Results 121 to 135 of 563
Thread: 26 χρονών παρθένος και μόνος
-
28-05-2021, 12:37 #121
Φίλε έτσι ένιωθα κι εγώ όσο ήμουν χρήστης και δεν πρόσεχα τον εαυτό μου νόμιζα δεν θα βρω ποτέ κοπέλα δουλειά και ενδιαφέροντα, όταν έκοψα όμως αρχησα να κάνω προπόνηση σπίτι μονος, κάμψεις, μονόζυγο κτλ κτλ.. Τώρα έχω χτίσει σώμα και βλέπω τις κοπέλες να ανταποκρίνοντε, μου στέλνουν μνμ πρώτες μου μιλάνε έξω λαικ στις φότο κτλ.. Αν, προσέξεις λίγο τον εαυτό σου θα δεις όλα θα είναι αλλιώς άλλαξε λίγο το στυλ σου πάρε καινούρια ρούχα κάνε ένα καλό κούρεμα βάλε ένα καλό άρωμα απέκτησε αυτό σεβασμό και αυτοπεποίθηση και όλα θα έρθουν.. Ψηλά το κεφάλι και μη τα παρατάς ποτέ δεν είναι αργά!
....But tell me where can i go to get away from all this pain...
- 29-05-2021, 16:19 #122
Δεν καταλαβαίνει κανείς, είμαι σαν ζόμπι, δεν βλέπω, δεν αισθάνομαι τπτ, όλη μέρα είμαι σπίτι, είμαι 27 χρόνων κοντά, χωρίς ενδιαφέροντα, δεν μπορώ να ξεκινήσω κάτι και να το τελειώσω, είμαι ψεύτικος, χωρίς καρδιά, χωρίς αισθήματα, κάθε μέρα είναι η ίδια με ξυπνάει η μάνα μου περνώ το χάπι κοιμάμαι πάλι, στο ενδιάμεσο η ίδια ρουτίνα, το βράδυ πάλι τα χάπια μου, δεν έχω φίλους γτ δεν νιωθω κάτι γτ και η πιο απλή συζήτηση με κουράζει γτ νιώθω καμένο τον εγκέφαλο μου, δεν νιωθω άντρας αλλά παιδί, σεξουαλικα δεν νιωθω κάτι για γυναίκες ούτε για άντρες, μόνο μια κούραση μόνιμα, συμπεριφερομαι σαν ρομπότ κάνω ότι μου λένε οι δικοί μου χωρίς να μπορώ να φερω αντίδραση κάπου, γτ δεν θέλω κάτι λ, έχω δύο αδέρφια τα οποία έχουν φίλους ξέρουν τι θέλουν και έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, εγώ έχω μείνει στάσιμος λες και έχει σταματήσει ο χρόνος για εμένα. Και μια βόλτα να βγω θα κουράστω, Νμζ ότι όλοι ξέρουν την κατάσταση μου, όλοι ξέρουν ότι είμαι έτσι, ότι δεν έχω ξυπνήσει ακόμα, ότι θα μείνω για πάντα έτσι και γι αυτό με από στρέφονται, δεν μπορβ να σκεφτώ να κάνω κάτι μέσα στη μέρα για μένα, που θα μου δώσει χαρά γτ νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τπτ, και σας ρωτάω ένας άνθρωπος γίνεται να ζει έτσι. Σε γιατρούς πηγαίνω, έχω πάλι ραντεβού τη Δευτέρα, δεν ξέρω τι να πω, όταν μου λένε να περνώ τα χάπια μου, δεν ξέρω νιώθω κενός και ότι προαποιουμαι συνεχώς και υο χαμόγελο που κάνω όταν βλέπω κάποιον είναι ψεύτικο, το κάνω έτσι δεν είναι ότι νιώθω κάτι, πως θα αλλάξει όλο αυτό γαμωτο, τι πρέπει να κάνω, μου λέτε βγες κάνε πράγματα κάνε αυτό εκείνο, όλα τα έχω δοκιμάσει και πάλι είμαι στα ίδια. Κάθε μέρα σκέφτομαι να βάλω ένα τέλος.
29-05-2021, 18:55 #123
Μην νομίζεις ότι είναι εύκολο να βάλεις τέλος... Το έχω δοκιμάσει με διάφορους τρόπους και βασανίστηκα πολύ σωματικά και στο τέλος κατέληξα στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου... Χώρια τον φόβο μου που περίμενα μόνη πότε θα έρθει το τέλος... Είναι τρομερά ψυχοφθόρο...
Ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω σ' αυτό το κομμάτι αν θέλεις...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-05-2021, 19:31 #124
Θελω βοήθεια!!!
29-05-2021, 20:27 #125
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-05-2021, 21:10 #126
Απλά δεν έχει νόημα Ν; ζω έτσι αυτό θέλω να πω, δεν ζω απλά υπάρχω, βγαίνω έξω και είμαι κενός, για αυτά που γράφω τι έχεις να πεις;
29-05-2021, 21:26 #127
Έχω να πω ότι τα έχω περάσει κι εγώ, ότι κι εγώ τα έχω σκεφτεί αυτά που λες σε μαύρες περιόδους της ζωής μου... Κι εγώ σκεφτόμουν ότι δεν έχει νόημα να ζω έτσι και προσπάθησα να βάλω ένα τέλος πολλές φορές αλλά αυτό περισσότερη ταλαιπωρία μου προκάλεσε, νοσοκομεία κλπ... Οπότε βγάλτο αυτό απ' το μυαλό σου, εντάξει; Επίσης προκάλεσε μεγάλη ανησυχία κι αναστάτωση στους δικούς μου κι αν πετύχαινε η προσπάθεια θα προκαλούσε και μεγάλο πόνο... Βλέπεις έχω υπάρξει και στην αντίθετη πλευρά, της φίλης ενός αυτόχειρα και στην κηδεία του είδα πόσο μεγάλο πόνο προκάλεσε κυρίως στην αδελφή του που έκλαιγε απαρηγόρητη... Τέλος πες μου λίγο αν έχεις δει κάποιον ειδικό γιατί δεν θυμάμαι σίγουρα, μην πω καμιά βλακεία... Απάντησε μου και θα σου πω γιατί ρωτάω...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-05-2021, 21:38 #128
Έχω δει ναι και τη Δευτέρα έχω πάλι ραντεβού!!! Εγώ νμζ ότι και να το κάνω οι δικοί μου δνε θα στεναχωρηθουν γτ με θεωρουν τελειωμένη περίπτωση με θεωρούν φυτό, ζωντανό νεκρό και καλύτερα θα είναι έτσι
29-05-2021, 21:49 #129
Κάνεις μεγάλο λάθος που το πιστεύεις αυτό καταρχήν...
Τώρα όσον αφορά τον ειδικό αν δεν το έχεις ήδη κάνει να του πεις ότι κάνεις τέτοιες σκέψεις... Στο λέω γιατί εγώ βοηθήθηκα σταδιακά με την ψυχοθεραπεία και πάει καιρός που δεν έχω κάνει απόπειρα (όχι ότι δεν το σκέφτομαι ποτέ αλλά το παλεύω)Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
30-05-2021, 12:24 #130
Δεν θέλω να ζω άλλο έτσι, δεν ξέρω ποιος είμαι δεν ξέρω τι να κάνω, μόνο κούραση χωρις να κάνω τπτ, ενα κενό.Είμαι άδειος, δεν κάνω τπτ όλη μέρα, μιλάω και δεν θυμαμαι τπτ
30-05-2021, 16:14 #131
Εγώ σε καταλαβαίνω αλήθεια. Δεν έχεις επαφή με τον εαυτό σου γι αυτό νιώθεις έτσι. Πως να είσαι καλά όταν δεν νιώθεις το εγώ σου, όταν δεν νιώθεις τι είσαι πως είσαι όταν δεν έχεις επαφή μ εσένα. Το πέρασα φίλε μου το πέρασα και ξέρω πως είναι. Δεν ξέρω πως έφτασες σε αυτό το σημείο τι σου το προκάλεσε και δεν νιώθεις τον εαυτό σου και νιώθεις αυτό το κενό αλλά αν βρεις αυτό το έχεις λύσει. Να σε ρωτήσω νιώθεις καθόλου το εγώ σου? Νιώθεις ότι υπάρχει κάτι στέρεο και δυνατό μέσα σου που μπορείς να πιαστείς? Λες το χαμόγελο είναι ψεύτικο. Το αληθινό πιο θα ήταν? Τι σ εμποδίζει από το να είσαι αληθινός?
Αυτά τα βγες έξω κάνε προσπάθησε δεν βοηθούν. Όταν δεν είσαι καλά και δεν απολαμβάνεις είναι χειρότερο όταν βγαίνεις έξω. Γιατί δεν απολαμβάνεις.
Μπορείς να προσδιορίσεις το κενό που νιώθεις? Τι είναι ακριβώς αυτό το κενό. Υπήρξε περίοδος που αισθανόσουνα τον εαυτό σου? Που ένιωθες?
Λες ότι δεν υπάρχεις. Απλά ζεις. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πως έφτασες σεα υτο το σημείο. Να το βρεις και να το αλλάξεις. Οπότε θέλεις στείλε μου μήνυμα αν θέλεις να μιλήσεις με κάποιον.
30-05-2021, 22:20 #132
31-05-2021, 10:51 #133
txopit, καλημέρα, .
Ένας άνθρωπος χωρίς μυαλό, μνήμη, ζωντανός - νεκρός, δεν θα ήταν σε θέση να περιγράψει τι του συμβαίνει.
Δεν ξέρω αν θα ένιωθε κάν ότι υποφέρει.
Ένας τέτοιος άνθρωπος - φυτό δεν θα είχε επίγνωση!
Από τα λόγια σου δεν παραπέμπεις για κανέναν λόγο σε άνθρωπο κενό, νεκρό - ζωντανό με καμένο τον εγκέφαλο.
Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που νιώθει, σκέφτεται, αντιλαμβάνεται
Δεν είσαι για κανέναν λόγο, κενός και ψεύτικος. Η ψυχή σου είναι εδώ! Μιλάει. Την ακούω. Και θέλει, επιθυμεί...
Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή και αυτό θα περάσει.
Είναι απίστευτα δύσκολη περίοδος για σένα, το νιώθω, όμως, θα περάσει.
Θα το δεις και μόνος σου.
Η συμβουλή μου είναι να ξεκινήσεις οπωσδήποτε ψυχοθεραπεία.
Εγώ βλέπω και κάποια λάθη που κάνεις στη σκέψη σου και σε οδηγούν σε απελπισία.
Είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί. Δώσε μια ευκαιρία. Πιστεύω θα σε βοηθησει πάρα πολύ.
Και άλλοι άνθρωποι πάσχουν από ψύχωση, διπολική κλπ αλλά τους βλέπεις μια χαρά λειτουργικούς.
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι λύση δεν υπάρχει και δεν θα είσαι καλύτερα.
Λύση υπάρχει για τα πάντα και όλα περνάνε και ξεπερνιούνται!!
31-05-2021, 15:40 #134
01-06-2021, 13:02 #135
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Χθες πήγα στο γιατρό, μιλήσαμε, μου είπε ότι έχω βαθύτατα τραύματα, λειτουργώ κατά 50%, αυτό που λέω ότι δεν βλέπω, ότι δεν με βλέπουν οι άλλοι μου είπε ότι ισχύει κατά ένα μέρος. Μου είπε ότι εξαιτίας των τραυμάτων είμαι συναισθηματικά κενός, διανοητικά σε σύγχυση, κοινωνικά περιορισμένος, αλλά μπορώ να συνεχίσω με το 50%. Δεν ξέρω τι να κάνω, μου είπε ότι πρέπει να πορευθώ με το τραύμα. Είμαι άδειος ρε παιδιά, δεν μπορώ να φέρω αντίδραση πουθενα γτ δεν νιώθω τπτ, μονο ένα κενό.