Results 76 to 90 of 96
Thread: πως προσεγγιζεις...
-
26-07-2020, 18:12 #76MeditationGuest
Είναι σαν να της λες
Γεια σου έχω φάει κόλλημα μαζί σου εδώ και καιρο έψαχνα πως να σε προσεγγίσω και προτίμησα να σου στείλω μήνυμα γιατί ειμαι και λουζερ και δεν το έχω με τις γυναίκες με τίποτα. Ελπίζω να μη σε πρήζω αλλα παρόλα αυτά ελπίζω σε ένα θαύμα να δεχτείς να βγούμε.
.....αμα σου το έστελνε γυναίκα αυτό πως θα αντιδρούσες; ειδικά αν ήταν κάποια άκυρη που δεν σου προκαλεί κάποια αίσθηση. Ε, έτσι θα αντιδράσει και αυτή
- 26-07-2020, 20:04 #77
Να πω μια ιδέα:
-Περνάω από το τάδε σημείο και σε έχω δει μερικές φορές, ξέρεις ποιος είμαι?
-Όχι
- Θες να με μάθεις?
Το δικό σου μου φαίνεται και εμένα ηττοπαθές, ειδικά το ελπίζω να μη ενοχλώ .
26-07-2020, 20:38 #78
Θα τησ πεισ
Γεια χαρα νταν και τα κουκια μπαγλαν
Εισαι για ενα βραδυ που ποτε κανεισ μασ δε θα ξεχασει ????
Με αυτα πεφτουνε σιγουρα τωρα λιποθυμεσ στην αγκαλια σου δεν ξερω παντωσ το ρισκαρεισΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-07-2020, 21:14 #79
και αν ρωτανε δεν θα τους απανταω?πχ πως ηταν τα σχολικα χρονια κλπ
δεν ειπαμε απο το πρωτο ραντεβου αλλα για την πορεια και μετα αναφερομαι
θα αλλαζες καποιο κομματι απο το μηνυμα ή ολο παει για πεταμα?
και ο λογος που μου στελνεις αν μου πει και γιατι δεν μου μιλουσες απο κοντα τι θα τις πω εκει?
καλυτερα να μου το εστελνε καποιος φιλος μου αν ειχα και να του ειχα εμπιστοσυνη
δεν ξερω πως θα αντιδρουσα εκεινη την στιγμη για να σου πω στα αληθεια
26-07-2020, 21:16 #80
26-07-2020, 23:25 #81
Τότε πες της ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου ..
Άλλο :
Γεια σου , σε έχω δει εκεί θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω, είμαι ο Πάνος, είσαι η ?
Γεια σου Μαρία ( αν έχεις όνομα) , είμαι ο Πάνος, σε έχω δει εκεί αλλά κόλλησα λίγο να σου μιλήσω, έχεις κάτι αυτόν τον καιρό ?
Πιο λιτά πιο επιθετικά
26-07-2020, 23:37 #82
26-07-2020, 23:46 #83MeditationGuestΌχι άσε τους ζαχαροπλαστηδες....
Άμα σε ρωτήσει για τα χρόνια του σχολείου θα της απαντήσεις διπλωματικά. Δεν θα της πεις ψέματα ότι δηλαδή ήσουν ο δημοφιλής του σχολείου με εκατοντάδες παρέες. Ούτε ότι σου έκαναν μπουλινγκ. Μπορείς να της πεις ότι ήταν χρόνια ωραία και ανέμελα.....ησυχα όμως . ότι ήσουν επιλεκτικος στους φιλους σου και ότι δεν είχες πολλούς φίλους από επιλογή. Αλλά είσαι ευχαριστημένος με τη ζωή σου σε γενικές γραμμές.
Πήγαινε πες της Γεια με θυμάσαι είμαι από το τάδε μέρος. Τι κάνεις πως πας...συνεχίζεις τον αθλητισμό εκεί; ααα ωραία....ολα καλά..... μπλα μπλα μπλα παρεπιπτοντως ωραια τα λέμε από εδώ τι θα έλεγες να τα λέγαμε και από κοντά;
Μη το πας επιθετικά ερωτικά γιατι δεν θα μπορείς να το υποστηρίξεις.πήγαινε το χαλαρά "φιλικα"
26-07-2020, 23:51 #84
Ρε τι δεν καταλαβαινεις δεν χρειαζεσαι ποιημα, αν σε γουσταρει εμφανισιακα θα σου δωσει 5 λεπτα να τη ψησεις ή να σε απορρίψει. Αυτα που θα πεις στο πενταλεπτο δεν ειναι ποιημα, και να μαθεις ενα ποιημα να πεις και να το δεχθει αν δεν το χεις θα σε απορριψει αργοτερα. Πρεπει επιτελους να καταλαβεις οτι χρσιαζεται να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου. Αν δεν εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου η στραβη θα γινει όπως και να έχει.
Μην το πιπιλιζεις το θεμα και μην εισαι πιεσμενος, τι θα πω τι θα κανω τι θα ρανω και για να σου το πω και διαφορετικά αν αυτη για παραδειγμα έχει ολα αυτα που σιχαινεσαι σε ενα χαρακτηρα τι θα κανεις θα συνεχισεις να ενδιαφερεσαι για αυτην; Προς τι το άγχος λοιπον; Μαθε πρωτα τι ειναι αυτη με απλη συζητησουλα και αν σου αρεσει θα σου βγει αν της αρεσεις παλι θα σου βγει θα σε βοηθησει εκεινη αυθορμητα.
27-07-2020, 00:04 #85
Να ξερεις κατι μια μεγαλη πλειοψηφια των γυναικων εχει ψηλα στανταρ στην εμφανιση μεχρι τα 30. Μετα τα 30 πολλες απο αυτες αλλαζουν παρολα αυτα καποιες συνεχιζουν να εχουν ψηλα στανταρ που μπορει και να τα δικαιουνται και στο κατω κατω δικαιωμα τους ειναι απλως μην αγχωνεσαι και μην στρεσσαρεσαι δεν αξιζει το κοπο. Προσπαθησε εσυ να εισαι ικανοποιημενος απο τον εαυτο σου και ο,τι ειναι να γινει θα γινει. Αν δεν γινει δεν πειραζει κανεις δεν χανεται σε αυτον τον πλανητη, παρα μονο τα ψωνια και οι επιλεκτικοι.
27-07-2020, 00:09 #86
27-07-2020, 11:19 #87
σιγουρα θα πει απο μεσα της ή μπροστα μου οτι ειμαι ξενερωτος
δεν εχω κανεναν φιλο στα αληθεια ομως!
αν εχω φωτογραφια στο προφιλ λογικα θα με ξερει,ειναι απαραιτητο να τις γραψω ειμαι ο και απο το ταδε μερος?
ηθελα να τις εγραφα κατι ξεχωριστο και οχι κατι πρωτοτυπο σαν εισαγωγη που ειναι και το ζουμι στην υποθεση
27-07-2020, 11:23 #88
27-07-2020, 11:25 #89
27-07-2020, 12:20 #90MeditationGuestΞενέρωτος φαίνεται κάποιος που είναι ανικανοποίητος από τη ζωή του και νιώθει κενό. Ενας άνθρωπος που χαίρεται τις επιλογές του και τις υποστηρίζει (ακόμα και αν είναι καλόγερος) δείχνει κουλ. Αυτοπεποιθηση θέλει και περνα το νόημα ότι είσαι ευχαριστημένος με τη ζωή σου.
Ακόμα να κάνεις κίνηση; τι το παιδεύεις τοσοοο; το εξάντλησαμε το θέμα
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή