Results 91 to 105 of 266
-
17-12-2020, 20:47 #91MeditationGuest
Μπράβο πολύ καλά το είπες αυτό το "άμα θέλεις να το παίξεις σωτήρας τώρα ..ρώτα εκείνη αν θέλει να αλλάξει"..
Υπάρχει και φράση που λέει ότι αν θες να γιατρεψεις έναν άνθρωπο τότε σιγουρέψου ότι ο ίδιος θέλει να αφήσει πίσω του όσα τον κάνουν να παραμένει άρρωστος"..
Φυσικά και δεν αλλάζουν εύκολα τέτοιοι άνθρωποι, φυσικά και δεν μετανιώνουν τοσο εύκολα. Ίσως να μη καταλάβαινουν κιόλας ότι αυτό που κάνουν είναι άρρωστο για εκείνους και για τους γύρω τους. Ή να τη βρίσκουν τόσο πολύ που να μη τους νοιάζει. Γιατί σίγουρα από τη στιγμή που δέχεσαι τόσο σεξ και ξύλο το τραβάει ο οργανισμός σου. Να πάει η κοπελιά σε ψυχίατρο να λύσει τα θέματα της. Εγώ σίγουρα πιστεύω πως αυτή μπορεί να έχει και άλλες κρυφές σχέσεις, ή συναντήσεις για σεξ με άλλους. Φυσικά και εάν τον χαρτζιλικωνει κιόλας είναι φουλ καψούρα,όχι απλά καψούρα.
- 17-12-2020, 23:26 #92
Μεντιτεισον καλησπέρα. Δεν είπα ότι θα την παρακαλέσω να είμαι η παράλληλη σχέση της. Προφανώς και οχι. Αυτό που είπα είναι τι σε περίπτωση που έχει σκεφτεί κάποια πράγματα και κάνουμε μια συζήτηση, θα ήθελα να ξαναδοκιμασουμε. Πιστεύω ότι κάποιες φορές οι άνθρωποι αλλάζουν. Ειδικά αν φτάσουν σε κάποια ηλικία και κάνουν και κάποια βήματα, έστω μικρα
17-12-2020, 23:33 #93
Προφανώς και συμφωνώ μαζί σου, αλλά νομίζω η κοπέλα έπεσε στην ίδια παγίδα που ίσως επεσα κι εγώ. Πίστευε δηλαδή τι οι άνθρωποι που Είχε απέναντι της θα άλλαζαν. Η ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί τους. Επίσης, αυτό που λέτε ότι προσπάθησε να χωρίσει ένα ζευγάρι δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Γιατί αν εξαρχής της είχε πει ο άλλος ότι είναι σε διάσταση δεν χώθηκε σε ζευγάρι. Ήταν ήδη τελειωμένος ο γάμος. Βέβαια τώρα θα μου πεις είμαστε σε διάσταση σημαίνει είμαστε πχ παντρεμένοι εγώ κι εσύ, αποφασίζουμε να χωρίσουμε, και για ένα διάστημα ζούμε χωριστά μέχρι να βγει το διαζύγιο και να επισημοποιηθεί. Δεν σημαίνει ότι μένουμε μαζί ξέρω γω κτλ. Αλλά για αυτό σου λέω, ότι αυτόν που την ελκύσε σε αυτόν είναι αυτό ακριβώς. Ότι έχει μεν μια συντροφιά, η τρόπον τινά σχέση, αλλά ποτέ δεν θα πάει προς το πιο σοβαρό, το οποίο το έχει συνδέσει με τη βία από τους πρώην της.
Τώρα το ερώτημα γιατί ανέχτηκε τη βία από τους άλλους δύο της το έθεσα κι εγώ, πίστεψέ με. Απάντηση όμως δεν πήρα. Αυτό που ίσως σκέφτομαι είναι ότι φοβόταν ότι θα της ασκήσουν ακόμα περισσότερη βία. Αλλά και πάλι στον πρώτο που την έδερνε μου είπε ότι είχαν χωρίσει για κάνα εξάμηνο και μετά ξαναγύρισε σε αυτόν. Άβυσσος η ψυχή της λεγαμενης...
17-12-2020, 23:37 #94
Συγγνώμη που παρέλειψαν να το γράψω. Μετά από αυτούς που την χτυπούσαν είχε και άλλες δύο σχέσεις πιο νορμάλ. Είχαν δηλαδή κάτι ψυχολογικά δικά τους, ο ένας ήταν εντελώς αρρωστοφοβικος σε σημείο να την τρέχει κάθε εβδομάδα για εξετάσεις και ο άλλος ήταν συνωμοσιολογία από αυτούς που λένε ότι η γη είναι επίπεδη, αλλά δεν της φέρονταν άσχημα. Αυτούς δεν τους γνώρισε στη παρέα της επειδή φοβήθηκε τα αυτά ακριβώς τα πράγματα. Ότι θα της φέρονται άσχημα κτλ. Μετά από τον πρώτο που την έδερνε δεν γνώρισε κανέναν άλλον στους φίλους και στις αδελφές της. Μόνο εμένα. Για αυτό και το θεώρησα πρόοδο και ότι κατά κάποιον τρόπο με έμενα αφέθηκε και μου έδειξε εμπιστοσύνη που δεν έδειχνε σε άλλους.
17-12-2020, 23:41 #95
Όχι Σόνια δεν είπα αυτό. Γιατί είναι ανόμοια πράγματα. Ο φόνος είναι αδίκημα και διώκεται. Προφανώς και δεν μπορώ να στον δικαιολογήσω. Δεν δικαιολόγησαν τίποτα. Είπα ότι κατανόησα κάποια πραγματα. Άλλο κατανοώ άλλο δικαιολογώ. Θα μου πεις βέβαια ότι και το να ασκείς βία είναι αδίκημα,αλλά αυτή η κοπέλα την δέχτηκε. Αυτό είναι στην επιλογή του καθενός. Και δεύτερον, οι παράλληλες σχέσεις επίσης δεν είναι αδίκημα βάσει νόμου. Νομίζω συγκρίνεις ανομοια πραγματα. Άλλο φόνος άλλο παράλληλη σχέση. Νομίζω θα συμφωνήσεις κι εσύ σε αυτο
17-12-2020, 23:53 #96
Μαριλου το απάντησα και λίγο πιο πάνω στην Σόνια. Δεν δικαιολογώ τίποτα από αυτά. Μα τίποτα. Αυτό που είπα είναι ότι την κατανοω. Ίσως επειδή εγώ την είδα να κλαίει, εγώ την είδα να φοβάται ότι θα της ασκήσει βία ο παντρεμένος, εγώ την είδα να φοβάται να μου μιλήσει, εγώ την είδα να μου λέει ότι έχει φάει πολύ ξύλο στη ζωή της. Είπα ότι την κατανοω. Σε καμία περίπτωση δεν τη δικαιολογώ.
Παρακάτω με ρωτάς αν θα ήθελα να είμαι με μια κοπέλα που είναι με κάποιον μόνο για το πήδημα. Απαντώ. Όχι φυσικά. Αλλά με εμένα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνο για το πήδημα. Αν ήταν δεν θα με έβαζε στη ζωή της η θα μου το ξεκαθάρισε από την αρχή. Τώρα γιατί ήταν με τον παντρεμένο είναι κάτι που αφορά εκείνη και τον παντρεμένο. Δεν σημαίνει ότι επειδή ήταν μόνο για το σεξ μαζί του θα είναι και με όλους τους άλλους μόνο για το σεξ. Ούτε με τον πρώτο που την έδερνε ήταν μόνο για το σεξ. Την είχα ρωτήσει σε μια φάση γιατι αυτός δεν ήταν ούτε καν εμφανίσιμος και μου είπε για το μυαλό, τη μόρφωση, την καλλιέργεια.
Αν ήταν και με άλλους όπως λέει κι η μεντιτεισον πιο κάτω δεν το ξέρω. Νομίζω πως όχι. Αλλά και πάλι δεν το ξέρω. Μπορεί ναι μπορεί όχι.
Λες παρακάτω ότι δεν θ ήθελες κανένας να ακουμπάει τον άνθρωπο σου. Μαζί σου και συμφωνώ. Αν διάβασες παραπάνω όμως εγώ το φταίξιμο το έριξα μόνο στην κοπέλα. Είπα κιόλας ένα παράδειγμα με κάποιον φίλο που δανείζεται όλη την ώρα χωρίς να τα επιστρέφει. Φυσικά και δεν κατηγορώ τον παντρεμένο. Αυτός καλοπερναει. Την κοπέλα κατηγόρησα. Δεν είναι το θέμα μου ο παντρεμένος.
Τώρα αν αλλάζουν οι άνθρωποι ειναι μεγάλη κουβέντα. Επίσης παραπάνω έγραψες για παραδείγματα ανθρώπων που δεν τους βοήθησε ο ψυχολόγος. Δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν εχω συναναστραφει ξανά τέτοιον άνθρωπο. Θα χαρώ όμως να ακούσω από εσένα. Αν φυσικά βοηθάνε και θες να τα μοιραστεις
18-12-2020, 00:06 #97
Roto el καλησπέρα. Όπως έγραψα και απαντώντας στη Σόνια που με ερωτησε το ίδιο, δεν είχε γνωρισει όλες τις σχέσεις της στους φίλους της. Μετά από αυτόν που την έδερνε κανέναν άλλο δεν γνώρισε γιατί φοβόταν. Και είχε ακόμα δύο τρεις σχέσεις. Όπως γράφω και παραπάνω είχαν κι αυτοί τα θέματα τους, αλλά δεν της φέρονταν άσχημα.
Ο έρωτας της προς εμένα φαινόταν νομιζωοταν ήμασταν μαζί. Από το πόσο καλά περνούσαμε μαζί, από τα όνειρα που κάναμε, από αυτά που μου έλεγε. Δικαιολογημένα αμφιβάλλετε, δεν σας κατηγορώ. Απλά επειδή εγώ πέρασα χρόνο μαζί της και είδα τη συμπεριφορά της σας λέω ότι ως προς αυτό είχε αισθήματα για μένα. Τώρα πόσο έντονα η όχι, δεν υπάρχει θερμόμετρο για αυτα τα πράγματα να μετρήσουμε.
Επίσης οι να το δεχθώ ότι ξεκίνησε μαζί μου επειδή ήταν μόνη της και την είχε κάνει ο παντρεμένος. Που δεν την είχε κάνει, αλλά εστω... Όταν μένανε μαζί γιατί συνέχιζε η ίδια να μου στέλνει, η ίδια να επιδιώκει εξόδους, η ίδια να θελει να συνεχίσουμε? Αφού δεν ήταν μόνη. Σπίτι της ήταν ο άλλος. Δεν ένιωθε μοναξια. είχε συντροφιά από εκείνον που κατά τα λεγόμενα σας ήθελε μονο. Για αυτό τα λεω αυτά και επιμένω. Οκ με ήθελε για συντροφιά όταν την έφτυνε ο άλλος. Γιατι ακόμα κι όταν δεν την έφτυνε με ήθελε κι εμένα στη ζωή της?
Σχετικά με αυτό που λες ότι θα ήταν μαζί μου σου απαντώ ότι αν δεν ήταν ερωτευμένη μαζί μου, θα με έδιωχνε. Είναι παράλογο αυτό που λέω? Είχε κι άλλες καβατζες κα από τη στιγμή που το μόνο που ήθελε ήταν σεξ η συντροφιά θα το έβρισκε από όλους. Θα με σουταρε λοιπόν εμένα με ευκολία κιόλας. Αφού δεν ένιωθε πράγματα για εμένα. Θα έβρισκε εύκολα το άλλο θύμα. Και έχοντας γίνει το πάθημα μάθημα θα του τα έκρυβε όλα αυτά για να τσιμπήσει πιο εύκολα ο άλλος και να γίνει η ζωή της ευκολότερη. Το γεγονός ότι δεν το έκανε κατιδειχνει νομιζω
18-12-2020, 00:19 #98
Σπουργίτι καλησπέρα. Αρχικά σε ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο για να διαβάσεις και να απαντήσεις στο θέμα μου.
Όπως θα δεις πιο κάτω δεν κατάλαβε καθόλου ότι ήμουν μαζί της λόγω ελλείψεως επιλογών γιατί δεν είναι και αλήθεια. Το ανέφερα αυτό ως ενδεχόμενο λόγο πουανεχτηκα κάποια πράγματα. Όχι γιατί ξεκίνησα με αυτήν την κοπέλα. Η κοπέλα δεν κατάλαβε τίποτα, μάλιστα πολλές φορές απορούσε γιατί ήμουν μαζί της καθώς πίστευε ότι μπορούσα να βρω πολύ καλυτερές κοπέλες.
Επίσης ότι δεν είχα εμπειρίες δεν το κατάλαβε. Δεν ήθελε να πω αυτό το ψέμα αλλά επειδή μια άλλη κοπέλα πριν μερίδες απορρίψει για αυτόν τον λόγο ποφασισα να μην το πω στην συγκεκριμένη. Λάθος μου, το ξέρω, αλλά επίσης δεν το κατάλαβε.
Τα λαϊκ δεν ήταν σε πρώην μου. Όπως σου είπα δεν είχα πρώην. Ήταν σε μια άλλη κοπέλα που βγαίναμε, σε μια έξοδο με κάποιους γνωστούς μου για τα γενέθλια της. Και σε ένα ποτέ που ανακοίνωνε το θάνατο της γιαγιάς της. Για εμένα δεν σημαίνουν κάτι τα λαϊκ. Τα θεωρώ και ανοησία προσωπικά. Αυτό επίσης το έγραψα για να δείξω ότι είχε πολλές ανασφάλειες η κοπέλα αυτή. Επίσης δεν έκανα τίποτα άλλο σ ήμασταν μαζί. Ποτέ. Ούτε έξοδο ούτε καν μιλούσα ερωτικά με άλλη κοπέλα. Μόνο όταν περάσαμε ένα διάστημα χωρίς βγήκα με την άλλη που γράφω παραπάνω. Επίσης η ίδια η κοπέλα έκανε λαικ αβερτα σε πρώην της, ενώ την ίδια στιγμή που με εγκαλουσε εμένα εμένε με τον άλλον.
Φυσικά και ήμουν απαράδεκτος. Και μάλιστα όχι μόνο της ζήτησα συγγνώμη πάμπολλες φορές αλλά ανέλαβα και δυσανάλογα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Απλά η στάση μου ήταν απόρροια της δικής της στάσης. Έτσι πιστεύω εγώ. Αν ήμουν με μια κοπέλα που δεν θα μου είχε δώσει κανένα δικαίωμα, νομίζεις θα έψαχνα κινητά? Όχι βέβαια. Απλά και το κινητό και πολύ περισσότερο αυτό με την φίλη της τα έκανα επειδή ήμουν θολωμενος. Εσένα δεν σου έχει τύχει ποτέ να κάνεις πράγματα πάνω σε θυμό, νεύρα, άσχημη ψυχολογική κατάσταση για τα οποία έχεις μετανιώσει μετά? Νομίζω όλοι το έχουμε πάθει.
Το έγραψα και παραπάνω ίσως φταίει ότι είμαι άπειρος και αντιμετώπισα στην πρώτη μου σχέση μια εκρηκτική κατάσταση που δε μπορούσα από τη μια να χειριστώ, αλλά και από την άλλη δεν μπορούσα να φύγω η φοβόμουν ότι δεν θα βρω τίποτα άλλο αξιόλογο. Όπως και το φοβαμαι
18-12-2020, 00:26 #99
Μεντιτεισον αν είχε και άλλες σχέσεις τότε γιατί να την νοιάζει αν χάσει εμένα μήπως και μείνει μόνη. Δεν θα ήταν μόνη. Θα είχε άνετα τους άλλους. Τα υπόλοιπα θύματα, όπως το έχετε θέσει και μάλλον έχετε και δίκιο. Επομένως τι την ένοιαζε για μένα?
Προσωπικά δεν νομίζω ότι σε κάποιον άνθρωπο τραβάει ο οργανισμός του το ξύλο. Μπορεί επειδή έχει κάποια θέματα να το δέχεται. Δηλαδή τα παιδιά που δέχονται μπουλινγκ το τραβάει ο οργανισμός τους και το γουστάρουν? Η ακόμα χειρότερα το αξίζουν . Νομίζω και οι δύο θα συμφωνήσουμε ότι αυτό δεν ισχύει.
Επίσης επειδή παραπάνω αναφέρθηκε από τη Σόνια νομιζωνα μου μιλήσουν οι φίλοι μου, το έχουν κάνει. Και μου έχουν πει τα ίδια με εσάς, αλλά με μια διαφορά. Απ' όταν τελείωσε με την άλλη και μετά. Πιο πριν επειδή όπως είχα πει την είχα γνωρίσει κι εγώ σε φίλους μου, μου είπαν να κάνω υπομονή όσο μπορώ γιατί σίγουρα η κοπέλα έχει θέματα δικά της, αλλά νιώθει πράγματα και για μένα και φαινεται. Απ' όταν φυσικά έμαθαν για τον άλλο μου είπαν να φύγω. Και να μην ξαναγυρίσω.
18-12-2020, 00:27 #100
Και γω διαβασα λιγα απο τα ποστ σου και πραγματικα πολυ λυπαμαι που η πρωτη σου σχεση εγινε με μια τοσο ακαταλληλη κοπελα.Πολυ καλα εκανες για τα ψεματα που ειπες γιατι πολυ πιθανον να σε απερριπτε αν δεν τα ελεγες.Προσωπικα πιστευω οτι ο σημαντικοτερος λογος που δε θες να την παρατησεις ειναι επειδη φοβασαι οτι δε θα βρεθει αλλη και αναγκαστικα συμβιβαζεσαι.Δεν θες να το παραδεχθεις αλλα δυστυχως καπως ετσι ειναι.Δε γινεται να σου φερεται τοσο απαισια και συ να κανεις τετοια πισωγυρισματα και να ασχολεισαι ακομη μαζι της.Εγω θα σου προτεινα να φλερταρεις και να βρεις μια νορμαλ κοπελα και οχι μια που ειναι το σκυλακι ενος παντρεμενου,μολις την βρεις προτεινω να χαθεις απο προσωπου γης απο αυτην την υαινα και να παρεις αυτη την σχεση σα μαθημα στο να πως να αποφευγεις την καθε ανωμαλη στη μετεπειτα ερωτικη ζωη σου
18-12-2020, 01:16 #101MeditationGuestΡε αγόρι μου ειλικρινά σου έλυσα όλα τα ερωτήματα, εάν εσύ δεν μπορείς να τα δεκτεις ή διαφωνείς εγώ τι να κάνω.
Σου είπα, άνετα μπορεί να σε βάλει στη ζωή της γιατί της αρέσει το ενδιαφέρον που της δείχνεις, για να έχει και εκείνη μια σχέση. Γιατί με τον άλλον δεν μπορεί να έχει σχέση. Οπότε θα ήθελε με κάποιον να βγαίνει έξω, θα ήθελε με κάποιον να περνάει τον υπόλοιπο χρόνο της.καποιον που θα μπορεί να τον συστήσει και να μπορεί να τον γνωρίσει σε δικούς της. Ίσως επειδή τη κολακεύει το γεγονός ότι εσύ που σε θεωρεί ποιοτικά καλύτερο γύρισες και τη κοιτάξες και τώρα θέλει να ανέβει στα μάτια των φίλων της ότι δεν τα φτιάχνει μόνο με μαλακες που τη κακομεταχειριζονται . Επειδή μπορεί να της καλύπτεις τα κενά και να την ανεβάζεις ως γυναίκα, επειδή δεν μπορεί να μείνει μόνη της για λίγο καιρό μέχρι να βρει το ιδανικό. Επειδή εσύ είσαι διαθέσιμος τώρα και επειδή έχεις γατζωθει πάνω της και αρνείσαι να την αφήσεις και αυτή το εκμεταλλεύεται. Επειδή φοβάται ότι δεν θα βρει άλλον σαν εσένα να τρέχει από πίσω της, και να τον έχει του χεριού της.
Ναι !!!! Να φοβάται!!!!! Δεν φοβάσαι μόνο εσύ σε αυτή τη ζωή ότι δεν θα βρεις εύκολα άλλον άνθρωπο. Δεν είναι μόνο δικό σου προνομιο η ανασφάλεια και ο φόβος....ολοι μας κάποια στιγμή έχουμε φοβηθεί ότι δεν θα βρούμε άλλο άτομο να ενδιαφέρεται για εμάς.
Όμως όλοι οι παραπάνω λόγοι που ανέφερα δεν υποδεικνύουν απαραίτητα έρωτα!!!!!
Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις πως τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαυρο.
Δεν λέμε ότι η τύπισσα είναι φουλ υπολογιστρια!! Και ότι σε εκμεταλλεύεται ρομποτικά και χωρίς κανένα ίχνος συμπάθειας. Δεν είναι μαύρο κατράμι η κατάσταση. Σίγουρα σε "πάει" σαν τύπο, σίγουρα συγκινείται από τη προσήλωση σου, σίγουρα κάπου της βγάζεις ασφάλεια.
Αλλά αυτά που γράφω δεν σημαίνουν ότι σε θέλει κιόλας.. και ότι καίγεται για σένα και σε θεωρεί προτεραιότητα της. Δεν είναι άσπρη κάτασπρη φωτεινή και αγνή η κατάσταση. Δεν σημαίνει ότι επειδή μπήκε σε σχέση μαζί σου πως είναι και ερωτευμένη πάση θυσία. Όπως θες να υποστηρίζεις.
"Μα τότε γιατί έκανε σχέση μαζί μου αν δε με θέλει πολύ....γιατι να με έχει στη ζωή της αν δε θέλει να με έχει στη ζωή της...μα γιατί γιατί γιατί;"
Όχι...εδώ θα κάτσουμε ντε και καλά να υποστηρίξουμε πως το γεγονός ότι δέχτηκε να μπει σε σχέση μαζί σου μαρτυρά ότι είναι και ερωτευμένη και σε θέλει σε μεγάλο βαθμό. Ε όχι ρε φίλε. Δεν δείχνουν οι πράξεις της κάτι τέτοιο.
Άνετα οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις επειδή έχουν κενά, επειδή βαριούνται, επειδή θέλουν σχέση ακόμα και εάν δεν έχουν απέναντί τους το ιδανικό σύντροφο. Έτσι για να κάνουν. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι έχεις πέσει με τόση λύσσα πάνω της είναι ένα ισχυρό κίνητρο για εκείνη να κάνει σχέση μαζί σου ,που έχει τόσα ψυχολογικά και τόσες ανασφάλειες. Αυτό από μόνο του αρκεί. Αντε εγώ σου λέω ότι σε πάει και σαν τύπο...Δεν σε απεχθάνεται κιόλας. Αλλά ντε και καλά να σε βγάλουμε πρίγκιπα στο παραμύθι. Ε δεν γίνεται.
Δεν θα βγάλουμε μια χλιαρή κατάσταση ρόδινη. Έχεις πάρει καθε της φιλί, κάθε της λεξη... κάθε εγωιστικό δάκρυ της και το έχεις υπερεξιδανικευσει, το έχεις τραβήξει από τα αυτιά. Το έχεις μεγαλώσει τόσο στο μυαλό σου....έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Το τόσο --> το έχεις κάνει τόσο ----------------------------->
Ε δεν είναι. Κάνε ότι καταλαβαίνεις από εκεί και πέρα
18-12-2020, 01:26 #102MeditationGuestΚαι φυσικά σε αυτό φταίει εκείνη. Δικό της φταίξιμο είναι που έχεις κολλήσει και το έχεις τραβήξει από τα μαλλια. Γιατί εσύ είσαι καψούρης ενώ εκείνη δεν τρελαίνεται. Αυτη δεν θα έπρεπε να σε έχει σαν σχέση και να εκμεταλλευεται το ενδιαφέρον σου.
Στη καψούρα αρκεί ένα ... και μόνο ένα τυπικό κομπλιμέντο να μας κάνει ο άλλος, για να πάρει το μυαλό μας φωτιά, για να μας αναστατωσει τόσο πολύ ώστε να μη κοιμηθούμε. Ακόμα και εάν το αντικείμενο του πόθου μας το είπε αυτό το κομπλιμέντο από απλή συμπάθεια και από ευγένεια. Στο μυαλό μας αντηχεί λες και το πρόσωπο αυτο καίγεται για εμάς. Εαν δεν καιγόταν τότε γιατί να μας το έλεγε το κομπλιμέντο;;;;; δεν είναι έτσι όμως.
Πόσο μάλλον που η αλλη σε έχει ως γκόμενο της, που κοιμάστε μαζί, που σε έχει συστήσει και σε δικούς της. Που σε απειλεί κιόλας και κλαίει. Με το δίκιο σου και εσύ έχεις φτιάξει μόνος σου και ζεις το δικό σου παραμύθι. Αλλά το ζεις μόνος, δεν ειναι αμοιβαίο. Έμπλεξες με ένα αδύναμο άτομο που δεν μπορεί να φερθεί τίμια και γενναιόδωρα γιατί τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειες του δεν του το επιτρέπουν.
18-12-2020, 01:42 #103
Fuego νομιζω πρώτη φορά γράφεις εδώ επομένως σε ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο για το θέμα μου. Ναι μάλλον αυτός είναι ο φόβος μου, νομίζω το ξαναεγραψα κάπου για αυτό και επιμένω σε αυτήν την κατάσταση.
Και έχεις δίκιο εκεί που λες ότι ήμουν άτυχος που η πρώτη μου σχέση ήταν ετσι. Ίσως αυτό να με έχει επηρεάσει πιο πολύ επειδή η πρώτη σχέση και ο χωρισμός είναι πάντα θεωρώ ο πιο οδυνηρός γιατί δεν έχεις πάρει το κολλάει.
Λάθος που της είπα ψέματα, αλλά δεν το μετανιώνω. Έτσι κι αλλιώς αυτά δεν τα κατάλαβε. Για εκείνο που κατηγορώ τον εαυτό μου είναι που έψαξα το κινητό της και μίλησα με τη φίλη της. Για αυτό κατηγορώ πολύ τον εαυτό μου και υποφέρω. Πιστεύω ότι αν δεν είχα κάνει αυτά τα δύο, θα διαπίστωνε ότι της φέρνουν όντως καλά και κάποια στιγμή θα ξαναγύριζε όπως έκανα πάντα. Ίσως πάλι θύμωσε με τον εαυτό της επειδή κοιτάζοντας τα μηνύματα της θεώρησε ότι κατάλαβα τι κοπέλα ήταν.
Επίσης για να ευθυμησουμε λίγο πως να φλερτάρω. Αφού έχουμε καραντίνα και όλα είναι κλειστά? :D
18-12-2020, 02:04 #104
Βρε μεντιτεισον διαβάζω με πολύ μεγάλη προσοχή οτι λες. Αλλά σου λέω σκορδά, μου λες κρεμμύδια. Άλλο είναι τα κομπλιμέντα, τα φιλιά κτλ, άλλο το σεξ, το σ' αγαπώ, η συντροφιά, τα όνειρα. Δεν είπα ποτέ ότι η κοπέλα ήταν φουλ καψούρα μαζί μου. Αλλά εσύ μου παρουσιάζεις μια κοπέλα που δεν ένιωσε ποτέ τίποτα για μένα, που δεν με γουστάρε εμφανισιακά ούτε σεξουαλικά, που απλά της αρέσω σαν τύπος, όπως οι φίλοι της. Που απλά έβγαινε μαζί μου, για να μην είναι μόνη. Για να νιώσει λίγο ασφάλεια. Επειδή δεν είχε τι να κάνει και σου λέει βαριέμαι που βαριέμαι κάτσε να πάω να κάνω σχέση με έναν που δεν γουσταρω. Για να την παρηγορω από την απόρριψη, που δεν το έκανα αλλά ενιγουει. Για να μην νιώθει μονη, που δεν ήταν αφού ήταν με τον αλλον. Αυτό θεωρώ ότι είναι λάθος.
Και εξηγουμαι. Πες ότι όντως θέλει πολύ τον άλλον. Και εμένα με απεχθάνεται, ούτε με γουστάρει. Όταν ξεκίνησε μαζί μου σχέση πήρε το ρίσκο να τσαντιστω κάποια στιγμή και να πάω να τα καρφώσω όλα στον παντρεμένο. Αν ήταν τόσο φουλ καψούρα με τον παντρεμένο και αδιάφορη μαζί μου, θα έπαιρνε το ρίσκο να χάσει τη φουλ καψούρα της για έναν αδιάφορο που δεν γουστάρει κιόλας?
Εσύ όταν δεν έχεις τι να κάνεις, πας και κανείς σχέσεις με άτομα που δεν γουστάρεις δηλαδή? Και ας υποθέσουμε ότι είναι επίσης κάποιος που δεν γουστάρεις ενώ εκείνος σε θέλει τρέλα. Θα πας να κάνεις κάτι μαζί του? Κι εδώ δεν μιλάμε ότι βγαίνεις από ευγένεια για καφέ. Ουτε οτι σου πιανει τοχερι έστω φιλιεστε. Δεν μιλάμε ούτε καν για μια φορά σεξ. Μιλάμε να ξεκινήσεις σχέση με καθημερινη επικοινωνία, εξόδους, διακοπές κτλ. Οκ να της τονωθεί λίγο ο εγωισμός. Αλλά μέχρι εκεί. Και σου θυμίζω ότι την φλέρταραν κι άλλοι. Τονωνοταν ο εγωισμός της. Περνούσε σαν γυναίκα.
Επίσης μου λες φοβάται να μείνει μόνη της. Μα αφού ήταν στο σπίτι της ο άλλος? Αν το έκοβε μαζί μου τότε, θα σου έλεγα ναι ρε μεντιτεισον σου βγάζω το καπέλο. Αλλά εκείνη συνέχιζε κανονικά. Επομένως δεν μπορώ να υποθέσω βάσιμα ότι δεν ήταν μαζί μου μόνο για να μην είναι μόνη της η για να την ανεβάσω σαν γυναίκα εφόσον η ίδια συνέχιζε την μεταξύ μας ιστορία ακόμα κι όταν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ και την ανέβασε ο άλλος σαν γυναίκα?
Επίσης γιατί να έχει ανάγκη να με συστήσει σε δικούς της όταν σε ένα ικανό αριθμό φίλων της είχε πει για τον άλλον? Περισσότερο πρόβλημα θα ήμουν. Στους κολλητούς της έχει μιλήσει για την κατάσταση με τον άλλον
18-12-2020, 02:15 #105
Πχ βρε μεντιτεισον αν εσύ η κάποιος (οποίος ανασφαλης) αισθάνεται για κάποιον λόγο μόνος του μόνη του ναι θα βγει με τον άλλον που ξέρει ότι τον γουστάρει πάρα πολύ για να περάσει η ώρα και να τονωθεί ο εγωισμός του. Σύμφωνοι. Το έκανα κι εγώ με την άλλη κοπέλα που βγήκα. Αλλά επειδή δεν τη γουστάραν αυτήν την κοπέλα ούτε φιληθηκαμε ούτε τίποτα. Βγήκαμε απλά. Ούτε σεξ, ούτε καθημερινή επικοινωνία. Είμαι με άλλα λόγια της άποψης ότι δεν γίνεται κάποιος να κάνει μια σχέση με τον άλλον ΜΟΝΟ για να λύσει ψυχολογικά, μοναξιά κτλ. Δεν έκανε με εμένα αυτό η συγκεκριμένη κοπέλα. Αν το έκανε, όταν γυρισε σε αυτήν ο παντρεμένος θα μου έλεγε άντε γεια. Και επειδή εγώ τότε δεν ήξερα τι γινόταν, θα μου έλεγε μια γελοία δικαιολογία. Πχ θέλω να φύγω, βαρέθηκα, δεν μπορώ. Και θα την τηρούσε. Δεν θα ξαναγυρνουσε.
Για να μην παρεξηγηθεί, δεν λέω ότι θα δείτε στη φωτιά για εμένα. Η ότι θα τρελαίνουν. Ωστόσο, πιστεύω ότι ένιωθε πράγματα ώστε να μην με αφήσει όταν ήρθε ο άλλος. Όπως ένιωθε και για τον άλλον πράγματα, ώστε να μην αφήσει εμένα.
Όλα αυτά που μου λες τα σκέφτηκα πρώτος εγώ. Αλλά κατέληξα, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι φίλοι μου όπως σου είπα στο ίδιο συμπέρασμα. Ίσως επειδή είχαν δει πράγματα και δεν τα διάβαζαν απλώς στο φόρουμ. Ίσως επειδή τους είχα περιγράψει πράγματα, κάτι που δεν μπορώ να κάνω εδώ με λεπτομέρεια, γιατί μπορεί να τα δει ο οποιοσδήποτε μιας και είναι δημόσιο το φόρουμ.
Όλα αυτά δεν τα λέω για να αποδείξω ότι με γουστάρε η άλλη κοπέλα. Τα λέω επειδή εσύ και ορισμένοι άλλοι βγάλατε κατατην άποψη μου πάντα το συμπέρασμα ότι η τάδε δεν γουστάρει τον τάδε. Επομένως όταν έρχεται ο τάδε και μας ρωτάει τι να κάνει, εφόσον η τάδε δεν τον γουστάρει θα του πούμε να το σταματησει. Αυτό που σας λέω και σας περιγράφω όλα αυτά είναι μήπως δεν είναι έτσι. Μήπως όντως ένιωσε κάποια πράγματα η άλλη για εμένα?