Την πάτησα άσχημα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Εσυ, τι θα ηθελες απο αυτον;
    σου αρκει μια συναντηση με πιθανο σεξ για παραδειγμα, θεωρωντας σαν δεδομενο οτι αυτος μαλλον παιζει με πολλες; Θελεις σχεση; Τι θελεις;
    Για να πω οτι θέλω σχεση πρέπει να ρον γνωρίσω πρώτα.. Θελω επικοινωνία μαζι του και να τον γνωρίσω απο κοντά.

Banned
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Θα γίνω η σπαστικιά της παρέας, αλλά κάποιος που θεωρητικά έχει μία επιτυχημένη καριέρα και πολυάσχολη ζωή σε ξένη χώρα, γιατί να καθίσει να απαντήσει σε μηνύματα θαυμασμού; Κι άντε, να το κάνει από ευγένεια ή για το δημόσιο προφίλ του. Το να δώσει τόση συνέχεια με βιντεοκλήσεις κτλ με ένα άτομο που δεν έχει δει ποτέ εσένα δεν σου χτυπάει κάποιο καμπανάκι; Ότι το κάνει είτε για χαβαλέ, είτε σαν διέξοδο διότι έχει πολλά σοβαρά θέματα στη ζωή του και δεν είναι όπως την παρουσιάζει ή τη φαντάζεσαι; Εμένα μου κάνει πολύ προβληματικό όλο αυτό και θα ξέκοβα.
    ετσι ειναι οι ανθρωποι βαριουνται το δεδομενο και ψαχνουν να βρουν οτι τους κοροιδευει για να το χιλιοαναλυσουν

Senior Member
    Σωστό κι αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Για να πω οτι θέλω σχεση πρέπει να ρον γνωρίσω πρώτα.. Θελω επικοινωνία μαζι του και να τον γνωρίσω απο κοντά.
    Φυσικα, αλλα αυτο που λεω, ειναι οτι αν το εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου, να τον γνωρισεις οπως θα γνωριζες εναν οποιονδηποτε ανδρα στο ιντερνετ, κι αν ολα πανε καλα να βγαινετε, κι αν ολα πανε καλα, μπορει κα.ι να ταιριαξετε,κλπ, θα πρεπει να το βγαλεις απο το μυαλο σου, αν δεν θελεις να απογοητευθεις. Μια τετοιου τυπου γνωριμια, εχει νοημα να την δεις ελαφρα και επιδερμικα, για μεγαλο διαστημα, γιατι εχει πολυ μικρες πιθανοτητες να καταληξει σε κατι σταθερο.
    αν το βλεπεις ετσι, αν ικανοποιηθεις και μονο που θα τον γνωρισεις, αν σου φτανουν εστω και 1-2 ξεπετες και εισαι σ,υνειδητοποιημενη, προχωρα. Αν τον βλεπεις σαν εναν οποιονδηποτε ανδρα με ολα τα ενδεχομενα ανοιχτα, ειναι πολυ λαθος οπτικη.δεν παει ετσι με καποιον που εχει τοση ζητηση και μαλιστα μουσικο...

Banned
    τι να γνωρισεις εδω ο ανθρωπος αυτος σε βλεπει και αλαζει δρομο ακομα δε το καταλαβες δεν ειναι ετοιμος να σε δεχτει δε σε θελει πολυ απλα και εγω ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει καποιος αλλος που θα λιωνει για σενα και εσυ δε θα του δινεις σημασια καν γιατι τη βρισκεις να σε γραφουν και νιωθεις ετσι ανετα τι αλλο πρεπει να κανει για να καταλαβεις οτι απλα παιζει μαζι σου εσυ εισαι ετοιμη να κανεις παραχωρησεις ενω αυτος οχι δε θελει να σε γνωρισει να παιξει μαζι σου θελει και να κανει τη πλακα του

Senior Member
    Σωστό κι αυτό.
    Το ότι του αρεσα ας πούμε δεν σου πέρασε απ το μυαλό;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Φυσικα, αλλα αυτο που λεω, ειναι οτι αν το εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου, να τον γνωρισεις οπως θα γνωριζες εναν οποιονδηποτε ανδρα στο ιντερνετ, κι αν ολα πανε καλα να βγαινετε, κι αν ολα πανε καλα, μπορει κα.ι να ταιριαξετε,κλπ, θα πρεπει να το βγαλεις απο το μυαλο σου, αν δεν θελεις να απογοητευθεις. Μια τετοιου τυπου γνωριμια, εχει νοημα να την δεις ελαφρα και επιδερμικα, για μεγαλο διαστημα, γιατι εχει πολυ μικρες πιθανοτητες να καταληξει σε κατι σταθερο.
    αν το βλεπεις ετσι, αν ικανοποιηθεις και μονο που θα τον γνωρισεις, αν σου φτανουν εστω και 1-2 ξεπετες και εισαι σ,υνειδητοποιημενη, προχωρα. Αν τον βλεπεις σαν εναν οποιονδηποτε ανδρα με ολα τα ενδεχομενα ανοιχτα, ειναι πολυ λαθος οπτικη.δεν παει ετσι με καποιον που εχει τοση ζητηση και μαλιστα μουσικο...
    Εγώ σου λέω ότι πάει μια χαρά γιατί βλέπω από την πλευρά του μεγάλη προσπάθεια κ ενδιαφέρον.. Δεν ειναι ολοι ψωνίσμενοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τι να γνωρισεις εδω ο ανθρωπος αυτος σε βλεπει και αλαζει δρομο ακομα δε το καταλαβες δεν ειναι ετοιμος να σε δεχτει δε σε θελει πολυ απλα και εγω ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει καποιος αλλος που θα λιωνει για σενα και εσυ δε θα του δινεις σημασια καν γιατι τη βρισκεις να σε γραφουν και νιωθεις ετσι ανετα τι αλλο πρεπει να κανει για να καταλαβεις οτι απλα παιζει μαζι σου εσυ εισαι ετοιμη να κανεις παραχωρησεις ενω αυτος οχι δε θελει να σε γνωρισει να παιξει μαζι σου θελει και να κανει τη πλακα του
    Καλά ότι εισαι εκτός τοπου κ χρόνου το έχουμε καταλάβει.. Που να με δει κ ν αλλάξει δρόμο... Τι λες;; συνελθε...δεν με γράφει ο άνθρωπος το αντίθετο λέω.. Α καλά ότι ναναι..

Banned
    το μονο που δεν μας εχεις εξηγισει ειναι γιατι την πατησες ασχημα αφου ολα ειναι καλα αρα μηπως πρεπει να συνελθεις εσυ γιατι απ οτι φαινετε αλλα λεει ο τιτλος και αλλα το κειμενο
    Last edited by αλεξανδρος_77; 05-08-2020 at 02:29.

Senior Member
    Εγώ σου λέω ότι πάει μια χαρά γιατί βλέπω από την πλευρά του μεγάλη προσπάθεια κ ενδιαφέρον.. Δεν ειναι ολοι ψωνίσμενοι...
    Δεν χρειαζεται να ειναι ψωνισμενος για να παιζει με πολλες. Αρκει να ειναι γκομενιαρης. Δεν ξερεις τπτ γι αυτον, περαν του οτι ειναι γνωστος εστω σε καποιο κοινο. Οι τραγουδιστες κατα κανονα ειναι πολυ αστατοι. Αν ειναι εξαιρεση, θα μας το πεις...

Senior Member
    Κάνε το κέφι σου, πέρνα καλά όσο μπορείς από μια επικοινωνία διαδικτυακή αλλά μην περιμένεις να κρατήσει ή να βγει κάτι σοβαρό. Κάνε το κέφι αλλά μην τρέφεις ελπίδες για κάτι παραπάνω.

Senior Member
    Το ότι του αρεσα ας πούμε δεν σου πέρασε απ το μυαλό;;
    Φυσικά και του άρεσες. Το πιθανότερο είναι ότι του άρεσαν κι άλλες 100 ταυτόχρονα, αυτό λέμε τόση ώρα.

Banned
    α τωρα καταλαβα ενω τη πατησε ασχημα τωρα ξαφνικα του αρεσουν και αλλες αλλα αφου του αρεσουν και αλλες ταυτοχρονα εσενα ποιος σε εβαλε να το αποδεχτεις αυτο αν δεν εισαι ετοιμη ακομα θες να τον αλαξεις μηπως? μια φραση λεει οι ανθρωποι δεν αλαζουν ΕΣΥ νομιζες οτι τους ηξερες σε οποιον ψυχολογο και να πας θα σου πει οτι ο καθε ανθρωπος μπορει να αλαξει μονο τον εαυτο του

Meditation
    Guest
    Φυσικά και του άρεσες. Το πιθανότερο είναι ότι του άρεσαν κι άλλες 100 ταυτόχρονα, αυτό λέμε τόση ώρα.
    Άνετα. Μιλούσα με έναν γνωστό από τη τηλεόραση που ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Τον έκανα follow στο ινστα και μου έκανε follow back. Μου ζήτησε τηλέφωνο κανονικά κτλ κτλ. Βλέπει συνέχεια τα στορυ που ανεβάζω εκεί. Επιδίωξε να πάει η κουβέντα σε άλλο επιπεδο και από κοντά. Το τόσο texting είναι ανούσιο αν δεν γίνει κάτι. Και δεν ξέρεις με πόσες μιλάει.

Senior Member
    Οι γυναίκες στη χώρα του δεν είναι απελευθέρωμενες γι αυτό ίσως ζήλεψε στη φώτο με το μαγιό. Τώρα σίγουρα μπορεί να μιλαει κ μ άλλες οκ κι εγώ μιλάω δεν έχουμε σχέση εξάλλου υπάρχει ερωτικο ενδιαφέρον και θέλουμε να μιλάμε.. Τώρα που θα βγει δεν ξέρω.. Αλλά αυτος είναι συντηρητικός και λόγω θρησκείας.. Ειναι άπο Αίγυπτο κι εκεί είναι αλλιώς τα πράγματα.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast