Results 181 to 195 of 266
-
21-12-2020, 18:58 #181MeditationGuest
- 21-12-2020, 20:41 #182
Καλέ μου το είπε. Ήθελα να κάνουμε παιδιά και γενικά σχέση πολυετη. Και επειδή γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής φίλης, όταν το ληξαμε, μου είπε ξέρεις κατι τάδε το είχε δει σοβαρά και σε γουστάρει πολύ και ήθελε να το προσπαθήσετε. Εντάξει, της άρεσα αυτής, φαντάζομαι για αυτό και με ξαναδεχτηκε πίσω σε μια φάση. Αλλά και πάλι όταν έχεις ανταλλάξει μονο μερικά φιλία με τον άλλον, δεν είναι υπερβολή να ονειρεύεσαι γάμους και παιδιά και οικογένειες?
21-12-2020, 20:47 #183
Καλά φαντάζομαι δε θα εννοούσε τώρα ότι θέλει γάμο κ παιδιά αλλά προφανώς ότι είναι στα πλάνα της κ ξεκινάει τη σχέση μ αυτή την προοπτική που καθώς εξελίσσεται η σχέση μπορεί να διαπιστώσει ότι δεν της κάνεις τελικά κ να σε σουταρει.εχει στόχο η κοπέλα γάμο κ παιδιά αυτό δεν είναι κακό, το κακό είναι να παραβλέπεις τα σημαδια κ να θες σχέση με τον άλλο η γαμο
21-12-2020, 20:50 #184MeditationGuestΝτάξει καταλαβαίνω να σε πιάνει τρόμος αλλα στη τελική ούτε και αυτή μπορεί να μην ήξερε στη πράξη τι θέλει από σένα. Αυτή έμεινε στη πρώτη εντύπωση που της έκανες ως άντρας. Αν όμως είχε την ευκαιρία να σε γνωρίσει παραπανω μπορεί να άλλαζε γνώμη. Όχι επειδή εσύ δεν είσαι αξιος ή τίποτα τέτοιο αλλα μπορεί πρακτικά να μην της έκανες όσο θεωρητικά πίστευε
21-12-2020, 21:11 #185MarilouGuest
22-12-2020, 01:27 #186
Νομίζω ότι, επειδή κι εκείνη είχε κάποια θεματα με γονείς και κουβαλούσε και εκείνη πολλά ψυχολογικά, ήθελε να παντρευτεί κάποιον για να φύγει από το σπίτι της όσο το δυνατόν ταχυτερα. Πχ ας πούμε μου έλεγε ήθελε να πάει σε μεταπτυχιακό στη Θράκη μόνο και μόνο για να μη βλέπει τους γονείς της. τώρα ναι σίγουρα αν με γνώριζε μπορεί να άλλαζε γνώμη. Απλά θεωρώ ότι έχει πολλά θέματα ο άλλος όταν μερικά φιλία πλάθει σενάρια στο μυαλό του ότι θα κάνουμε σχέση χρόνων με γάμο και παιδιά. Να ήμασταν μαζί κάνα χρόνο να πω εντάξει. Αλλά με μερικά φιλία... Δείχνει κάτι θεωρωαπο ψυχολογική άποψη.
22-12-2020, 01:29 #187
Το σκέφτομαι ακόμα Μαριλου. Αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό τα έβαλα κάτω λίγο πιο ήρεμα, βλέπω ότι σε κάθε περίπτωση αυτή η κοπέλα έχει πάρα πολλά θέματα και δεν είναι σοφό να προχωρήσω μαζί της. Δεν ξέρω αν τα έληξε,αλλά και πάλι νομιζωοτι δεν λύνονται τα θέματα της ευκολα. Θελει πολλή δουλειά
22-12-2020, 02:36 #188MeditationGuestΌχι δεν νομίζω ότι είναι ψυχολογικά. Μπορεί να όντως κάποιος να σε ερωτευτεί όταν σε δει και να του βγάζεις το συναίσθημα του να θέλει να είναι μαζί σου και να σε θεωρεί ως κατάλληλο και ιδανικό. Δεν είναι κακο καποιου να του το βγάλεις αυτο. Μπορεί κιόλας να σε γουσταρε και να ήταν ερωτευμένη πριν ανταλλάξετε τα φιλιά. Εξηγείται δλδ γιατί είναι συναίσθημα.
Ψυχολογικά θεωρεί έχεις εσύ που επιμένεις ακόμα στην ιστορία με τη τύπισσα μετα από οσα έχουν γίνει.
22-12-2020, 09:38 #189MarilouGuestΚαλημέρα!
Έτσι πρέπει να βλέπεις αυτές τις καταστάσεις .Να τα κάνεις όλα στην άκρη συναισθήματα ,ευαισθισιες και παρορμιτισμους που σε κάνουν να παίρνεις αποφάσεις που σίγουρα σε βάθος χρόνου να καταλάβεις ότι μάλλον δεν ήταν αυτές που έπρεπε.
Άλλωστε δεν σε πιέζει κανένας αυτό να έχεις στο μυαλό σου .
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοια.ζητηματα και να θες να τα λήξεις πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ και δεν λύνονται τόσο γρήγορα .
Δεν αξίζει για κανέναν και τίποτα να αρρωστήσεις εσύ ,να χάσεις τον σεβασμό σου και ότι έχεις μάθει μέχρι τώρα για να κάνεις έναν ξένο στην ουσία να καταλάβει πέντε πράγματα .
Να ήταν η γυναίκα σου η αδελφή σου ή ένα άτομο που είστε μαζί χρόνια ναι να το βοηθήσεις και να του σταθείς ..Όταν ένα άτομο όμως το γνωρίζουμε έτσι και διαπιστώνουμε ότι προσπαθώντας να το κάνουμε να δει το σωστό το λογικό αρχίζουμε και χάνουμε κομμάτια από εμάς καλύτερα να απομακρινθεις όσο και να σε πονάει συναισθηματικά όλο αυτό .
Δώσε χώρο και χρόνο στις σκέψεις σου !
22-12-2020, 10:45 #190
22-12-2020, 13:30 #191
Μα δεν της είχα πει τίποτα για την άλλη. Ούτε στην αρχή ούτε στο τέλος. Όταν το ληξαμε της είπα απλά ότι υπήρξε κάτι με μια πρώην, δεν θέλω να σε κοροϊδεύω οπότε ας το ληξουμε. Δεν είχα πει κάτι για την όλη κατάσταση ούτε το είχε μάθει.
Κοίτα θεωρώ όντως μπορεί να με είχε ερωτευτεί, αλλά μια πάλι άλλο έρωτας, άλλο πλάθω σενάρια. Για να φτάσει καποια να θεωρήσει ότι όντως θα παντρευτούμε και θα κάνουμε παιδιά πρέπει τουλάχιστον να έχουμε δοκιμαστεί από άποψη σχέσης, να έχουμε κάτσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί και φυσικά να θέλω κι εγώ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Τόσο γενικά όσο και μαζί της. Αν το κάνει πριν κάποιος κάποια, θεωρώ, βάζει ένα μεγάλο βάρος στον έρωτα.
Πρόσεξε δεν λέω ότι είναι αδύνατον να ερωτευτεί με την πρώτη. Προφανώς και γίνεται. Αλλά άλλο ερωτυεομαι, άλλο πλάθω σενάρια, την στιγμή που ο άλλος ουτεεχει δώσει υποσχέσεις και απαιτώ να τα στηρίξει κιόλας.
Επίσης το παραδέχτηκε και η κοινή μας γνωστή που μας γνώρισε ότι έχει σοβαρά θέματα με τους γονείς της και μου είπε ότι την είχε συμβουλεύσει να δει και ψυχολόγο, αλλά εκείνη αρνηθηκε
22-12-2020, 13:34 #192
22-12-2020, 14:01 #193
24-12-2020, 13:02 #194
Καταλαβαινω στο οτι τη θελεις,εξαλλου δεν ολοκληρωθηκε και η σχεση σας να εχεις κατι ολοκληρωμενο καταλαβες,και αυτη η ελειψη σε συνδιασμο με τις συγκρισεις και το φοβο μην ξαναγυρισει στον αλλον,σε κανουν να τη θελεις ακομα.
Ερωτηση,τι ακριβως θελεις απο αυτη?
Μονο το ερωτικο?Γιατι ολα τα υπολοιπα ειδες πως ηταν και σα χαρακτηρας και απο τη στιγμη που καποιος ανθρωπος σου λεει ψεμματα οπως εκανε αυτη με το παραλληλο της,να εισαι σιγουρος οτι θα το ξανακανει,και σχεση να κανατε αυριο κιολας αυτη η κοπελα παλι το ιδιο θα σου συμπεριφεροταν.Απλα εξμεταλλευτηκε την απειρια σου,δεν μιλαω στο σεξ μονο,μιλαω γενικα,εκμεταλλευτηκε την αδυναμια και επιθυμια που ειχες εσυ τοτε να κανεις μια σχεση,που σχεδον σε εκανε οτι ηθελε.
Αυτο το οτι σε πηγε στους δικους της δειχνει οτι επειδη ακριβως ηθελε να κρυψει τη λαθος σχεση της γιατι αμφιβαλλω αν ειχε μιλησει σε κανεναν δικο της για το παραλληλο με τον παντρεμενο,επειδη μεσα της ενιωθε ενοχη λοιπον ηθελε να εξιλεωθει γιαυτο σε εμφανιζε στους δικους της να δουν με τι καλο ανθρωπο τα εχει φτιαξει η κορη τους.
Μην το πιστευεις αυτο και κυριως μην το θεωρεις τη μεγιστη αποδειξη ερωτα οτι καποιος σε αγαπαει το οτι σε εδειξε στους δικους του,μπορει να το κανει για τους δικους του λογους να ελευθερωθει εκεινος και να μην αφορα καθολου τη σχεση σας,και να μη νιωθει καθολου συναισθηματα.
Εδω που τα λεμε δεν πιστευω οτι η συγκεκριμενη σε ερωτευτηκε ή σε ηθελε εντονα,απλα ησουν το εναλλακτικο της αλλοθι για το παραλληλο της και απλα επαιξε ενα παιχνιδι και το επαιξε και πολυ καλα μαλιστα γιατι σε καποια φαση εσυ δεν ειχες καταλαβει οτι αυτη δεν ειχε διακοψει καν το παραλληλο μεχρι να το ανακαλυψεις.
Αν ειχε νιωσει εντονα συναισθηματα για σενα θα προσπαθουσε με καθε τροπο να σε εχει στη ζωη της και φυσικα θα εβλεπες μια προσπαθεια του να κοψει ολες τις "κακες" της συνηθειες και να ειναι εκει μαζι σου οπως ηθελες κι εσυ να εισαι μαζι της.
Αυτο εδω δεν υπαρχει,βλεπουμε μονο εσενα να τη θελεις πολυ και απο την αλλη πλευρα να μην υπαρχει τιποτα.
Δεν πιστευω αν πηγαινε οπως σου ελεγε σε ψυχολογο γιατι θα εβλεπες μια καποια μεταστροφη προς το καλυτερο να καταλαβει τα οποια λαθη της και να αλλαξει συμπεριφορες.Εδω βλεπουμε μια επαναλαμβανομενη κατασταση και ενα εσωτερικο χαος της κοπελας που πραγματικα θα επρεπε να παει σε ψυχολογο για να βιηθηθει.
Εσυ θα ελεγα να τα βαλεις κατω και να σκεφτεις.Εχεις και αξιοπρεπεια σκεψου πως σου φερθηκε και αν αξιζει να την ξαναβαλεις στη ζωη σου.Γνωμη μου ειναι οτι οκ ηταν μια γνωριμια εληξε απο κει και περα δεν αξιζει να ασχολεισαι.
Θα σου φεροταν παλι το ιδιο και παλι θα μας ξαναεγραφες οτι τα ξαναβρηκαμε αλλα ανακαλυψα στο κινητο της κατι κλησεις απο τον πρωην της,ακριβως γιατι δε θα ειχε αλλαξει καθολου.
Μη χανεις χρονο απο τη ζωη σου επιμενοντας σε λαθος καταστασεις και ανθρωπους που δεν αλλαζουν,χαλιεσαι και δεν προχωραει και το παρακατω σας.Δεν ειδες και μια συμπεριφορα απο την εν λογω κοπελα ωστε να πεις να προσπαθει να ειμαστε μαζι θελει να αλλαξει κλπ.Σε ολο αυτο απο την αρχη μεχρι το τελος σε βλεπω να προσπαθεις μονος.
Μονος για κατι που δεν αλλαζει.
Προχωρησε παρακατω θα γνωρισεις κι αλλα ατομα για σχεσεις,υπαρχουν ενα σωρο ανθρωποι τριγυρω μας.
Γιατι εσυ να επιλεγεις την προβληματικη περιπτωση που φερθηκε οπως φερθηκε?
Δεν ειναι λιγο αδικο για σενα?Αξιζει?
Οχι λοιπον,παρε το χρονο σου δες λαθη που δε θα ξανακανεις και προχωρησε.
Να περνας ομορφα!
24-12-2020, 21:21 #195
Καλησπέρα. Αρχικά πρώτη φορά νομίζω ότι γράφεις στο ποστ μου, επομένως σε ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο.
Αρχικά ρωτάς τι θέλω από την κοπέλα. Επειδή το είχαμε συζητήσει καταλήξαμε και οι δυο μας στο συμπέρασμα ότι δεν θα μπορούσαν να έχουμε κάτι πλην του σοβαρού μεταξύ μας. Εγώ της είχα πει μάλιστα για να τσεκαρω αντιδράσεις να το πάμε πιο χαλαρά κι έτσι, αλλά εκείνη μου είχε πει όλα η τίποτα. Επομένως, δεν τίθεται κάτι άλλο πέραν της σχέσης.
Εκεί που λες ότι με πήγε στους δικούς της για να έχει κάτι να παρουσιάζει νομίζω κάνεις λάθος. Αρχικά, επειδή ρωτάς, ο πατέρας της και η μία από τις αδελφές της ξέρουν για τον παντρεμενο. Τους είχε πιάσει η γυναίκα του και τους είχε σκυλοβρισει σε μια φάση. Η άλλη αδελφή της και η μαμά της δεν ξέρουν τίποτα. Στους γονείς της δεν με γνώρισε. Μόνο στις αδελφές της που η μία κιόλας αγνοούσε την όλη κατάσταση της.
Παρακάτω μου λες ότι αν ήθελε πολύ να ήταν μαζί μου θα προσπαθούσε να αλλάξει. Ο λόγος για τον οποίο γράφω αυτό το θρεντ είναι ότι είδα κάποια σημάδια αλλαγής. Πχ ξεκίνησε να βλέπει ψυχολόγο, είχε ένα θέμα με το αλκοόλ και το περιόρισε μαζί μου, είχε κάποια άλλα θέματα με νεύρα κτλ και τα περιόρισε. Όχι εντελώς, αλλά έκανε μια αρχή. Νομίζω τα το αλκοόλ πρώτη φορά γράφω. Ακόμα, έχεις δίκιο ότι δεν είναι σημαντικό να σε γνωρίζει κανείς στην παρέα του, αλλά για τη συγκεκριμένη, που την κακομεταχειρίζονταν μπροστά σε άλλους οι πρώην της, πιστευω πως είναι. Για να με γνωρίσει σημαίνει ότι με εμπιστεύτηκε ότι δεν θα κάνω τα ίδια η ότι δέχτηκε να το ρικσαρει. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Τώρα αν θα φερόταν πάλι το ίδιο, δεν το ξέρουμε. Οι πιθανότητες λένε αυτό που λες εσύ, αλλά και πάλι κινούμαστε στη σφαίρα των υποθέσεων. Πουθενά αλλού.