Δεν ξέρω τι να κάνω? - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 66 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 976
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    μεγαλη υποθεση να πιστευεις στον εαυτο σου .....
    Μα τι άλλο μπορώ να κάνω σε αυτή τη φάση?? Μεγάλωσα πριν το καταλάβω. Έχασα ευκαιρίες λόγω κακών επιλογών. Είμαι 36 χρονών. Μπορεί να ζήσω άλλα πενήντα χρόνια αν το επιτρέψει ο Θεός. Θα τα παρατήσω από τώρα?? Θα πάω οποία δυνατότητα έχω μέχρι το τέρμα. Τι άλλο να κάνω?? Τι άλλο μπορώ να κάνω??? Δεν πιστεύω ότι το να αφαιρέσω τη ζωή μου ενώ είμαι υγιέστατος και νέος είναι λύση. Μπορώ να μάθω από τα λάθη μου και με τη βοήθεια του Θεού να προχωρήσω. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Senior Member
    Αύριο είναι το χειρουργείο του πατέρα μου έχω αγχωθει

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Μα τι άλλο μπορώ να κάνω σε αυτή τη φάση?? Μεγάλωσα πριν το καταλάβω. Έχασα ευκαιρίες λόγω κακών επιλογών. Είμαι 36 χρονών. .
    δεν εισαι μεγαλος ......ολοι μεγαλωνουμε πριν το καταλαβουμε , περνανε τα χρονια τατιμα , ας κανεις κατι , παλι περνανε .... ολοι ειμαστε αποτελεσματα των επιλογων μας ....... τι ειναι αυτο που γραφεις , νααφαιρεσεις την ζωη σου ? δεν ειναι λυση αυτη ...

Marilou
    Guest
    Αύριο είναι το χειρουργείο του πατέρα μου έχω αγχωθει
    Όλα να πάνε κατά ευχήν tzimani και αυτό το άγχος είναι λογικό όλοι μας το έχουμε μην σε τρομάζει ,είναι στα πλαισια της ανθρώπινης ιδιότητας μας

Όταν μπορείς πες μας νέα σας πως πήγε .

Senior Member
    δεν εισαι μεγαλος ......ολοι μεγαλωνουμε πριν το καταλαβουμε , περνανε τα χρονια τατιμα , ας κανεις κατι , παλι περνανε .... ολοι ειμαστε αποτελεσματα των επιλογων μας ....... τι ειναι αυτο που γραφεις , νααφαιρεσεις την ζωη σου ? δεν ειναι λυση αυτη ...
    Το ξέρω ότι δεν είναι λύση. Αλλά όταν είσαι σε καταθλιπτική διάθεση περνάει από το μυαλό. Ακριβώς. Είμαστε αποτέλεσμα των επιλογών μας. Αλλά εγώ θέλω να αλλάξω τις επιλογές μου. Γιατί οι μέχρι τώρα δεν μου βγήκαν σε καλό. Εντάξει όχι όλες αλλά κάποιες ήταν όλεθρος. Ενώ μια απλή κουβέντα θα με έκανε να αλλάξω γνώμη και να κάνω αλλιώς τα πράγματα. Αν άκουγα τον πατέρα μου, τώρα δεν θα είχα φτάσει εδώ που έφτασα. Τέλος πάντων. Ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Χρειάζομαι βοήθεια με την μητέρα μου και μια δουλειά οποία να ναι. Για αρχή θα μου αναπτερωνε πολύ το ηθικό. Ψάχνω για δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων στην περιοχή μου αλλά τώρα προέχει ο μπαμπάς να πάει καλά το χειρουργείο, μια άλλη μικροεπέμβαση που έχει να κάνει μετά και να έχει καλή αποθεραπεία.

Senior Member
    Το ξέρω ότι δεν είναι λύση. Αλλά όταν είσαι σε καταθλιπτική διάθεση περνάει από το μυαλό. Ακριβώς. Είμαστε αποτέλεσμα των επιλογών μας. Αλλά εγώ θέλω να αλλάξω τις επιλογές μου. Γιατί οι μέχρι τώρα δεν μου βγήκαν σε καλό. Εντάξει όχι όλες αλλά κάποιες ήταν όλεθρος. Ενώ μια απλή κουβέντα θα με έκανε να αλλάξω γνώμη και να κάνω αλλιώς τα πράγματα. Αν άκουγα τον πατέρα μου, τώρα δεν θα είχα φτάσει εδώ που έφτασα. Τέλος πάντων. Ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Χρειάζομαι βοήθεια με την μητέρα μου και μια δουλειά οποία να ναι. Για αρχή θα μου αναπτερωνε πολύ το ηθικό. .
    οντως , εστω και φευγαλεα , σου περνανε απ το μυαλο τετοιες σκεψεις ......φυσικα και μπορεις ναλλαξεις τις επιλογες σου, αρκει να τις κανεις πραξεις .....κοιμησου μενα ονειρο, και ξυπνα μεναν σκοπο........αν ακουγα τον πατερα μου, δεν θαχα κανει τιποτα στην ζωη μου , δεν ξερουν οι γονεις παντα καλυτερα , το παιδι ξερει τι του ταιριαζει, για τι πραματα αισθανεται ικανο .....παντα προσπαθουμε για το καλυτερο, αλλα δεν μας βγαινει παντα , υπαρχουν αναποδιες στην ζωη, αρκει να σε αποθαρρυνουν ....

Senior Member
    οντως , εστω και φευγαλεα , σου περνανε απ το μυαλο τετοιες σκεψεις ......φυσικα και μπορεις ναλλαξεις τις επιλογες σου, αρκει να τις κανεις πραξεις .....κοιμησου μενα ονειρο, και ξυπνα μεναν σκοπο........αν ακουγα τον πατερα μου, δεν θαχα κανει τιποτα στην ζωη μου , δεν ξερουν οι γονεις παντα καλυτερα , το παιδι ξερει τι του ταιριαζει, για τι πραματα αισθανεται ικανο .....παντα προσπαθουμε για το καλυτερο, αλλα δεν μας βγαινει παντα , υπαρχουν αναποδιες στην ζωη, αρκει να σε αποθαρρυνουν ....
    Τι να πω. Έπεσαν και όλα μαζί. Και οι δύο γονείς άρρωστοι και κορωνοιο από πάνω. Ξέρεις τι τραβάω?? Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Το καλό είναι ότι από κορωνοιο είμαστε καθαροί μετά από αλλεπάλληλα τεστ. Αλλά τι γίνεται με το δικό μου το μέλλον?? Πρέπει με κάποιο τρόπο να τα βολεψω όλα. Είναι πραγματικά όλα μαζί κι αν δεν είχα βοήθεια από συγγενείς δεν ξέρω τι θα είχα κάνει. Φαντάσου τώρα να πεθάνει ο πατέρας μου και να μείνω μόνος με μητέρα με άνοια, άνεργος. Με πιάνει τρέλα όταν το σκέφτομαι. Ηρεμώ μόνο μέσω των φαρμάκων μου. Η μητέρα μου λογικά θα καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα. Στην πορεία ίσως κι ο μπαμπάς. Εγώ τι θα κάνω??

Senior Member
    Πρέπει σύντομα να βρω μια λύση που έπρεπε να είχε βρεθεί από χρόνια αλλά σας παρακαλώ, οποίος έχει εμπειρία με τέτοια θέματα, πείτε μου πώς μπορώ να τα βολεψω?? Σας εκλλιπαρώ δώστε μου λίγη από την Σοφία και εμπειρία σας.

hlias1988
    Guest
    θα σου μιλησω ταπεινα...
    μεχρι στιγμης εχω να φαω...
    ανησυχω για το αυριο αλλα δεν αφηνω να με καταβαλει...
    να φανταστεις στο ονομα μου δεν εχω τιποτα... ειμαι πενταυφτωχος... τα ορια στενευουν καθως μεγαλωνω...
    τι να πω....

hlias1988
    Guest
    εδω στο φορουμ μου ειπαν δυο πραγματα... τα λαμβανω υποψην μου.... δεν θα ξανα λεω τα ιδια και τα ιδια παραπονα δηλαδη...
    τωρα εγω αφηνομαι στο χερι του θεου και στην τυχη...
    ας μην μπερδευουμε πολυ το θεο... να σου πω την αληθεια..
    εδω θελουμε πρακτικες λυσεις...

Senior Member
    Πρακτικές λύσεις ζητάω

hlias1988
    Guest
    Πρακτικές λύσεις ζητάω
    Θα σου πω την δικια πρακτικη λυση...
    Εγω πρεπει να παω για δουλεια.. και εσυ το ιδιο μαλλον...
    Εγω πρεπει να παω σε οποιαδηποτε δουλεια του ποδαριου, να σκηψω το κεφαλι να γαμηθω να φαω χαστουκια...
    Αλλα ξερεις κατι δεν μπορω να το κανω.. και απο ψυχολογικης αποψεως και οτι δεν βρησκω.. βρηκα μια που ειμαι με πακιστανους .. και ενιωσα απαισια που πηγα για μερικες μερες σε αυτο το κλιμα εργασιας..τα παρατησα... δεν ξερω φιλε μου.. σου λεω την πραγματηκοτητα μου.. μπας και βοηθηθεις... εγω προς το παρων ειμαι ανημπορος... αλλα κοιτα , μου αρεσει η ζωη μου... με εχει κανει να αναθεωρησω πολλα πραγματα...τι να πω οπου βγει...

Senior Member
    Εγώ έχω έρθει σε μια κατάσταση που ο εγωισμός μου έχει φτάσει στο μηδέν. Απλά έχω λυγίσει το παραδέχομαι. Κάνω συχνά τέτοιους κύκλους με τα συναισθήματα μου. Είμαι και λίγο της τελευταίας στιγμής.

hlias1988
    Guest
    και εγω τις τελαιτεας στιγμης ειμαι....
    ενας συγχωριανος μου νεος στην ηλικια σου περιπου και δεν το λεω αυτο για να σου αναζοπηρωσω συναισθηματα αρνητικα...αλλα ως διδαγμα..
    ηταν ανυπαντρος... ειχε περιουσια...ηθελα μαλλον να παντρευτει αλλα ηταν λιγο ακοινωνητος...θα πουλαγε ενα κτημα για να το δωσει σε ενα ξενοδοχειο.. θα επαιρνε 1 εκατομυριο ευρω.. η μανα του δεν ηθελε..
    και πηγε και αυτοκτονησε...
    ηπιε δηλητηριο και μετα καταλαβε την μαλακια που εκανε και ζηταγε βοηθεια...
    και ολοι λενε στο χωριο τι πηγε και εκανε αυτος ο ανθρωπος....
    το λεω ως διδαγμα...

Senior Member
    Πρακτικές λύσεις ζητάω
    30 σελιδες σουχουν δοθει απειρες λυσεις , εχει γινει μπεστ σελερ το θεμα σου, ποσο αλλο πια .....

Page 31 of 66 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast