Γνωριμία με κάποιον εξ αποστάσεως - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 175
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Rania-7 View Post
    Μιας και τα λέμε τόσες μέρες θα ήθελα να σας πω και την κατάληξη...

UPDATE (θεωρώ τελευταίο): Ας θυμίσω λίγο τα πιο πρόσφατα...είχα κάνει θεωρώ ξεκαθάρισμα για το ότι θέλω ένα καφέ να γνωριστούμε σε μη συγκεκριμένο πλαίσιο πριν 2 Κυριακές κτλ κτλ Χάθηκα, επανηλθε την επόμενη με μνμτ σα να μην τρέχει κάτι εγώ ήμουν αποστασιοποιημένη και ενοχλημένη. Μετά από δυο μέρες στις 3 το βράδυ στέλνει την καλή επιτυχία για το μάθημα και μετά από δυο μέρες στέλνει να δει πως πήγα ανοίγοντας ξεκάθαρα την κουβέντα, την έσερνε μόνος κτλ. Την επόμενη ξαναστελνει δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον, όταν χιουμορίστας και διακριτικα φλερτάροντας ενώ μίλαγε για μια σειρά από πολλά θέματα. Μάλιστα έστειλε και ηχητικό μνμ, μίλαγε για πιο προσωπικά θέματα του εαυτού του, μου έδειχνε πολλή προσοχή κτλ. Σε αυτή την συνομιλία μας κάπου έσπασα και από αποστασιοποιημένη και κουλ λύθηκα. Περίμενα και κάτι παραπάνω... μια εξήγηση για το ότι ήθελε πχ τότε που χε γίνει το αρχικό ξεκαθάρισμα να πει κάτι που ποτε δεν άκουσα. Δείχνοντας όμως ζεστός σκέφτηκα ότι μάλλον ήθελε να φταίξει κλίμα πριν το πει. Στέλνει και την επόμενη και την μεθεπόμενη και λέξη παραπάνω. Οπότε επειδή δεν μου αρκει και δεν μ αρέσει όλο αυτό, το οποιο και προφανώς άρχισε να με κουραζει - μιας και περίμενα κάτι, του είπα πως βρίσκεται σε ντιφολτ και περιμένω να αλλάξει κάτι αλλιώς δεν θέλω να συνεχίσει η επικοινωνία (δεν το πα τόσο στην ψυχρα). Στην αρχή δεν καταλάβαινε λέει, την επόμενη μέρα (δηλ σήμερα) είπα να μιλήσω εντελώς ανοιχτά (αν και θα πρεπε να χε καταλάβει από καιρό) και του έστειλα τα κάτωθι.
    « δεν έχεις ευθύνη σε αυτό ούτε έκανες κάτι ή δεν ξέρω και γώ τι ώστε να περιμένω κάτι κτλ κτλ (το ξεκαθαρίζω μην παρερμηνευτώ), απλώς ναι μεν καλά τα λέμε και αν δεν τα λεγαμε καλά δεν θα μιλαγαμε και τόσο πολύ (δε συνηθίζω να μιλάω ούτε με κόσμο που ξέρω τόσο πολύ) όμως θεωρώ ότι τα πράγματα ή σταματάνε ή προχωράνε κάποια στιγμή(Ε δεν μπορούσα να το ξέρω αυτό, από σπόντα μιλήσαμε). Ή τεσπα όχι πάντα αλλά όταν το νιώθουμε ότι φτάνει σε ένα αδιέξοδο. Θα ήθελα να ξέρω με ποιον μιλάω και να γνωριστώ (ομως πρόσεξε δεν εννοώ ότι υπάρχει κάποιο δεον ή ότι μια συνομιλία πρέπει πάντα να καταλήγει κάπου, αλίμονο). Θεωρώ ότι είμαστε σε άλλο μήκος κύματος, αυτό δεν είναι κακό, δηλ δεν αξιώνω να ναι όλοι στο δικό μου. Θα ήθελα μια γνωριμία, εσένα νομίζω σου ναι πιο αδιάφορη βλεποντας τη στάση σου και κάπου εκεί νομίζω ότι είναι το θέμα. Δε έχει να κάνει με σνομπισμο ή ότι δεν θα βγαινες, δεν το πάω εκεί. Έχει να κάνει πως αντιλαμβάνομαι το ότι για να μου λες για άλλα και για το «όχι και προφανώς» υπάρχει κάποιος λόγος. Όσο δεν ακούω αυτό δεν έχω λόγο να συνεχίζω τη συγκεκριμένη συζήτηση σε τέτοια ένταση-οκ δεν λέω ότι κρατάω κάτι και δεν θέλω να πω ούτε μια κουβέντα γενικά, όχι ότι δεν παίρνω κάτι ή δεν περνάω καλά αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Ακόμη και το πρακτικό θέμα είναι ασχετο με αυτό, δηλ και εδω μπορεί να ήσουν και να υπήρχε το ίδιο προβληματάκι. Αλλά δεν είναι το πρακτικό το σημαντικό θεωρώ.» « Αφήνω μια παραπάνω πόρτα ανοιχτή που δεν αφήνεις, οπότε το να συνεχίζουμε τη συζήτηση σε άλλο μήκος κύματος νομίζω θα ναι λίγο πρόβλημα»
    Σας μοιάζουν κάπως κουλές ενδεχομένως γιατί στο μεσοδιάστημα σχολίασε και εκείνος 1-2 πράγματα.
    Με ρωτησε τι εννοώ το «σε άλλο μήκος κύματος», απάντησα « Εννοώ ότι με τύπο που εν τελει καταλήγω να μιλάω τόσο πηγαίνοντας για καφέ δεν μπορώ να ξέρω αν θέλω κάτι προφανώς αλλά παίζει το οποιο σενάριο. Αυτό εννοώ είμαστε σε άλλο μήκος κύματος, δεν είναι κάτι που παίζει για σένα και δεν είναι κακό it is what it is» και « Νταξει επειδή το κακοδιατυπωσα, η διάρκεια δεν συνεπαγεται και αυτό απαραίτητα... πχ με καποιο φιλο μιλάω πολύ συχνά» και πάλι ένιωθε μπερδεμένος.
    Με ρωτησε που καταλήγει αυτό, αν θα συνεχίσουμε να μιλάμε και τι εννοώ σε άλλο μήκος κύματος.
    Του απάντησα ´ως νομίζω ότι του περιγράφω επαρκώς και να μου πει τι καταλαβαίνει από όσα λέω, τότε εκείνος είπε « οτι αφηνεις παραθυρο για μη-φιλικη κουβεντα; αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν εννοουσες αυτο»
    Και του απαντώ «Ναι, αυτό είναι».

Και με άφησε στο διαβάστηκε, πραγμα που δεν σας κρύβω λίγο με κακοκάρδισε. Θεωρώ ότι σήκωνε να πει μια κουβέντα. Έστω ένα οκ ξέρω γώ χάρηκα που τα είπαμε ; Ένα οκ σεβαστό ή μια άλλη τυπική μπούρδα; Κάτι. Αυτή η σιωπή τι σας δείχνει;

Κοιτάξτε είχα παράπονα να θέσω επι τάπητος που θα μπορούσα να δικαιολογήσω επαρκώς και να του τραβήξω λίγο το αυτι. Δεν το εκανα για δυο λόγους: μου αρκει πως ξέρω εγώ και δεύτερον δεν ήθελα να αρχίσει τα μα μου σου του και να βγω ή μη κουλ ή δεν ξέρω κι εγώ.
    Ήθελα να κάνω ακόμη πιο λιανά τα πράγματα ώστε και εγώ να το κλείσω σαν φάση και να μην ασχολούμαι και να μην αιωρούνται διαφορα.

ΥΓ: τα μνμτ τα τελευταία σας τα παραθέτω για δυο λόγους, είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει και να μην το πιάνει;
    Δηλ τι φάση; Ενώ τόσες μέρες γίνονται όλα αυτά; Ήταν όντως ο τρόπος που τα έγραψα, αν λάβετε υπόψιν και τη συμπεριφορά μου προς αυτόν και το τι επαφή είχαμε, τόσο δυσδιακριτος;

Δεύτερον τι σας κάνει το ότι δεν απάντησε;
    Εμένα πχ με τα λίγα που σχολίασε στη πρώτη φάση των μηνυμάτων με έκανε να πιστέψω ότι μάλλον δεν ενδιαφέρθηκε και ότι η εξήγηση μου επειδή ήταν @ρχιδ@τη με την τελευταία απάντηση τον έφερε σε αμηχανία και του ήταν δύσκολο να πει κάτι.
    Κάτι που δεν εκτίμησα.

Νομίζω το στορυ τελειώνει κάπου εδώ, αν και κατ εμε ήταν ξεκαθαρο ήδη από την πρώτη φορά πριν μέρες που χα πει πως βλέπω τον καφέ και από το ότι ζήτησα κάπως άμεσα συνάντηση ότι ήμουν ξεκάθαρη. Εν τελει μάλλον ακόμη κάποιος και να χει δόντια, το φαΐ το θέλει αλεσμένο.
    Καλη καρδια και προχωραμε στον επομενο.Δε πειραζει που δε κατεληξε καπου..Δεν ήταν γραφτο να γινει. ωστόσο καταλαβαίνω οτι χαλαστηκες γιατί σιγουρα δεν ειχες στο μυαλο σου μια τετοια κατάληξη .Αυτος μια απαντηση μπορουσε να στη δωσει,δλδ τι φαση;τοσο καιρό μιλουσατε έλεος
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Για να μην σου δώσει απάντηση ούτε στο τέλος φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτός μόνο το τσατ ήθελε να γεμίσει τα δικά του κενά και δεν τον νοιάζει η επικοινωνία που είχατε στο ενδιάμεσο.

Senior Member

UPDATE (θεωρώ τελευταίο): Ας θυμίσω λίγο τα πιο πρόσφατα...είχα κάνει θεωρώ ξεκαθάρισμα για το ότι θέλω ένα καφέ να γνωριστούμε σε μη συγκεκριμένο πλαίσιο πριν 2 Κυριακές κτλ κτλ Χάθηκα, επανηλθε την επόμενη με μνμτ σα να μην τρέχει κάτι εγώ ήμουν αποστασιοποιημένη και ενοχλημένη. Μετά από δυο μέρες στις 3 το βράδυ στέλνει την καλή επιτυχία για το μάθημα και μετά από δυο μέρες στέλνει να δει πως πήγα ανοίγοντας ξεκάθαρα την κουβέντα, την έσερνε μόνος κτλ. Την επόμενη ξαναστελνει δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον, όταν χιουμορίστας και διακριτικα φλερτάροντας ενώ μίλαγε για μια σειρά από πολλά θέματα. Μάλιστα έστειλε και ηχητικό μνμ, μίλαγε για πιο προσωπικά θέματα του εαυτού του, μου έδειχνε πολλή προσοχή κτλ. Σε αυτή την συνομιλία μας κάπου έσπασα και από αποστασιοποιημένη και κουλ λύθηκα. Περίμενα και κάτι παραπάνω... μια εξήγηση για το ότι ήθελε πχ τότε που χε γίνει το αρχικό ξεκαθάρισμα να πει κάτι που ποτε δεν άκουσα. Δείχνοντας όμως ζεστός σκέφτηκα ότι μάλλον ήθελε να φταίξει κλίμα πριν το πει. Στέλνει και την επόμενη και την μεθεπόμενη και λέξη παραπάνω. Οπότε επειδή δεν μου αρκει και δεν μ αρέσει όλο αυτό, το οποιο και προφανώς άρχισε να με κουραζει - μιας και περίμενα κάτι, του είπα πως βρίσκεται σε ντιφολτ και περιμένω να αλλάξει κάτι αλλιώς δεν θέλω να συνεχίσει η επικοινωνία (δεν το πα τόσο στην ψυχρα). Στην αρχή δεν καταλάβαινε λέει, την επόμενη μέρα (δηλ σήμερα) είπα να μιλήσω εντελώς ανοιχτά (αν και θα πρεπε να χε καταλάβει από καιρό) και του έστειλα τα κάτωθι.
    « δεν έχεις ευθύνη σε αυτό ούτε έκανες κάτι ή δεν ξέρω και γώ τι ώστε να περιμένω κάτι κτλ κτλ (το ξεκαθαρίζω μην παρερμηνευτώ), απλώς ναι μεν καλά τα λέμε και αν δεν τα λεγαμε καλά δεν θα μιλαγαμε και τόσο πολύ (δε συνηθίζω να μιλάω ούτε με κόσμο που ξέρω τόσο πολύ) όμως θεωρώ ότι τα πράγματα ή σταματάνε ή προχωράνε κάποια στιγμή(Ε δεν μπορούσα να το ξέρω αυτό, από σπόντα μιλήσαμε). Ή τεσπα όχι πάντα αλλά όταν το νιώθουμε ότι φτάνει σε ένα αδιέξοδο. Θα ήθελα να ξέρω με ποιον μιλάω και να γνωριστώ (ομως πρόσεξε δεν εννοώ ότι υπάρχει κάποιο δεον ή ότι μια συνομιλία πρέπει πάντα να καταλήγει κάπου, αλίμονο). Θεωρώ ότι είμαστε σε άλλο μήκος κύματος, αυτό δεν είναι κακό, δηλ δεν αξιώνω να ναι όλοι στο δικό μου. Θα ήθελα μια γνωριμία, εσένα νομίζω σου ναι πιο αδιάφορη βλεποντας τη στάση σου και κάπου εκεί νομίζω ότι είναι το θέμα. Δε έχει να κάνει με σνομπισμο ή ότι δεν θα βγαινες, δεν το πάω εκεί. Έχει να κάνει πως αντιλαμβάνομαι το ότι για να μου λες για άλλα και για το «όχι και προφανώς» υπάρχει κάποιος λόγος. Όσο δεν ακούω αυτό δεν έχω λόγο να συνεχίζω τη συγκεκριμένη συζήτηση σε τέτοια ένταση-οκ δεν λέω ότι κρατάω κάτι και δεν θέλω να πω ούτε μια κουβέντα γενικά, όχι ότι δεν παίρνω κάτι ή δεν περνάω καλά αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Ακόμη και το πρακτικό θέμα είναι ασχετο με αυτό, δηλ και εδω μπορεί να ήσουν και να υπήρχε το ίδιο προβληματάκι. Αλλά δεν είναι το πρακτικό το σημαντικό θεωρώ.» « Αφήνω μια παραπάνω πόρτα ανοιχτή που δεν αφήνεις, οπότε το να συνεχίζουμε τη συζήτηση σε άλλο μήκος κύματος νομίζω θα ναι λίγο πρόβλημα»
    Σας μοιάζουν κάπως κουλές ενδεχομένως γιατί στο μεσοδιάστημα σχολίασε και εκείνος 1-2 πράγματα.
    Με ρωτησε τι εννοώ το «σε άλλο μήκος κύματος», απάντησα « Εννοώ ότι με τύπο που εν τελει καταλήγω να μιλάω τόσο πηγαίνοντας για καφέ δεν μπορώ να ξέρω αν θέλω κάτι προφανώς αλλά παίζει το οποιο σενάριο. Αυτό εννοώ είμαστε σε άλλο μήκος κύματος, δεν είναι κάτι που παίζει για σένα και δεν είναι κακό it is what it is» και « Νταξει επειδή το κακοδιατυπωσα, η διάρκεια δεν συνεπαγεται και αυτό απαραίτητα... πχ με καποιο φιλο μιλάω πολύ συχνά» και πάλι ένιωθε μπερδεμένος.
    Με ρωτησε που καταλήγει αυτό, αν θα συνεχίσουμε να μιλάμε και τι εννοώ σε άλλο μήκος κύματος.
    Του απάντησα ´ως νομίζω ότι του περιγράφω επαρκώς και να μου πει τι καταλαβαίνει από όσα λέω, τότε εκείνος είπε « οτι αφηνεις παραθυρο για μη-φιλικη κουβεντα; αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν εννοουσες αυτο»

Και με άφησε στο διαβάστηκε
    , πραγμα που δεν σας κρύβω λίγο με κακοκάρδισε. Θεωρώ ότι σήκωνε να πει μια κουβέντα. Έστω ένα οκ ξέρω γώ χάρηκα που τα είπαμε ; Ένα οκ σεβαστό ή μια άλλη τυπική μπούρδα; Κάτι. Αυτή η σιωπή τι σας δείχνει;

Κοιτάξτε είχα παράπονα να θέσω επι τάπητος που θα μπορούσα να δικαιολογήσω επαρκώς και να του τραβήξω λίγο το αυτι. Δεν το εκανα για δυο λόγους: μου αρκει πως ξέρω εγώ και δεύτερον δεν ήθελα να αρχίσει τα μα μου σου του και να βγω ή μη κουλ ή δεν ξέρω κι εγώ.
    Ήθελα να κάνω ακόμη πιο λιανά τα πράγματα ώστε και εγώ να το κλείσω σαν φάση και να μην ασχολούμαι και να μην αιωρούνται διαφορα.

ΥΓ: τα μνμτ τα τελευταία σας τα παραθέτω για δυο λόγους, είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει και να μην το πιάνει;
    Δηλ τι φάση; Ενώ τόσες μέρες γίνονται όλα αυτά; Ήταν όντως ο τρόπος που τα έγραψα, αν λάβετε υπόψιν και τη συμπεριφορά μου προς αυτόν και το τι επαφή είχαμε, τόσο δυσδιακριτος;

Εμένα πχ με τα λίγα που σχολίασε στη πρώτη φάση των μηνυμάτων με έκανε να πιστέψω ότι μάλλον δεν ενδιαφέρθηκε και ότι η εξήγηση μου επειδή ήταν @ρχιδ@τη με την τελευταία απάντηση τον έφερε σε αμηχανία και του ήταν δύσκολο να πει κάτι.
    Κάτι που δεν εκτίμησα.

Νομίζω το στορυ τελειώνει κάπου εδώ, αν και κατ εμε ήταν ξεκαθαρο ήδη από την πρώτη φορά πριν μέρες που χα πει πως βλέπω τον καφέ και από το ότι ζήτησα κάπως άμεσα συνάντηση ότι ήμουν ξεκάθαρη. Εν τελει μάλλον ακόμη κάποιος και να χει δόντια, το φαΐ το θέλει αλεσμένο.
    καλημερα.
    εμενα η αντιδραση του μου δειχνει οτι εχει κατι ερωτικο με αλλη και δεν στο λεει.
    γιατι ρωταει αν δεν το βλεπεις σαν φιλικο;;;;
    γιατι να το βλεπεις σαν φιλικο;;;; εφοσον μας λες οτι ηταν ξεκαθαρο φλερτ!!
    η γνωμη μου ειναι οτι παραμυθιαζει τον εαυτο του οτι παρα το φλερτ, ηταν κατι "φιλικο", οποτε ειναι ενταξει απεναντι στην σχεση του. του χαλασες το παραμυθι που ειχε στο μυαλο τους δλδ, οτι αν αυτο παραμεινει στην σφαιρα του φανταστικου, δλδ μονο τσατ, τοτε το λες και φιλικο αν θες...
    αλλη ακρη δεν βγαζω απο την αντιδραση του.

και να σου πω και κατι αλλο βρε κοπελα μου; ηταν εκνευριστικο!
    γιατι καθεσαι μονο να τον ακους;
    οταν σου λεει οτι μαλλον εσυ θεωρεις οτι ειναι κατι αλλο απο φιλικο, γιατι καθεσαι να σε κρινει σαν αυτην που θελει το "παραπανω"και δεν του λες κι εσυ "πλακα μας κανεις ρε κουμπαρε; ετσι τσιλιμπουρδιζεις με τις φιλες σου εσυ;;;;" ελεος πια με τον μανιαμουνια...

Senior Member
    Συμφωνώ με το προηγούμενο post! Παίζει όντως να έχει άλλο γκομενικό, απλά να θέλει να νιώσει ποθητός και από άλλη και να θέλει να βγει και από πάνω ως ο άντρας της χρονιάς.

Marilou
    Guest

Και με άφησε στο διαβάστηκε, πραγμα που δεν σας κρύβω λίγο με κακοκάρδισε. Θεωρώ ότι σήκωνε να πει μια κουβέντα. Έστω ένα οκ ξέρω γώ χάρηκα που τα είπαμε ; Ένα οκ σεβαστό ή μια άλλη τυπική μπούρδα; Κάτι. Αυτή η σιωπή τι σας δείχνει;

Κάτι που δεν εκτίμησα.

Εγω θα σου ξαναπω οτι ο τυπος αρεσκεται σε ολο αυτο το διαδικτυακο οπως σου ειχα πει και πιο μπροστα .
    Αν γουσταρε πραγματικα θα βρισκοσασταν ηδη .
    Απλα θελει να παιζει και με αλλες φανταζομαι στο τσατ και να γεμιζει τον χρονο του .Το αποδεικνειεις συνεχεια ..

Αν βλεπει οτι δεν γινονται τα κεφια του και οτι ολο αυτο δεν προχωραει διαδικτυακα και μονο θα σε αφηνει πολυ πιο συχνα στο διαβάστηκε και θα πηγαινει στο διπλανο παραθαρυρακι του τσατ που εχει ανοιχτο ....

Εσυ γιατι ασχολείσαι εφοσον αντιλαμβανεσαι καποια πραγματα ειναι το θεμα .
    Αν εφοσον το θες γιατι δεν το λες ξεκαθαρα να προχωρησετε σε μια συναντηση ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    εμενα η αντιδραση του μου δειχνει οτι εχει κατι ερωτικο με αλλη και δεν στο λεει.
    γιατι ρωταει αν δεν το βλεπεις σαν φιλικο;;;;
    γιατι να το βλεπεις σαν φιλικο;;;; εφοσον μας λες οτι ηταν ξεκαθαρο φλερτ!!
    η γνωμη μου ειναι οτι παραμυθιαζει τον εαυτο του οτι παρα το φλερτ, ηταν κατι "φιλικο", οποτε ειναι ενταξει απεναντι στην σχεση του. του χαλασες το παραμυθι που ειχε στο μυαλο τους δλδ, οτι αν αυτο παραμεινει στην σφαιρα του φανταστικου, δλδ μονο τσατ, τοτε το λες και φιλικο αν θες...
    αλλη ακρη δεν βγαζω απο την αντιδραση του.

και να σου πω και κατι αλλο βρε κοπελα μου; ηταν εκνευριστικο!
    γιατι καθεσαι μονο να τον ακους;
    οταν σου λεει οτι μαλλον εσυ θεωρεις οτι ειναι κατι αλλο απο φιλικο, γιατι καθεσαι να σε κρινει σαν αυτην που θελει το "παραπανω"και δεν του λες κι εσυ "πλακα μας κανεις ρε κουμπαρε; ετσι τσιλιμπουρδιζεις με τις φιλες σου εσυ;;;;" ελεος πια με τον μανιαμουνια...
    Καλησπερα ρεμεντι,
    Πολλά μπορεί να συνέβησαν και να μην ήθελε πια ή μπορεί στο τέλος-τέλος να μην είχε ενδιαφέρον ποτε και να ήταν απλά έτσι διαχυτικός χωρίς λόγο ή να μην είχε καταλάβει ότι ειναι( πραγμα καπωσ αδύνατο). Θέλω να πω το «να μου μαγειρέψει και να πάω από το σπίτι του», «να του πω τι έχω για να μην πάει χαμένο το ενδιαφέρον του(κάποια άλλη στιγμή)», απαντήσεις σε παιχνιδίσματα δικά μου που για να μεταφέρω πρέπει να γράψω πολύ και δεν έχει νόημα, κάτι «σίγουρα δεν σε ξεπετάω με 12 ώρες τσατ και τηλ δε θέλω γιατί δεν είμαι του τηλ και δεν θα μπορούσα να μιλάμε τόσες ώρες από εκεί». Υπονοούμενα ότι έχει ψάξει το προφίλ μου και με θεωρεί ωραία. Η συχνότητα και το πόσο μου μίλαγε ακόμη και όταν ήταν έξω αποκλείει το να χε ενεργά άλλη. Και μίλαγε morning to night φάση. Δηλ θα εστλνε και μόλις ξυπνούσε και θα τράβαγε ξέρω γώ με διαλείμματα πολλές ώρες. Υπάρχουν και πιο ξεκάθαρα μνμτ αλλά δεν μου έρχονται τώρα. Αν ψάξω θα βρω να σου πω, αλλά κατάλαβες έστω το κλίμα ενδεικτικά.
    Ελεύθερος ήταν, το είχε πει και ο ιδιος αλλά και ο ο κοινός γνωστός και τα δεδομένα αυτό λένε.

Ξέρεις τι, το δεν απαντάω σημαίνει «δεν έχω κάτι να πω και όσα λες ισχύουν» όμως είναι τραβατρομπιστικη στάση και σε κανένα σημείο δεν είπε κάτι. Οπότε το κάνει δίπλα χειρότερο το ότι δεν απάντησε στο τέλος. Κάτι έστω θα περίμενα να δω, έστω τυπικό. Δεν τσακώθηκα για τα υπόλοιπα γιατί δεν είχα καμία διάθεση, παρόλα αυτά αν μια στο εκατομμύριο ξαναστείλει, ειδικά με το τι έκανε στο τέλος, δεν θα ξέρει από που να φύγει.

Εγώ θα πω πως οποιος φεύγει σαν τον κλέφτη συνήθως νιώθει ένοχος !

Senior Member
    παιζει και κατι αλλο, ρανια. επειδη δεν ηξερα την ηλικια σου και σε θεωρουσα πανω απο 24-25, αν και αυτος εχει αντιστοιχη ηλικια με εσενα, παιζει να ειναι εντελως απειρος στο σεξ και να φοβαται οτι αν συναντηθειτε και προχωρησει το πραγμα, θα εκτεθει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by End_of_an_era View Post
    Για να μην σου δώσει απάντηση ούτε στο τέλος φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτός μόνο το τσατ ήθελε να γεμίσει τα δικά του κενά και δεν τον νοιάζει η επικοινωνία που είχατε στο ενδιάμεσο.
    Σίγουρα !
    Αν και το να μην πει τίποτα στο τέλος μετά από κάτι τέτοιο δείχνει μαλακισμενο άτομο κατ εμε. Σα να τον έπιασα στον ύπνο και να μην περίμενε να το ξεκαθαρίσω.
    Σιγά τι είπα στην τελική ; Πως καλά τα λέμε, θέλω να γνωριστούμε χωρίς να χω κάτι συγκεκριμένο σλλα έχω παράθυρο ανοιχτό και για μη φιλική κατάληξη.
    Ε ωραία ας έλεγε ότι δεν ψήνει και γεια σας ή έστω μια τυπική μπούρδα. Ούτε ήμουν επιθετική, ούτε τον έθιξα-που θα μπορούσα- ούτε τίποτα.

Πιστεύω ότι πέτυχα στην περίπτωση...
    Αλλά έτσι είναι, όταν κάποιος σου εξηγείται @ρχιδ@τα το βάζεις στα πόδια γιατί δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Το να μην ξέρει ότι αφήνοντας με στο διαβάστηκε είναι μια κακη στάση, το αποκλείω. Το να μην το νοιαζω σε βαθμό να μην απαντήσει κάτι εντελώς τυπικό και αυτό μου φαίνεται ζόρι. Αλλά οι άνθρωποι είναι για να μας εκπλήσσουν. Ειδικά αυτοί που δεν γνωρίζουμε παρά καθόλου σχεδόν.

Ας του γίνει μάθημα...

Senior Member
    παιζει και κατι αλλο, ρανια. επειδη δεν ηξερα την ηλικια σου και σε θεωρουσα πανω απο 24-25, αν και αυτος εχει αντιστοιχη ηλικια με εσενα, παιζει να ειναι εντελως απειρος στο σεξ και να φοβαται οτι αν συναντηθειτε και προχωρησει το πραγμα, θα εκτεθει...
    22 είναι μαζί με μένα, αυτό για τις εμπειριες δεν το γνωρίζω και δεν έχω ιδέα.
    Αλλά είναι τύπος που φλερτάρει και σε πάρτυ ξέρω γώ. Πάντως είχε αναφέρει πως δεν είναι της ξεπέτας...
    Ααα και τώρα που θυμαμαι είχε πει κάποια φορά (στην ομαδική αυτά, όχι σε μένα) πως τους φίλους μιας κοπέλας όταν είναι σε σχέση τιυς θεωρεί υπόπτους, αν είναι καινούργιοι φίλοι. Αυτό δεν αποδεικνύει απαραίτητα βέβαια ότι είχε και κάποτε σχέση αλλά το χε θίξει το ζήτημα αρκετουτσικα

Senior Member
    22 είναι μαζί με μένα, αυτό για τις εμπειριες δεν το γνωρίζω και δεν έχω ιδέα.
    Αλλά είναι τύπος που φλερτάρει και σε πάρτυ ξέρω γώ. Πάντως είχε αναφέρει πως δεν είναι της ξεπέτας...
    Ααα και τώρα που θυμαμαι είχε πει κάποια φορά (στην ομαδική αυτά, όχι σε μένα) πως τους φίλους μιας κοπέλας όταν είναι σε σχέση τιυς θεωρεί υπόπτους, αν είναι καινούργιοι φίλοι. Αυτό δεν αποδεικνύει απαραίτητα βέβαια ότι είχε και κάποτε σχέση αλλά το χε θίξει το ζήτημα αρκετουτσικα
    το φλερτ , δενε χει καμια σχεση με το σεξ...
    σε αυτες τις ηλικιες, ακομα κια ησ χεση δενε χει απαραιτητα σχεση με το σεξ.
    πολλα νεαρα ατομα αυτης της ηλικιας εχουν κανει σχεσεις χωρις να ολοκληρωσουν, κι αυτο το θεμα, για εναν ανδρα ειναι πολυ πιο συμπλεγματικο απο οτι για μια κοπελα που δενε χει κανει σεξ και μπορει να δισταζει..
    αν ποτε ξαναμιλησετε χωρις να ειστε μαλωμενοι, ρωτα τον αν ειχε ποτε ολοκληρωμενη σχεση, και προσεξε πως θα σου απαντησει, γιατι δεν σημαινει οτι θα σου πει την αληθεια...

Senior Member
    το φλερτ , δενε χει καμια σχεση με το σεξ...
    σε αυτες τις ηλικιες, ακομα κια ησ χεση δενε χει απαραιτητα σχεση με το σεξ.
    πολλα νεαρα ατομα αυτης της ηλικιας εχουν κανει σχεσεις χωρις να ολοκληρωσουν, κι αυτο το θεμα, για εναν ανδρα ειναι πολυ πιο συμπλεγματικο απο οτι για μια κοπελα που δενε χει κανει σεξ και μπορει να δισταζει..
    αν ποτε ξαναμιλησετε χωρις να ειστε μαλωμενοι, ρωτα τον αν ειχε ποτε ολοκληρωμενη σχεση, και προσεξε πως θα σου απαντησει, γιατι δεν σημαινει οτι θα σου πει την αληθεια...
    Εμ δε νομίζω να ξαναστείλει αλλά να μαι ειλικρινής μένοντας στο διαβάστηκε σε κάτι τέτοιο, ούτε και σε ανθρώπινο επίπεδο δεν ξέρω αν θα θελήσω ποτε να απαντήσω σε ένα γεια. Με ενόχλησε αρκετά.
    Ο,τι κι αν έχει που μπορεί και να μην έχει και κάτι, αλλά έστω ότι έχει... δεν του φταίνε σε κάτι οι άλλοι ώστε να μη λαμβάνουν μια τυπική απάντηση σε κάτι ή ένα τέλος.

Ήμουν αρκετά «σωστή» ώστε να με πειράζει δίπλα μια μη ξηγημενη φάση έστω και στο τέλος

Senior Member
    Mα και συ ρε κοπέλα μου δεν μπορούσες να πάρεις το λεωφορείο να πας σε μια καφετέρια στην Πάτρα να περιμένεις? Ολα έτοιμα στο πιάτο τα θες κ συ! :-P :-P

Senior Member
    Πιστεύω ότι αρνείται να έρθει αντιμέτωπος με τις επιθυμίες - προσδοκίες σου και προσεγγίζει το θέμα κάπως αποφευκτικά.
    Δηλαδή ναι μεν θα πετάξει τα υποννούμενά του όταν το κλίμα είναι χαλαρό, θα σε ρωτήσει και για τις δίκες σου σκέψεις ή τι σε ενοχλεί, αλλά εκεί που θα του απαντήσεις και θα τον "στριμώξεις λίγο να ανοιχτεί" εκείνος δεν θα εκθέσει τον εαυτό του.
    Δεν ξέρω γιατί το αποφεύγει;
    Δεν θεωρώ πως είναι ακριβώς λόγω έλλειψη ενδιαφέροντος η σιωπή του. Περισσότερο μου φαίνεται σαν ένα μέσο να ηρεμήσει και να ελαφρύνει το κλίμα. Δηλαδή από όσα λες, φαίνεται πολύ πιθανό να μην σου απαντήσει κάτι τώρα που το κλίμα έγινε πιο αυστηρό και να σου ξαναστείλει μετά από λίγο καιρό να πείτε τα νέα σας θεωρώντας πως με την απόσταση το κλίμα θα έχει ελαφρύνει πάλι.
    Με έναν τελείως έμμεσο τρόπο σου δείχνει ίσως ότι αυτή τη στιγμή, είναι μπερδένος, ή καλυμμένος και δεν επιδιώκει το από κοντά.

Ghosting κάνουν άνθρωποι συνήθως με συγκεκριμένο προφίλ. Ανθρωποι κάπως αποφευκτικοί που δεν αντέχουν την αντιπαράθεση.
    Θεωρώ δική του αδυναμία να μην μπορεί να σου δώσει και την δική του αληθινή απάντηση όποια κι αν είναι, και να εξαφανιστεί.
    Εκτός κι αν η σιωπή του αποσκοπεί σε κάτι συγκεκριμένο που δεν γνωρίζω.

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους και όλες για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας!

Νέα δεν έχουμε... στο διαβάστηκε είμαι.
    Το μόνο που συνέβη είναι πως χθες το βράδυ αντέδρασε με ιμοτζι σε μνμ μου στην ομαδική (το οποιο μήνυμα προφανώς δεν πήγαινε σε εκεινον).

Γενικά έχω ηρεμήσει, δεν σας κρύβω πως με είχε τσαντίσει το διαβάστηκε. Αλλά σκέφτηκα πως πριν κλείσω το κεφάλαιο ίσως θα μπορούσα να στείλω μνμ και με μη γκρινιάρικο ή πιεστικό τρόπο να αναφερω για το «διαβάστηκε». Δεν αποσκοπώ σε κάτι με αυτό αλλά πρώτον αφήνει ένα αμήχανο κλίμα, δεύτερον εμένα με ερώτημα και τρίτον με προσβάλλει με βάση το πόσο ξηγημενη ήμουν.
    Τι λέτε; Να στείλω και τι;

Senior Member
    Τόσες μέρες μετά ξέρει κι αυτός πως σε άφησε στο διαβάστηκε. Δηλαδή και να σου πω συγγνώμη αφού του στείλεις πάλι, αναιρεί αυτό που έγινε; Να μην νιώθεις αμήχανα, εδώ αυτός καλά καλά δεν τον ενοχλεί που σε άφησε και στο διαβάστηκε και αντιδρά στα μηνύματά σου.

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast