Results 46 to 60 of 76
Thread: Διαζύγιο τώρα ή προσεχώς;
-
18-12-2020, 10:09 #46MarilouGuest
και καπου εδω πεταγομαι παλι ...
Η διατροφη που οριζεται απο το δικαστήριο ειναι βαση τα εισοδηματα του που προκυπτουν απο την φορολογικη του δήλωση.
Αν οντως ειναι υψηλά παει να πει οτι μπορει κάλλιστα και να συντηρει σπιτι και να δινει αυτο που του αναλογει ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.Αν παλι δεν εχει αρκετα εισοδηματα οπως υποστηριζει θα του ορισει το αντίστοιχο ποσο ,ξερω και ατομο που δινει 100 ευρω τον μηνα γιατι δουλευει περιστασιακά και μαλιστα σε περιοδους ανεργειας δεν πληρωνει και καθολου και ειναι απολυτα κατανοητο και απο την γυναικα του και απο τα παιδια του...
Τωρα πραγματικα αυτο ειναι το θεμα?
Αν παει και ζησει χωρις διαζυγιο? Αν θα ή δεν θα δινει δηλαδη το μεριδιο που του αναλογει οσο αφορα τα εξοδα του παιδιου του?Δεν θα πληρωνει τα φροντηστηρια του ,το φαγητο του ,την ενδυση και ολα τα υπολοιπα που χρειαζεται ενα παιδι για να μεγαλωσει?Δηλαδη θα ειναι περηφανος σαν πατερας αν ο μισθος της γυναικας του δεν φτανει να καλυψει εξ ολοκληρου ολα αυτα τα εξοδα και του στερησει τα βασικα προκειμενου να κανει τα γουστα του?
Τι συζητατε τωρα αν ειναι δυνατον?Απορώ με τετοια μυαλα ειλικρινα τωρα ....
Και το πιο εξοφρενικο ειναι οτι ερχεται και συμφωνεί και ο ιδιος και μετα την καραντινα θα το δρομολογήσει.
Αν διαβαζες το προηγουμενο θεμα οπως σου και η chaos ποιο πανω δεν θα δικαιολογουσες πουθενα τετοιες ενεργειες απο τετοιους ειδους χαρακτηρες ....
Πραγματικα ποσο ακομα να το τερματισεις βρε StephenG,....
Λεφτα σε οίκους ανοχης , δεξια και αριστερα εχεις να σκορπας να ανακαλυψεις αν ακομα κελαηδαει το πουλακι τσιου βλεπω εχεις να τα διαθέσεις ..Για το παιδι σου όμως οχι?
Ειλικρινα δεν γινεται καμια επιθεση αλλα ειναι τραγικος ολος ο τροπος σκεψεις σου και απορω με την γυναικα σου πως δεν σε εχει ¨σχολασει¨αυτη ακομα ...
Παντρεύτηκες δεύτερη φορα ,εκανες ενα παιδακι και τωρα θυμηθηκες να ζησεις την ζωη που δεν εζησες οταν επρεπε?Εχεις αναλογιστεί οτι το μονο θυμα στην ολη υπόθεση θα ειναι το ιδιο σου το παιδι?
Ουτε εσυ ουτε η γυναικα σου ...μια χαρα θα τα καταφερει εκεινη πιστευω να τα βγαλει περα χωρις εσενα αφου αντεχει τοσα χρονια με εσενα....
Κριμα ρε συ στο ξαναλεω ,μεγαλωνεις και κόρη ....Αν και αργα νομιζω υπαρχει περιθωριο ακομα και τωρα να καθησεις ομορφα και ωραια να μιλησεις με την γυναικα σου ,να βαλεις στην ακρη τα παθη σου και να μεγαλωσετε ομορφα και με σεβασμο πανω απο ολα το κοριτσακι σας!
- 18-12-2020, 10:55 #47
το λεω, συχνα. θα το ξαναπω, αλλη μια.
στους μισογυνηδες, δινει ο Θεος κοριτσια, για να καταλαβουν εστω και αργα, τα χαλια τους και να αναθεωρησουν...
18-12-2020, 13:34 #48
δικιο εχεις δεν ειχα δει τον τροπο που δινει καποιος διατροφη.Πανω κατω ειτε χωρισει ειτε οχι τα ιδια θα πρεπει να παρεχει οποτε νταξει ας χωρισει δεν υπαρχει θεμα.Ισχυει καλυτερα να κανει οικονομια στα λεφτα που δινει στις επαγγελαμτιες και να μην πολυπηγαινει ετσι και αλλιως δεν του σηκωνεται και ειναι τζαμπα λεφτα.Η γυναικα του προφανως και δεν τον σχολαει γιατι και αυτη η μπορει να εχει χεσμενη την φωλια της η μπορει να μην εχει καθολου δουλεια και στον ηλιο μοιρα.Δεν γινεται να μαλωνουν ολη μερα και κανεις να μη κανει κινηση για χωρισμο.Γιαυτο και δεν κραζω 100% τον stephen γιατι ομοιος στον ομοιο και κοπρια στα λαχανα(χωρις παρεξηγηση stepheng)
18-12-2020, 13:37 #49
18-12-2020, 16:51 #50MarilouGuestΑυτό που αναφέρεις σαν αιτία χωρισμού,ναι συμφωνώ ότι δυστηχως συμβαίνει.Ειναι πολλά τα ζευγάρια που δεν χωρίζουν πλέον γιατί η γυναίκα αισθάνεται οικονομικά αδύνατη και δεν βρίσκει το κουράγιο να βγει στην αγορά εργασίας και να κάνει το οτιδήποτε .
Προτιμάει να κάθεται και να υπομένει τέτοιες συμπεριφορές αντί να αναλάβει δράση και να σταθεί στα πόδια της .
Είναι πραγματικά λυπηρό αλλά δυστηχως συμβαίνει...
18-12-2020, 17:30 #51
ρε παιδιά, παρεξήγηση: ΔΕΝ μαλώνουμε όλη μέρα. Όταν έγραψα "βαριέμαι τους καυγάδες" δεν εννοούσα αυτό: εννοούσα ότι βαριέμαι να ξεκινήσω καυγά για μ@λ@κίες της καθημερινότητας.
Προτιμώ να την κάνω δηλαδή παρά να αρχίσω να γκρινιάζω και να υψώνω τη φωνή. Γιατί δεν μου αρέσει. Αυτά είναι για τους κάγκουρες και τις κατινίτσες. Τόσο απλά.
18-12-2020, 17:33 #52
18-12-2020, 18:01 #53
Μην κατακρίνετε τη σύζυγο που δε χωρίζει, εκείνη δε γνωρίζει για τις εξωσυζυγικές δραστηριότητες του StephenG. Δεν ξέρουμε καν πώς ακριβώς συμπεριφέρεται. Ο StephenG δεν ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα συμπεριφοράς της, μόνο γενικολογίες για το πώς τον παρέσυρε σε γάμο. Το ότι ο StephenG θα ήθελε να της φωνάξει (αλλά βαριέται) εμένα δε μου λέει τίποτα. Πολλοί άντρες θυμώνουν για μικροπράγματα του τύπου μπήκε μια κόκκινη κάλτσα στο πλυντήριο με τα λευκά. Βάζω στοίχημα ότι η γυναίκα του είναι μια φυσιολογική γυναίκα, με τις συνήθεις γυναικείες ανάγκες.
18-12-2020, 18:12 #54
Μεγάλε δεν χρειάζεσαι διαζύγιο, χρειάζεσαι ρεκτιφιέ στον εγκέφαλο και δεν το λέω με κακία. Εισαι εγκλωβισμένος αλλά δεν ξέρω σε τι είσαι εγκλωβισμένος, δεν ξέρω τι ψάχνεις ή τι θέλεις από την ζωή σου, πάντως έχεις θεματάκια που πρέπει να λύσεις και όσο και να θέλω να σε βοηθήσω, δεν γίνεται αν και η νοημοσύνη σου μου δείχνει, πως δεν χρειάζεσαι βοήθεια, είσαι αρκετά νοήμων για να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να κάνεις τις επιλογές σου. Έστω πως παίρνεις διαζύγιο, θεωρείς πως η ζωή σου θα είναι καλύτερη; Αλήθεια εσύ είσαι ο αλάνθαστος ο οποίος τα κάνει όλα τέλεια στην καθημερινότητα του; Απέναντι στην γυναίκα σου είσαι ο τέλειος σύζυγος ή ένας ιδανικός σύζυγος; Της αξίζεις για σύζυγος πιστεύεις;
18-12-2020, 19:01 #55
18-12-2020, 19:05 #56
19-12-2020, 00:14 #57
τις εξωσυζυγικές δραστηριότητες; Τόσα χρόνια που είμαι παντρεμένος με τις δυο συζύγους διαδοχικά, δεν έχω σταυρώσει άλλη γυναίκα ο έρμος. Πιάνονται και οι φαντασιώσεις για εξωσυζυγική δραστηριότητα;
μικροπράγματα; ξέρεις τι είναι να βάλεις μια κόκκινη κάλτσα στο πλυντήριο με τα λευκά; ξέρεις τι είναι να διπλώσεις το σιδερωμένο σώβρακο ανάποδα; ξέρεις τι είναι να ψάχνεις όλα τα συρτάρια του σπιτιού για να βρεις το περφορατέρ; ξέρεις τι είναι να τοποθετείς το μαρούλι στο ψυγείο με το λάθος τρόπο; mumble jumble σε λέω!
19-12-2020, 00:18 #58
19-12-2020, 00:24 #59
19-12-2020, 02:08 #60