Θέση και έκτακτες συστολες - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 98
    Senior Member
    Δεν έχω θέμα με έκτακτες Προσωπικά. Αν νιώσω καμία, απλά το αγνοώ Σπάνια νιώθω όμως.

Θέμα με το στομαχι έχω. Σε όλα παίζει ρόλο το στομαχι. Και στις ταχυπαλμιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Δεν έχω θέμα με έκτακτες Προσωπικά. Αν νιώσω καμία, απλά το αγνοώ Σπάνια νιώθω όμως.

Θέμα με το στομαχι έχω. Σε όλα παίζει ρόλο το στομαχι. Και στις ταχυπαλμιες.
    Εσυ που εχεις διαγνωστει με ορθοστατικη ταχυκαρδια εκτος απο την αποτομη αυξηση των παλμων σου ειχες και κατι αλλο???σε ρωταω γιατι σημερα που ειχα παει σε καποιο ραντεβου και καθομουνα μια ωρα οταν σηκωθηκα αισθανθηκα σαν ασταθεια(χωρις ταχυκαρδια).επανηλθα πολυ γρηγορα βεβαια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by trelameni View Post
    Εσυ που εχεις διαγνωστει με ορθοστατικη ταχυκαρδια εκτος απο την αποτομη αυξηση των παλμων σου ειχες και κατι αλλο???σε ρωταω γιατι σημερα που ειχα παει σε καποιο ραντεβου και καθομουνα μια ωρα οταν σηκωθηκα αισθανθηκα σαν ασταθεια(χωρις ταχυκαρδια).επανηλθα πολυ γρηγορα βεβαια.
    Ναι, και αστάθεια και ζάλη. Εχω όμως κ χαμηλή πίεση.

Αυτό που λες μοιάζει με ορθοστατικη υπόταση. Πάρε την πίεση σου καθιστή και μετά ξανά πάρε την μέσα στο πρώτο λεπτό αφού σηκωθεις.

Senior Member
    Ναι, και αστάθεια και ζάλη. Εχω όμως κ χαμηλή πίεση.

Αυτό που λες μοιάζει με ορθοστατικη υπόταση. Πάρε την πίεση σου καθιστή και μετά ξανά πάρε την μέσα στο πρώτο λεπτό αφού σηκωθεις.
    Και εμενα η πιεση μου ειναι χαμηλη συνηθως 10,5/6.σε ευχαριστω πολυ.

Senior Member
    Νταξει 10.5/60 είναι μια χαρά πίεση, εμένα μου πέφτει και στο 85/49. Δες παντως μήπως σου πέφτει με το που σηκωθεις.

Γενικά πρέπει να σηκώνεσαι αργά, να συνηθίσει το σώμα στην αλλαγή θέσης. Ειδικά το πρωί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nagia83 View Post
    B blockers δεν έχουν δοκιμάσει αν σε βοηθανε;

Ξεκίνησα παίρνοντας 1/4kerlone μετά τη μελέτη άρχισα να παίρνω μισό πρωί μισό βράδυ lopressor με καθησυχάζουν αφού δε νιώθω απόλυτα τους χτύπους αλλά υπάρχουν κ πιο δύσκολες μερες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nagia83 View Post
    Ξεκίνησα παίρνοντας 1/4kerlone μετά τη μελέτη άρχισα να παίρνω μισό πρωί μισό βράδυ lopressor με καθησυχάζουν αφού δε νιώθω απόλυτα τους χτύπους αλλά υπάρχουν κ πιο δύσκολες μερες
    Nagia mou nomizw oti o golgothas o dikos sou già tis arithmies teleiwse.. emathes twra pia ti simvenei opote tha Eisai Kai edaksei... ithela na se rwtisw.. Kai egw exw xronia tis ektaktes.. toulaxiston meta app 7 mines krisis panikou emfsnkstikan, tis exei vrei o giatros m ... exei katagrapsei Kai kiliakes.. alla exw dei genikotera Kai api alloys Kai m eipe oti kiliakes an exw ygeis kardia den exw thema... exw ektaktes analoga tis meres.. OMWS, to them a m einai Kai isos valw Kai evdomadieo holder twra giati exw ena episodio me ektaktes perierges merikes fores isos 1 fora tin evdomada MONO prwines wres ligo prin to ksipnima, ti exeis na peis già afto;

