Πρωινές αναγούλες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Junior Member

Πρωινές αναγούλες

Καλημέρα σε όλους κ όλες. Λόγω άγχους έχω πρωινές αναγούλες κ τάση για εμετο. Έχει τύχει σε κανένα?Πως το αντιμετωπίσατε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kati2 View Post
    Καλημέρα σε όλους κ όλες. Λόγω άγχους έχω πρωινές αναγούλες κ τάση για εμετο. Έχει τύχει σε κανένα?Πως το αντιμετωπίσατε?
    Καλημέρα.
    Ναι, εγω ειχα πρωινές αναγούλες αλλα εδω κ 2 μερες σταμάτησαν, λογω του οτι δεν το σκεφτομαι πλεον. Ειναι συσωρευμενο αγχος που ξεσπάει με αυτο το αποτελεσμα. Βρες να κανεις πραγματα, να πας μια βολτα, να απασχολήσεις το μυαλο σου κ απλα απέβαλε το αγχος σου. Ξερω πως δεν ειναι ευκολο γιατι κι εγω ακομη το παλεύω κ προσπαθω να σκεφτομαι θετικα. Τρως τουλαχιστον; Αν δεν μπορεις να φας, φαε με το ζορι. Δεν προκειται να το κανεις εμετο, γιατι το στομαχι πεινάει αλλα δεν το καταλαβαίνουμε, επειδη το σωμα μας απελευθερώνει μια ουσια για να αντισταθεί. Θα σου πρότεινα να τρως απο λιγο κ πολλες φορες, να κοιμασαι καλα κ να αποδεχτείς το αγχος σου (αγκάλιασε το, καλωσόρισε το).

Junior Member
    Τρώω αλλά από το μεσημέρι κ μετά. Τα πρωινά σχεδον πάντα ξυπνάω με άγχος κ με αναγούλες...

Senior Member
    Τρώω αλλά από το μεσημέρι κ μετά. Τα πρωινά σχεδον πάντα ξυπνάω με άγχος κ με αναγούλες...
    Κι εγω το ίδιο, με πιανει με το που ανοιξω το ματι. Αμα δεις post που εχω κανει πιο κάτω, το ιδιο εχω γραψει.
    Να μην αγχώνεσαι κ προσπάθησε να το αποβάλεις. Τι πιστευεις πως σε εφερε σε αυτη τη κατασταση κ νιωθεις αγχος; Ειχες καποια τραυματική εμπειρια; Συνεβει κατι κ σε εφερε σε αυτη τη κατασταση; Θελεις να μιλησεις κ να πεις καποια πραγματα;

Junior Member
    Έχω εργασιακό άγχος δυστυχως κ μία τραυματική εμπειρία στη δουλεια τη οποία δε μπορω να αφησω.

Senior Member
    Αν δεν τρως τιποτα μεχρι το μεσημερι το πιο πιθανο ειναι να παθαινεις υπογλυκαιμια που εχει ως βασικο συμπτωμα την αναγουλα. Εγω αν εχω απο την ωρα που ξυπναω παιρνω ενα αντιοξινο τυπου γκαβισκον ή πίνω λιγο χαμομηλι και μετα τρωω και μου περνάει.

Senior Member
    Έχω εργασιακό άγχος δυστυχως κ μία τραυματική εμπειρία στη δουλεια τη οποία δε μπορω να αφησω.
    Χμμμ[emoji848], τοτε θα σου πρότεινα να ψάξεις βαθια μεσα σου κ αν σε βοηθαει να τα γραψεις σε ενα τετράδιο. Να πάψεις να δέχεσαι υποτιμητικά σχολια που σε κανουν να αισθανεσαι απαισια η απλα να τα αγνοείς. Εισαι ευχαριστημενη με τον εαυτο σου; Αν εσυ αισθανεσαι καλα με τον εαυτο σου αυτο ειναι που μετραει. Θα σου πρότεινα Επισης να βελτιώσεις την επικοινωνία σου προς τους συνανθρώπους σου χωρις επιθετικότητα η κ το αντιθετο. Αν σε επιτίθενται εκείνοι, να μην το επιτρέπεις.
    Συγνωμη αν δεν έγινα πιο σαφής, αλλα δεν ξερω κ περι τίνος προκειται συγκεκριμένα

Senior Member
    Με πιάνει αυτές τις μέρες μαζί με τάση λιποθυμιάς κ έχω το φόβο μην έχω κάτι κακό υποφέρω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Με πιάνει αυτές τις μέρες μαζί με τάση λιποθυμιάς κ έχω το φόβο μην έχω κάτι κακό υποφέρω
    Δοκιμασες να πιεις λίγο χυμό όταν το νιωθεις;

Senior Member
    ψαξου σε γιατρο.
    αποκλεισε πρωτα το παθολογικο κομματι(πηγαινε πχ σε ενα παθολογο η γενικο ιατρο) και μετα δες εναν ψυχιατρο

Senior Member
    Έχω κάνει μαγνητική αξονική στο κεφάλι και εγκεφαλογράφημα κ επείγοντα νοσοκομείο και αρκετές εξετάσεις αλλά ανησυχώ μήπως κάτι δε βρίσκουν κ μ έχει πάρει από κατω

Senior Member
    Εμένα η αναγούλα μου προκαλείται συνήθως από χαμηλή πίεση ή υπογλυκαιμία, καταστάσεις δηλαδή που δεν επιδέχονται απαραίτητα διάγνωση και μπορεί να συμβούν στον οποιοδήποτε, ειδικά η υπογλυκαιμία. Αν δεν μάθετε τον οργανισμό σας, θα συνεχίσει να σας συμβαίνει.

Senior Member
    Έχω και χαμηλή πίεση και χαμηλό σωματικό βάρρος

Senior Member
    Τι θα κάνω φοβάμαι μαζεύοντε γαστρικά υγρά κ ναυτία σε συνδιασμό με τις τάσεις λιποθυμίας την κόπωση...κάνω μπάνιο και λαχανιάζω...είναι τώρα όλα αυτά άγχος;δεν βγάζω άκρη κ υποφέρω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Τι θα κάνω φοβάμαι μαζεύοντε γαστρικά υγρά κ ναυτία σε συνδιασμό με τις τάσεις λιποθυμίας την κόπωση...κάνω μπάνιο και λαχανιάζω...είναι τώρα όλα αυτά άγχος;δεν βγάζω άκρη κ υποφέρω
    Λογικά είναι το στομάχι σου. Δοκίμασε καποιο αντιοξινο σε συννενόηση με τον γιατρο σου. Ή ρωτά τον φάρμακοποιο σου για τυπου γκαβισκον ή φυτικά με μαστίχα.