Χωρίσαμε και κάθε φορά νομίζω ότι φταίω εγώ. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 123
    Senior Member
    Έχεις από την αρχή πολύ υποχωρητική στάση. Θεωρείς ότι ΠΡΕΠΕΙ να ανέχεσαι τον κύριο στις παραξενιές του, είχες πει όταν τσακωνόσασταν ότι είναι εγωιστής και δεν θα γυρίσει, αλλά εσύ τον αγαπάς και θα κάνεις κίνηση να τα ξαναβρείτε γιατί μόνο αν ξανακάνεις κίνηση εσύ θα τα βρείτε αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξει ο κύριος τα μούτρα του. Σε ρωτάω κι εγώ γιατί πρέπει να καθαρίζεις και να ψωνίζεις και να τρέχεις πίσω από αυτόν εφόσον θέλει να το βλέπει χαλαρά για την πάρτη του αλλά αυστηρά για εσένα; Σου έχει βάλει όρια ακόμα και στα ρούχα λες. Όλα αυτά δεν σου χτυπάνε καμπανάκι ότι έχεις τυφλωθεί από το συναίσθημα και έχεις μπλέξει με μισογύνη χειριστικό τριμάλαξ που τον έχεις θεοποιήσει; Το βασικό πρόβλημά σου αγαπητή δεν είναι τα ψέματα για τις φίλες, είναι ότι τον έχεις ανεβάσει σε βάθρο ότι είναι η αγάπη της ζωής σου και ξέρω 'γω τι και δεν βλέπεις καθαρά με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις.

Είχες αναφέρει ελάχιστα θετικά στην αρχή της σχέσης, τότε που χώριζες τον άντρα σου κι αργότερα μετά απο χωρισμούς και μπλεξίματα το μόνο που σε ανακούφισε είναι που όταν μετακόμησες στο μέρος του εμφανιζόσασταν παντού σαν ζευγάρι και αισθάνθηκες μία σιγουριά ότι δεν έχει άλλη. Κατα τα άλλα από τότε όλο παράπονα και πράγματα που σε χαλάνε γράφεις, αλλά εστιάζεις στη φίλη του λες κι είναι αυτό το θέμα. Ακόμα και στο τελευταίο σου μήνυμα βγάζεις ζήλια προς αυτή τη φίλη. Δηλαδή αν δεν είχε φίλες αλλά κατα τα άλλα εξακολουθούσε να είναι όπως είναι θα ήταν όλα καλά; Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που δεν είναι σωστός απέναντί σου και σε χειρίζεται. Να κάνει τη ζωούλα του, να τον καθαρίζεις, να τον ξεσκατίζεις, να είσαι δούλα και κυρά κι απίκο όταν σε θέλει, να ντύνεσαι όπως θέλει αυτός, να τα ανέχεσαι όλα αυτά και εσύ να κολλάς στα social και στο τι παίζει με αυτή. Για κάνε εξόδους με αντροπαρέες, κάνε κανένα στενό φίλο, μην κάθεσαι να του δίνεις αναφορά και δες πως θα αντιδράσει ο κύριος. Αν είναι τόσο άνετος και σε βλέπει ισότιμα, θα το έπαιρνε μια χαρά. Επειδή σε έχει για θύμα και δεδομένη - και φταις εσύ για αυτό που το επέτρεψες- θα δεις ότι αν κάνεις κάτι τέτοιο, θα έχεις τρομερές αντιδράσεις από τη μεριά του.
    Αλλά δεν θα το κάνεις, γιατί είναι άλλος ο τύπος σου και θέλεις άλλα πράγματα στη ζωή σου. Αυτός δεν μπορεί να σου τα δώσει όμως.

Πρέπει να καθίσεις να ψάξεις μέσα σου γιατί έχεις κολλήσει τόσο πολύ με αυτόν τον άντρα πάντως. Από την αρχή γράφεις λες και είναι η λύση σε όλα σου τα συναισθηματικά προβλήματα και του αποδίδεις χαρακτηριστικά που δεν έχει.

Sonia σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Τα έχω σκεφτεί όλα πολλές φορές. Ξέρω ότι μπορεί να τρέφει συναισθήματα για εμένα αλλά πιο πάνω είναι ο εαυτός του. Με θέλει δίπλα του, με τους όρους του, δηλαδή να κάνει την ζωή του και εγώ να είμαι η σύντροφος του. Μπορεί να φταίει η διαφορά ηλικίας, δεκαοκτώ χρόνια είναι αυτά. Του έχω δηλώσει ότι δεν μου φτάνει αυτό, εγώ θέλω καθαρή σχέση στο ίδιο σπίτι, ο ίδιος λέει να περιμένω και όλα θα γίνουν, πράγματι όλα αυτά τα χρόνια αυτά που ήθελα, όχι όλα, έγιναν μετά από δική μου υπομονή. Αλλά κουράστηκα να ζητάω τα αυτονόητα συνέχεια. Εγώ πιστεύω ότι η πραγματική σχέση δεν έχει σύννεφα, ότι υπάρχει ειλικρίνεια. Η αδελφή του μου λέει να κάνω υπομονή και να μην ασχολούμαι, ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να με πληγώνει, και θα μου δώσει αυτά που νοούνται σε μια σχέση. Δεν ξέρω, τρέφω πολλά συναισθήματα αλλά με στεναχωρεί το ψέμα. Αν εξαιρέσουμε αυτό, είμαστε καλά. Με προσέχει, με σκέφτεται, είναι μέσα στα παιδιά μου και εγώ στα παιδιά του. Όσο για το πρόβλημα στο κρεβάτι μας λόγω του ζαχάρου, το έχω αποδεχτεί και ποτέ δεν του έχω κάνει παράπονο. ούτε για τα άλλα προβλήματα υγείας. Επειδή λόγω σχέσης μου με την ιατρική ξέρω τι σημαίνουν τα προβλήματα υγείας αυτά που έχει και αυτά που θα έρθουν.
    Προσπαθεί να βγαίνουμε μαζί, παρόλο που με τις βάρδιες μου έχω ασταθή πρόγραμμα. Αλλά εμένα δεν μου φτάνουν αυτά. Θέλω να τον κοιτάω στα μάτια και να ξέρω ότι μου λέει την αλήθεια. Ας μιλάει απλά να μην μου λέει ψέματα.

Senior Member
    Να 'σαι καλά, ελπίζω να βοηθάω να τα δεις πιο καθαρά τα πράγματα.

Μα δεν είναι το ψέμα αυτό καθεαυτό. Πες μετακόμιζε μαζί σου αύριο. Και δεν σου έλεγε ψέματα, απλά χτυπούσε κάθε λίγο και λιγάκι το τηλέφωνό του και μιλούσε με την συγκεκριμένη ή με τις άλλες φίλες του. Το απογευματάκι σινιαριζόταν και έλεγε πάω έξω με τις κοπέλες. Και πήγαιναν οι φωτό και τα status στα social σύννεφο από τις εξόδους (γιατί το έχεις αναφέρει κι αυτό) και όταν είσαστε μαζί ήταν τρυφερός και γλυκός, αλλά κατα τα άλλα έκανε το πρόγραμμά του και σου αφιέρωνε το 20% του χρόνου του. Ψέματα δεν θα σου έλεγε. Αλλά εσένα θα σε χάλαγε και θα άρχιζες τις φωνές ή θα το κατάπινες χωρίς σκηνή και θα καθόσουν μόνη σου πληγωμένη. Ειλικρίνεια θα υπήρχε, συνεννόηση κι ευτυχία δεν θα υπήρχε.

Η αδερφή του λέει βλακείες όπως και ο ίδιος όταν αναφέρονται σε κάποιο ασαφές μέλλον όπου όλα θα στρώσουν. Τι να περιμένεις,να βρει τον εαυτό του ο 60αρης; Δεν σου λένε περίμενε λίγο διότι υπάρχει κάποιος εξωτερικός συγκεκριμένος παράγοντας που σας εμποδίζει, π.χ. "πρέπει πρώτα να γίνουν οι τάδε επισκευές στο σπίτι να μείνουμε πιο άνετα όλοι μαζί" ή "την τάδε ημερομηνία θα μάθω τι θα γίνει με την τάδε δουλειά και θα αισθανθώ πιο σίγουρος ότι θα βγαίνω πέρα οικονομικά και θα συμπίπτουν τα ωράριά μας". Το πρόβλημα είναι ότι η σχέση δεν λειτουργεί διότι είστε αταίριαστοι χαρακτήρες και τα βλέπετε αλλιώς. Σου λένε περίμενε και βλέπουμε μπας κι αλλάξει κάτι. Τι να αλλάξει δηλαδή; Τα θέλω του κι ο χαρακτήρας του;

Sonia μου είσαι η φωνή της λογικής, όχι δεν θα δεχομουν να έβγαινε μαζί τους χωρίς εμένα, ίσως κάποια στιγμή γίνει αλλά όχι συνέχεια. Έχεις δίκιο, ζητάμε άλλα πράγματα απλά δεν ήθελα να το δω. εγώ ζητάω κανονική σχέση, που δεν θα λέει ψέματα, θα με παίρνει μαζί του όταν βγαίνει, εννοείται ότι κάποιες φορές θα τύχει να βγει μόνος του. Συγγνώμη αλλά εγώ νομίζω ότι ένας άντρας δεν βγαίνει με άλλες γυναίκες μόνος του, δεν θα αλλάξει, δυστυχώς. Πρέπει απλά να το αποδεχτώ και να συνεχίσω μόνη μου. Δεν ξέρω, αν κάναμε ή έκανα όνειρα. σήμερα δεν ξέρω αν θα έρθει για φαγητό, δεν τον πήρα, δεν με πήρε.

Senior Member
    Στο οτι δεν ταιριαζετε και δεν ειναι ειλικρινης απεναντι σου σε εχουν καλυψει οι προηγουμενοι. Εγω απ' την αλλη θα σε ρωτησω πως θα σου φαινοταν να μη σε αφηνε ο συντροφος η αντρας σου να βγαινεις με αντρες φιλους σου, χωρις να ειναι ο ιδιος παρων. Ειναι αναχρονιστικες και ασφυκτικες τετοιες απαιτησεις, ενω η ιδια η πεποιθηση πως η εμπιστοσυνη ειναι κατι που κερδιζεται και οχι που ειναι κατι το στοιχειωδες, ειναι επισης προβληματικη. Νομιζω οτι πρεπει να κοιταξεις το θεμα της ζηλοτυπιας, προβληματισμο που βεβαια μπορεις να προσπερασεις εξ΄ολοκληρου, βρισκοντας εναν συντροφο που θα διατηρει πρακτικα για την καθε του κινηση και δε θα πιστευει στην ειλικρινη φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

oboroσε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, υπάρχει μια διαφορά, να βγει, αλλά να ανεβάζουν μετά αυτές φωτογραφίες αγκαλιά, κάνοντας σχόλια που αρμόζουν σε δεκαπενταχρονα, π.χ. μαδας τις μαργαρίτες να δεις αν με αγαπάς, έχει ένα φεγγάρι απόψε και είπαμε να την δούμε αλλιώς, και να σχολιάζουν μεταξύ τους διάφορα, όπως ότι λάμπει δίπλα τους, ναι με μειώνει. Να βγει, έχει κάθε δικαίωμα όπως όλοι μας, αλλά να σέβεται αυτόν που περιμένει σπίτι.

Senior Member
    εχω την εντυπωση οτι ο ανθρωπος αυτος σε εχει επιλεξει να τον γηροκομησεις...
    ειναι ηδη αρκετα μεγαλος αν συνυπολογισεις τα προβληματα υγειας του, και υποσχεται αοριστα για συμβιωση στο ΜΕΛΛΟΝ.. ποιο μελλον;;; οταν θα ειναι 85;;;; και σιγονταρει και η αδερφη του, πιθανως για να εχει μια βοηθεια και να μην εχει την εγνοια του.
    δεν εχεις την σχεση που θελεις, αυτος ζει σαν εργενης, εσυ ζεις σαν υπηρετρια με τα δυο σπιτια που φροντιζεις, και για ποιον λογο ολα αυτα;
    συμφωνω με την σονια οτι το θεμα δεν ειναι η ειλικρινεια, αν ο αλλος κανει πραγματα που εσενα σε στεναχωρουν. δλδ, τι να το κανεις αν ειλικρινα σου λεει οτι γνωριζει γυναικες, οτι θα βγει μαζι τους, αλλα εσυ εισαι τιμωρημενη, να μεινεις σπιτι, κλπ. μου θυμιζει μια γνωστη μου που ο ανδρας της πηγαινε με οσες γυναικες μπορουσε να βρει στο ιντερνετ, ακομα και με μερικους ανδρες, και δεν το θεωρουσε προβληματικο, επειδη της το ελεγε..
    ε, βεβαια, αφου το ανεχοταν, γιατι να μην της το πει;; το θεμα ειναι σου αρεσει αυτο που κανει;;; οχι, αν στο λεει καταμουτρα, αλλα αν ζεις την σχεση που θελεις.
    αν σου ειναι δυσκολο η το σκεφτεσαι το αν θα χωρισεις αμεσα, βαλε τουλαχιστον τα ορια σου αμεσα, κι αυτο σημαινει να του ανακοινωσεις οτι θα φροντιζεις ενα σπιτι και οχι δυο. αυτο που μενεις. Εαν η συγκατοικιση αναβαλλεται, ας βρει αλλη υπηρετρια..
    Last edited by Remedy; 15-09-2020 at 14:36.

Senior Member
    Διάβασα όλη την ιστορία τώρα.. Έχω παρατηρήσει ότι βάζεις το περισσότερο βάρος της σχέσης σας σε σένα και δεν την μοιράζεις ίσα γιαυτό και απογοητευεσαι. Ναι όντως η υπερβολική ζήλια είναι σοβαρό θέμα αλλά και το ψεμα και το γεγονός ότι σε έκρυβε για ένα χρονικό διάστημα από τις "φίλες" του είναι αρκετά σοβαρό. Κατηγορησες πολλές φορές τον εαυτό σου και σε αυτόν έδινες ελαφρυντικά ενώ η συμπεριφορά του έδειχνε ότι δεν σέβεται εσένα και τη σχέση σας. Το γεγονός ότι για ένα διάστημα έβαζε φωτογραφίες στο φβ με άλλες ενώ με εσένα όχι δείχνει ότι δεν ήταν τόσο καθαρός απέναντι σου, όχι γιατί το φβ είναι τρόπος να δείξεις στους γύρω σου ότι έχεις σχέση αλλά επειδή σε έκρυβε.
    Συνεχίζει ακόμη και τώρα να κάνει κάτι που ξέρει ότι σε ενοχλει και δεν παίρνει ευθύνη για την συμπεριφορά αλλά ρίχνει το μπαλάκι σε σένα με την κατηγορία ότι ζηλεύεις. Όλα αυτά όμως τα κάνει επειδή το επιτρέπεις, επειδή ανεχτηκες συμπεριφορές που δεν ήθελες και έπαιρνες πάντα την ευθύνη όταν η σχέση σας έφτανε στο τέρμα.

Ο λόγος που τον έχεις θεοποιήσει είναι γιατί ήσουν σε ένα γάμο που προφανώς δεν περνούσες καλά (αλλιώς δεν θα χωρίζες) και είδες σε αυτόν κινήσεις που σε έκαναν να νιώσεις όμορφα. Όμως άφησες αυτές τις κινήσεις να καλύψουν όλα τα άλλα που δεν σου άρεσαν, που δεν σου ταίριαζαν και κάποια στιγμή είναι λογικό να κάνεις μπαμ.
    Τελικά αυτή η σχέση σου προσφέρει κάτι; Αυτός ο άνθρωπος σε κάνει χαρούμενη; Σου συμπεριφερεται όπως σου αξίζει;

χαρούμενη; δεν ξέρω ειλικρινά. επειδή ακόμα και αν με πάει μια βόλτα, θα θυμηθώ ότι έχει πάει και με την φίλη του. πρόσφατα ανακάλυψα ότι είχε στείλει στάτους μέσα στη νύχτα και μερικές μέρες αργότερα μια φωτογραφία του, τα είχε σβήσει φυσικά απλά είχε τραβηχτεί στιγμιότυπο οθόνης και δεν το είχε καταλάβει . Πόσα δεν έχω δει άραγε;
    υπάρχουν στιγμές που είμαι χαρούμενη δίπλα του, αλλά θα κάνει κάτι και η χαρά θα γίνει λύπη. Δεν τον πειράζει αν θα χωρίσουμε επειδή είναι κύριος όπως λέει και λέει πάντα την αλήθεια. και ότι εγώ φταίω. όμως όσες φορές του απέδειξα ότι μου λέει ψέματα δεν το κάνει καλά. πριν ένα μήνα, έβγαλε φωτογραφία με την φίλη του και την ανέβασε αυτή χωρίς να τον κάνει tag για νά μήν την δω εγώ, την είδα όμως και έβγαζε ψεύτες τα μάτια μου. Τον αγαπώ στα αλήθεια, δεν ξέρω τι του βρήκα, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο, απλά έχει μάθει στις γυναίκες που δρουν υπόγεια, που κάνουν τους άντρες τους ότι θέλουν χωρίς να το πάρουν χαμπάρι και νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι. εμένα όμως μου αρέσουν τα ντόμπρα, ότι με ενοχλεί το λέω στα ίσα, δεν κοιτάω να το περάσω με τρόπο . Δεν ξέρω τι μέλλον θα έχουμε, αν έχουμε. με ενοχλεί ότι δεν παραδέχεται. Κρίνει την δική μου συμπεριφορά, χωρίς να παραδεχτεί ότι αυτός την καλλιέργησε. Τον πρώτο σύζυγο δεν τον αγάπησα, παντρεύτηκα μικρή από ένα πείσμα και το μετάνιωσα αμέσως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by gsdm View Post
    χαρούμενη; δεν ξέρω ειλικρινά. επειδή ακόμα και αν με πάει μια βόλτα, θα θυμηθώ ότι έχει πάει και με την φίλη του. πρόσφατα ανακάλυψα ότι είχε στείλει στάτους μέσα στη νύχτα και μερικές μέρες αργότερα μια φωτογραφία του, τα είχε σβήσει φυσικά απλά είχε τραβηχτεί στιγμιότυπο οθόνης και δεν το είχε καταλάβει . Πόσα δεν έχω δει άραγε;
    υπάρχουν στιγμές που είμαι χαρούμενη δίπλα του, αλλά θα κάνει κάτι και η χαρά θα γίνει λύπη. Δεν τον πειράζει αν θα χωρίσουμε επειδή είναι κύριος όπως λέει και λέει πάντα την αλήθεια. και ότι εγώ φταίω. όμως όσες φορές του απέδειξα ότι μου λέει ψέματα δεν το κάνει καλά. πριν ένα μήνα, έβγαλε φωτογραφία με την φίλη του και την ανέβασε αυτή χωρίς να τον κάνει tag για νά μήν την δω εγώ, την είδα όμως και έβγαζε ψεύτες τα μάτια μου. Τον αγαπώ στα αλήθεια, δεν ξέρω τι του βρήκα, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο, απλά έχει μάθει στις γυναίκες που δρουν υπόγεια, που κάνουν τους άντρες τους ότι θέλουν χωρίς να το πάρουν χαμπάρι και νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι. εμένα όμως μου αρέσουν τα ντόμπρα, ότι με ενοχλεί το λέω στα ίσα, δεν κοιτάω να το περάσω με τρόπο . Δεν ξέρω τι μέλλον θα έχουμε, αν έχουμε. με ενοχλεί ότι δεν παραδέχεται. Κρίνει την δική μου συμπεριφορά, χωρίς να παραδεχτεί ότι αυτός την καλλιέργησε. Τον πρώτο σύζυγο δεν τον αγάπησα, παντρεύτηκα μικρή από ένα πείσμα και το μετάνιωσα αμέσως.
    Είπε ποτέ ότι φταίει κάπου αυτός; Όχι να πει "Είπα ψέματα αλλά εσύ φταις επειδή ζηλεύεις"..

Επανήλθες μετά από ενα διάστημα για να γράψεις πως πάει η σχέση σας που πάνω κάτω είναι στον ίδιο παρανομαστη. Το μόνο που είναι διαφορετικό είναι ότι μένετε πλέον κοντά. Το μοτιβο της σχέσης σας δεν έχει αλλάξει. Αυτός συνεχίζει να κάνει κάτι που σε ενοχλει και λογικά θα ενοχλούσε τον καθένα μας (με βάση αυτά που περιγράφεις) και εσύ συνεχίζεις να ανέχεσαι και να νιώθεις άσχημα για τη "ζήλια" σου.
    Γράψε τα θετικά της σχέσης σας. Εγώ προσωπικά βλέπω περισσότερο αρνητικά. Θα σε βοηθήσει να ζυγίσεις καλύτερα τα πράγματα.

θετικά, μου αρέσει να κοιμάμαι δίπλα του, με κρατάει στην αγκαλιά αρκετές φορές μέσα στη νύχτα, ακόμα και όταν γυρίζω πρωί μετά από την βάρδια μου, καταλαβαίνει ότι ξάπλωσα δίπλα του, αν πάω σπίτι του.
    μου αρέσει να φροντίζουμε τον κήπο μαζί, και μετά να απολαμβάνουμε το καφε μας.
    μου αρέσει να καθόμαστε όλοι μαζί, εννοείται και όσα παιδιά μπορούν από τα πέντε, να παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια.
    μου αρέσει να ξυπνάω δίπλα του, μου αρέσει να ροχαλιζει δίπλα μου, γιατί αυτό σημαίνει ότι αναπνέει.
    μου αρέσει το περπάτημα, το ποδήλατο, τα οποία πρέπει να κάνει λόγω αρτηριοπαθειας κάτω άκρων, αλλά ο ίδιος προτιμά να κάθεται σε ένα καφέ.
    Γενικά κάνουμε πράγματα μαζί, πολλές φορές τα βαριέται, ειδικά να καθαρίζει τον κήπο του, αλλά προσπαθώ πάντα να βοηθάω γιατί κουράζεται εύκολα.
    σκέφτομαι καμία φορά μήπως τα κάνει όλα αυτά επειδή φοβάται όπως λέει ότι θα κουραστω να είμαι δίπλα του, ότι θα κοιμηθώ με άλλον, ότι θα κουραστω από τα προβλήματα υγείας και για αυτό βγάζει άμυνα, δεν ξέρω και μάλλον ποτέ δεν θα μάθω

george1520 ο ίδιος λέει ότι δεν φταίει πουθενά, ότι είναι κύριος και δεν κάνει τίποτα μεμπτό από την στιγμή που δεν με απατά. Κάποια στιγμή που βγήκα εκτός εαυτού, του είπα το εξής, το θέμα είναι να μην κάνεις κάτι από επιλογή όπως εγώ ενώ μπορείς να το κάνεις. Δεν είναι σωστό αυτό βέβαια αλλά είχα πληγωθεί. άλλωστε πιστεύω ότι αν μπορούσε θα έκανε επειδή τον βλέπω πως σαχλαμαριζει με τα κοριτσάκια και κάνει τον μπον βιβερ χωρίς να είναι.

του έχω πει επανειλημμένως τι με ενοχλεί και αυτός βγάζει άμυνα,
    θεωρεί ότι είναι δικό μου πρόβλημα και να πάω σε γιατρό,
    ξέρετε κάτι όμως; αυτός διέλυσε την εμπιστοσύνη μου λέγοντας μου ότι θα βγει με φίλους ενώ έβλεπα ότι είχε βγει μόνο με γυναίκες, αυτός μου κρύβει πράγματα, αυτός κρύβει ότι μιλάει, εγώ δεν έκρυψα ποτέ τίποτα.
    μου αρέσει σε μια σχέση η ειλικρίνεια, πάντα ήμουν άνθρωπος που αυτό που με ενοχλεί θα το πω και ας χάσω κάποιον από δίπλα μου, δεν μου αρέσει να κρύβω συναισθήματα, δεν μπορώ να το παίζω καλή με όλους, δεν γίνεται να τους συμπαθούμε όλους. και κάτι τελευταίο, η συγκεκριμένη του έχει πει ότι δεν με πάει και για αυτό θέλει να βγαίνουν μόνοι τους χωρίς εμένα, οι υπόλοιπες σεβάστηκαν την σχέση του και με δέχονται στην παρέα τους. σημειωτέον ότι η παρέα διαλύθηκε γιατί οι υπόλοιπες είπαν αφού αυτός είναι φίλος μας και η κοπέλα του πλέον θεωρείται φίλη μας και την θέλουμε. αυτή τους έκοψε την καλημέρα και τις μπλόκαρε από παντού. αυτό δεν είναι μεμπτό; τον θέλει μόνο για πάρτη της; επειδή όσο ήμουν μακριά τον είχε οδηγό να βγει, να πάει Αθήνα, θέατρα, μπουζούκια, καφέδες, φαγητά. όταν ήρθα τα έκοψα, είπα αν είναι και εγώ διαφορετικά όχι.

Senior Member
    Διάβασε ξανά τα τελευταία σου μηνύματα για να δεις πόσο αντιφατικά είναι όλα..
    Δεν ξέρω πως είσαι σαν άνθρωπος, αν με το πρώτο ψέμα φεύγεις αλλά εδώ ανέχεσαι. Προσπαθώ να καταλάβω τι την κόφτει την άλλη για σένα και επιμένει τόσο. Μια διαφορετική εξήγηση και όχι αυτή που φαίνεται ξεκάθαρα (ότι τον θέλει για τον εαυτό της και εννοείται όχι σε φιλικό επίπεδο). Αυτός φαίνεται ότι κολακευεται γιαυτό και δεν το κόβει..
    Δεν παίρνει καμία ευθύνη επειδή τις φορτώνεις στον εαυτό σου και το εκμεταλλευεται.

george1520 το έχω καταλάβει ότι καλακευεται με το να συνοδεύεται από γυναίκες. λόγω της ενασχόλησης μας με αγώνες συχνά περιτριγυρίζουν δίπλα του γυναίκες, και εγώ από άντρες αλλά δεν δίνω δικαίωμα σε κανέναν να μου την πέσει. του το έχω πει ότι απλά του αρέσει να είναι ένα είδος ζηγκολο. θεωρώ ότι με το ψέμα δεν σέβεσαι, αν και σαράντα πλέον δεν είχα πολλές σχέσεις, μόνο τρεις στη ζωή μου.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast