Γνωριμία με κάποιον εξ αποστάσεως - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 175
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Ρε συ Ρανια για να στελνει και τετοιες ωρες μηπως ο τυπος αρεσκεται σε κατι παραπανω αλλα διαδικτυακο ?

Ξερεις τι τυπακια υπαρχουν που αρεσκονται σε ενα καλο διαδυκτυακο σεξακι και νομιζουν οτι ειναι και οι πρωτοι μ@μι@δ@ς?
    Όχι όχι καμία σχέση, οχι μόνο δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ποτε. Αλλά το φλερτ του ήταν και είναι πάντα πολύ διακριτικό.
    Οι συζητήσεις μας, όταν συζητούσαμε έχουν εντελώς άλλη θεματολογία.
    ΥΓ: α Επισης γενικά δεν είναι ότι συνηθίζει να στέλνει αργά ή τεσπα μόνο αργά

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Rania-7 View Post
    Όχι όχι καμία σχέση, οχι μόνο δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ποτε. Αλλά το φλερτ του ήταν και είναι πάντα πολύ διακριτικό.
    Οι συζητήσεις μας, όταν συζητούσαμε έχουν εντελώς άλλη θεματολογία.
    ΥΓ: α Επισης γενικά δεν είναι ότι συνηθίζει να στέλνει αργά ή τεσπα μόνο αργά
    Δεν ξερω πραγματικα ενας ανθρωπος να αναλωνεται τοσες ωρες στα μηνυματα ,να χαλαει ωρες σε αυτο και να μην παιρνει την αποφαση να κανει μια οχι και τοσο αξιολογη αποσταση το λες και λιγο "οτι κατσει "

Ισως ειναι τακτικη του και απλα να παιζουν και αλλα θεματα και οχι μονο αυτα που σου λεει .

Θα φανει ,αλλωστε νομιζω τελειώνεται αυτη την εβδομαδα και αν οντως γουσταρει θα βρει και τροπο και χρονο να συναντηθειτε .

Senior Member
    Δεν ξέρω αν είναι αυτό ή αν απλώς δεν θέλει όντως να έρθει γιατί του ναι ζόρι να φιλοξενηθεί κάπου και γιατί σε κανα δεκαήμερο δεν θα ναι καν Πάτρα πχ. Μπορεί να ναι ο λόγος που λες, ο άλλος ή πολλοί άλλοι.
    Θα δείξει με το τι θα γίνει. Αυτό που με ενοχλεί κυρίως είναι ότι είναι αντιφατικός και δεν έχει πει ξεκάθαρα είτε «μιλούσα φιλικά και παρεξήγησες (που αυτό δεν παίζει, αν σας πω τι στέλναμε)» ειτε θέλω να βγούμε, με ενδιαφέρεις -δεν ξέρω πόσο και τι- αλλά δεν θα έρθω Αθήνα για σένα μόνο και μόνο. Τα μασάει και κινείται ενδιάμεσα. Αλλά χθες μέχρι τις 7 το πρωί ζητούσε να μάθει γιατί η απάντηση του δεν μου άρεσε. Ε τι καίγεσαι τόσο ρε φίλε ;

Δικαιωμα του να μη θέλει να κάνει ταξίδι για κάποια που δεν ξέρει αν ενδιαφέρεται. Αλλά ρε φίλε τι κλείνεις δεκαωρα και τόσες μέρες καθημερινα; Μάλιστα κλιμακωνόταν όλη τη βδομάδα που πέρασε όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον του.
    Αυτό με ενοχλεί επισης.
    Δηλ θα προτιμούσα πέρα από πιο σαφής να κρατούσε και απόσταση. Αυτό θα τον συνέφερε κιόλας από τη στιγμή που δεν θέλει να ναι σαφής ή δεν ξέρει.
    ειχα δει αυτο και πηγε το μυαλο μου οτι προσπαθουσε να το προχωρησει διαδικτυακα, παρολο που δεν ειχε χρονο να βρεθειτε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ειχα δει αυτο και πηγε το μυαλο μου οτι προσπαθουσε να το προχωρησει διαδικτυακα, παρολο που δεν ειχε χρονο να βρεθειτε...
    Ααα όχι εννοώ ήταν όντως φλερτ, διακριτικό αλλά ξεκαθαρο φλερτ και ότι δεν το παρεξήγησα . Πάντως «περίεργα» δεν έχουν ειπωθεί. Ούτε καν υπονοούμενα περίεργα. Πόσο μάλλον συζήτηση

Senior Member
    Πάντως γράφεις ωραίες και συγκροτημένες απαντήσεις (άσχετο).

Senior Member
    Απλώς από τη μια σκέφτομαι πως αν ήθελε να με γνωρίσει θα ζήταγε φμπ πχ, πραγμα που δεν έκανε. Τώρα για τα υπόλοιπα λογικό να το σκέφτεται από τη στιγμή που κι εγώ όπως και εκείνος(σε περίπτωση που ενδιαφέρεται) δεν ξέρουμε αν αξίζει να γίνει ένα ταξίδι για ένα ραντεβού συν του ότι μια τέτοια κίνηση θα αποκάλυπτε προθέσεις που δεν συνάδουν με το πόσο γνωριζόμαστε.
    Το οτι δεν σου ζητησε φμπ μετα απο τοσες συνομιλιες δεν σημαινει οτι δεν το εχει δει, απλα δεν ασχολειται ή δεν το χρειαζεται. Οσο για το να ερθει Αθηνα για καφε θα μπορουσε , για να μην εκτεθει ως προς τις προθεσεις του να πει οτι θα ερθει ετσι κι αλλιως για καποια δικη του δουλεια κι ευκαιρια ειναι να τα πειτε απο κοντα. Δικαιολογια βρισκεται!
    Πραγματι εχεις ωραιο τροπο γραφης και διαφορετικο απο τα παιδια της ηλικιας σου. Τι ηλικια εχεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by End_of_an_era View Post
    Πάντως γράφεις ωραίες και συγκροτημένες απαντήσεις (άσχετο).
    Quote Originally Posted by katran View Post
    Το οτι δεν σου ζητησε φμπ μετα απο τοσες συνομιλιες δεν σημαινει οτι δεν το εχει δει, απλα δεν ασχολειται ή δεν το χρειαζεται. Οσο για το να ερθει Αθηνα για καφε θα μπορουσε , για να μην εκτεθει ως προς τις προθεσεις του να πει οτι θα ερθει ετσι κι αλλιως για καποια δικη του δουλεια κι ευκαιρια ειναι να τα πειτε απο κοντα. Δικαιολογια βρισκεται!
    Πραγματι εχεις ωραιο τροπο γραφης και διαφορετικο απο τα παιδια της ηλικιας σου. Τι ηλικια εχεις?
    Σας ευχαριστώ και τους/τις δυο!
    22 είμαι

Senior Member
    Τι νέα από τον πολυλογά τυπά; Καλά αν είναι και επαρχία και βαριέται, εσένα θα πρήζει μου φαίνεται.
    (Όχι πως είσαι κοπέλα μόνο για όταν βαριέται κάποιος γενικά, μην παρεξηγηθώ :P )

Senior Member
    Εγώ σαν μεγαλυτερη σου θα σου προτεινω να κανεις εσυ καποια κίνηση.Δε θεωρώ κακο να κυνηγήσουμε κατι που θέλουμε, θεωρώ κακο ομως να περιμένουμε σονι και ντε κίνηση από τον αλλον επειδη είναι άντρας
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Μα η κοπέλα σχεδόν του το είπε, αφού είναι η ευρύτερη παρέα Αθήνα έλα για το στοίχημα κτλπ κτλπ. Τι άλλο να πει όμως;

Senior Member
    Ράνια καλησπέρα,
    διάβασα το θέμα σου και λίγα διάσπαρτα updates.
    Αυτό που κατάλαβα με λίγα λόγια είναι ότι εδώ και λίγο καιρό μιλάς με κάποιον φίλο φίλου μέσω μηνυμάτων, αλλά μένει Πάτρα.
    Και έχεις μπερδευτεί - θυμώσει που σου μιλάει αρκετά με μηνύματα αλλά δεν έρχεται Αθήνα να σε βρει για να γνωριστείτε.

ΚΑτα την γνώμη μου
    Δεν γίνεται στην αρχή μίας γνωριμίας να θίξεις το κομμάτι της σχέσης σας γιατί δεν υπάρχει αυτή η "σχέση" σας ακόμη.

Μας μιλάς για έναν ξένο κατά ένα τρόπο που μιλάτε με μηνύματα.
    Με αυτό τον άνθρωπο μιλάτε στο τηλέφωνο ή σε κάμερα;
    Και αν όχι, δεν μπορώ καθόλου να κατανοήσω ούτε την απαίτησή σου να έρθει να σε βρει Αθήνα ούτε γιατί κάποια χαλαρή κουβέντα πρέπει να καταλήξει κάπου επειδη ανταλλάσσετε κάποια μηνύματα και λέτε ότι θα βρεθείτε.

Κάθε γνωριμία ένέχει μέσα της την αμφιβολία. Είναι ρισκο.
    Δεν ξέρεις αν θα χάσεις τον χρόνο σου ή θα πάει κάπου.
    Δεν μπορείς να ξέρεις αν η γνωριμία θα οδηγήσει κάπου, γιατί πρόκεται ακριβώς για γνωριμία.
    Και σίγουρα δεν μπορείς να πιέσεις μια κατάσταση για να πάρεις μία απαντηση ναι ή όχι.

Εγώ δεν κατανοώ το πιο απλό όμως: εάν θέλεις να γνωριστείτε γιατί δεν πας εσύ με τον φίλο σου Πάτρα για ταξιδάκι.
    Γιατί η απαιτητικότητα δείχνει εκείνον και δεν μετατρέπεται σε διεκδικητικότητα που δείχνει εσένα.
    Εφόσον εσύ θες κάτι, διεκδίκησε το.
    Εκείνος αυτή τη στιγμή μπορεί να μην ξέρει τι θέλει από σένα. Δεν σε ξέρει. Είναι λογικό.
    Εφόσον εσύ ξέρεις γιατί δεν κάνεις εσύ την κίνηση να δεις πώς θα πάει και θυμώνεις με εκείνον που δεν κάνει αυτό που θα θελες εσύ.

Και από την άλλη εάν βλέπεις ότι είσαι σε μία φάση που δεν θες πολλά πολλά μα μου σου του, και θες κάτι πολύ ξεκάθαρο και κοντινό γιατί εαρχής να δώσεις ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που μένει Πάτρα;
    Δεν ξέρω αν βλέπεις τις αντιφάσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Art_Phil View Post
    Ράνια καλησπέρα,
    διάβασα το θέμα σου και λίγα διάσπαρτα updates.
    Αυτό που κατάλαβα με λίγα λόγια είναι ότι εδώ και λίγο καιρό μιλάς με κάποιον φίλο φίλου μέσω μηνυμάτων, αλλά μένει Πάτρα.
    Και έχεις μπερδευτεί - θυμώσει που σου μιλάει αρκετά με μηνύματα αλλά δεν έρχεται Αθήνα να σε βρει για να γνωριστείτε.

ΚΑτα την γνώμη μου
    Δεν γίνεται στην αρχή μίας γνωριμίας να θίξεις το κομμάτι της σχέσης σας γιατί δεν υπάρχει αυτή η "σχέση" σας ακόμη.

Μας μιλάς για έναν ξένο κατά ένα τρόπο που μιλάτε με μηνύματα.
    Με αυτό τον άνθρωπο μιλάτε στο τηλέφωνο ή σε κάμερα;
    Και αν όχι, δεν μπορώ καθόλου να κατανοήσω ούτε την απαίτησή σου να έρθει να σε βρει Αθήνα ούτε γιατί κάποια χαλαρή κουβέντα πρέπει να καταλήξει κάπου επειδη ανταλλάσσετε κάποια μηνύματα και λέτε ότι θα βρεθείτε.

Κάθε γνωριμία ένέχει μέσα της την αμφιβολία. Είναι ρισκο.
    Δεν ξέρεις αν θα χάσεις τον χρόνο σου ή θα πάει κάπου.
    Δεν μπορείς να ξέρεις αν η γνωριμία θα οδηγήσει κάπου, γιατί πρόκεται ακριβώς για γνωριμία.
    Και σίγουρα δεν μπορείς να πιέσεις μια κατάσταση για να πάρεις μία απαντηση ναι ή όχι.

Εγώ δεν κατανοώ το πιο απλό όμως: εάν θέλεις να γνωριστείτε γιατί δεν πας εσύ με τον φίλο σου Πάτρα για ταξιδάκι.
    Γιατί η απαιτητικότητα δείχνει εκείνον και δεν μετατρέπεται σε διεκδικητικότητα που δείχνει εσένα.
    Εφόσον εσύ θες κάτι, διεκδίκησε το.
    Εκείνος αυτή τη στιγμή μπορεί να μην ξέρει τι θέλει από σένα. Δεν σε ξέρει. Είναι λογικό.
    Εφόσον εσύ ξέρεις γιατί δεν κάνεις εσύ την κίνηση να δεις πώς θα πάει και θυμώνεις με εκείνον που δεν κάνει αυτό που θα θελες εσύ.

Και από την άλλη εάν βλέπεις ότι είσαι σε μία φάση που δεν θες πολλά πολλά μα μου σου του, και θες κάτι πολύ ξεκάθαρο και κοντινό γιατί εαρχής να δώσεις ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που μένει Πάτρα;
    Δεν ξέρω αν βλέπεις τις αντιφάσεις.
    Σε έχει πιάσει αντρική αλληλεγγύη ή τι φάση;
    Αν δεν ήθελε να έχω κάποιες απαιτήσεις που με κάνουν να έχω αυτή τη στάση μαντεψε, ας πρόσεχε.
    Λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη, αρχικά δεν στα λέω με επιθετικότητα-μόνο με λίγη ειρωνεία.

Αν αφιερώνεις 10 ώρα στο τσατ, μιλάς πολύ ωραία, ρίχνεις σπόντες και κανεις ξεκάθαρες προτάσεις. Ναι, να περιμένεις η άλλη αν είναι και ωραία και έχει και προτάσεις -όχι ότι οι άλλες κάθονται στον πάγκο ξέρω γώ και πρέπει να ανέχονται κάτι τέτοιο- να σου τραβήξει το αυτι και να σου πει μεσες άκρες ότι ρε φίλε μου τσαμπουνάς για καφέ, μου μιλάς συνέχεια, με βάζεις προτεραιότητα και φλερτάρεις. Τι θα γίνει ; Θα πλέξουμε πουλόβερ;

Αρχικά ακριβώς γιατί δεν διαβασες όλο το στορυ, όχι ότι είσαι υποχρεωμένος κιόλας, μου επιρρίπτεις πραγματάκια από το πουθενά. Εννοειται πως σκεφτόμουν να πάω, αλλά μαντεψε όταν ζητάς εξηγήσεις και στην εξήγηση του update του το δίνω στο πιάτο και απαντα μεσοβέζικα. Όχι φίλε μου, δεν θα πάω. Να έλεγε ξεκάθαρα ότι «ναι κι εγώ θέλω καφέ να γνωριστούμε». Τώρα έτσι όπως τα έκανε δεν μπορώ να το πω.

Στην τελική στο ότι στο τέλος θα βγει γδαρμένος, αυτός φταίει. Εγώ ξεκαθάρισα και αποχώρησα βάζοντας παγο. Πόσο πιο λιανά να το πω; Αν δεν θέλει, μπορεί και ο κωλος του πονεί να σταματήσει να ασχολείται. So simple. Αφού ασχολείται και αφού ξεκαθάρισα τι παίζει και τι θέλω, ναι ναι θα βγει γδαρμένος.

Όχι να τα έχουμε όλα και αυτά εις βάρος των άλλων, όχι. Αν δεν το χα κάνει λιανά ναι να μου έλεγες που να ξέρει ο κακόμοιρος, δεν είναι ανάγκη να προχωρήσει κτλ, τώρα δεν παίζει. Α δεν κατάλαβες αρχικά δεν υπάρχει χαλαρή κουβέντα, υπάρχει λέει πιπες και καυλαντιζει να περνάει η ώρα ή όντως το εννοεί. Αυτό μαθηματικά οδηγεί κάπου ή στην εξέλιξη ή στο στοπ. Έχοντας τη στάση που έχω από το ξεκαθάρισμα της Κυριακής και μετά ας σταμάταγε, ας μη τα γύριζε και τεσπα ας μη με πρήζει επειδή δεν θέλει/θέλεις/ θέλετε να πείτε το απλό. Εγώ δεν είμαι εδώ αγαπητέ για να κλείνω 10 ώρα στο τσατ, να λέω λόγια του αέρα κτλ. Να βρει άλλες, του επιπέδου του που θέλουν τα ίδια με αυτόν.
    Εγώ την προσοχή μου και το ενδιαφέρον μου δεν τα έχω έτσι.

Επισης, αν το κανεις , μάθε πως προφανώς τα λόγια δεσμεύουν. Και μην μιλάς με τόση σιγουριά αφού δεν έχεις δει το ύφος των μηνυμάτων. Παρόλα αυτά θα πω να παίζουμε μέχρι εκεί που μας παίρνει.

ΥΓ: και τεσπα όταν υπάρχει μια δυναμική ή την πιάνεις εκείνη τη στιγμή και την ττσταρεις με καφέ ή την κλαις. Να κάθομαι να γνωρίζομαι μέσω τσατ και να πέφτει διακριτικό φλερτ μέχρι ποτε;
    Last edited by Rania-7; 04-07-2021 at 18:07.

Senior Member
    Κατανοώ πολύ ότι με έναν τρόπο έχεις επενδύσει κάποιο χρόνο, σκέψη και σημασία σε έναν άνθρωπο.
    Και για σένα φαίνεται να είναι σημαντικό να εκτιμάται αυτός ο χρόνος και να έχει κάποιο αντίκρυσμα (έστω και μία ξεκάθαρη απάντηση).
    Είναι μία λογική που πιθανώς θα σε βοηθήσει στη ζωή σου σε κάποια θέματα.

Αλλά είναι σημαντικό να έχουμε και μία ποικιλία και σύνθεση στοιχείων.
    Στην τελική κάποια ανάγκη σε οδήγησε να μιλάς τόσες ώρες σε ένα τσατ με έναν άνθρωπο εκτός Αθήνας, όπως αντίστοιχα οδηγεί και εκείνον να μιλάει με μία άγνωστη.
    Αυτές οι ανάγκες όμως μεταξύ σας μπορεί να μην είναι οι ίδιες.
    Δηλαδή από την εμπειρία μου, αν θες, χωρίς να γνωρίζω φυσικά, εσύ φαίνεται να είσαι αρκετά συναισθηματικά διαθέσιμη στο να γνωριστείς δλδ με έναν άνθρωπο που σου αρέσει και να βγεις μαζί του κλπ κλπ).
    Εκείνος δεν μου φαίνεται ότι η ανάγκη του να μιλήσει με κάποια είναι να βγει ραντεβού. Πιο πολύ μου φαίνεται ότι νιώθει μοναξιά, ανασφάλεια, ακύρωση από κάποια πρώην σχέση, μπερδεμένος και έχει ανάγκη να συζητήσει.
    Ένας άνθρωπος συναισθηματικά διαθέσιμος στο εδώ και τώρα, θα ήταν σε φάση, αφού τα λέμε ωραία, έλα να τα πούμε από τηλέφωνο, μετά, έλα να τα πούμε από κάμερα και μετά έρχομαι ή έρχεσαι.
    Για άπειρους λόγους μπορεί να μην είναι στην ίδια φάση με εσένα. Μπορεί να μεσολαβεί και το καλοκαίρι και το θεωρεί κάπως άσκοπο εφόσον θα λείπει. Μπορεί και εκεινος να έχει τις δικές του ανασφάλειες και να το καθυστερεί (παίζει και αυτό). Δηλαδή να φοβάται ότι από κοντά μπορεί να σε απογοητεύσει.
    Όπως και να έχει όμως η απαιτητικότητα και το λούσιμο θεωρώ πως είναι μια ακατάλληλη στάση σε μια γνωριμία που καλα καλά δεν έχετε βρεθεί.
    Δηλαδή και εσύ όμορφο, νέο κορίτσι, εφόσον έχεις και προτάσεις παίξε μπαλίτσα εδώ στην Αθήνα και μην κολλάς πάνω σε ένα κινητό.
    Αυτός πήρε μια γεύση από εσένα, είδε την πρόθεσή σου, αν θέλει θα κάνει το επόμενο βήμα.
    Οι σχέσεις είναι ένας χορός τάνγκο άλλωστε, κάνεις ένα βήμα και περιμένεις ο άλλος να κάνει το επόμενο.
    Ήδη έκανες το βήμα να του πεις ξέρεις, φίλε, όταν λέμε για αυτό τον καφέ, εγώ το εννοώ. Θέλω να σε δω και να σε γνωρίσω.
    Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
    Εφόσον βλέπεις ότι μετά από αυτό σου μιλάει για άκυρα θέματα, μάλλον δεν είναι έτοιμος και αυτός.
    Άστο ελεύθερο.
    Δηλαδή μπορείς να εστιάσεις στο εδώ και τώρα στην πόλη σου, στους ανθρώπους που γνωρίζεις έξω και ασε αυτόν στο πάγο.
    Η ζωή είναι μια ρόδα που γυρίζει.
    Από την εμπειρία μου θα σου πω ότι μία γνωριμία που δεν ευδοκίμησε στο παρελθον για χ, ψ λόγους (συνήθως αντικειμενικούς), μπορεί στο μέλλον να οδηγήσει σε μία πολύ όμορφη σχέση (όταν οι συνθήκες είναι πιο ευνοικές).
    Αν τσακωθείτε, αυτή η ευκαιρία θα χαθεί.
    Αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια, είναι ότι είναι κομμάτι προσωπικής διαχείρισης αν θα σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί του αυτή την στιγμή, επειδή η επικοιωνία σας δεν σε καλύπτει. Δεν χρειάζεται πάντα να λέμε "τέλος" στους άλλους για να οριοθετήσουμε τον εαυτό μας.
    Ξέρω ότι αυτό είναι πιο δύσκολο. Αλλά είναι η άποψη μου και η εμπειρία μου.
    Έχω κάνει σχέση με έναν άνθρωπο που πριν 5 χρόνια είχαμε αυτή την επικοινωνία, όπως την περιγράφεις. Και μετά από 5 χρόνια πχ έμαθα ότι τότε που μιλάγαμε ήταν στα όρια της κατάθλιψης. Γι αυτό έχω και μια άλλη προσέγγιση στο ζήτημα.
    Τον χρόνο σου και τη σημασία σου φτάνει να τα εκτιμάς εσύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Art_Phil View Post
    Κατανοώ πολύ ότι με έναν τρόπο έχεις επενδύσει κάποιο χρόνο, σκέψη και σημασία σε έναν άνθρωπο.
    Και για σένα φαίνεται να είναι σημαντικό να εκτιμάται αυτός ο χρόνος και να έχει κάποιο αντίκρυσμα (έστω και μία ξεκάθαρη απάντηση).
    Είναι μία λογική που πιθανώς θα σε βοηθήσει στη ζωή σου σε κάποια θέματα.
    [.......]Γι αυτό έχω και μια άλλη προσέγγιση στο ζήτημα.
    Τον χρόνο σου και τη σημασία σου φτάνει να τα εκτιμάς εσύ.
    Εκτιμώ πολύ την απάντηση και στα περισσότερα συμφωνώ μαλιστα

Senior Member
    Μιας και τα λέμε τόσες μέρες θα ήθελα να σας πω και την κατάληξη...

UPDATE (θεωρώ τελευταίο): Ας θυμίσω λίγο τα πιο πρόσφατα...είχα κάνει θεωρώ ξεκαθάρισμα για το ότι θέλω ένα καφέ να γνωριστούμε σε μη συγκεκριμένο πλαίσιο πριν 2 Κυριακές κτλ κτλ Χάθηκα, επανηλθε την επόμενη με μνμτ σα να μην τρέχει κάτι εγώ ήμουν αποστασιοποιημένη και ενοχλημένη. Μετά από δυο μέρες στις 3 το βράδυ στέλνει την καλή επιτυχία για το μάθημα και μετά από δυο μέρες στέλνει να δει πως πήγα ανοίγοντας ξεκάθαρα την κουβέντα, την έσερνε μόνος κτλ. Την επόμενη ξαναστελνει δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον, όταν χιουμορίστας και διακριτικα φλερτάροντας ενώ μίλαγε για μια σειρά από πολλά θέματα. Μάλιστα έστειλε και ηχητικό μνμ, μίλαγε για πιο προσωπικά θέματα του εαυτού του, μου έδειχνε πολλή προσοχή κτλ. Σε αυτή την συνομιλία μας κάπου έσπασα και από αποστασιοποιημένη και κουλ λύθηκα. Περίμενα και κάτι παραπάνω... μια εξήγηση για το ότι ήθελε πχ τότε που χε γίνει το αρχικό ξεκαθάρισμα να πει κάτι που ποτε δεν άκουσα. Δείχνοντας όμως ζεστός σκέφτηκα ότι μάλλον ήθελε να φταίξει κλίμα πριν το πει. Στέλνει και την επόμενη και την μεθεπόμενη και λέξη παραπάνω. Οπότε επειδή δεν μου αρκει και δεν μ αρέσει όλο αυτό, το οποιο και προφανώς άρχισε να με κουραζει - μιας και περίμενα κάτι, του είπα πως βρίσκεται σε ντιφολτ και περιμένω να αλλάξει κάτι αλλιώς δεν θέλω να συνεχίσει η επικοινωνία (δεν το πα τόσο στην ψυχρα). Στην αρχή δεν καταλάβαινε λέει, την επόμενη μέρα (δηλ σήμερα) είπα να μιλήσω εντελώς ανοιχτά (αν και θα πρεπε να χε καταλάβει από καιρό) και του έστειλα τα κάτωθι.
    « δεν έχεις ευθύνη σε αυτό ούτε έκανες κάτι ή δεν ξέρω και γώ τι ώστε να περιμένω κάτι κτλ κτλ (το ξεκαθαρίζω μην παρερμηνευτώ), απλώς ναι μεν καλά τα λέμε και αν δεν τα λεγαμε καλά δεν θα μιλαγαμε και τόσο πολύ (δε συνηθίζω να μιλάω ούτε με κόσμο που ξέρω τόσο πολύ) όμως θεωρώ ότι τα πράγματα ή σταματάνε ή προχωράνε κάποια στιγμή(Ε δεν μπορούσα να το ξέρω αυτό, από σπόντα μιλήσαμε). Ή τεσπα όχι πάντα αλλά όταν το νιώθουμε ότι φτάνει σε ένα αδιέξοδο. Θα ήθελα να ξέρω με ποιον μιλάω και να γνωριστώ (ομως πρόσεξε δεν εννοώ ότι υπάρχει κάποιο δεον ή ότι μια συνομιλία πρέπει πάντα να καταλήγει κάπου, αλίμονο). Θεωρώ ότι είμαστε σε άλλο μήκος κύματος, αυτό δεν είναι κακό, δηλ δεν αξιώνω να ναι όλοι στο δικό μου. Θα ήθελα μια γνωριμία, εσένα νομίζω σου ναι πιο αδιάφορη βλεποντας τη στάση σου και κάπου εκεί νομίζω ότι είναι το θέμα. Δε έχει να κάνει με σνομπισμο ή ότι δεν θα βγαινες, δεν το πάω εκεί. Έχει να κάνει πως αντιλαμβάνομαι το ότι για να μου λες για άλλα και για το «όχι και προφανώς» υπάρχει κάποιος λόγος. Όσο δεν ακούω αυτό δεν έχω λόγο να συνεχίζω τη συγκεκριμένη συζήτηση σε τέτοια ένταση-οκ δεν λέω ότι κρατάω κάτι και δεν θέλω να πω ούτε μια κουβέντα γενικά, όχι ότι δεν παίρνω κάτι ή δεν περνάω καλά αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Ακόμη και το πρακτικό θέμα είναι ασχετο με αυτό, δηλ και εδω μπορεί να ήσουν και να υπήρχε το ίδιο προβληματάκι. Αλλά δεν είναι το πρακτικό το σημαντικό θεωρώ.» « Αφήνω μια παραπάνω πόρτα ανοιχτή που δεν αφήνεις, οπότε το να συνεχίζουμε τη συζήτηση σε άλλο μήκος κύματος νομίζω θα ναι λίγο πρόβλημα»
    Σας μοιάζουν κάπως κουλές ενδεχομένως γιατί στο μεσοδιάστημα σχολίασε και εκείνος 1-2 πράγματα.
    Με ρωτησε τι εννοώ το «σε άλλο μήκος κύματος», απάντησα « Εννοώ ότι με τύπο που εν τελει καταλήγω να μιλάω τόσο πηγαίνοντας για καφέ δεν μπορώ να ξέρω αν θέλω κάτι προφανώς αλλά παίζει το οποιο σενάριο. Αυτό εννοώ είμαστε σε άλλο μήκος κύματος, δεν είναι κάτι που παίζει για σένα και δεν είναι κακό it is what it is» και « Νταξει επειδή το κακοδιατυπωσα, η διάρκεια δεν συνεπαγεται και αυτό απαραίτητα... πχ με καποιο φιλο μιλάω πολύ συχνά» και πάλι ένιωθε μπερδεμένος.
    Με ρωτησε που καταλήγει αυτό, αν θα συνεχίσουμε να μιλάμε και τι εννοώ σε άλλο μήκος κύματος.
    Του απάντησα ´ως νομίζω ότι του περιγράφω επαρκώς και να μου πει τι καταλαβαίνει από όσα λέω, τότε εκείνος είπε « οτι αφηνεις παραθυρο για μη-φιλικη κουβεντα; αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν εννοουσες αυτο»
    Και του απαντώ «Ναι, αυτό είναι».

Και με άφησε στο διαβάστηκε, πραγμα που δεν σας κρύβω λίγο με κακοκάρδισε. Θεωρώ ότι σήκωνε να πει μια κουβέντα. Έστω ένα οκ ξέρω γώ χάρηκα που τα είπαμε ; Ένα οκ σεβαστό ή μια άλλη τυπική μπούρδα; Κάτι. Αυτή η σιωπή τι σας δείχνει;

Κοιτάξτε είχα παράπονα να θέσω επι τάπητος που θα μπορούσα να δικαιολογήσω επαρκώς και να του τραβήξω λίγο το αυτι. Δεν το εκανα για δυο λόγους: μου αρκει πως ξέρω εγώ και δεύτερον δεν ήθελα να αρχίσει τα μα μου σου του και να βγω ή μη κουλ ή δεν ξέρω κι εγώ.
    Ήθελα να κάνω ακόμη πιο λιανά τα πράγματα ώστε και εγώ να το κλείσω σαν φάση και να μην ασχολούμαι και να μην αιωρούνται διαφορα.

ΥΓ: τα μνμτ τα τελευταία σας τα παραθέτω για δυο λόγους, είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει και να μην το πιάνει;
    Δηλ τι φάση; Ενώ τόσες μέρες γίνονται όλα αυτά; Ήταν όντως ο τρόπος που τα έγραψα, αν λάβετε υπόψιν και τη συμπεριφορά μου προς αυτόν και το τι επαφή είχαμε, τόσο δυσδιακριτος;

Δεύτερον τι σας κάνει το ότι δεν απάντησε;
    Εμένα πχ με τα λίγα που σχολίασε στη πρώτη φάση των μηνυμάτων με έκανε να πιστέψω ότι μάλλον δεν ενδιαφέρθηκε και ότι η εξήγηση μου επειδή ήταν @ρχιδ@τη με την τελευταία απάντηση τον έφερε σε αμηχανία και του ήταν δύσκολο να πει κάτι.
    Κάτι που δεν εκτίμησα.

Νομίζω το στορυ τελειώνει κάπου εδώ, αν και κατ εμε ήταν ξεκαθαρο ήδη από την πρώτη φορά πριν μέρες που χα πει πως βλέπω τον καφέ και από το ότι ζήτησα κάπως άμεσα συνάντηση ότι ήμουν ξεκάθαρη. Εν τελει μάλλον ακόμη κάποιος και να χει δόντια, το φαΐ το θέλει αλεσμένο.

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast