26 χρονών παρθένος και μόνος - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 38 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 563
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Συμφωνώ με Αλ Μπάντυ, για να ξέρεις τι δουλεύει για να πιάσεις το θήραμα πρέπει να ρωτήσεις τους κυνηγούς και όχι το θήραμα. Όλοι οι άντρες (σε κουβέντες στο στρατό, φιλίες, πεσίματα σε μπαρ και δε συμμαζεύεται) λένε ότι το βασικότερο είναι να έχεις ΑΕΡΑ για να σε θέλει μια γυναίκα. Οι ίδιες όλες λένε "θέλω ένα καλό παιδί" και κάτι τέτοια που δεν επιβεβαιώνονται ποτέ στην πράξη με βάση αυτούς με τους οποίους τα φτιάχνουν. Οι γυναίκες είναι στη θέση του να διαλέγουν και να ξεσκαρτάρουν τους υποψηφίους, δεν μπορούν να καταλάβουν την ψυχολογία του κυνηγού. Και μη μου πείτε ότι είναι μισογυνικό να λέω για κυνηγούς και θηράματα, ας τα πούμε όπως είναι, από τις μύγες μέχρι τους δεινόσαυρους το αρσενικό είναι ο κυνηγός!
    σιγα μην σκισεις το καλσον σου "κυνηγε"....
    εγω δεν μιλησα για "καλο παιδι".
    εγω μιλησα για ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ και ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
    αυτα δεν τα αποκτας πληρωνοντας. αλλιως, ολοι θα πληρωναν 1-2 ιεροδουλες και μετα θα ειχαν γυναικες.
    αμ δε...
    με τις ιεροδουλες εμειναν...

υπαρχουν παρα πολλοι ανδρες που κανουν παρα πολυ και καλο σεξ με παρτενερ αλλα δεν εχουν παει με ιεροδουλη γιατι δεν μπορουν να σκεφτουν να πληρωνουν για να παριστανει μια οτι τους γουσταρει.

Senior Member
    Εγώ δεν λέω πως είμαι κυνηγός, την έχω πέσει κάτω από 10 φορές στη ζωή μου, αλλά το αρσενικό φύλο γενικότερα κυνηγάει στο φλερτ. Και ναι, το βασικότερο είναι οι κοινωνικές δεξιότητες, αλλά πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση για να τις δείξεις και να τολμήσεις να την πέσεις στην ψύχρα!

Senior Member
    Υπάρχουν βέβαια και θέσεις που ακόμη και αν πήγαιναν οι χαζοί αδελφοί του ηλίθιου και του πανηλίθιου, από την ομώνυμη ταινία, θα τους κυνηγούσαν δεκάδες γυναίκες και πολλές κούκλες.
    Αυτό ξεκινάει από πολύ παλιά και συνεχίζεται και σήμερα. Αν είσαι ο μικρός που πάει νερά στις ξαπλώστρες σε παραλία, δάσκαλος τέννις, σκι , προπονητής, μουσικός , στη νύχτα γενικά ...
    ακόμη και αν είσαι ο χαζός αδελφός του ηλίθιου ή του πανηλίθιου και λίγο πιο άσχημος από τον κουασιμόδο και έχεις και προβλήματα ομιλίας ... πάλι θα σε κυνηγάνε γυναίκες και θα στο δίνουν στο πιάτο. Γυναίκες που μπορεί να έχουν απορρίψει δεκάδες λεφτάδες, ωραίους μπρατσαράδες, επιστήμονες, πετυχημένους επιχειρηματίες κτλ !

Αυτοί είναι εξαίρεση όμως. Γι'αυτό πολλοί άνδρες πήγαιναν σε τέτοιες δουλειές, έμπαιναν σε ομάδες ... μόνο και μόνο για τις κατακτήσεις !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ολοι θα πληρωναν 1-2 ιεροδουλες και μετα θα ειχαν γυναικες.
    αμ δε...
    με τις ιεροδουλες εμειναν...
    Και πάλι καλύτερα είναι , από το να έμεναν να πίνουν λαντόζ, εφεξόρ, ζανάξ , τρίτικο , στεντόν κτλ κτλ Και να κοιτάνε το ταβάνι . Του σπιτιού ή του τρελάδικου.
    Στην τελική, οι ιερόδουλες, είναι και ωραίες γυναίκες. Αλλιώς δεν παίρνουν τη δουλειά.
    Και το σεξ μαζί τους, μπορεί να είναι καλό . Ενώ με άλλες ... που απλά "κάθονται" να είναι σαν να κάνεις σεξ με πτώμα.
    Ξαπλώνουν και ανοίγουν τα πόδια. Και μέχρι εκεί . Και πιστεύουν και ότι σου κάνουν χάρη και πέρασες και καλά !

Senior Member
    Εγώ δεν λέω πως είμαι κυνηγός, την έχω πέσει κάτω από 10 φορές στη ζωή μου, αλλά το αρσενικό φύλο γενικότερα κυνηγάει στο φλερτ. Και ναι, το βασικότερο είναι οι κοινωνικές δεξιότητες, αλλά πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση για να τις δείξεις και να τολμήσεις να την πέσεις στην ψύχρα!
    πως όμως γίνεται να μην σε κατάταξουν σαν πεφτουλα?

Senior Member
    Tην βλέπω τη δουλειά, θα τον κάνετε turbo στο τέλος τον μικρό και δεν θα αφήνει χωρίς πέσιμο, ούτε θηλυκιά μύγα στους σταθμούς του μετρό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    πως όμως γίνεται να μην σε κατάταξουν σαν πεφτουλα?
    Το θέμα είναι να μη σε νοιάζει αν σε κατατάξουν, αυτό σημαίνει να έχεις θάρρος και να μη σκιάζεσαι από τη γνώμη των άλλων! Αν κάποια σου αρέσει να την πέσεις χωρίς να φοβάσαι

Senior Member
    . Οι παρθένοι μεγάλης ηλικίας ουσιαστικά μόνο σε ένα χώρο έχουν αξιοπρεπείς πιθανότητες: τον χώρο γυναικών της εκκλησίας!
    τυπε καθε κυριακη στην ρωσικη εκκλησια της αθηνας γινεται νυφοπαζαρο....,

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Tην βλέπω τη δουλειά, θα τον κάνετε turbo στο τέλος τον μικρό και δεν θα αφήνει χωρίς πέσιμο, ούτε θηλυκιά μύγα στους σταθμούς του μετρό!
    για ποιον μικρο λες?

Το θέμα είναι να μη σε νοιάζει αν σε κατατάξουν, αυτό σημαίνει να έχεις θάρρος και να μη σκιάζεσαι από τη γνώμη των άλλων! Αν κάποια σου αρέσει να την πέσεις χωρίς να φοβάσαι
    μπα μην το λες μας νοιαζει,εμενα προσωπικα
    θελω να βρω καποιον ιδιατερο τροπο για να φλερταρω,οχι τα γνωστα γεια σου

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Και πάλι καλύτερα είναι , από το να έμεναν να πίνουν λαντόζ, εφεξόρ, ζανάξ , τρίτικο , στεντόν κτλ κτλ Και να κοιτάνε το ταβάνι . Του σπιτιού ή του τρελάδικου.
    Στην τελική, οι ιερόδουλες, είναι και ωραίες γυναίκες. Αλλιώς δεν παίρνουν τη δουλειά.
    Και το σεξ μαζί τους, μπορεί να είναι καλό . Ενώ με άλλες ... που απλά "κάθονται" να είναι σαν να κάνεις σεξ με πτώμα.
    Ξαπλώνουν και ανοίγουν τα πόδια. Και μέχρι εκεί . Και πιστεύουν και ότι σου κάνουν χάρη και πέρασες και καλά !
    να ειναι παγοκολωνες μπορει να συμβει και με τις ιεροδουλες

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    [να ειναι παγοκολωνες μπορει να συμβει και με τις ιεροδουλες
    Πως έχεις άποψη για αυτό ;;; Από την εμπειρία ποιανού ;;;
    Υπάρχει γνωστός τρόπος φλερτ τα "γνωστά γειά σου" ;;; Εσύ έχεις κάποιον πιο ανεβασμένο ;;; Με κβαντομηχανική θα την πέφτεις ;; Με απειροστικό λογισμό ;;
    Πότε θα αρχίσεις να τον εφαρμόζεις αυτό τον τρόπο , για να μας πεις τα αποτελέσματα ;;;
    Να πας το φλερτ μπροστά ! Πέρα από τα ... "γνωστά γειά σου" .

Θυμίζεις κάτι θαμώνες καφενείων ... που σνομπάρουν άλλους που δουλεύουν για 900€ ... και λένε "σιγά μην δουλέψω για 900€" ...
    Και είναι 50 χρονών , δεν έχουν ούτε ένα ένσημο και τους δίνει η γιαγιά τους 3€ κάθε πρωί για καφέ και η μάνα τους 5€ το μεσημέρι για τσιγάρα ....

Senior Member
    Πως έχεις άποψη για αυτό ;;; Από την εμπειρία ποιανού ;;;
    Υπάρχει γνωστός τρόπος φλερτ τα "γνωστά γειά σου" ;;; Εσύ έχεις κάποιον πιο ανεβασμένο ;;; Με κβαντομηχανική θα την πέφτεις ;; Με απειροστικό λογισμό ;;
    Πότε θα αρχίσεις να τον εφαρμόζεις αυτό τον τρόπο , για να μας πεις τα αποτελέσματα ;;;
    Να πας το φλερτ μπροστά ! Πέρα από τα ... "γνωστά γειά σου" .

Θυμίζεις κάτι θαμώνες καφενείων ... που σνομπάρουν άλλους που δουλεύουν για 900€ ... και λένε "σιγά μην δουλέψω για 900€" ...
    Και είναι 50 χρονών , δεν έχουν ούτε ένα ένσημο και τους δίνει η γιαγιά τους 3€ κάθε πρωί για καφέ και η μάνα τους 5€ το μεσημέρι για τσιγάρα ....

από την εμπειρία άλλον, τι πιστεύεις ότι το ευχαριατιουνται το σεξ με τον πελάτη και έρχονται σε οργασμό? !!! αμ δε μπορεί να συμβαίνει σε ελάχιστες

το έχω απορία,εσύ έχεις φλερτάρει γυναίκα και να έχετε κάνει σεξ πριν παντρευτείς ή μόνο με ιερόδουλες?

Senior Member
    Πάνω τι ερωτήσεις είναι αυτές ρε φίλε? Μάλλον μας δουλεύεις όλους εδώ μέσα δεν παίζεσαι πραγματικά οι γυναίκες πιο λίγες απορίες έχουν.. Σου είπαμε 100 χιλιάδες τρόπους και πάλι βρίσκεις πρόβλημα σε κάθε λύση.. Εσύ τι λες να φλερτάρει με τηλεπάθεια? Θάρρος θέλει και τροπο, ευγενικός, προσεγμένος, καθαρός γυαλί μαλλί και παντονι λι το σημαντικότερο!
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Πάνω τι ερωτήσεις είναι αυτές ρε φίλε? Μάλλον μας δουλεύεις όλους εδώ μέσα δεν παίζεσαι πραγματικά οι γυναίκες πιο λίγες απορίες έχουν.. Σου είπαμε 100 χιλιάδες τρόπους και πάλι βρίσκεις πρόβλημα σε κάθε λύση.. Εσύ τι λες να φλερτάρει με τηλεπάθεια? Θάρρος θέλει και τροπο, ευγενικός, προσεγμένος, καθαρός γυαλί μαλλί και παντονι λι το σημαντικότερο!
    είναι ερωτήσεις ενώ αρχάριου
    δεν έχω καμία πρόθεση να σας κοροιδεψω

Senior Member
    Μέχρι ποιά ηλικία θα δηλώνεις αρχάριος και θα είσαι σε φάση μελέτης ;

Senior Member
    Μέχρι ποιά ηλικία θα δηλώνεις αρχάριος και θα είσαι σε φάση μελέτης ;
    δεν έχουν ηλικίες αυτά

Page 25 of 38 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast