Results 31 to 45 of 58
-
20-08-2020, 23:59 #31
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 21-08-2020 at 11:22.
- 21-08-2020, 00:10 #32
"οι γυναικες απλα δεν συμμετεχουν σε τετοια θεματα γιατι δεν του καιγεται καρφι για ολα αυτα και πολλα ακομα." Η μάνα μου και άλλες γυναίκες που ξέρω ασχολούνται όλη μέρα με πολιτικά και ειδήσεις σε εκνευριστικό βαθμό! Οκ, ξέρω και γυναίκες που δεν έχουν ιδέα από πολιτική και ιστορία, αλλά αν το πάμε έτσι υπάρχουν και άντρες που δεν έχουν ιδέα από αυτά και ασχολούνται μόνο με στοίχημα και αθλητικά.
21-08-2020, 00:11 #33
ΥΓ.
ετσι καταληγουμε να βλεπουμε αντρες να ασχολουνται και να διαπρεπουν στις τεχνες, στον χορο στην ποιηση στην μουσικη στα τεχνολογικα επαγγελματα ακομα και διασημους μοδιστους που φτιαχνουν ρουχα για γυναικες βλεπουμε ακομα και στην μαγειρικη οι πιο διασημοι και ταλαντουχοι παγκοσμιως ειναι οι αντρες σεφ.
εχεις αναρωτηθει ποτε σου γιατι δεν γεννηθηκε μια γυναικα θεωδωρακης η χατζιδακης; μπετοβεν η καβαφης;
γιατι υπαρχει ασλανης Θεος χωρεστον, κωστετσος Γαβαλας αλλα καμμια αξιολογη γυναικα;
21-08-2020, 00:12 #34
Επίσης, υπάρχουν πολλές γυναίκες καθηγήτριες πανεπιστημίου και επιστήμονες, γιατροί κλπ, και αυτές χαζές είναι?
21-08-2020, 00:17 #35
μα το σχολιασα μην λεμε για τις εξαιρεσεις.
παντως μου εδωσες την αφορμη να πω οτι οι περισσοτεροι αντρες παιζουν με διαφορους βεβαια τροπους ως τα βαθια γεραματα, οι γυναικες σταματανε σε πολυ μικρη ηλικια. αυτο το λενε ωριμοτητά.....
α, ναι πλακα εχει πως μου ξεφυγε, δεν ασχολουνται ουτε με τον αθλητισμο.
ολα αυτα ειναι πραματα που τα βλεπεις παντου σε ολους τους πολιτισμους. ενας εξωγηινος αν μπορουσε να μας παρατηρησει αμεσως θα εκανε αυτες τις διαπιστωσεις αναμεσα στα δυο φυλα
21-08-2020, 00:23 #36
δεν γραφω για νοημοσυνη αλλα για δημιουργικοτητα στην οποια οι αντρες απεχουν ετη φωτος απο τις γυναικες αν και στατιστικα οι αντρες υπαρεχουν στις φυσικες επιστημες μαθηματικα κτλ
ενας δασκαλος κτλ δεν ειναι δημιουργος αλλα απλα εχει κανει αποστηθιση συσσωρευμενης γνωσης την οποια κατα κανονα αντρες την δημιουργησαν.τωρα ειδικα για την ελλαδα κακα τα ψεμματα το μυαλο του ειναι ποτε θα παει πασχα χριστουγεννα και καλοκαιρι για να πληρωνεται χωρις να ξυπναει στις 8........
ΥΓ
εννοειτε οτι τις πρωινες ωρες κοιμουνται ορθιοι....
21-08-2020, 00:27 #37MarilouGuest
21-08-2020, 00:31 #38
21-08-2020, 00:52 #39
21-08-2020, 11:12 #40
Θελω να συμπληρωσω , σαν αρκετα μεγαλυτερος , οτι οι γυναικες οσο περναει ο χρονος εχουν και περισσοτερο καθοριστικο ρολο στα τεκταινομενα ............... ποιος να φανταζοταν πριν 70-80 χρονια μια γυναικα γιατρο, πολιτικο, επιστημονα , πολιτικο , ιδιως επιχειρηματια κλπ. ......τοτε οι γυναικες ειχαν δευτερευουσες θεσεις στην ζωη , δακτυλογραφοι, μοδιστρες , νοικοκυρες , βλεπε Ελληνικες ταινιες των 60s .............το μελλον , το αμεσο ανηκει στις γυναικες , κατ εμε ........το απωτερο , ποιος ξερει .........ειναι δυνατοτερες συναισθηματικα απο μας τους αντρες , αυτο που κανουν πλεον , ειναι να τεκνοποιουν , και να απομακρυνονται απο μας τους αντρες , αυτο βλεπω να γινεται ιδιως στην Ευρωπη ( και εδω σιγα σιγα ) , δεν σηκωνουν πολλα πολλα , και καλα κανουν ...................... .στην εποχη μου , δεκαετια του 80 , δεν υπηρχαν γυναικοπαρεες , αλλα αναμικτες παρεες , υπηρχε ισοτης , ας πουμε , και δεν εβλεπαν οι γυναικες τους αντρες ως providers ( παροχους ) , οπως τωρα ...................... αυτη η κατασταση δημιουργει μια στρεβλωση ομως στις σχεσεις , ειναι και οι μεν δυστυχεις και μονες , και οι δε το ιδιο .....μια δυσαρεστη κατασταση που κανεις δεν επιθυμει ............... ολοι ψαχνουν - ψαχνονται ............ και δηλωνουν μονοι-μονες ........ μοιραια ........ ουτε ειναι σωστο οπως αναφερεται στην #1 και #2 ( νομιζω ) παραγραφο να περιμενεις να λαβεις και μετα να δινεις .....φανταστειτε να τοκανε αυτο ( η να σκεφτοταν ετσι ) κι η αλλη πλευρα η ο-η αλλος συμβαλλομενος-η στην σχεση , τοτε ολοι θα περιμεναν ποιος θα δωσει πρωτος -η ....... δινεις πρωτος -η γενναιοδωρα , με ορια παντα , και περιμενεις την αντιδραση , παντα κατ εμε ............ η στην γενια μου .................................. .......... δεν κρινω αν αυτο θα βγει σε καλο, αλλα αυτο γινεται πλεον ................
21-08-2020, 12:03 #41MarilouGuestΟι γυναίκες νομίζω ήταν ανέκαθεν δυνατότερες από τους άντρες ...
Όπως αναφέρατε αν ανατρέξουμε σε παλιές ταινίες και όχι μόνο, βλέπουμε πως ήταν παράλληλα σύζυγοι-μητέρες και εργαζόμενες (χωράφια -βιοτεχνίες και άλλες δύσκολες χειρονακτικες εργασίες )με τις γνώστες δυσκολίες της εποχής ,χωρίς καμιά επιπλέον βοήθεια και σίγουρα όχι με τα ηλεκτρικά μέσα που διαθέτουν οι σημερινές γυναίκες και μάλιστα τα κατάφερναν τόσο καλά που ακόμα και σήμερα είναι άξιες σεβασμοί!
Όλο αυτό άρχισε να αλλάζει όταν άλλαξε και η νοοτροπία των ανδρών .
Άρχισε να αναγνωρίζεται η άξια και οι δυνατότητες της ,καταφέροντας έτσι να καταλάβει σιγά σιγά μια θέση που πραγματικά την αξίζει!
Αν αυτή η θέση πλέον έχει ¨ξεφύγει¨και τείνει να ξεπεράσει και αυτή των άντρων αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι...
21-08-2020, 12:15 #42
Οι γυναίκες είναι από τη φύση τους πιό ανθεκτικές. Το να γεννάς και να μεγαλώνεις παιδιά είναι απαιτητική δουλειά. Αποφασίζοντας βέβαια να αναλάβουν και ρόλους που παραδοσιακά ανήκαν στους άντρες εκτέθηκαν στις "κοινωνικές" ασθένειες (αγχώδης διαταραχή, καρδιακά κλπ). Το πρόβλημα είναι πως έχουν κρατήσει και τους γυναικείους τους ρόλους. Καλά ξεμπερδέματα...
21-08-2020, 12:41 #43MeditationGuestΤο θέμα είναι οι άντρες να βρουν και αυτοί τον ρόλο τους στη σύγχρονη εποχή γιατί φαίνονται αποπροσανατολισμενοι ενώ οι γυναίκες έχουν μαζέψει όλες τις ευθύνες
21-08-2020, 12:46 #44
21-08-2020, 12:53 #45MarilouGuest