Results 136 to 150 of 266
-
18-12-2020, 23:29 #136MeditationGuest
Και εμείς θα χαρούμε στο τέλος να μας πεις τι έγινε...μιας που έγινε ολόκληρο θέμα
- 18-12-2020, 23:31 #137
Αρχικά αυτό με την βία αν έχω υποστεί δεν το ξέρεις... Κ σε διαβεβαιώνω πως ξέρω μέχρι ενως σημείου αρκετά για την βία...
Έτυχε να περάσω ένα περιστατικό αυτές τις μέρες που κάτι με πλήγωσε αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα εκείνου που υποθήκε δεν το είπε έτσι και ότι έβγαλα λάθος συμπέρασμα.. Κατάλαβα λάθος...
Του εξηγώ και του λέω ναι αλλά με έκανες να νιώσω έτσι τι έχει σημασία? Αν έχω άδικο η ότι με πλήγωσες?...
Κ εν τέλει επειδή ήμασταν παρέα όλοι πήραν το μέρος του κ βγήκα εγώ χαμένη κ πληγωμένη
Όλο αυτό το λέω γιατί πιο πριν στα μηνύματα μου ήμουν κάθετη... Ειλικρινά δεν ξέρω τι έχεις περάσει μαζί της δεν ξέρω αν σιυ βγάζει όντως κάτι ή μιλάνε η ανασφάλειες σου
, στο γεγονός που υποθήκε που σου είπε μίλησαν οι ανασφάλειες μου κ μπήκε ο μηχανισμός επίθεσης γιατί ένιωσα πως μου κάνουν επίθεση
Μπορώ να διορθώσω τα λεγόμενα μου κ να σου πω πως ίσως να ένιωθε κάτι αλλά όχι αυτό που ονειρεύεσαι εσύ... Η όχι κάτι τόσο δυνατό
Δεν θεωρώ μεγάλα βήματα όλα αυτά που έκανε κ ακόμη δεν μου λένε κάτι αλλά αν εσεν; σιυ φτάνουν και σε ευχαριστούν οκ... Είναι μάταιο να προσπαθούμε να σού αλλάξουμε αυτό το οποίο εσύ νιώθεις η νομίζεις πως νιώθεις...
Αυτό ότι ήθελες όπως διποτε κοπέλα το είπα γιατί κάπου διάβασα ότι ήθελες κ ότι δεν είχες εμπειρίες, σίγουρα εσύ νιώθεις κάτι κ για να ήσουν μαζί της κ για να γράφεις εδώ κάτι νιώθεις... Απλά ειναι αρκετό για εσένα? Κ οι 2 ίσως νιώσατε ο κάθε ένας για ξεχωριστό λόγο η ανασφάλεια η πες το όπως θες αλλά δεν ήσουν για εκείνη κ δεν ήταν για εσένα. Απέκτησες μια εμπειρία λίγο άσχημη θα περάσεις κ καλύτερες και χειρότερες απλά όσο μπορείς μην ανέχεσαι πραγματα κ τέτοιες συμπεριφορές κ πίσω γυρίσματα... Βάλε ένα πλάνο στο μυαλό σου για έναν άνθρωπο κ ψαξτον. Εκτός κ αν θέλεις να ασχοληθείς με την κοπέλα που πάλι κάνεις δεν θα σε κρίνει... Απλά στην πορεία θα δεις ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου... Πράττεις όπως νομίζεις εσύ καλύτερα
18-12-2020, 23:37 #138
Βρε ρεμεντι μου τώρα νομίζω εσύ είσαι εκείνη που είναι άσπρο η μαύρο. Λες αν σε ήθελε θα ήταν μαζί σου, δεν είναι άρα δεν ήθελε. Πρώτη φορά ακούς εσυ δύο άνθρωποι να θέλουν και οι δύο να είναι μαζί αλλά να μην μπορούν για άλλους λόγους. Κυρίως ψυχολογικών του ενός από τους δύο. Η λόγω πρακτικών λόγων. Η ξέρω γω απόστασης? Εγώ το έχω ακούσει αρκετές φορές. Ακριβώς γιατί η ζωή δεν είναι ένα άσπρο μαύρο και τέλος. Υπάρχουν και γκρίζες ζώνες. Δυστυχώς η ευτυχώς, δεν ξέρω.
Επίσης με την δική σου λογική αφού ήθελε τον παντρεμένο τι με ήθελε εμένα? Αντιστρέψω το ερώτημα.
Μια διόρθωση. Ήμασταν μαζί ΚΑΙ όταν ο άλλος ήταν μαζί σπίτι της. Εγώ της είχα πει να το συζητήσουμε λίγο καιρό μετά, αλλά εκείνη γύρισε πάλι σε εμένα, επεδίωκε επαφές, εξόδους και τα λοιπά ακόμα κι όταν ήταν ο άλλος σπίτι της. Πριν γυρίσει στη γυναίκα του. Πριν. Αν ξαναγυρνάνε σε εμένα όταν έφευγε ο άλλος θα σου έλεγα ναι, έχεις χίλια δίκια, μαζί σου. Και σε ρωτάω γιατί γύρισε? Ακόμα κι όταν ήταν ο άλλος σπίτι της και δεν ήταν μόνη. Γιατί αφού δεν με γουστάρε δεν το πάλεψε με κάποιον από τους άλλους που της έκαναν καμάκι. Και μάλιστα μπορούσε να το πάει και καλύτερα. Να μην πει τίποτα για τον άλλον, να πει μενει με τους δικούς της και να είναι εκεί ο άλλος να της κάνει τα ψυχολογικά και να μην νιώθει μονη. Και σε πληροφορω ότι οι άλλοι συνέχιζαν να της στέλνουν όταν γυρνούσε σε εμένα. Δεν της έριχναν φτύσιμο. Είχε άλλους δύο ετοιμοπόλεμους.
Ο παντρεμένος της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν χωρίζει. Αλλά ενάμιση χρόνο είναι μαζί όσο μπορούν. Δεν παίζει μόνο σεξ, αλλά είναι μαζί.
18-12-2020, 23:49 #139
Ξεκινάω με τα δικά σου λόγια. Ούτε χρησιμοποίησα τον δικό μου ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΣΕΝΑ. άρα ουσιαστικά παραδέχεσαι ότι κι εσύ χρησιμοποίησες αυτό το παιδί. Ναι τα παραπάνω δεν τα έκανες, αλλά θεωρείς ότι φερθηκες καλά σε αυτό τον άνθρωπο. Όταν τον απατούσες? Μήπως κι εσύ βρήκες μια δικαιολογία τύπου έλα μωρέ ένιωθα χλιαρά, οπότε καλά έκανα και τον είχα κάνει τάρανδο? Μήπως δεν ήθελες σχέση εκείνη την εποχη, αλλά κάτι άλλο? Επίσης γιατί στεναχωρήθηκα βρε μεντιτεισον δεν καταλαβαίνω. Αφού και του τα φόραγες και δεν ήσουν εκεί και εμένες κολλημένη σε πρώην σου? Προσωπικά θεωρώ ότι η συμπεριφορά σου προς το απιδι αυτό ήταν απαράδεκτη. Συγγνώμη αν σε προσβάλλω γιατί δεν είναι και αυτό το θέμα μας, αλλά εσύ το εθεσες. Ειδικά στο κέρατο. Από τη στιγμή που του έβαζες κέρατο, πάει να πει ότι δεν σε κάλυπτε ούτε σεξουαλικά. Επομένως γιατί ήσουν μαζί του? Γιατί τον πληγωσες σε τέτοιο βαθμό η τον κοροϊδεύεις? Γιατί ερωτευμένη δεν ήσουν όντως. Το ίδιο ακριβώς όμως θεωρώ κάνει η κοπέλα με τον αντρεμενο. Και τα γεγονότα είναι ίδια αν τα προσεξεις
Όλα αυτά που περιγράφεις νομίζω τα έκανε. Τις προηγούμενες φορές. Και με κυνήγησε και και και. Ακόμα κι όταν ο παντρεμένος ήταν στο δικό της σπιτι
Επίσης δεν μου μίλησε για τον πρώην από το πρώτο ραντεβού αλλά από το τρίτο αν θυμάμαι καλά. Και κανείς πάλι το ίδιο λάθος. Λες εγώ όταν, εγώ όταν εγώ όταν. Δεν είναι έτσι. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Πχ μια γνωστή μου επίσης το κάνει και ζητάει και από το άτομο που βγαίνει να το κάνει. Γιατί θεωρεί ότι όλοι μας έχουμε εμπειρίες, όλοι μας έχουμε πληγώσει και πληγωθεί επομένως θέλει να έχει το δικαίωμα να ξέρει τι έζησε ως εδώ ο άνθρωπος που έχει απέναντι της. Και όχι δεν έχει κόλλημα με κανέναν πρώην. Θα θελα επίσης να μου απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα που βάζω τα οποία είναι λογικά νομίζω. Αν πάλι δεν θες σε ευχαριστώ για τον χρόνο σουειλικρινα
19-12-2020, 00:00 #140
Ξαναλέω άλλη μια. Γιατί δεν εμένε με τον παντρεμένο τότε? Αφού ήταν σπίτι της. Μαζί. Γιατί έβγαινε μαζί μου? Κάτι δεν κολλάει. Σωστά τα λες μέχρι εδώ. Μόνο που έβγαινε μαζί μου όταν ήταν με τον παντρεμένο. Θα μου πεις μα δεν μπορεί να έχει τον παντρεμένο. Μα τον είχε σπίτι της. Και ταυτόχρονα μου έστελνε.
Προφανώς και δεν είναι όλα κουτάκια. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω προσωπικά ότι ήταν μαζί μου μόνο και μόνο επειδή δεν γουστάρε η την έφτυνε ο παντρεμένος, που δεν την έφτυνε κιόλας.
Σου δίνω ένα παράδειγμα. Κι εγώ όταν το είχαμε λήξει την πρώτη φορά βγήκα με την άλλη κοπέλα που με ήθελε. Βγήκα. Δεν κάναμε σχέση. Ούτε σεξ. Μόνο κάτι φιλία. Μετά το σταμάτησα. Όντως αν θες να μην είσαι μονος, βγαίνεις με κάποιον άντε μπλαμουτιαζεσαι, άντε πέφτει ενα σεξ. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν το συνεχίζεις. Απλά δεν σου βγαίνει ανδενγουσταρεις τον άλλον. και δεν το συνέχισα με την άλλην γιατί απλά αν μας πετύχαινε η κοπέλα κάπου, θα την έχανα. Αυτός που όντως γουστάρει κάποιον πολύ, και πάει με άλλον από αντίδραση αυτό κάνει. Δεν ρισκάρει η άλλη να βγει με εμένα που σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν με γουστάρει, και ρισκάρει να μας πετύχει ο παντρεμένος που έχει φάει το μεγάλο της κόλλημα? Για κάποιον που δεν θέλει? Δεν τον έχει ερωτευτεί?
Επίσης σε παρακαλώ γιατί νομίζω το θέμα ειναι ασυνεννοησία να μου πεις πως ορίζεις εσύ τον έρωτα. Στο κατά μεντιτεισον λεξικό δηλαδή τι γράφει δίπλα στο λήμμα έρωτας? Εκτός της όλης υπόθεσης ειναικαι θέμα συζήτησης ωραίο αυτο
19-12-2020, 00:09 #141
Νομίζω εσύ και ο καινούργιος ο οκγουορντ έχετε εντοπίσει το θέμα αρκετά καλά. Συμφωνώ σε όσα είπατε και τα πιστεύω. Απλά νομίζω ότι αυτό που γίνεται εδώ είναι να βάζουμε σε μεγάλο βαθμό τις προσωπικές εμπειρίες ως παραδείγματα αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός ξεχωριστός έχει αλλά βιώματα και λοιπά. Αυτό είπα και στη μεντιτεισον πιο πανω
19-12-2020, 00:15 #142
Αυτό με τη βία ροτο Ελ το είπα επειδή είδα ότι της ασκήσεως κριτική που δέχτηκε βία. Όντως δεν το ξέρω και εννοούσα ότι από τα γραφόμενα σου δεν έχεις δεχθεί σωματική βία. Συγγνώμη δεν το όρισα και ήταν λάθος μου.
Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το ύφος σου ειλικρινά. Μην το σκέφτεσαι,όλοι λίγο πολύ μιλάμε κάποια στιγμή πιο έντονα. Κανένα θέμα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ που αφιερώνεις χρόνο στο θέμα μου.
Αυτό ότι δεν είχα εμπειρίες το έγραψα για ποιο λόγο ανέχτηκαν κάποια πράγματα με την κοπέλα. Και αυτό ότι όντως δεν θα βρω κάτι άλλο πράγματι το σκέφτομαι για αυτό και το μοιράστηκαν εδώ. Πιστεύω ότι η κοπέλα είχα αισθήματα για μένα. Τώρα όπως ξαναπα πολλά λίγα δεν ξέρω, κάποια πράγματα δεν μετριούνται. Η αλήθεια είναι ότι όταν το προσεγγίζω το θέμα μόνο λογικά λέω ότι δεν αξίζει ναξανασχοληθω. Αλλά είναι και το συναισθηματικό κομμάτι στη μέση. Άλλο συναίσθημα, άλλο λογικη
19-12-2020, 00:18 #143
19-12-2020, 00:24 #144
Καλησπέρα. Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ που αφιέρωσες χρονο στο ποστ μου και που μοιράστηκες την προσωπική σου εμπειρία. Εύχομαι και ελπίζω να είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή τώρα. Αυτά τα ερωτήματα που θέτεις τα έχω θέσει κι εγώ. Και όχι επειδή εθελοτυφλω, όπως λανθασμένα νομίζουν πολλοί εδώ. Νομίζω έχεις καταλάβει αρκετά πράγματα και μάλλον βοηθάει σε αυτό το γεγονός ότι είχες μια παραπλήσια εμπειρία. Σε αυτα που με ρωτάς όχι δεν είμαι πάρα πολύ επιλεκτικός. Εννοείται θέλω να βλέπεται η κοπέλα, να είναι εμφανίσιμη κτλ αλλά δεν χρειάζεται να είναι μοντέλο κτλ.
Επίσης σε αυτό που με ρωτάς όχι. Αυτοι οι δυο με τους οποίους έβαλε κέρατο στον παντρεμένο ήταν μια χαρά παιδιά. Ο ένας δούλευε σε μια εταιρεία, είχε μάλιστα και πολύ καλό μισθό και ο άλλος ήταν υπάλληλος στο δημοσιο. Και αυτοί που της έκαναν καμάκι το ίδιο. Ο ένας δούλευε στο χημείο του κράτους και ο άλλος νομίζω ιδιωτικός υπάλληλος. Κανένας δεν ήταν παντρεμένος, ούτε αρραβωνιασμένος, ούτε τζογαδόρος, ούτε ψεκασμενός, ούτε τιποτα από αυτά. Μάλιστα ο ένας ήταν και φίλος της αδελφής της χρόνια. Πολύ καλό παιδί. Εκείνη τους γνώρισε. Αλλά γιατί ρωτάς?
19-12-2020, 00:33 #145MeditationGuestΆσε τα δικά μου όμως, δεν έχουν σημασία. Κοίτα τα δικα σου. Μεινε στο ζουμί.Εγώ επιμένω από όσα διαβάζω να λέω ότι η κοπέλα έχει χλιαρά αισθήματα προς τα σένα. Συναισθήματα μεν, χλιαρά δε. Εάν εσύ τώρα θες να χαλιέσαι και να καίγεσαι για μια κοπέλα που τρέφει χλιαρά αισθήματα για σένα. Που θα μπορούσε να είναι και με κάποιον άλλον άνετα δικαίωμα σου. Πήγαινε να τη παρακαλεσεις.
Α,μάλιστα. Οι άλλοι δύο που σου έγραψαν αυτό που ήθελες να ακούσεις (ότι δλδ είναι ερωτευμένη αλλα ο χαρακτήρας της δεν την αφήνει να είναι μαζί σου) τους λες ότι διάβασαν όντως το θέμα σου. Και ότι το κατάλαβαν. Εμείς δεν διαβάζαμε τόση ώρα;; Δεν καταλαβαίνουμε.
Εφοσον βρε χρυσε μου έχεις πάρει την απόφαση σου και το μόνο που θες να ακούσεις είναι ότι η γκόμενά ενδιαφέρεται για σένα, τότε γιατί άνοιξες το θέμα; Αφού δεν δέχεσαι άλλη άποψη.
Αιντε στο καλό παιδάκι μου και να μας ξαναγράψεις τα αποτελέσματα.Last edited by Meditation; 19-12-2020 at 14:15.
19-12-2020, 00:37 #146MeditationGuestΑαα μη το λες. Εγώ και άλλη φορά το έχω ακούσει δύο άνθρωποι να θέλουν πολύ ο ένας τον άλλον αλλά να μην είναι μαζί.
Στα σηριαλ του φωσκολου πάντα υπάρχουν εμπόδια, κακες πεθερες, ζηλιάρες αντιζηλες, γονείς σε έχθρα (Ρωμαίος και ιουλιετα ,Σαίξπηρ)...ιντριγκες, απόσταση.
Λες και εσύ να παίζεις σε κανένα έργο;
Λοιπόν τώρα το βρήκα. Να δεις που αυτή ξενυχτάει με τον καημό σου αλλα ο παντρεμένος την έχει δέσει, την έχει απαγαγει και τη βαράει για να μη γυρισει κοντά σου. Αυτό είναι. Σήκω πήγαινε να τη σώσεις.
Μπας και είσαι τρολ μωρέ και μας δουλεύεις γιατί τόσο ξεροκέφαλος δεν γίνεται
19-12-2020, 00:45 #147
Μεντιτεισον αρχικά στα δικά μου μάτια τον χρησιμοποίησες. Τον παραμυθιαζες ότι έχετε σχέση ότι τον ήθελες ότι νοαιζοσουν αλλά από την άλλη του τα φόραγες. Προφανώς τον είχες για κάποιους λόγους άλλους που τους ξέρεις μόνο εσύ. Και απλά σε βάθος χρόνου ενδεχομένως για να μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου ότι χρησιμοποίησες έναν άνθρωπο λες έλα καλέ εντάξει έχω χλιαρά συναισθήματα, άρα καλά έκανα και του έβαλα κέρατο. Το κέρατο κατά την άποψη μου δεν δικαιολογείται. Όταν φτάνεις σε σημείο μόνο να σκέφτεσαι να βάλεις κέρατο θα πρέπει να φεύγεις. Γιατί δεν έχει μείνει τίποτα άλλο. Δηλαδή πως ορίζεις εσύ τη σχέση και τον έρωτα. Σε ξαναρωτήσω και δεν μου απάντησες. Αν ήσουν σωστή απέναντι στον άλλο θα έπρεπε πριν το κέρατο να του πεις τελειώσαμε. Αφού είχες και ανύπαρκτα σχεδόν αισθήματα οπως λες. Γιατί τον κρατήσεις? Μήπως κι εσύ δεν ήσουν μαζί του λόγω αισθημάτων αλλά για κάποιο άλλο λόγο? Μηπως ήταν ο κατά παραγγελία έρωτας που λέγαμε πιο πριν?
19-12-2020, 00:53 #148
Γίνεσαι ειρωνική ενώ εγώ δεν έχω ειρωνευτεί κάπου. Πχ αν ο ένας ζει Αυστραλία και ο άλλος Ελλάδα, μπορούν να είναι μαζί όσο και να θέλουν? Αν είναι και οι δύο παντρεμένοι μπορούν να είναι μαζί? Αν η μία δεν μπορεί να κάνει παιδιά και ο άλλος θέλει πολύ, όσο και να θέλουν μπορούν να είναι μαζί? Αν ο ένας εχει θέμα με το αλκοόλ και η άλλη δεν την παλεύει μπορούν να είναι μαζί? Αν η μία είναι 28 χρόνια μεγαλύτερη μπορούν να είναι μαζί? Αν και οι δύο έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα μπορούν να είναι μαζί? Αν ο ένα είναι αλλά αντί άλλων μπορούν να είναι μαζί?
19-12-2020, 00:57 #149
Επίσης που είδες ότι είπα ότι ξενυχτάει με τον καημό μου? Που το γράφω? είναι συγκεκριμένα αυτα που γράφω. Δεν είπα ούτε για καημούς ουτεγα Σαίξπηρ ούτε για Φώσκολο. Είπα ποτέ ότι την έχει δέσει ο άλλος? Είπα κάπου ότι τη βαράει? Είπα κάπου μήπως ότι θέλει καν να γυρίσει σε εμένα? Το θέμα όπως σου είπα είναι ότι παίρνεις σαν μέτρο τον εαυτό σου και λες ε αφού εγώ έτσι ήμουν, έτσι θα είναι και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Και δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Ούτε σε κατηγορώ για αυτό.
Με λες ξεροκέφαλο. Μα έχω θέσει καποία ερωτήματα και δεν μου έχεις απαντήσει καν
19-12-2020, 01:00 #150MeditationGuestΚαι πάλι σου λρω ότι δεν σε αφορούν τα δικά μου. Σου έφερα σαν παράδειγμα για να σου πω ότι οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις χωρίς να είναι απαραίτητα ερωτευμένοι.
Πάρε οποία απόφαση θες.
Απλά οι δύο οι παραπάνω που είπαν ότι σε θέλει πολύ και ότι το μόνο εμπόδιο ειναι ο χαρακτήρας της δεν κατάλαβαν ότι σου έδωσαν την ελπίδα πως αν επιμεινεις και την κάνεις να αλλάξει τότε θα είστε μαζί!!!
Γιατί εκεί ποντάρεις! Θες να το συνεχίσεις με την ελπίδα ότι θα την αλλάξεις και στο μυαλό σου οτι θα έχετε happy end. Αν όμως το πρόβλημα δεν είναι ο χαρακτήρας της αλλα το γεγονός ότι τρέφει χλιαρά αισθήματα απέναντι σου ...τοτε θα είναι χάσιμο χρόνου..
Το χρόνο σου θα χάσεις και την υγεία σου ,το μυαλό σου και θα την σιχαθείς τόσο πολύ που αργότερα ίσως να μην μπορείς να δώσεις αξία σε μια γυναίκα που θα το αξίζει. Εφοσον θα καείς.
Εδώ είναι η φωτιά δική η απόφαση αν θα πέσειςLast edited by Meditation; 19-12-2020 at 02:02.