H σχέση είναι σαν τραπεζικός λογαριασμός - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καλύτερα να μην σχολιαζες θα έλεγα εγώ σαν γυναίκα...

Να μην επεκταθω καλύτερα και χαρακτηρίσω την άποψη σου ελπίζοντας ότι εννοείς κάτι άλλο..,

ουφ!!
    ευτυχως!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ουφ!!
    ευτυχως!
    Εγώ πιστεύω ότι σαρεσει αυτό που κάνεις κάθε φορά. Δεν ξέρω καν αν τα πιστεύεις κιόλας.

Senior Member
    ότι συμβαινει στην ζωή του φταίνε όλοι οι άλλοι και όχι οι απόψεις του !
    τοσα σχολια εχω κανει, πουθενα δεν εχω αναφερει κατι τετοιο, ολα αυτα τα βγαζεις απο το κεφαλι σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εγώ πιστεύω ότι σαρεσει αυτό που κάνεις κάθε φορά. Δεν ξέρω καν αν τα πιστεύεις κιόλας.
    χαχα! εχεις καποιο δικιο, η αληθεια ειναι τα πιστευω, αλλα μου αρεσει οταν τσιμπανε μερικες φορες οι γυναικες και γραφουν διαφορα ασχετα οπως τωρα, μου κανει εντυπωση που ειναι τοσο επιθετικες

Senior Member
    τοσα σχολια εχω κανει, πουθενα δεν εχω αναφερει κατι τετοιο, ολα αυτα τα βγαζεις απο το κεφαλι σου
    Όχι. Έγραψα στο πρώτο μου σχόλιο για το πως μιλάς στο φόρουμ... Μετά σκέφτηκα πως όλο αυτό το κάνεις για να προκαλέσεις και το εσβησα..
    Δεν τα βγάζει από το κεφάλι της. Είπα πως επειδή δεν έχεις σχέση, σου φταίνε οι γυναίκες και λες τα χειρότερα για αυτές ενώ στην ουσία μπορεί να φταις εσύ που είσαι μονος.

Senior Member
    χαχα! εχεις καποιο δικιο, η αληθεια ειναι τα πιστευω, αλλα μου αρεσει οταν τσιμπανε μερικες φορες οι γυναικες και γραφουν διαφορα ασχετα οπως τωρα, μου κανει εντυπωση που ειναι τοσο επιθετικες
    Τι μπορει να κάνει η μοναξιά ε; Θες να πάρεις σημασία από τις γυναίκες και ο μοναδικός τρόπος που βρήκες είναι να μιλάς άσχημα για αυτές για να σχολιάζουν. Έστω έτσι σου δίνουν σημασία.
    Αν θες σχέση (που θες), θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που τις αντιμετωπίζεις.

Senior Member
    Μετά σκέφτηκα πως όλο αυτό το κάνεις για να προκαλέσεις και το εσβησα...
    Αγαπητέ Γιώργο, σε ένα φόρουμ ψυχολογίας πολλοί βρίσκουν ευήκοα ώτα για να προκαλέσουν. Αναμενόμενο... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by proteus View Post
    Αντίθετα, οι γυναίκες είναι καλύτερα προετοιμασμένες για τη ζωή από εμάς. Ανατρέφονται για να στηρίζουν ένα σπιτικό και μια οικογένεια. Να μεγαλώνουν παιδιά. Το γεγονός οτι εργάζονται και κάνουν καριέρα παράλληλα με την οικογένεια, δείχνει πόσο δυνατές είναι. Όπως έλεγε ο Φερέρι σε μία ταινία του: "το μέλλον είναι γυναίκα"
    αυτα δεν ισχυουν σε καμμια περιπτωση. οι γυναικες μπορουν να τα κανουν μονο εαν εχουν καποιον παροχο. δηλαδη εναν συζυγο.
    οταν λειπει αυτος την θεση του την αναλαμβανει η κοινωνια υπο την μορφη βοηθηματων, ποσοστωσεων, μηνιαιων διατροφων,
    επιδοτησεων κτλ κτλ.δηλαδη ολοι μας και οπως καταλαβαινεις το μεγαλυτερο βαρος παλι πεφτει στους αντρες της κοινωνιας γιατι αυτοι παραγουν περισσοτερα απο της γυναικες.

τωρα, σχετικα με τη ελλαδα σε καμμια περιτωση δεν ανατρεφονται οι γυναικες ουτε για να κανουν παιδια ουτε για να στηριξουν μια οικογενεια.
    αυτο το καταλαβαινουμε ευκολα γιατι οι περισσοτερες παντρευονται σε μεγαλη ηλικια αφου πρωτα αποκατασταθουν επαγγελματικα, για αυτο ο μεσος ορος ηλικιας γαμου στις ελληνιδες ειναι πολυ μεγαλυτερος απο την υπολοιπη εε
    Οι Ελληνίδες μεγαλύτερες σε ηλικία μητέρες στην Ευρώπη
    https://www.reader.gr/news/koinonia/...es-stin-eyropi

Senior Member
    Τι μπορει να κάνει η μοναξιά ε; Θες να πάρεις σημασία από τις γυναίκες και ο μοναδικός τρόπος που βρήκες είναι να μιλάς άσχημα για αυτές για να σχολιάζουν. .
    οχι, σε καμμια περιπτωση δεν συμβαινει κατι τετοιο.
    ειμαι πολυ προσεχτικος στο τι γραφω, αλλωστε ποτε δεν επιτιθεμαι προσωπικα, ομως δεχομαι πολλες τετοιες επιθεσεις απο γυναικες.

Senior Member
    Το προβλημα ειναι ακριβωσ αυτο πωσ ανατρεφονται οι γυναικεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    οχι, σε καμμια περιπτωση δεν συμβαινει κατι τετοιο.
    ειμαι πολυ προσεχτικος στο τι γραφω, αλλωστε ποτε δεν επιτιθεμαι προσωπικα, ομως δεχομαι πολλες τετοιες επιθεσεις απο γυναικες.
    Κακες γυναίκες.. Μιλάς γενικά για αυτές κι αυτές το παίρνουν προσωπικά.. Τς τς τς

Marilou
    Guest
    Εγώ θα έλεγα να μην απαντήσουμε άλλο ώστε να
    μην δώσουμε συνέχεια σε μια τέτοια συζήτηση που δεν έχει να προσφέρει κάτι ....

nikos από εμένα προσωπικά δεν θα δεις από εδώ και πέρα καμία απάντηση στις ατοπες τοποθετήσεις που θέλεις να κάνεις .

Καλή σου συνέχεια !

Senior Member
    Εγώ θα έλεγα να μην απαντήσουμε άλλο ώστε να
    μην δώσουμε συνέχεια σε μια τέτοια συζήτηση που δεν έχει να προσφέρει κάτι ....

nikos από εμένα προσωπικά δεν θα δεις από εδώ και πέρα καμία απάντηση στις ατοπες τοποθετήσεις που θέλεις να κάνεις .

Καλή σου συνέχεια !
    , ενταξει ο καθε ενας οπου θελει συμμετεχει, ετσι συμβαινει παντου,
    λογικο ειναι

Senior Member
    αυτα δεν ισχυουν σε καμμια περιπτωση. οι γυναικες μπορουν να τα κανουν μονο εαν εχουν καποιον παροχο. δηλαδη εναν συζυγο.
    οταν λειπει αυτος την θεση του την αναλαμβανει η κοινωνια υπο την μορφη βοηθηματων, ποσοστωσεων, μηνιαιων διατροφων,
    επιδοτησεων κτλ κτλ.δηλαδη ολοι μας και οπως καταλαβαινεις το μεγαλυτερο βαρος παλι πεφτει στους αντρες της κοινωνιας γιατι αυτοι παραγουν περισσοτερα απο της γυναικες.

τωρα, σχετικα με τη ελλαδα σε καμμια περιτωση δεν ανατρεφονται οι γυναικες ουτε για να κανουν παιδια ουτε για να στηριξουν μια οικογενεια.
    αυτο το καταλαβαινουμε ευκολα γιατι οι περισσοτερες παντρευονται σε μεγαλη ηλικια αφου πρωτα αποκατασταθουν επαγγελματικα, για αυτο ο μεσος ορος ηλικιας γαμου στις ελληνιδες ειναι πολυ μεγαλυτερος απο την υπολοιπη εε
    Οι Ελληνίδες μεγαλύτερες σε ηλικία μητέρες στην Ευρώπη
    https://www.reader.gr/news/koinonia/...es-stin-eyropi
    Η ελληνική κοινωνία είναι πιό παραδοσιακή από των περισσότερων δυτικών χωρών. Η γυναίκα από μικρή έχει παραστάσεις οικογένειας, όχι καριέρας.
    Το γεγονός οτι γίνονται μητέρες σε μεγάλη ηλικία δείχνει ακριβώς την ανυπαρξία της κρατικής στήριξης. Οι νέες γυναίκες αρνούνται να ψάξουν για σπόνσορες. Προτιμούν να στηριχτούν στις δικές τους δυνάμεις. Τουλάχιστον στην προ κρίσης εποχή...

Senior Member
    Nikos2, λες "εδω πρεπει να σχολιασω οτι πρωτιστως οι γυναικες εχουν την αναγκη μιας ΜΟΝΙΜΗΣ σχεσης με το αλλο φυλο για να μπορουν να μεγαλωσουν τα παιδια αλλα και για τις ιδιες γιατι απο μονες τους δεν μπορουν να κανουν και πολλα.
    οι αντρες τα καταφερνουν και μονοι τους".
    Εγώ όμως άλλα βλέπω από το περιβάλλον μου, άντρες που δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι τους και στηρίζονται στους γονείς τους ή στις γυναίκες τους για να τους μαγειρεύουν και να καθαρίζουν το σπίτι τους. Ναι, υπάρχουν και περισσότεροι άντρες που κάνουν τα πιο "σκληρά" επαγγέλματα και παίρνουν καλύτερους μισθούς, αλλά όχι και να λέμε ότι οι γυναίκες μόνες τους δεν μπορούν να κάνουν και πολλά!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast