Results 91 to 105 of 175
-
06-07-2021, 23:38 #91
Καλη καρδια και προχωραμε στον επομενο.Δε πειραζει που δε κατεληξε καπου..Δεν ήταν γραφτο να γινει. ωστόσο καταλαβαίνω οτι χαλαστηκες γιατί σιγουρα δεν ειχες στο μυαλο σου μια τετοια κατάληξη .Αυτος μια απαντηση μπορουσε να στη δωσει,δλδ τι φαση;τοσο καιρό μιλουσατε έλεος
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
- 07-07-2021, 10:06 #92
Για να μην σου δώσει απάντηση ούτε στο τέλος φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτός μόνο το τσατ ήθελε να γεμίσει τα δικά του κενά και δεν τον νοιάζει η επικοινωνία που είχατε στο ενδιάμεσο.
07-07-2021, 11:26 #93
καλημερα.
εμενα η αντιδραση του μου δειχνει οτι εχει κατι ερωτικο με αλλη και δεν στο λεει.
γιατι ρωταει αν δεν το βλεπεις σαν φιλικο;;;;
γιατι να το βλεπεις σαν φιλικο;;;; εφοσον μας λες οτι ηταν ξεκαθαρο φλερτ!!
η γνωμη μου ειναι οτι παραμυθιαζει τον εαυτο του οτι παρα το φλερτ, ηταν κατι "φιλικο", οποτε ειναι ενταξει απεναντι στην σχεση του. του χαλασες το παραμυθι που ειχε στο μυαλο τους δλδ, οτι αν αυτο παραμεινει στην σφαιρα του φανταστικου, δλδ μονο τσατ, τοτε το λες και φιλικο αν θες...
αλλη ακρη δεν βγαζω απο την αντιδραση του.
και να σου πω και κατι αλλο βρε κοπελα μου; ηταν εκνευριστικο!
γιατι καθεσαι μονο να τον ακους;
οταν σου λεει οτι μαλλον εσυ θεωρεις οτι ειναι κατι αλλο απο φιλικο, γιατι καθεσαι να σε κρινει σαν αυτην που θελει το "παραπανω"και δεν του λες κι εσυ "πλακα μας κανεις ρε κουμπαρε; ετσι τσιλιμπουρδιζεις με τις φιλες σου εσυ;;;;" ελεος πια με τον μανιαμουνια...
07-07-2021, 11:46 #94
Συμφωνώ με το προηγούμενο post! Παίζει όντως να έχει άλλο γκομενικό, απλά να θέλει να νιώσει ποθητός και από άλλη και να θέλει να βγει και από πάνω ως ο άντρας της χρονιάς.
07-07-2021, 11:58 #95MarilouGuestΕγω θα σου ξαναπω οτι ο τυπος αρεσκεται σε ολο αυτο το διαδικτυακο οπως σου ειχα πει και πιο μπροστα .
Αν γουσταρε πραγματικα θα βρισκοσασταν ηδη .
Απλα θελει να παιζει και με αλλες φανταζομαι στο τσατ και να γεμιζει τον χρονο του .Το αποδεικνειεις συνεχεια ..
Αν βλεπει οτι δεν γινονται τα κεφια του και οτι ολο αυτο δεν προχωραει διαδικτυακα και μονο θα σε αφηνει πολυ πιο συχνα στο διαβάστηκε και θα πηγαινει στο διπλανο παραθαρυρακι του τσατ που εχει ανοιχτο ....
Εσυ γιατι ασχολείσαι εφοσον αντιλαμβανεσαι καποια πραγματα ειναι το θεμα .
Αν εφοσον το θες γιατι δεν το λες ξεκαθαρα να προχωρησετε σε μια συναντηση ?
07-07-2021, 13:15 #96
Καλησπερα ρεμεντι,
Πολλά μπορεί να συνέβησαν και να μην ήθελε πια ή μπορεί στο τέλος-τέλος να μην είχε ενδιαφέρον ποτε και να ήταν απλά έτσι διαχυτικός χωρίς λόγο ή να μην είχε καταλάβει ότι ειναι( πραγμα καπωσ αδύνατο). Θέλω να πω το «να μου μαγειρέψει και να πάω από το σπίτι του», «να του πω τι έχω για να μην πάει χαμένο το ενδιαφέρον του(κάποια άλλη στιγμή)», απαντήσεις σε παιχνιδίσματα δικά μου που για να μεταφέρω πρέπει να γράψω πολύ και δεν έχει νόημα, κάτι «σίγουρα δεν σε ξεπετάω με 12 ώρες τσατ και τηλ δε θέλω γιατί δεν είμαι του τηλ και δεν θα μπορούσα να μιλάμε τόσες ώρες από εκεί». Υπονοούμενα ότι έχει ψάξει το προφίλ μου και με θεωρεί ωραία. Η συχνότητα και το πόσο μου μίλαγε ακόμη και όταν ήταν έξω αποκλείει το να χε ενεργά άλλη. Και μίλαγε morning to night φάση. Δηλ θα εστλνε και μόλις ξυπνούσε και θα τράβαγε ξέρω γώ με διαλείμματα πολλές ώρες. Υπάρχουν και πιο ξεκάθαρα μνμτ αλλά δεν μου έρχονται τώρα. Αν ψάξω θα βρω να σου πω, αλλά κατάλαβες έστω το κλίμα ενδεικτικά.
Ελεύθερος ήταν, το είχε πει και ο ιδιος αλλά και ο ο κοινός γνωστός και τα δεδομένα αυτό λένε.
Ξέρεις τι, το δεν απαντάω σημαίνει «δεν έχω κάτι να πω και όσα λες ισχύουν» όμως είναι τραβατρομπιστικη στάση και σε κανένα σημείο δεν είπε κάτι. Οπότε το κάνει δίπλα χειρότερο το ότι δεν απάντησε στο τέλος. Κάτι έστω θα περίμενα να δω, έστω τυπικό. Δεν τσακώθηκα για τα υπόλοιπα γιατί δεν είχα καμία διάθεση, παρόλα αυτά αν μια στο εκατομμύριο ξαναστείλει, ειδικά με το τι έκανε στο τέλος, δεν θα ξέρει από που να φύγει.
Εγώ θα πω πως οποιος φεύγει σαν τον κλέφτη συνήθως νιώθει ένοχος !
07-07-2021, 13:21 #97
παιζει και κατι αλλο, ρανια. επειδη δεν ηξερα την ηλικια σου και σε θεωρουσα πανω απο 24-25, αν και αυτος εχει αντιστοιχη ηλικια με εσενα, παιζει να ειναι εντελως απειρος στο σεξ και να φοβαται οτι αν συναντηθειτε και προχωρησει το πραγμα, θα εκτεθει...
07-07-2021, 13:25 #98
Σίγουρα !
Αν και το να μην πει τίποτα στο τέλος μετά από κάτι τέτοιο δείχνει μαλακισμενο άτομο κατ εμε. Σα να τον έπιασα στον ύπνο και να μην περίμενε να το ξεκαθαρίσω.
Σιγά τι είπα στην τελική ; Πως καλά τα λέμε, θέλω να γνωριστούμε χωρίς να χω κάτι συγκεκριμένο σλλα έχω παράθυρο ανοιχτό και για μη φιλική κατάληξη.
Ε ωραία ας έλεγε ότι δεν ψήνει και γεια σας ή έστω μια τυπική μπούρδα. Ούτε ήμουν επιθετική, ούτε τον έθιξα-που θα μπορούσα- ούτε τίποτα.
Πιστεύω ότι πέτυχα στην περίπτωση...
Αλλά έτσι είναι, όταν κάποιος σου εξηγείται @ρχιδ@τα το βάζεις στα πόδια γιατί δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Το να μην ξέρει ότι αφήνοντας με στο διαβάστηκε είναι μια κακη στάση, το αποκλείω. Το να μην το νοιαζω σε βαθμό να μην απαντήσει κάτι εντελώς τυπικό και αυτό μου φαίνεται ζόρι. Αλλά οι άνθρωποι είναι για να μας εκπλήσσουν. Ειδικά αυτοί που δεν γνωρίζουμε παρά καθόλου σχεδόν.
Ας του γίνει μάθημα...
07-07-2021, 13:30 #99
22 είναι μαζί με μένα, αυτό για τις εμπειριες δεν το γνωρίζω και δεν έχω ιδέα.
Αλλά είναι τύπος που φλερτάρει και σε πάρτυ ξέρω γώ. Πάντως είχε αναφέρει πως δεν είναι της ξεπέτας...
Ααα και τώρα που θυμαμαι είχε πει κάποια φορά (στην ομαδική αυτά, όχι σε μένα) πως τους φίλους μιας κοπέλας όταν είναι σε σχέση τιυς θεωρεί υπόπτους, αν είναι καινούργιοι φίλοι. Αυτό δεν αποδεικνύει απαραίτητα βέβαια ότι είχε και κάποτε σχέση αλλά το χε θίξει το ζήτημα αρκετουτσικα
07-07-2021, 13:39 #100
το φλερτ , δενε χει καμια σχεση με το σεξ...
σε αυτες τις ηλικιες, ακομα κια ησ χεση δενε χει απαραιτητα σχεση με το σεξ.
πολλα νεαρα ατομα αυτης της ηλικιας εχουν κανει σχεσεις χωρις να ολοκληρωσουν, κι αυτο το θεμα, για εναν ανδρα ειναι πολυ πιο συμπλεγματικο απο οτι για μια κοπελα που δενε χει κανει σεξ και μπορει να δισταζει..
αν ποτε ξαναμιλησετε χωρις να ειστε μαλωμενοι, ρωτα τον αν ειχε ποτε ολοκληρωμενη σχεση, και προσεξε πως θα σου απαντησει, γιατι δεν σημαινει οτι θα σου πει την αληθεια...
07-07-2021, 14:25 #101
Εμ δε νομίζω να ξαναστείλει αλλά να μαι ειλικρινής μένοντας στο διαβάστηκε σε κάτι τέτοιο, ούτε και σε ανθρώπινο επίπεδο δεν ξέρω αν θα θελήσω ποτε να απαντήσω σε ένα γεια. Με ενόχλησε αρκετά.
Ο,τι κι αν έχει που μπορεί και να μην έχει και κάτι, αλλά έστω ότι έχει... δεν του φταίνε σε κάτι οι άλλοι ώστε να μη λαμβάνουν μια τυπική απάντηση σε κάτι ή ένα τέλος.
Ήμουν αρκετά «σωστή» ώστε να με πειράζει δίπλα μια μη ξηγημενη φάση έστω και στο τέλος
07-07-2021, 18:05 #102
Mα και συ ρε κοπέλα μου δεν μπορούσες να πάρεις το λεωφορείο να πας σε μια καφετέρια στην Πάτρα να περιμένεις? Ολα έτοιμα στο πιάτο τα θες κ συ! :-P :-P
08-07-2021, 10:31 #103
Πιστεύω ότι αρνείται να έρθει αντιμέτωπος με τις επιθυμίες - προσδοκίες σου και προσεγγίζει το θέμα κάπως αποφευκτικά.
Δηλαδή ναι μεν θα πετάξει τα υποννούμενά του όταν το κλίμα είναι χαλαρό, θα σε ρωτήσει και για τις δίκες σου σκέψεις ή τι σε ενοχλεί, αλλά εκεί που θα του απαντήσεις και θα τον "στριμώξεις λίγο να ανοιχτεί" εκείνος δεν θα εκθέσει τον εαυτό του.
Δεν ξέρω γιατί το αποφεύγει;
Δεν θεωρώ πως είναι ακριβώς λόγω έλλειψη ενδιαφέροντος η σιωπή του. Περισσότερο μου φαίνεται σαν ένα μέσο να ηρεμήσει και να ελαφρύνει το κλίμα. Δηλαδή από όσα λες, φαίνεται πολύ πιθανό να μην σου απαντήσει κάτι τώρα που το κλίμα έγινε πιο αυστηρό και να σου ξαναστείλει μετά από λίγο καιρό να πείτε τα νέα σας θεωρώντας πως με την απόσταση το κλίμα θα έχει ελαφρύνει πάλι.
Με έναν τελείως έμμεσο τρόπο σου δείχνει ίσως ότι αυτή τη στιγμή, είναι μπερδένος, ή καλυμμένος και δεν επιδιώκει το από κοντά.
Ghosting κάνουν άνθρωποι συνήθως με συγκεκριμένο προφίλ. Ανθρωποι κάπως αποφευκτικοί που δεν αντέχουν την αντιπαράθεση.
Θεωρώ δική του αδυναμία να μην μπορεί να σου δώσει και την δική του αληθινή απάντηση όποια κι αν είναι, και να εξαφανιστεί.
Εκτός κι αν η σιωπή του αποσκοπεί σε κάτι συγκεκριμένο που δεν γνωρίζω.
09-07-2021, 20:08 #104
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους και όλες για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας!
Νέα δεν έχουμε... στο διαβάστηκε είμαι.
Το μόνο που συνέβη είναι πως χθες το βράδυ αντέδρασε με ιμοτζι σε μνμ μου στην ομαδική (το οποιο μήνυμα προφανώς δεν πήγαινε σε εκεινον).
Γενικά έχω ηρεμήσει, δεν σας κρύβω πως με είχε τσαντίσει το διαβάστηκε. Αλλά σκέφτηκα πως πριν κλείσω το κεφάλαιο ίσως θα μπορούσα να στείλω μνμ και με μη γκρινιάρικο ή πιεστικό τρόπο να αναφερω για το «διαβάστηκε». Δεν αποσκοπώ σε κάτι με αυτό αλλά πρώτον αφήνει ένα αμήχανο κλίμα, δεύτερον εμένα με ερώτημα και τρίτον με προσβάλλει με βάση το πόσο ξηγημενη ήμουν.
Τι λέτε; Να στείλω και τι;
09-07-2021, 20:18 #105
Τόσες μέρες μετά ξέρει κι αυτός πως σε άφησε στο διαβάστηκε. Δηλαδή και να σου πω συγγνώμη αφού του στείλεις πάλι, αναιρεί αυτό που έγινε; Να μην νιώθεις αμήχανα, εδώ αυτός καλά καλά δεν τον ενοχλεί που σε άφησε και στο διαβάστηκε και αντιδρά στα μηνύματά σου.