Να κάνεις οτιδήποτε περνάει απο το χερι σου για να ησυχασει οσο γινεται το μυαλο σου
    Δυστηχως δεν εχει τελειωσει ο γολγοθας μουζω με αυτον καθημερινά.. Ειναι πολυ τρομακτικό επίσης το να σου πουνε οτι αυτο που εχεις ειναι αγνωστο.. Αχαρτογραφητο στη καρδιολογια... Ο γιατρος μ απλα που ξαναλεω τυχαινςι να ειναι κορυφαιος μου ειπε να μη φοβαμαι προσπαθώ να ζω με την παλη του φόβου... Εχουν εδω και 3 χρόνια σχεδόν εξαφανιστει οι κρισεις πανικου μου αλλα εκανα και ψυχαναλυση και πολύ κουβέντα με το μεσα μου... Οι αρρυθμιες... Πανε κ έρχονται αλλοτε τρομακτικές μονο αλλοτε ενοχλητικές... Άλλοτε και τα δύο μαζι... Καρδούλα ειναι δε ξες πως θα φερθει... Αλλα καλο ειναι να μη φοβόμαστε και να μην μενουμε με αποθημενα και ερωτηματικά.. Φτάστο μέχρι εκει που θα εχεις λιγοτερα ερωτημαρικα κ αποριες στο κεφαλι σου

Senior Member
    Εμενα παντως ενω ειχα ηρεμησει 2 ημερες με επιασε μια καλη εκτακτη ενω ήμουνα ορθια και τρομαξα γιατι συνήθως με πιανουνε οταν ειμαι ξαπλωμενη.περιμενω πως και πως να βαλω το holter την Τεταρτη.

Senior Member
    Και μένα με πιανουν αλλά έχω παρατηρησει ότι αν πχ εχω φαει πολυ η κάτι που δεν θα χωνέψω ευκολα θα με πιασει σίγουρα ενώ αν έχω καλά το στομάχι ίσως με πιασει. Όπως και να χει είναι τόσο ενοχλητικό που δεν παει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Έχω αυξήσει το αλάτι στη διατροφή και πιστευω με βοηθάει γιατί το ειχα κόψει τελείως μα τελείως. Τελικά έβαλες φολοερς? Να μας πεις μετά τι έδειξε ελπίζω να πανε ολα καλα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elli19899 View Post
    Και μένα με πιανουν αλλά έχω παρατηρησει ότι αν πχ εχω φαει πολυ η κάτι που δεν θα χωνέψω ευκολα θα με πιασει σίγουρα ενώ αν έχω καλά το στομάχι ίσως με πιασει. Όπως και να χει είναι τόσο ενοχλητικό που δεν παει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Έχω αυξήσει το αλάτι στη διατροφή και πιστευω με βοηθάει γιατί το ειχα κόψει τελείως μα τελείως. Τελικά έβαλες φολοερς? Να μας πεις μετά τι έδειξε ελπίζω να πανε ολα καλα!!
    Εννοειται θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα.ενα βραδυ ειχα πανω απο 20 μεσα σε 1,5 ωρα και μολις ανασηκωθηκα και βγηκε ο αερας απο το στομαχι μου σταματησαν κατευθειαν.ελπιζω οταν θα βαλω το μηχανημα να κανω 1-2 ετσι ωστε να εντοπισουμε τι γινεται την συγκεκριμενη στιγμη.

Senior Member
    Αυτό μπορεί να είναι κινήσεις οισοφάγου και όχι συστολή της καρδιάς. Τη στιγμή που το νιώθεις βάλε το χέρι στο σφυγμό σου να διαπιστώσεις αν είναι όντως έκτακτη.

Senior Member
    Αυτό μπορεί να είναι κινήσεις οισοφάγου και όχι συστολή της καρδιάς. Τη στιγμή που το νιώθεις βάλε το χέρι στο σφυγμό σου να διαπιστώσεις αν είναι όντως έκτακτη.
    Αισθανομαι κενο την ωρα που γινεται η εκτακτη και μετα κανονικα ο παλμος

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast