Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που το τέρας σκότωσε την Καρολάιν - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 222
    Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by ladybird12 View Post
    Μόλις θυμήθηκα τί μου "πέταξε" μία μέρα φεύγοντας από τό σπίτι μου ένας τύπος που ευτυχώς τελειώσαμε.
    Σχετικά Με την Καρολάιν...

Σάν αιτία αυτός είπε
    "Ξέρεις τί πιστεύω εγώ ότι έγινε;;... Ότι αυτός ξεμυαλιστηκε από αυτή που ήταν καί μικρή"

Καταλάβατε; Ότι αυτή φταίει αυτή τόν ξεμυαλισε ... καί Ε..... τή σκότωσε.

Να λοιπόν άλλο ένα καμπανάκι κακοποιητικου χαρακτήρα.... ποια γνώμη έχει για όλα αυτά.
    Έβγαλε τό θύμα ως φταιχτρα στην ουσία. Κάπως ότι αυτή τόν προκάλεσε.

Όπως εμένα τόσο καιρό όταν μετά από δική του ένταση... όταν έβγαινε αυτός εκτός ορίων φυσικά του έφταιγα εγώ που τόν έφερνα σέ αυτό τό σημείο!!
    Καλημέρα !

Τύποι θα υπάρχουν πολλοί δυστηχως το θέμα ει άι εμείς να τους αναγνωρίζουμε και να τους ξεμπροστιαζουμε .

Αυτό μπορούμε ?

Εσύ ευτυχώς τον κατάλαβες και απομακρύνθηκες!

Όλα τα άλλα είναι θεωρείες πραγματικά .
    Όλοι φταίνε πλην τον ευατο μας που εγώ προσωπικά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο στο άμεσο περίγυρο θα μιλήσω όπως και να έχει ..

Ακόμα και εδώ μέσα το έκανα και ας δέχομαι και αναφορές και οτιδήποτε νοσηρό από άτομα που υποστηρίζουν νοσηρες προσωπικότητες αντρών ..

Δεν πρέπει να δίνεται ούτε ένα ελαφρυντικό σε άντρες που παρουσιάζουν παραβατικές συμπεριφορές και να περνιούνται έτσι αψιφηστα όλα αυτά .

Αν σε εμάς δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω ,σίγουρα θα βρεθεί το επόμενο θύμα που θα κάνει ακόμα περισσότερα .
    Αν δεν είναι συνυπευθυνοτητα όλο αυτό τότε τι είναι ..

Να μιλάτε όσες αναγνωρίζεται τέτοιες συμπεριφορές και αν έχετε επαφές με άτομα που πλησιάζουν μετα από εσάς να τα ενημερώνεται .
    Μην μπαινεται σε διαδικασία έφυγε από εμένα ας πάει όπου θέλει και ας κάνει ότι θέλει .

Μην κολλάτε σε άτομα που μπορεί να υποστηρίζουν τέτοιους άντρες ,μαζί και αυτά να τα βάζετε στην θέση τους ..

Ένας αν μιλούσε σε όλα αυτά τα θύματα των γυναικοκτονιων που πλέον σκάνε η μια μετά από την άλλη ΚΑΝΕΝΑ θύμα δεν θα είχαμε σήμερα ...

Ειναι πραγματικά λυπηρό και τρομερά εξοργιστηκο όλο αυτό να το βλέπεις να συμβαίνει στις μέρες μας ..

Να μιλάτε μόνο αυτό και κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο πάντα εύχομαι να είναι το τελευταίο θύμα αλλά δυστηχως δεν είναι ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καλημέρα !

Τύποι θα υπάρχουν πολλοί δυστηχως το θέμα ει άι εμείς να τους αναγνωρίζουμε και να τους ξεμπροστιαζουμε .

Αυτό μπορούμε ?
    οχι δεν μπορειτε.
    ειστε ανικανες να τους αναγνωρισετε γιατι θαμπωνεστε ευκολα.

καποιος μου ειπε οτι ο τυπος πηγαινε με το ελικοπτερο στο σχολειο της για να δωσει δωρο στην θανουσα
    σοβαρα τωρα πιστευεις οτι υπαρχει γυναικα στον κοσμο που δεν θα γοητευτει απο μια τετοια συμπεριφορα;

κακα τα ψεμματα.
    οι αντρες παντα ξερουν με ποια εχουν να κανουν για αυτο και σπανια αυτοι ζητανε διαζυγιο.
    οι γυναικες παντα εχουν εκπληξεις απο μικρες ως πολυ μεγαλες.
    οι γυναικες ειναι αυτες που γοητευονται απο τον γκομενιαρη, απο τους μαλακες τα κακα παιδια, ακομα και απο εγκληματιες δολοφονους κτλ κτλ στην τελευταια περιπτωση το λενε υβριστοφιλια.
    βεβαια ολες τους νομιζουν οτι αυτες θα τους κανουν ανθρωπους

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    οχι δεν μπορειτε.

καποιος μου ειπε οτι ο τυπος πηγαινε με το ελικοπτερο στο σχολειο της για να δωσει δωρο στην θανουσα
    σοβαρα τωρα πιστευεις οτι υπαρχει γυναικα στον κοσμο που δεν θα γοητευτει απο μια τετοια συμπεριφορα;

κακα τα ψεμματα.
    οι αντρες παντα ξερουν με ποια εχουν να κανουν για αυτο και σπανια αυτοι ζητανε διαζυγιο.
    οι γυναικες ειναι αυτες που γοητευονται απο τον γκομενιαρη, απο τους μαλακες τα κακα παιδια, ακομα και απο εγκληματιες δολοφονους κτλ κτλ στην τελευταια περιπτωση το λενε υβριστοφιλια.
    Νίκο είσαι ο τελευταίος άντρας που θα πρέπει να μιλά για τις γυναίκες δεδομένων των απόψεων σου ..

Δεν έχω τίποτε άλλο να πω και μάθε να σέβεσαι επιτέλους και πότε σε ένα θέμα πρέπει να ανοίγεις το στόμα σου και να λες όλα αυτά τα τέρατα για έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει και έχει πέσει θύμα από κατι αντρακια που κουβαλάνε τις ίδιες απόψεις με εσένα ..

Για το πόσο ανίκανες είμαστε αν θες δοκίμασες μας ..
    Εκεί έξω στην πραγματική ζωή και όχι μαγκιες και λόγια πίσω από ένα πληκτρολόγιο που για εσένα είναι ο μόνος τρόπος για ζωή και επαφή με γυναίκα ...

Όλα τα θέματα δεν είναι το ίδιο ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    για έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει και έχει πέσει θύμα από κατι αντρακια που κουβαλάνε τις ίδιες απόψεις με εσένα ..

.
    σημερα ξεσαλωσες
    αλλα δεν εντυπωσιαζομαι καθολου.

Senior Member
    οχι δεν μπορειτε.

κακα τα ψεμματα.
    οι γυναικες ειναι αυτες που γοητευονται απο τον γκομενιαρη, απο τους μαλακες τα κακα παιδια, ακομα και απο εγκληματιες
    δολοφονους κτλ κτλ στην τελευταια περιπτωση το λενε υβριστοφιλια.
    Εντυπωσιάζομαι με όλα αυτά τα λόγια. Βρισκόμαστε σε ένα φορουμ ψυχολογίας και θεωρούσα πως οι άνθρωποι εδώ είναι λίγο διαφορετικοί με την έννοια οτι ψυχοψάχνονται αλλά φαίνεται πως δεν ισχύει. Είμαι λίγο καιρό ενεργή εδώ και δεν γνώριζα τι κόσμο έχει.

Λοιπόν δεν είμαστε ανίκανες να τους αναγνωρίσουμε γιατι θαμπωνόμαστε, αλλά πολλοί παράμετροι παίζουν ρόλο που υποθέτω ούτε που φαντάζεσαι.
    Όταν είσαι σε νεαρή ηλικία και δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως η προσωπικότητά σου και ο εγκέφαλος σου (κάτι που γίνεται στα 27 έτη) μπορείς να μπείς σε μία κακοποιητική σχέση καθώς δεν έχεις εμπειρίες από ανθρώπους και πώς φερονται.
    Όμως το πώς έχεις μεγαλώσει και πώς εχεις μάθει την αγάπη και τις σχέσεις από τις εικόνες και τα βιώματα που είχες σαν παιδί φαίνεται να έχει επίσης μεγάλη σημασία για το είδος των επιλογών σου.
    Επίσης όταν μιλάμε για χειριστικά άτομα, αυτά μπορούν εύκολα να σε πείθουν και να σε μεταπείθουν ξανά και ξανά μετά από κάθε τσακωμό ιδιαίτερα αν είσαι ένα άτομο ενοχικό ή δεν έχεις αίσθηση της αυτο-αξίας σου, συν όλα τα παραπάνω. Είναι πολυ-παραγοντικό και φυσικα η σωστή απάντηση δεν είναι το "είστε ανίκανες και θαμπώνεστε".

Αυτό που λες με το ελικόπτερο, δεν μου φαίνεται εντυπωσιακό καθόλου και τα άτομα με τα οποία συναναστρέφομαι εγώ τουλάχιστον δεν θα ήθελαν να τους συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα γοητεύονταν- όχι. Προτιμώ να πηγαίνω με τα πόδια παρά να έχω σοφερ.

Τώρα τα παρακάτω που λες και βάζεις και το "πάντα" έχεις κάνει κάποια έρευνα και έχεις βγάλει και ποσοστά και μιλάς; ή απλά είναι παγιωμένες απόψεις που προήλθαν έπειτα από ψιλοκουβέντες στα καφενεία;
    καλό είναι να σκεφτόμαστε και να ψυχο-εκπαιδευόμαστε για το καλό μας και το καλό όλων.

Senior Member

Αυτό που λες με το ελικόπτερο, δεν μου φαίνεται εντυπωσιακό καθόλου και τα άτομα με τα οποία συναναστρέφομαι εγώ τουλάχιστον δεν θα ήθελαν να τους συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα γοητεύονταν- όχι. Προτιμώ να πηγαίνω με τα πόδια παρά να έχω σοφερ.

Τώρα τα παρακάτω που λες και βάζεις και το "πάντα" έχεις κάνει κάποια έρευνα και έχεις βγάλει και ποσοστά και μιλάς; ή απλά είναι παγιωμένες απόψεις που προήλθαν έπειτα από ψιλοκουβέντες στα καφενεία;
    καλό είναι να σκεφτόμαστε και να ψυχο-εκπαιδευόμαστε για το καλό μας και το καλό όλων.
    πραγματι αυτο το παντα, ηταν μια υπερβολη

Senior Member
    Α! Επίσης δεν γοητευομαστε από τόν γκομενιαρη; τόν Μ***"κα;, τόν εγκληματία;;;(αν είναι δυνατόν).
    Θά μιλήσω για μένα (καί για τά άτομα με τά οποία συναναστρέφομαι γιατί δεν μπορώ νά μιλήσω για όλο τόν κόσμο).
    Η ψυχή είναι αυτή που μας γοητεύει.

Εσύ για νά έχεις τέτοιες απόψεις , τσεκαρε Με ποιους κάνεις παρέα!! Αλλά ψαχτο καί μόνος σου.

Επίσης αν κάποια σου φέρθηκε κάποτε άσχημα δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι.

Senior Member
    Μόλις θυμήθηκα τί μου "πέταξε" μία μέρα φεύγοντας από τό σπίτι μου ένας τύπος που ευτυχώς τελειώσαμε.
    Σχετικά Με την Καρολάιν...

Σάν αιτία αυτός είπε
    "Ξέρεις τί πιστεύω εγώ ότι έγινε;;... Ότι αυτός ξεμυαλιστηκε από αυτή που ήταν καί μικρή"

Καταλάβατε; Ότι αυτή φταίει αυτή τόν ξεμυαλισε ... καί Ε..... τή σκότωσε.

Να λοιπόν άλλο ένα καμπανάκι κακοποιητικου χαρακτήρα.... ποια γνώμη έχει για όλα αυτά.
    Έβγαλε τό θύμα ως φταιχτρα στην ουσία. Κάπως ότι αυτή τόν προκάλεσε.

Όπως εμένα τόσο καιρό όταν μετά από δική του ένταση... όταν έβγαινε αυτός εκτός ορίων φυσικά του έφταιγα εγώ που τόν έφερνα σέ αυτό τό σημείο!!
    ειναι κλασσικη αποψη κακοποιητη. οτι "κατι θα του εκανε κι αυτη για να την δειρει/σκοτωσει. κατι του ειπε και τον θυμωσε, κατι φορουσε και την βιασε(!!!)", λες και υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δικαιολογια.

απο αυτο καταλαβαινεις και τους κακοποιητες που κρυβονται, η θα εκδηλωθουν μελλοντικα.
    ενοχοποιουν το θυμα.

με τον νικο μην πολυασχολεισαι. ειναι γνωστος μισογυνης κι εχει εκφρασει ΑΠΕΙΡΕΣ καγκουρικες και μισογυνικες αποψεις εδω μεσα, μαζι με το παραπονο του οτι δεν σταυρωνει γυναικα (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;).
    οταν προσβαλλεσαι, κανε του αναφορες μεχρι να τον στειλουν εκει που πρεπει...
    μην βγαζεις απο αυτον συμπερασματα για ολους τους ανδρες στο φορουμ, ομως. ειναι αδικο.εχει μερικους ακομα, αλλα υπαρχουν και ανδρες με νορμαλ αποψεις..

Senior Member
    Α! Επίσης δεν γοητευομαστε από τόν γκομενιαρη; τόν Μ***"κα;, τόν εγκληματία;;;(αν είναι δυνατόν).
    Θά μιλήσω για μένα (καί για τά άτομα με τά οποία συναναστρέφομαι γιατί δεν μπορώ νά μιλήσω για όλο τόν κόσμο).
    Η ψυχή είναι αυτή που μας γοητεύει.

Εσύ για νά έχεις τέτοιες απόψεις , τσεκαρε Με ποιους κάνεις παρέα!! Αλλά ψαχτο καί μόνος σου.

Επίσης αν κάποια σου φέρθηκε κάποτε άσχημα δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι.
    ναι, του φερθηκαν ασχημα, επειδη δεν τον προτιμησαν....
    κι ετσι ειναι ολες πουτανες που το μονο που θελουν απο τον ανδρα ειναι τα λεφτα του και το αυτοκινητο..
    εσυ, θα προτιμουσες ποτε εναν μισογυνη που ριχνει το φταιξιμο που δεν ειναι ελκυστικος, στις "ατιμες γυναικες" και τις συκοφαντει καθε στιγμη;
    πιθανοτατα δεν ειναι και το μονο ελαττωμα του, αλλιως καποια θα στραβωνοταν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, του φερθηκαν ασχημα, επειδη δεν τον προτιμησαν....
    κι ετσι ειναι ολες πουτανες που το μονο που θελουν απο τον ανδρα ειναι τα λεφτα του και το αυτοκινητο..
    εσυ, θα προτιμουσες ποτε εναν μισογυνη που ριχνει το φταιξιμο που δεν ειναι ελκυστικος, στις "ατιμες γυναικες" και τις συκοφαντει καθε στιγμη;
    πιθανοτατα δεν ειναι και το μονο ελαττωμα του, αλλιως καποια θα στραβωνοταν.
    χμμμ....κατάλαβα....
    εγώ οχι δε θα παρω, ευχαριστω.

Senior Member
    Πέρα από τα γνωστά μισογυνιστικα του νικου, έχει μια δόση αλήθειας αυτό που λέει όσον αφορά στις γυναίκες που έλκονται από τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Δυστυχώς υπάρχει μεγάλο τέτοιο ποσοστό γυναικών, γυναίκες που στέλναν ερωτικές επιστολές πχ στον τάδε που ήταν φυλακή για τον φόνο της γυναίκας του κτλ κτλ

Ακόμα κι αυτό όμως είναι σύμπτωμα της πατριαρχίας μέσα στην οποία έχει μεγαλώσει μια γυναίκα και στον τρόπο που έχει μάθει να αγαπά και να αγαπιέται μέσα σε μια πατριαρχική κοινωνία που την θεωρεί εξ ορισμού κατώτερο ον. Η γυναίκα έμαθε από την ώρα που γεννήθηκε ότι πρέπει να υπακούει στον πατέρα-αφέντη, έμαθε ότι ο άντρας μπορεί και δικαιούται να ρίξει και κάνα χαστούκι γιατί έτσι και γιατί πάντα μια γυναίκα τον προκάλεσε να το κάνει, έμαθε ακόμα και μέσα από την εκκλησία πως είναι βρώμικη και υποδιέστερη και οφείλει να μην προκαλεί με το ντύσιμο, το φέρσιμο ή τα λόγια της. Εμαθε πως έχει αξία μονο μέσω ενός άντρα και πως μόνη της μόνο δυστυχής μπορεί να είναι.

Senior Member
    ειναι κλασσικη αποψη κακοποιητη. οτι "κατι θα του εκανε κι αυτη για να την δειρει/σκοτωσει. κατι του ειπε και τον θυμωσε, κατι φορουσε και την βιασε(!!!)", λες και υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δικαιολογια.

απο αυτο καταλαβαινεις και τους κακοποιητες που κρυβονται, η θα εκδηλωθουν μελλοντικα.
    ενοχοποιουν το θυμα.

με τον νικο μην πολυασχολεισαι. ειναι γνωστος μισογυνης κι εχει εκφρασει ΑΠΕΙΡΕΣ καγκουρικες και μισογυνικες αποψεις εδω μεσα, μαζι με το παραπονο του οτι δεν σταυρωνει γυναικα (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;).
    μην βγαζεις απο αυτον συμπερασματα για ολους τους ανδρες στο φορουμ, ομως. ειναι αδικο.εχει μερικους ακομα, αλλα υπαρχουν και ανδρες με νορμαλ αποψεις..
    σωστα, καθε καρυδιας βρισκεις, παντου!

και ναι αυτη η φραση με προβληματισε τοτε μη μπορωντας να αντιδρασω εκεινη την ωρα που εφευγε. αλλα ακριβως αυτο. θορυβηθηκα με αυτο που είπε ομως πολύ .. το σκεφτομουν. και φυσικα αποδειχτηκε και με πολλες αλλες πραξεις και λογια κακοποιητικός.
    από την απόψη σε τετοια θέματα αλλά και για το πως μιλανε για τις πρωην μπορεις να καταλαβεις πολλα.

Senior Member
    σωστα, καθε καρυδιας βρισκεις, παντου!

και ναι αυτη η φραση με προβληματισε τοτε μη μπορωντας να αντιδρασω εκεινη την ωρα που εφευγε. αλλα ακριβως αυτο. θορυβηθηκα με αυτο που είπε ομως πολύ .. το σκεφτομουν. και φυσικα αποδειχτηκε και με πολλες αλλες πραξεις και λογια κακοποιητικός.
    από την απόψη σε τετοια θέματα αλλά και για το πως μιλανε για τις πρωην μπορεις να καταλαβεις πολλα.
    Από κάτι τέτοια σε άσχετα θέματα καταλαβαίνεις όντως πολλά όταν έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τέτοιες υποθέσεις όπως αυτή που συζηταμε ένα τεράστιο ποσοστό ανδρών βρήκαν δικαιολογίες εμμέσως πλην σαφώς στον θύτη και το αντιλαμβάνεσαι ακόμα και στις εκφράσεις που χρησιμοποιούν. Δεν είναι ο δολοφόνος, είναι το "παλικάρι", ο "πιλότος", ο γεμάτος πάθος σύζυγος που αγαπούσε τοοοοοσο πολύ το θύμα που δεν άντεξε να την χάσει...ακόμα και ως θύμα παρουσιάστηκε από κάποιους, ως κακοποιημένος ψυχικά και λεκτικά σύζυγος!!!

Senior Member

.
    ε, σαν δεν ντρεπεσε να με λες και μισογυνη!! χα χα!!
    και γιατι να μου κανει αναφορες;
    εγω ποτε δεν επιτηθωμαι προσωπικα σε μελος του φορουμ. οτι αποψεις εχω τις γραφω και εκει καπου τελειωνει το θεμα, και πανω απο ολα ΞΕΡΩ που να σταματησω.

πολλοι και πολλες αλλες δεν ξερουν στην κυριολεξια τι γραφουν.
    στο σχολιο 93 η μαριλου γραφει για εμεναν.

Δεν έχω τίποτε άλλο να πω και μάθε να σέβεσαι επιτέλους και πότε σε ένα θέμα πρέπει να ανοίγεις το στόμα σου και να λες όλα αυτά τα τέρατα για έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει και έχει πέσει θύμα από κατι αντρακια που κουβαλάνε τις ίδιες απόψεις με εσένα ..

ειλικρινα την συγχωρω γιατι δεν καταλαβαινει τι εχει γραψει

Senior Member
    ε, σαν δεν ντρεπεσε να με λες και μισογυνη!! χα χα!!
    και γιατι να μου κανει αναφορες;
    εγω ποτε δεν επιτηθωμαι προσωπικα σε μελος του φορουμ. οτι αποψεις εχω τις γραφω και εκει καπου τελειωνει το θεμα, και πανω απο ολα ΞΕΡΩ που να σταματησω.

πολλοι και πολλες αλλες δεν ξερουν στην κυριολεξια τι γραφουν.
    στο σχολιο 93 η μαριλου γραφει για εμεναν.

ειλικρινα την συγχωρω γιατι δεν καταλαβαινει τι εχει γραψει
    κι ομως, δεν ειχε αδικο.
    η γυναικοκτονια, ξεκιναει απο τον μισογυνισμο. δεν φυτρωνει...
    στην αρχη, ειναι αποψεις σαν τις δικες σου .
    και καποια στιγμη, ξεκινανε και οι πραξεις..

οσο για το που επιτιθεσαι, οταν εκφραζεις τετοιες εμετικες αποψεις, επιτιθεσαι σε ολες τις γυναικες μαζι, αλλα καισ την καθεμια χωριστα.
    ειναι κατι παραπανω απο προσωπικη επιθεση.
    ειναι αντικοινωνικη συμπεριφορα..

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast