Results 181 to 195 of 264
-
13-10-2020, 12:39 #181
Μπορείς μια χαρά να αποφεύγεις αυτές τις συζητήσεις με το να επικεντρώνεσαι στο τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή με τον άνθρωπο ή με το να λες κάτι ουδέτερο. Το να του πεις " άστα τώρα αυτά, ας μιλήσουμε για το παρόν, όχι για το παρελθόν. Δεν πιστεύω να είσαι παντρεμένος με 5 παιδία, έτσι;" και να στρέψεις αλλού τη συζήτηση δεν είναι κάτι το δύσκολο. Βάζεις τα όριά σου. Κι εκεί που πας να γνωρίσεις από κοντά τον άλλον δεν αρχίζεις τις αναλύσεις "Όταν ήμουν 5 χρονών έβγαλα το πρώτο μου δόντι" , λες κάτι άσχετο τύπου "ωραία αυτή η μουσική, σε χαλαρώνει εσένα;" ή κάτι τέτοιο να φιάξεις ατμόσφαιρα. Και εμπειρίες να έχει ο άλλος, δεν υπάρχει τίποτα το πιο ξενερωτικό από το να φέρνεις με το μυαλό σου άλλους 15 στο ίδιο δωμάτιο εκεί που πας να φιάξεις κατάσταση για τους δυο σας.
Εσύ σε κάθε ραντεβού πας αγχωμένη με ένα σωρό σκέψεις και υπολογισμούς στο μυαλό σου και δεν κοιτάς να απολαύσεις τη στιγμή και να χαλαρώσεις. Παρασύρεσαι σε δεύτερα σενάρια και αναλύσεις και μετά αναρωτιέσαι γιατί ξενερώνεις.
- 13-10-2020, 12:40 #182
Αν την προτιμούσε 100% δεν θα της τα φόραγε.
Άρα μάλλον για βολεμα πρόκειται.
Και επίσης αυτός ζήτησε να βγούμε δεύτερη φορά
13-10-2020, 12:45 #183
ΤΩΡΑ δεν σε θέλει. Είτε επειδή βολεύτηκε με την άλλη, είτε επειδή την γουστάρει τρελά, είτε επειδή τον τρόμαξες, είτε επειδή πέθανε ο ξάδερφος του ο Ηλίας και δεν έχει όρεξη για πηδήματα, είτε για οτιδήποτε Γιατί ζητάς επιβεβαίωση μέσα απο καμμένες καταστάσεις;
13-10-2020, 13:15 #184MeditationGuestΕίσαι αγύριστο κεφάλι. Καταρχάς που ξέρεις ότι αυτός θέλει να πάει μαζί σου; που ξέρεις ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται; άλλο τι έλεγε πριν καιρό και άλλο τι λέει τώρα...ειδικα μετά από αυτό που πήγες σαν τη ζητιάνα να τον παρακαλέσεις. Η συμπεριφορά σου να κάτσεις να κλαφτεις σε έναν άκυρο ήταν φουλ απελπιστική. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην ξενερώσει μετά από αυτό.
Τώρα εάν δεν μπορείς να το καταλάβεις,αν δεν έχεις επίγνωση της κατάστασης και φαντασιωνεσαι ότι θα τον γοητεύσεις και θα τον χωρίσεις δικαίωμα σου. Ζεις μόνη σε έναν δικο σου κόσμο. Δεν θες βοήθεια. Γιατί απευθύνεσαι σε εμάς;
Εάν είσαι έτοιμη και θες να κάνεις σεξ πήγαινε κάντο. Δεν χρειάζεται να ανακοινώνεις εδώ επανειλημενα "θα πάω με αυτόν","θα σαγηνευσω τον αλλον", "θα προσπαθήσω με αυτόν" "θα βγω ραντεβού με τον αλλον". Ο αποφασισμένος και αυτός που ξέρει τι θέλει ....πάει και το κάνει.Δεν διατυμπανίζει παντού.
Με απλά λόγια,μόνο να το ψειριζεις θες το θέμα.
13-10-2020, 13:26 #185MeditationGuestΟ ένας σου βρωμάει ο άλλος σου ξινιζει. Και δεν διαφωνώ. Σου βρωμάνε και σου ξινιζουν γιατί δεν σου έτυχε ακόμα κάποιος που να ενδιαφέρεται για σχέση και να σου αρέσει και σένα. Δυο ειναι οι λύσεις
Ή θα κάτσεις στα αυγά σου και θα ηρεμήσεις, θα σταματήσεις να το σκέφτεσαι και θα γίνεις δραστήρια. Και οπότε έρθει το ερωτικο κομμάτι στη ζωή σου.
Ή εάν δεν μπορείς να κάνεις σχέση,εάν έχεις κωλύματα και δεν μπορείς να περιμένεις να πας σε έναν καλύτερο ψυχολόγο μπας και σε βοηθήσει. Εκεί που ψάχνεις δεν θα βρεις τίποτα. Όσο ασχολείσαι με ανουσια φλερτ και γνωριμίες που το μόνο που θέλουν είναι σεξ της μιας βραδιάς ενω εσύ όχι, τόσο θα απελπίζεσαι και θα λες ότι σε έχουν για ξεπετες και δεν αξίζεις.
Δεν είσαι ψυχολογικα έτοιμη ουτε για άντρα ούτε για σχέση ούτε για σεξ ούτε για τίποτα. Για αυτό ασχολείσαι με καμμενες καταστάσεις. Και επειδή έχεις κόμπλεξ, ότι δεν θες να περιμένεις οπότε λες στον εαυτό σου τη φθηνή δικαιολογια ότι ασχολείσαι με κάτι. Ενώ στην ουσία δεν ασχολείσαι με τίποτα ουσιαστικό.
13-10-2020, 13:27 #186
13-10-2020, 13:29 #187
Μα πείτε μου τον λόγο να μην θέλει. Επειδή δεν έχω ξανακάνει σεξ; Έδειχνε να μην έχει θέμα.
Ωραια, το παραδέχομαι, δεν είμαι έτοιμη! Ιδανικά δεν θα ήθελα να ξαναβγω με κανέναν λιγουρη, ούτε να ακούω τις ίδιες βαρετές τυποποιημένες κουβέντες, το ίδιο ηλίθιο πέσιμο. Τα έχω μάθει απ' έξω και ανακατωτα.
Κουράστηκα με τις γνωριμίες. Πολλές φορές μπερδεύω κιόλας τις πληροφορίες και έχω καρφωθεί κιόλας μερικές φορές ότι μιλάω και με άλλους και το κατάλαβαν.
Με κουράζει πάρα πολύ όλη αυτή η κατάσταση.
Νομίζετε εγώ δεν θέλω να περιμένω να γνωρίσω κάποιον να μου αρέσει και να τον θέλω;
Αλλά δεν βλέπω να γίνεται σύντομα κάτι τέτοιο...και έχω κλείσει τα 25. Νιώθω μειονεκτικά απέναντι σε συνομήλικες. Όλες όσες ξέρω έχουν σχέσεις.
Κι αυτός ο τύπος είναι ευκαιρία να πετάξω αυτό που τόσο με ενοχλεί από πάνω μου έχοντας την ασφάλεια της γνωριμίας πλέον και ότι θα ακούσει τα όχι μου.
Και μου έκανε και κλικ.
Τώρα πότε θα ξαναεχω την ευκαιρία. επίσης βαρέθηκα οποίος θέλω να είναι πιασμένος. Από εδώ και πέρα θα κάνω κινηση. Ως πότε θα βλέπω εμπόδια μπροστά μου;
Κουράστηκα να έχω αυτό το άγχος μόνιμα.
Οπότε βγαίνω ραντεβού πριν βγω κλαίω από τον πανικό μου και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πάω
Ελπίζω να γνωρίσω γρήγορα κάποιον να με γλιτώσει από αυτό , να μην ξαναβγω ποτέ με κανέναν που δεν μου κάνει κλικ
13-10-2020, 13:32 #188
Επίσης μια κοπέλα που κάναμε πρόσφατα παρέα επιμένει ότι πρέπει να βγαίνω και να το κάνω με κάποιον κι ας μην τρελαίνομαι.
Η ίδια έτσι το έκανε κι φυσικά δεν έχει σχέση ακομα. Αλλά λέει ότι χαίρεται την ηλικία της επειδή βγαίνει με μερικά λιγουρια
Της είπα ότι αυτά έκανα κι εγώ κι έχω σιχαθει τον εαυτό μου, αλλά το βιολί της. Εύχομαι να μην το καταλάβει όταν είναι αργά.
Και έτσι λένε όλοι αν δεν έχεις σχέση. Ρίξε τα στάνταρ σου, βγες...
Σαν να είναι πρόβλημα
13-10-2020, 13:55 #189MeditationGuestΜας ρωτάς γιατι δεν σε θέλει για σεξ ή για σχέση;
Για σχέση δεν σε θέλει επειδή δεν τον ελκυεις τόσο πολύ ή επειδή ψάχνει πράγματα που εσύ δεν τα έχεις. Δεν σε θέλει για τον λόγο που και εσένα οι περισσότεροι με τους οποίους έχεις βγει δεν σου τράβηξαν το ενδιαφέρον για σχέση. Δεν μας τραβάει όλος ο κόσμος το ενδιαφέρον για σχέση και δέσμευση.
Για σεξ μπορεί να σε ήθελε πριν καιρό, ειδικά εάν ήταν μόνος του και είχε να κάνει σεξ πολύ καιρό και ψαρεύε γενικά γυναίκες από το ίντερνετ και του έκατσες εσύ ...που ψάχνεις τον πριγκιπα στο φεισμπουκ. Δεν φταίει αυτός που ήθελε μόνο σεξ φταις εσύ που ψάχνεις σε λάθος μερη. Πόσες φορές να το πούμε; δεν συμβαινει μόνο σε σένα...σε πάρα πολλές γυναίκες έχουν τύχει άντρες που μοναδικές τους σκοπος ήταν η ξεπετα. Τώρα μετα από αυτό το συμβάν που πήγες και τον παρακαλέσες παίζει να τρόμαξε και να του κόπηκε η όρεξη για το σεξ που κάποτε ήθελε. Ειδικά εάν λέει αλήθεια ότι έχει γκόμενά τότε το σεξ δεν του λείπει πλεον. Άρα δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να μπορείς να τον εξυπηρετήσεις.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. Από τη στιγμή που το παραδέχεσαι τότε να ξέρεις ότι δεν θα κάνεις ούτε σεξ ούτε σχέση, εάν πρώτα δεν εισαι ΕΣΥ έτοιμη. Όμως εμπεδωσε επιτέλους ότι το πρόβλημα δεν είναι εξωτερικό. Δεν φταίνε οι γύρω σου που εσύ δεν έχεις σχέση. Δικό σου είναι το πρόβλημα που δεν εισια έτοιμη και δεν μπορείς να το διαχειριστείς το κομμάτι των σχέσεων.
Και όταν έχουμε μπλοκάρει συναισθηματικά και θέλουμε να ξεκολλήσουμε και να πάμε παρακάτω, επισκεπτομαστε ψυχολόγο να βοηθήθουμε. Εάν δεν θες να βοηθήσεις τον εαυτο σου, κατσε μόνη να το ξεπεράσεις οπότε και εάν μπορέσεις.
Όλα αυτα τα " δεν μπορώ να περιμένω" "οι φίλες μου έχουν σχέση" "είμαι 25 νιώθω ότι μειονεκτω" μπλα μπλα να τα πεις σε ψυχολόγο να σε βοηθήσει εμείς δεν μπορούμε να σου κάνουμε κάτι
13-10-2020, 14:02 #190MeditationGuestΕίσαι ένα άτομο μπερδεμένο που δεν ξέρει τι θέλει. Όλα αυτά που λες είναι αντικρουόμενα μεταξύ τους. Δεν βγάζουν νόημα.
Κάθεσαι κλαις και σε πιάνει πανικός. Μόνη σου προτιμάς να υποφέρεις. Γιατί δε ν πας σε ψυχολόγο απάντησε μου.
13-10-2020, 14:10 #191MeditationGuestΆκου τι γράφεις για να καταλάβεις ότι η σκέψη σου είναι στα πρόθυρα της αρρωστιας.
"Τώρα πότε θα ξαναεχω την ευκαιρία."
Ποια ευκαιρία;;;; να βγεις τα ραντεβού που έχεις σιχαθεί αφού κλάψεις πρώτα κανένα δυωρο και σε πιασει πανικός;;; πολύ ωραία ευκαιρία. Που αγχώνεσαι να μη τη χάσεις κιόλας.
" επίσης βαρέθηκα οποίος θέλω να είναι πιασμένος."
Μα δεν σου έχει αρέσει κάποιος πραγματικά. Δεν θες κανέναν από αυτούς που βγήκες. Εδώ το μόνο που γράφεις είναι ότι θα βγεις με τον ταδε παρόλο που δεν σου αρέσει και δεν τον θες. Μόνο κι μόνο επειδή οι φιλες σου έχουν σχέση.
"Από εδώ και πέρα θα κάνω κινηση." Θα κάνεις κίνηση σε ποιον; στα λιγουρια του ίντερνετ που δεν σου αρέσουν και που ξέρεις ότι ψάχνουν σεξ; με την ελπίδα να βρεις τον ιππότη να κάνετε σχέση;;; σε ποιον πλανήτη γίνεται αυτό;;
" Ως πότε θα βλέπω εμπόδια μπροστά μου;"
Μόνη σου τα βάζεις τα εμπόδια. Λες ασυναρτησίες πάρτο χαμπάρι. Και κάνεις πράγματα που σε ωθούν με απόλυτη επιτυχία στην αποτυχία και στην αυτοκαταστροφή.
Επίσης αναρωτιέσαι ποτέ θα τελειώσει το μαρτύριο των ραντεβού που έχεις σιχαθεί ....ενώ παραλληλα είσαι πεπεισμένη ότι είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις σχέση. Ψαρευοντας λιγουρακια από το φεισμπουκ
13-10-2020, 15:02 #192
Μα δεν είναι προφανές ότι κατά βάθος δεν το θέλει ιδιαίτερα το σεξ, απλά το κυνηγάει επειδή όλοι γύρω της κάνουν σαν τρελοί για αυτό? Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκει, ασέξουαλ, ντεμισέξουαλ, σεμισέξουαλ, αλλά κάτι από αυτά είναι, αλλιώς δεν θα της βρωμούσε ο ένας κι ο άλλος. Αυτό πείτε της μπας και ηρεμήσει, οτιδήποτε άλλο δεν θα έχει αποτέλεσμα
13-10-2020, 15:28 #193MeditationGuestΆντε πάλι η γνωστή ταμπελα. Ασεξουαλ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Η κοπέλα μπορεί μια χαρά να είναι σεξουαλικη και να την νοιάζει το σεξ. Το γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα, ευθύνονται πολύ παράγοντες. Μπορεί να μην είναι έτοιμη, μπορεί να μην έχει γνωρίσει αυτόν που θα της το βγάλει και που θα νιώσει και έλξη και ασφάλεια μαζί του. Μπορεί να έχει μπλοκάρει...μετα απο τόσα αποτυχημένα ραντεβού λογικό είναι να φας ξενερα. Και από τη στιγμή που το μυαλό της δεν παιρνει ανάποδες στροφές μπας και ψάξει κάπου αλλού. Και το προσεγγίσει αλλιώς το θέμα.
Μπορεί να κουβαλάει τραύματα παιδικά ή η οικογένειακα που επηρεάζουν και το ερωτικό κομμάτι. Και αυτό πιστεύω ότι έχει πάθει.
Όταν ένας ανθρώπος είναι συναισθηματικά μπλοκαρισμενος και μπερδεμένος όπως εκείνη,τότε αυτό δεν αφήνει ανεπηρέαστο το ερωτικό κομμάτι. Ο ανθρώπος είναι ολότητα. Ο ψυχισμός του επηρεάζει τη σεξουαλικότητα του. Είναι ολα άμεσα συνδεδεμενα. Τίποτα δεν είναι ασχετο.Μπλοκαρισμενη και καταπιεσμένη είναι σίγουρα. Ασεξουαλ δεν ξέρω αν είναι.
Εάν μετά από τη σύναψη ορισμένων σχέσεων με τους κατάλληλους συντρόφους παρατηρήσει ότι το κομμάτι σεξ δεν το έχει και δεν το θέλει και αυτό έχει επηρεάσει τις ερωτικές της σχέσεις τότε ας εξετάσει και αυτό το ενδεχόμενο με κάποιον σεξολογο. Αν και πιστεύω πως εάν λύσει το συναισθηματικό της κομμάτι σε όλα τα επίπεδα θα λυθεί και το ερωτικό.
13-10-2020, 15:42 #194MeditationGuestΚαι για να προσθέσω και το άλλο. Αυτή τη στιγμή η θεματοθετρια έχει μια σταθερή αποψη για τους άντρες εξαιτίας των εμπειριών της. Ότι γενικά δεν αξίζουν,ότι είναι ακατάλληλοι,ψεύτες,άπιστοι . Πώς να της βγει το σεξουαλικό κομμάτι όταν τον αλλον τον βλέπεις έτσι. Εάν κάποια στιγμή υπάρξει κάποιος σημαντικος άντρας στη ζωή της που της αναιρεσει αυτή την άποψη μπορεί κι να ξεκλειδώσει.
Επιπλέον δεν κάνει σεξ επειδή δεν ειναι ούτε έτοιμη και επειδή φοβάται μην φάει απόρριψη που είναι παρθένα. Όταν φοβάσαι να κάνεις σεξ επειδή τρέμεις ότι θα σε κοροϊδέψουν που είναι η πρώτη σου φορά, απέχεις από το σεξ. Και η αποχή από το σεξ σε κάνει να δείχνεις ασεξουαλ.
Αυτό που λες δεν στέκει. Επιπλέον επειδή σε έχω δει και άλλες φορές να βιάζεσαι να φορέσεις τη συγκεκριμένη ταμπέλα σε κάποιον...εσυ πόσο χρονών είσαι; είχες ποτέ μια σχέση που να σε γεμίζει;
έχεις βάλει νομίζω στον εαυτό σου την ίδια ταμπέλα ενώ στη πραγματικότητα μπορεί να είναι μια κατάσταση αναστρέψιμη και οχι μονιμη. Απλά να μην έχει εκδηλωθεί μέχρι τώρα.
13-10-2020, 16:18 #195
Από αυτούς που βγήκα όντως δεν ήθελα κανένα.
Κάποιοι που μου άρεσαν είχαν ήδη σχέση. Και είχαν το πακέτο του συντροφου που θα ήθελα.
Όταν λέω να κάνω κίνηση, εννοώ σε άτομο που θα μου αρέσει κι ας έχει κοπέλα.
Και κάποιες φορές αηδιάζω με τους άντρες που δεν θέλω. Δεν θέλω να με ακουμπήσουν και δεν ξέρω πως θα το αντέξω ξανά αν συμβεί πάλι.
Και ντρέπομαι που δεν έχω κάνει σεξ. Αν πάω να κάνω με κάποιον που θα μου αρέσει και δεν είμαι καλή και με απορρίψει; Να πω κάποιο ψέμα;