Results 76 to 90 of 92
-
17-11-2020, 08:50 #76MarilouGuest
Καλημέρα !!!!
Είπες την λέξη κλειδί για εμένα ...
Οικογένεια ...
Είναι πλέον το μόνο αγκαθάκι που μου έχει μείνει από την τότε μαύρη περίοδο της ζωής μου ....
Τότε που κοντεψα να τα δυαλισω όλα γιατί αυτή η κολοκατασταση σε κάνει τόσο εγωιστή που δεν βλέπεις τίποτα πέραν από τον ευταο σου ..
Αυτή η περίοδος που νομίζεις ότι φταίνε όλοι οι άλλοι ,επειδη το μόνο που θες είναι να είσαι εσύ καλά και το πιο βασικό ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει και νομίζεις ότι όλοι είναι εναντίον σου...
Ποτέ δεν φανταζομουν όταν δέχτηκα να μπω στη θεραπεία του άσχετου κατά αλλά θέματος μου με την κατάθλιψη ,οτι μέχρι να συνηθίσω αυτό το χάπι θα περνουσα και εγώ μέσα από τον λαβύρινθο αυτό ...
Ότι θα ήμουν σε τέτοιο λήθαργο που θα επέτρεπα ανθρώπους και καταστάσεις να προσπαθούν να μου βάλουν στο μυαλό ιδέες πως είμαι τόσο καταπιεσμένο άτομο μέσα στο γάμο μου που δεν έχω την δύναμη να φύγω από αυτόν ....γιατί πολύ απλά αυτό ήθελαν εκείνοι...Όχι γιατί δεν περνούσα καλά ,αλλά γιατί ήμουν γαντζωμενη στην κυριολεξία συναισθηματικά από τον ανθρωπο μου που έτυχε εκείνη την περίοδο να αλλάξει και εκείνος στάση απέναντι μου όχι γιατί το ήθελε πραγματικά αλλά γιατί αυτή ήταν η οδηγία από τον ψυχολόγο μας μιας που το νταντεμα σε κάποιες περιπτώσεις όπως έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα δεν κάνει πάντα καλό ...
Ειδικά όταν βλέπεις την επί τόσων χρόνων γυναίκα σου να έχει πάθει στην κυριολεξία μετάλλαξη και να μην μπορείς να το πιστέψεις ...
Γι αυτό και όταν βλέπω παρόμοιες υποθέσεις εδώ μέσα είμαι αυτή που επιμένω στο να δίνουμε ευκαιρίες ,πολλές ευκαιρίες γιατί όταν το μυαλό σου είναι θολωμενο είναι ικανό να διαλύσει ότι πιο όμορφο έχεις δημιουργήσει στη ζωή σου ....
Αυτό είναι ένα αγκαθάκι που ακόμα είναι μέσα μου ...γι αυτο που τώρα πλέον έχω βγει από αυτό το σκοτάδι δεν θα σταματήσω να τους λέω και να του δείχνω την αγάπη μου και την ευγνωμοσύνη μου που εκείνος στάθηκε πραγματικός βράχος σε όλο αυτό και με την υπομονή του και την επιμονή του κρατήθηκε η οικογένεια μας και το κυριότερο τώρα πλέον πιο δυνατή από κάθε άλλη φορά ....
Τώρα πλέον είμαι και εγώ σε θέση να βάλω στην θέση του τον οποιοδήποτε θα πιάσει στο στόμα του την οικογένεια μου ...
Αυτόν που ακόμα και τώρα είχε το θράσος να ρίξει την χολή του μπας και καταφέρει πάλι τον σκοπό του γιατί πολύ απλά έχει μείνει κολλημένος στο άτομο που υπήρξα κάποτε ...
Αυτή την φορά όμως κατάφερα και τον έκανα να καταπιεί την γλώσσα του και φυσικά να μην ξαναπιάσει από εδώ και πέρα στο στόμα του αξίες που δεν μπορεί να τις κατανοήσει ..
Αξίες που προσπαθεί όχι σε εμένα αλλά και αλλού να τις διαλύσει ...
Αυτή την φορά είναι περήφανη επιτέλους για την πράξη μου χωρίς ίχνος ενοχής αυτή την φορά για τη συμπεριφορά μου!!
Πόσο κρίμα να βλέπεις ανθρώπους που επειδή δεν κατάφεραν οι ίδιοι να νιώσουν την αξία της λέξης οικογένεια να προσπαθούν και να θέλουν να διαλύσουν άλλες χωρίς ίχνος μεταμέλειας και αξιοπρέπειας ,μόνο και μόνο γιατί θέλουν να ικανοποιήσουν το εγώ τους ..
Και σε πείσμα αυτών τον ανθρώπων λοιπόν θα το λέω σε κάθε ευκαιρία ...θα λέω τι σημαντικό πράγμα είναι η οικογένεια και πόση χαρά σου δίνει να υπάρχεις μέσα σε αυτή ...
Και όχι δεν είμαι εμμονή ,ούτε καταπίεση ή οποίοι άλλο κοσμιτικο επίθετο μου προσάπτουν πλέον ...άλλωστε πλέον μου είναι αδιάφορο...
Είναι υπερηφάνια και αγάπη για όλο αυτό ..Είναι αυτό που θα σε κάνει να καμαρώνεις μια ζωή που η τύχη σου σε αξίωσε να βρεις στο δρόμο σου ένα τέτοιο άνθρωπο που να στο χαρίσει ..
Γιατί πραγματικά ο γάμος και η οικογένεια είναι λαχείο πραγματικό ..Όση αγάπη και να έχεις ο χρόνος και οι καταστάσεις που ζεις μέσα σε αυτόν σε κάνουν να καταλαβαίνεις αν ήσουν τυχερή η όχι στην επιλογή του συγκεκριμένου "λαχνού"
Γι αυτό στο θέμα της κατάθλιψης η οικογένεια οποία είναι αυτή είναι άμεση συνδεδεμένη με την κατάληξη που θα έχεις εσύ ...Όλο αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εσένα δυστηχως γιατί πολύ απλά εσύ την συγκεκριμένη περίοδο δεν μπορείς να σκεφτείς σωστά ...
Μην αφήνουμε αυτή την αρρώστια να καταστρέφει όμορφα πράγματα γεμάτα αγάπη και σεβασμό ..
Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που δεν αντέχουν να δίνουν τέτοιες μάχες και φεύγουν..
Και δυστηχως όταν εσύ συνειδητοποίησης τι έχεις κάνει και την μοναξιά που σε περιμένει θα είναι ακόμα πιο δύσκολο όλο αυτό ...
Η μοναξιά είναι καλή όταν την επιλέγουμε εμείς συνειδητά ,όχι όταν ξυπνάμε μια μέρα και την ανακαλύψουμε ότι άθελά μας ήρθε στη ζωή μας ...
- 17-11-2020, 11:33 #77
η "οικογενεια", δεν ειναι ενα μονολιθικο πραγμα και ιδιο για ολους τους ανθρωπους που καποτε την δημιουργησαν.
δημιουργειται απο την σχεση δυο ανθρωπων.
οι σχεσεις ολες δεν ειναι ιδιες. δεν χαλανε ολοι τις οικογενειες τους γιατι κατι θυμηθηκαν ξαφνικα.
υπαρχουν σοβαρα προβληματα σε καποιες σχεσεις, οπως η παντελης ελλειψη επικοινωνιας, η ελλειψη σεβασμου, ακομα και η κακοποιηση.
η κακοποιηση δεν ειναι κατι που πρεπει να καταπινει καποιος για να μην θιξει την "αγια οικογενεια", η να μην τον βαλει στο στοχαστρο η κατινα της γειτονιας και τον γλωσσοτρωει.
τα παιδια , δεν μεγαλωνουν καλα οταν ζουν με εναν κακοποιητικο γονιο. καταστρεφονται και οι μελλοντικες τους σχεσεις και η ψυχη τους απο αυτα που ΠΑΝΤΑ αντιλαμβανονται οτι συμβαινουν μεσα στο σπιτι.
οταν δεν εχουν γονεις που σεβονται τονε αυτο τους με το να μην επιτρεπουν την συναισθηματικη και σωματικη κακοποιηση τους, δεν θα σεβονται και τα ιδια τον εαυτο τους στο μελλον.
επομενως, καλα ειναι να μιλαει και να αποφασιζει κανενας για την δικη του οικογενεια και να μην κανει παντιερα την πασει θυσια διατηρηση μιας οποιασδηποτε και οσοδηποτε προβληματικης σχεσης/οικογενειας, η να προσπαθει να πατροναρει τους παντες μην τυχον χαλασουν την χαλασμενη οικογενεια τους...
επισης, η μοναξια δεν ειναι το επομενο οταν καποιος φευγει απο μια προβληματικη σχεση.
αν εχει ομορφια και αληθεια μεσα του και το θελει, θα ξαναφιαξει την ζωη του, θα βρει την αγαπη.
17-11-2020, 12:21 #78MarilouGuest
Καταρχην με τα χαρακτηριστικα που σου υπογράμμισα προσβάλλεις την λεξη οικογένεια ...
Οταν υπαρχουν τετοια χαρακτηριστικα μεσα σε ενα σπιτι φυσικα και δεν κατηγορουμε τα ατομα που προτιμουν να φυγουν απο αυτη την κόλαση...
Δεν νομιζω να υπαρχει υγιής ατομο που να ανεχεται τετοιου ειδους καταπίεση και εξευτελισμό και να μενει σε τέτοια αρρωστη κατάσταση...
ουτε ατομο φυσικα που το παροτρύνει να μείνει σε κατι τετοιο...
Μην συγκρινεις δυο τελειως ανόμοιες καταστάσεις που φυσικά δεν χωρά η λέξη οικογένεια και στις δυο περιπτώσεις ..
Δεν εχει καμια σχεση αυτο που αναφέρεις με ολα αυτά που ειπα...
Φυσικα και θα προσπαθεί να πατρονάρει κάποιος έναν άνθρωπο ο οποιος μεσα στην κατάθλιψη του αντιμετωπιζει προβληματα καθημερινά ...Αυτα που αντιμετωπιζουν ατομα που βρίσκονται μεσα σε ενα γάμο πολλών χρόνων..
Οταν αυτα τα προβληματα δεν θηγουν αξιοπρέπειες και σεβοντε τους ανθρωπους που την απαρτίζουν φυσικα και θέλεις να δεις τον άνθρωπο που βασανίζεται να βρίσκει επιτελους την λύση για να διατηρηση αυτη την υγιείς σχέση,ειδικα οταν σου λεει οτι εχει αισθήματα αγαπης ....
Εκει δεν παροτρύνεις τον άλλον να την διαλυσει, γιατι εκει καθαρα παιζει θεμα ζηλειας,κακιας και εγωισμου....
Δεν εχεις κανενα λόγο να συμβουλεύεις ενα ανθρωπο να μην κρατησει την οικογενεια του αν τον βλεπεις οτι προσπαθει για αυτην και δεν συντρεχουν οι παραπανω λογοι....
Εκει πραγματικα εχεις εσυ ο ιδιος μεγάλο θεμα που μπορεί να πηγάζει απο προσωπικά βιωματα ,απο λάθος επιλογες,απο καθαρα προσωπικο σου συμφέρων ή πολυ απλα γιατι γουστάρεις να μείνεις μόνος σου ....
Ξερεις υπαρχουν πολλα ατομα που η κακια και η ζηλια τους τους εχει κανει να μην βλεπουν τιποτα καλο στην ευτυχια του αλλού....
Αλλωστε το βλεπουμε οτι υπαρχει ακομα και εδω μεσα..Ποσα ατομα μπαινουν και γραφουν τετοιες προσωπικες εμπειριες ?Γεματο το φορουμ απο τέτοια θεματα ...
Παντιερα κανεις κατι για το οποιο εισαι περηφανος και κατι το οποιο εισαι ευγνώμων ...Αυτα πρεπει να λεγονται και οσοι ειναι σε θεση να καταλαβουν πραγματα να εισαι συγουρη οτι χαιρονται να διαβαζουν οτι ακομα και σημερα υπαρχουν παρα πολλες τετοιες οικογενεις ..
Τοσοι και τοσες μπαινουν με ενα κατηγορω στο στομα για τους συντροφους τους ...
Ας υπαρχουν πλεον και θεματα που μια γυναικα ή ενας αντρας να λεει ποσο πολυ καλοι συντροφοι υπαρχουν στην ζωη αρκει να τους ανακαλυψεις !
Ειτε αυτος ειναι αντρας ειτε ειναι γυναίκα!
Απλα εχουμε μαθει πλεον να προβαλουμε τις προβληματικες ,τις κακοποιημενες ......Ετσι ομως δεν δυνουμε καμια ελπιδα και κανενα κινητρο σε καποιον να προσπαθει γι αυτο...
Ειδικα οταν υπαρχουν παιδιά ...Μονο μια γυναικα και ενας αντρας που εχει δικα του παιδια μπορει να καταλαβει τι ειναι το καλυετρο γι αυτά ...Οι υπολοιποι απλα υποθέσεις κάνουν ...
Αν ενας απο τους δυο βλεπει οτι δεν υπαρχει σεβασμος αναμεσα τους τα περνει και φεύγει ...Δεν διαπραγματευονται οι προδοσίες ,τα πάθη και η κακοποίηση ...ολα τα άλλα αν υπάρχει αληθινη αγαπη ολα ξεπερνιουνται ...
Ολα τα θεματα εχουν δυο όψεις ....
Καλο ειναι να προβαλατε παντα η όμορφη και αυτή που πραγματικα αξίζει να πολεμας ..
Για οσους δεν την αντεχουν να μην συμμετέχουν ...Ειναι καλυτερη η σιωπη γιατι πραγματικα δεν εχουν ιδεεα πως συντηρείτε ολο αυτο...
Οσο δυσκολο ειναι να κτίζεις κατι τέτοιο αλλο τόσο εύκολο ειναι να το γκρεμίσεις για μια επιπόλαιη στιγμη αδυναμίας..
και αυτοι που μπαινουν αναμεσα σε οικογενειες και παιδια με σκοπο οχι να βοηθησουν αλλα μονο κακο να κανουν ,αυτοι πρεπει να λουφαξουν στην γωνιτσα τους και να μ εχουν λογο να μιλανε για τετοια ζητηματα ..
Οι υπολοιποι οχι μονο σημαία να το κανουν ....αν γουστάρουν το κανουν και λάβαρο !
17-11-2020, 12:39 #79
17-11-2020, 16:38 #80
Marilou δεν είναι μόνο η οικογένεια που σε κάνει περήφανο σε αυτό τον κόσμο. Περηφάνια είναι ότι έχει καταφέρει κάποιος με τον δικό του πόλεμο.
Αλλά μιλώντας για τα τρίτα πρόσωπα που λες ότι μπαίνουν ανάμεσα σε οικογένειες... Μου κάνει εντύπωση που σκέφτεσαι έτσι μετά από τόσα χρόνια γάμου. Εκείνος/εκείνη που μπαίνει (όπως λες) ανάμεσα σε μια οικογένεια είναι ο πιο αθώος αν το σκεφτείς λογικά. Τιμή του και καμάρι του. Εκείνος που ΈΧΕΙ οικογένεια πρέπει να έχει αρ....α να την κρατήσει. Αν αυτουνού τα θέλει ο κ@λος του, που φταίει ο άλλος?
Αν εγώ τρελαθώ και αρχίσω και πάρω με την σειρά όλους τους παντρεμενους και αυτοί δεν κρατάνε το σπίτι τους, εγώ φταίω? Έτσι μου αρέσει και το κάνω.
Όσο για την μοναξιά, είμαι κάθετη. Είναι ΠΆΝΤΑ καλύτερη από μια κακή παρέα...Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
17-11-2020, 16:53 #81MarilouGuestΓια εμένα Αλεξία η οικογένεια μου είναι η μόνη μου περηφάνια και ειδικά τα παιδιά μου ..
Όπως λες και εσύ γούστο και καμάρι του καθενός να το κάνει υπερηφάνεια του...
Τώρα πραγματικά με εντυπωσιάζει αυτή σου η αλλαγή που λες για το τρίτο πρόσωπο...Ειδικά εσύ ...
Τι ακριβώς σου κάνει εντυπώσεις που τόσο καιρό που συζητάμε δεν μου το έχεις αναφέρει ...το αντίθετα μάλιστα ...
Το τρίτο πρόσωπο βρίσκει την χαραμάδα που έχεις ανοίξει εσύ και φυσικά κάνει ότι του επιτρέπεις εσύ...
Αν εσύ έχεις αποφασίσει να χωρίσεις αλλά δεν βρίσκεις την δύναμη σίγουρα δεν φταίει αυτός ...
Όμως όταν είσαι σε μια ευάλωτη κατάσταση και εκείνος προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί Παρ όλο ότι σε βλέπει να προσπαθείς να τα βρεις με τον άντρα σου να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης...
είπαμε ο καθένας σε αυτό το θέμα το βλέπει όπως τον βολεύει και όπως νομίζει εκείνος ότι είναι το σωστό..
Αν για κάποιους τα ίδια τους τα παιδιά δεν είναι η περιφανεια τους με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι....
Για εμένα και για την κάθε μάνα αυτά είναι πιστεύω ...
17-11-2020, 17:06 #82
Αυτο ακριβώς που είπα μου κάνει εντύπωση. Το ότι πιστεύεις πως φταίει το τρίτο πρόσωπο. Εννοείται ότι το έχω πει. Όταν χαλάει ένας γάμος φταίνε αυτοί οι δύο που είναι μέσα σε αυτόν, και όχι οι έξω.
Για την ευάλωτη κατάσταση που λες, δεν ξέρω να σου απαντήσω, γιατί εγώ στην ευάλωτη μου κατάσταση θέλω απλά το κρεβατι μου και τον εαυτό μου.. Δεν κινδυνεύω από κάποιον εκτός από το μυαλό μου...
Εννοείται ότι τα παιδιά μου είναι υπερηφάνια, και για όλες τις μάνες.. Είμαι μάνα, δασκάλα, οδηγός, ψυχολόγος, διαιτητής... Αυτά κάνω κάθε μέρα.. Αλλά αυτό δεν είναι μια τέλεια οικογένεια. Είναι η οικογένειά μου... Απλα αυτό.Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
17-11-2020, 17:14 #83MarilouGuestΔεν νομίζω Αλεξία όταν είσαι ευάλωτη να θες μόνο το κρεβάτι σου ...
Μαζί ειμασταν όταν περνούσαμε παρόμοιες καταστάσεις...οπότε εγώ δεν λέω πραγματα δημόσια που δεν στέκουν λέω μόνο αληθείες βάση βιωμάτων..
Αυτό και τίποτα ειδικά μαζί σου δεν θέλω να κάνω καμία τέτοια δημόσια συζήτηση
..
Έχουμε βγάλει τα εσωψυχα σας και ξέρω πολύ καλά πλέον πως είσαι και πως είμαι εγώ..
Τελείωσε το θέμα για εμένα γιατί πραγματικά αλλά να λέμε μεταξύ μας και άλλα δημόσια με κούρασε ...
Ξέρω ότι τα παιδιά σου είναι η περηφάνεια σου ...
Κανένας δεν μίλησε για το τέλειο
.
Για περηφάνεια μίλησα ...
17-11-2020, 17:20 #84
Για το ίδιο μιλάμε. Τι θα πει άλλα λέμε δημόσια και άλλα προσωπικά? Δεν έχω πει ποτέ ότι φταίει κάποιος τρίτος όταν χαλάει ένας γάμος. Φταίνε πάντα οι παντρεμένοι. Το είπες και εσύ ότι αφήνουν χαραμάδα.. Δεν θα αλλάξω γνώμη στα 33 μου γι αυτό το θέμα..
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
17-11-2020, 17:28 #85MarilouGuestΕίπες ότι όταν είσαι σε τέτοια κατάσταση θες μόνο το κρεβάτι σου...
Άρα ?
Τα υπόλοιπα σε παρακαλώ σε.μηνυμα σου είπα μαζί σου εγώ δεν θέλω να πω το οτιδήποτε άλλο γιατί σέβομαι απόλυτα αυτά που μου έχεις πει....
Και φυσικά φταίνε και οι δύο...
Αποποιήθηκε κανένας τις ευθύνες του σε αυτό το θέμα?
Δεν νομίζω,ίσα ίσα ....
Άλλο λέω και μάλιστα είσαι σύμφωνη οπότε δεν θέλω να ακούω άλλα που πραγματικά το λέω και δημόσια για το δουν ...
Εγώ ότι συζητάω στα μηνύματα τα λέω και δημόσια και όποιος θέλει ας με διάψευση..
Κρυφτουλη και μηνύματα δημόσια για να καλλιεργώ μια άρρωστη κατάσταση δεν το κάνω ...
Αυτά ...εφόσον λέμε τα ίδια το θέμα κλείνει εδώ ..
Καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του..
Ενήλικες είμαστε ..το θέατρο ανήκει στα παιδακια !!!
Σου είπα εγώ πλέον είμαι πολύ καλά και τέτοιες καταστασεις και άνθρωποι μακρυά από εμένα πλέον ..
Αξιοπρπεια πλέον και σεβασμό στον ευατο μας ...
17-11-2020, 17:52 #86
Δεν ξέρω για ποιο θέατρο λες αλλά οκ..
Την γνώμη μου για τα τρίτα πρόσωπα την είπα. Και ήταν πάντα η ίδια εδώ και προσωπικά... Εννοείται ότι δεν θα αρέσει σε όλους αλλά δεν θα την αλλάξω γιατί δεν μου είναι και άγνωστη κατάσταση. Οπότε ξέρω καλά ποιος φταίει και ποιος όχι σε ένα διαζύγιο.
Χαίρομαι που είσαι καλά. Το θέμα όμως εδώ το είδα σαν "γενικά".. Για τον γάμο και την οικογένεια γενικά. Δεν μίλησα ειδικά για καμία οικογένεια...Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
17-11-2020, 18:09 #87MarilouGuestΧαίρομαι που το διευκρινίζεις!
Τίποτε άλλο γιατί πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα με την συγκεκριμένη πρόταση...
Το ξέρω ότι χαίρεσαι δεν είναι ανάγκη αυτά να τα λέμε και εδώ...
Και πλέον που ξέρω στο λέω και εδώ και οτι φταιει και το τρίτο άτομο..
Γιατί ούτε εσύ αλλά ούτε και εγώ θα χωνομασταν σε γάμο με παιδιά ...
Όποτε οποία -οποιος το κάνει κάτι δεν πάει καλά με την αξιοπρπεια του και τις αξίες ....
Άρα συμπέρασμα όλοι φταιμε ..το θέμα όμως Αλεξία δεν είναι να βρίσκουμε ένα θύμα και να του φορτώνουμε ενοχές γιατί μας εξυπηρετεί η όλη κατάσταση...
Το θέμα είναι να έχει κάποιος τα αρχ....να αναλαμβανει τις ευθύνες που του αναλογούν.
Έτσι νομίζω κάνει ο κάθε νοήμων άνθρωπος...
Αυτό λέω ....δεν αναθέτω ευθύνες σε άλλους ..αναλαμβανω τις δικές.μου στο βαθμό που μου αναλογουν..
Αυτό για εμένα είναι το σωστό είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι άντρας...
17-11-2020, 18:24 #88
Αυτο είναι άλλο θέμα. Το αν θα μπαίναμε σε γάμο με παιδιά εγώ, εσύ ή κάποιος άλλος. Αυτό που λέω είναι ότι ο καθένας πρέπει να φυλάει τα "χωράφια" του. Και ευθύνη για το γάμο έχει αυτός που είναι μέσα σε αυτόν...
Αυτό που λες για τις ευθύνες. Το ίδιο λέμε. Να πάνε εκεί που αναλογούν. Δεν είναι ευθύνη αυτουνού που μπαίνει στο γάμο μου αν εγώ τον έχω ήδη καλέσει να μπει.Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
17-11-2020, 18:28 #89MarilouGuestΘα με τρελλανεις ...
Μιλάμε για ηθικές αξίες ...δηλαδή ο άλλος που μπαίνει σε ένα γάμο εν γνώση του όταν υπάρχουν και παιδιά είναι δηλαδή το αθωωο πρόβατο?
Είναι ηθικός?
Μπαίνει ελαφρά την καρδίαν?
Τι λέμε τώρα για να καταλάβω...
Δεν λέμε ποιος επιτρέπει να μπει και το πότε ....
17-11-2020, 18:32 #90
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...