Results 16 to 23 of 23
Thread: Μια συμβουλή χρειάζομαι...
-
08-09-2020, 12:18 #16MarilouGuest
Εντάξει η γιαγιά έχει τα πολύ παλιά μυαλά που είχαν κάποτε όλοι...
Θέλει ένα¨ κάλο γαμπρό¨ για την εγγόνα της όπως έλεγαν τότε.....
Ελπίζω οι γονείς σου να είναι πιο συνεργάσιμοι και δεκτικοί σε όλο αυτό για να μπορέσει και η γιαγιά να καταλάβει πως δεν μπορεί να επεμβαίνει πλέον....
- 08-09-2020, 12:18 #17
Το πως σκέφτεται η γιαγιά δεν μπορείς να το αλλάξεις, αλλά μη φορτωθείς αυτό που περνά τώρα. Δηλαδή μην μπεις στο τρυπακι να πάρεις την ευθύνη επειδή η γιαγιά έχει πίεση και γενικά δεν είναι καλά γιατί όλο αυτό έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεται την όλη φάση.
Κάνεις και εσύ ένα μεγάλο λάθος ομως. Καλό είναι που θες να αποδεχτούν το αγόρι σου οι δικοί σου ανθρωποι αλλά φαίνεται ότι κρεμεσαι από αυτό και σου δημιουργει άγχος. Είσαι ενήλικας και για τη ζωή σου παίρνεις εσύ αποφάσεις και ας υπάρχει πιθανότητα να βγουν λάθος.. Θα ακούσεις ναι τι έχουν να σου πουν αλλά από εκεί και πέρα εσύ θα προχωρήσεις με το τι θέλει η Χριστίνα και όχι οι άλλοι.
08-09-2020, 13:18 #18
να πεις σην γιαγια σου να μαει να γ....
ελεος 2020 ζουμε
09-09-2020, 00:03 #19
Ήρθε το αγόρι μου σπιτι πριν όλα καλά καλές εντυπώσεις άφησε και στους γονείς μου...η γιαγια μου ειχε όλο το απόγευμα 20 πίεση και έκανε ακόμη και εμετο από τα νεύρα της που θα έρχονταν το αγορι μου..μέχρι και γιατρό πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου για να δούμε τι θα πρέπει να κάνει...δεν ήρθε ούτε να μου ευχηθεί...είναι δυσάρεστο να βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές από δικούς σου ανθρώπους..αλλά τι να κάνουμε όλα είναι μέσα στην ζωή..
09-09-2020, 00:38 #20
Απιστευτη η γιαγια σου!! τοσο πολυ την ενοχλει!! Απιστευτο αληθεια! Απο την αλλη ομως ισως η κακομοιρα εχει αγχωθει κι η ηλικια της ισως εχει καποια ασθενεια ψυχολογικη οπου το εκανε πιο εντονο, συγνωμη που λεω αυτο,αλλα ανθρωποι ειμαστε.
Οσο για εσενα και το αλλο σου μισο! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα! ειναι πολυ ομορφο να μαθαινεις ακομα και για αγνωστους να αναπτησουν μεταξυ τους αληθινες σχεσεις! γεματες ρομαντισμο και παθος!
Χαιρομαι ,τελος, για το οτι το παιρνεις με πολυ χαλαρο τροπο το θεμα με την γιαγια σου, δειχνεις πολυ ορημοτιτα και μεγαλη καρδια, ευχομαι να παει επισης καλα και η γνωριμια με το δικο του το σπιτι και το σοιτου.
Ειναι πολυ τυχερος που εχει διπλα του μια κοπελα τοσο προσγηομενη και ταυτοχρονα τοσο δραστηρια συναισθηματικη! ευχομαι παντα χαμογελα στο προσωπο σας!
09-09-2020, 00:55 #21
Εσυ δουλευεις χριστινα;γιατι αν δε δουλευεις κ αυτος δεν εχει καλη δουλεια ισως γι αυτο ν ανυσυχει η γιαγια σου,για το μελλον σου
09-09-2020, 01:20 #22
Όχι εγώ δεν δουλεύω προς το παρων... σπουδάζω..αλλά θα βρω δουλειά...το αγόρι μου έχει καλή δουλειά βγάζει έναν φυσιολογικο μισθό...όπως όλοι μας στην εποχή μας..δεν είναι δηλαδή λογική η τόσο υπερβολική συμπεριφορά...
09-09-2020, 01:40 #23
μαλον δεν γνωριζεις οτι η ανεργια στην εποχη μας εχει ως ποιοτικα χαρακτηριστικα την αυξηση των πτυχιουχων ανεργων! ανεργια εχουν ολοι ασχετα με το αν εχουν ΑΕΙ.
Καλα, εσυ δλδ καταλαβες οτι η γιαγια φοβαται μην πινασουν??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!! απλα θελει η εγκονα της να ενταχθει στην αναλωγη κοινωνικη και ταξικη τους κατηγορια!,δεν θελει να παει μια κοπελα αστης οικογενειας με εναν προλεταριο!! τοσο δυσκολο ειναι να το αντιληφθει κανεις??? μπορει να ειναι διακριτικη στην γραφη της η Χριστινα ,αλλα συναμα ειναι ξεκαθαρη οτι αυτος ειναι ο λογος!
Η γιαγια ειναι η θεματοφυλακας των ηθικων αρχων καθε οικογενειας στην ελληνικη οικογενεια! και αυτον τον ρολο προσπαθει να βγαλει περας η συγκεκριμενη γιαγια.Δεν εχει σχεση με τα αισθηματα της, οπου ειναι δεδομενα και απαγκιστρομενα με την αγαπη προς την εγγονα της! ειναι μια κλασικη αστικη φοβια , οπου στην εποχη μας και καθε φορα που υπαρχει οικονομικο προβλημα σε μια κοινωνια θα υπαρχει!
Το θεμα ειναι να ειναι αυτος ο μονος φοβος της γιαγιας ,και οχι κατι αλλο κακο στον αγορι της οπου ισως το εμπιρο ματι και ουδετερο ματι της γιαγιας το ειδε! Ομως αν δεν κανω λαθος, και αν θελει ας μας το πει η χριστινα, η γιαγια δεν ειδε κατις αλλο κακο στο αγορι παρα μονο οτι ειναι προλεταριος.