοι απο τις απαγορεύσεις στο τέλος, απο τον κορωνοιό κανείς!

ΑΝ η μάνα μου ήταν θετική στον κορωνοιό, να το ξέρετε, απο κορωνοιό θα πέθαινε κι εκείνη! Όχι απο καρκίνο!

Ειδικά μετά τον θάνατο της μάνας μου δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν κορωνοιό! Καμια μάσκα κανένα αντισηπτικό, ότι έκανα και πριν κάνω και τώρα.

Τα αποτελέσματα του εγκλεισμού μας κατέστρεψαν, όχι ο ιός, μια απλή γρίπη!

Senior Member
    Λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη κράτα γερά μην σε πάρει από κάτω βάλτο πείσμα για την μανουλα σου που της φέρθηκαν έτσι δεν ντρέπονται λίγο απίστευτο αυτό είναι έγκλημα φυλακή πρέπει να μπούνε!! Έτσι είναι δυστυχώς έχουν βάλει στόχο ν μειώσουν πλυθυσμο καρφί δεν τους καίγεται οποίος επιβιώσει του αξίζει και βραβείο και εγώ έχασα τον παππού μου ούτε καν τον χερετησα 1 χρόνο είχα κιόλας ν τον δω είχαν κλείσει τ σύνορα πέθανε μόνος στο νοσοκομείο ούτε κόσμο δεν άφηναν να ειν δίπλα του εδώ οι γυναίκες γεννάνε μόνες όχι αυτοί που πεθαίνουν... Δυστυχώς 1 χρόνο ακόμα προβλέπεται μια κόλαση καλή δύναμη σε όλους μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lenale View Post
    Πως επηρεάστηκε η ζωή σας από τον κορονοιο;
    Δεν έχασα τη δουλειά μου, δεν αρρώστησα, οπότε όλα πήγαν μια χαρά . Μου δόθηκε η ευκαιρία να δω και να ζήσω καταστάσεις που θα ήθελα να παραμείνουν, αν δεν προέκυπταν τόσα προβλήματα με την οικονομία και τη δημόσια υγεία (συμπεριλαμβανομένων των θανάτων βεβαίως).

Banned
    Δυστυχως και εμενα με χτυπησαι ο κοροναιος οπως ολο τον κοσμο! Προσωπικα επιρεαστικα πιο πολυ αρνητικα ,επαγγελματικα σταματησα να δουλευω τις μερες της καραντινας -παλυ καλα που πειρα τα 800 - ,το ιδιο και συναισθηματικα αλλα και ψυχικα! Αφου απαγορευτηκε η εξοδος απο το σπιτι μας! και οπωτες εβγαινα εξω εβλεπα μια αδεια πολη. Ανοικω λοιπον σε αυτους οπου με επιρεασαι αρνητικα ο ιος,διοτις θα εχετε παρατηρησει ολοι σας φανταζομαι οτι υπηρξαν και ανθρωποι οπου οι μερες αυτες τους κατσαν πολυ καλα! Οποιοι ειχαν φαρμακεια!η κερδιζαν απο ειδη ιατρικα, θα εβγαλαν πολυ χρημα! Οι πιλοτοι με σημβασεις χρονου!, αφου τα αροπλανα δεν πεταγαν οπως πριν οι τυποι πληρωνοταν και ηταν αραχτοι! Μικρα παιδια, οπου οι γονεις τους λογο δουλειων δεν ειχαν σχεδον πωτες χρονο να πεξουν κι ναασχοληθουν μαζι τους! Αυτες τις μερες πολλες τετοιες οικογενειες οποι οι γονεις κανουν 2 δουλειες η μια αλλα πολυ ασχολη οι μερες καραντινας ηταν σαν δωρο γιαολους αυτους τους πιτσιρικαδες !
    Δεν ηταν λοιπον για ολους ασχημα. Οικονομικα θα ηταν παντως για τους πιο πολλους!,αφου πολλα επαγγελματα που εχουν σχεση με τουρισμο φετος το καλοκαιρι δεν δουλεψαν.
    Ψυχικα επισης υπηρξαν πολλα προβληματα, η μοναξια μερικους ανθρωπους τους φρικαρει, η το αντιθετο να ειναι συνεχως στο ιδιο σπιτι με γονεις, αδελφια οπου μπορει να μην εχουν καλες σχεσεις! δυστυχως σε αυτα τα σπιτια θα γινετε χαμος.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast