Σας παρακαλω είναι κανείς εδώ να μιλήσω.. Είμαι σε απελπιστικη κατάσταση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Σας παρακαλω είναι κανείς εδώ να μιλήσω.. Είμαι σε απελπιστικη κατάσταση

Πριν 2 μήνες είχα κολλήσει κορονοιο, μου άφησε βήχα με φλέματα ως τώρα για 2 μήνες βηχω και παλια είχα και ασθμα. Αυτές τις μέρες ήρθα σε επαφή με άτομο το οποίο ήρθε σε επαφή με κρουσμα. Και έχω δέκατα και εχει κοκκινίσει το μάτι μου όπως όταν είχα κορονοιο..... Φοβάμαι για το πως θα το περασω επειδή έχω και τον βήχα από την προηγουμενη νοσηση.. Κλαιω είμαι πολυ αγχωμένη. Θα πεθανω φοβάμαι σας παρακαλω πειτε κάτι. Είμαι σε απελπισια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χριστίνα900 View Post
    Πριν 2 μήνες είχα κολλήσει κορονοιο, μου άφησε βήχα με φλέματα ως τώρα για 2 μήνες βηχω και παλια είχα και ασθμα. Αυτές τις μέρες ήρθα σε επαφή με άτομο το οποίο ήρθε σε επαφή με κρουσμα. Και έχω δέκατα και εχει κοκκινίσει το μάτι μου όπως όταν είχα κορονοιο..... Φοβάμαι για το πως θα το περασω επειδή έχω και τον βήχα από την προηγουμενη νοσηση.. Κλαιω είμαι πολυ αγχωμένη. Θα πεθανω φοβάμαι σας παρακαλω πειτε κάτι. Είμαι σε απελπισια
    Κάνε ένα τεστ να σου φύγει η απορία
    Εγώ που κόλλησα κοβιντ έχω ακόμη δεκατα ακόμη και αν παίρνω κορτιζόνη

kopela93
    Guest
    Μας γ****σε ο κοβιντ. Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ δε θα πεθάνεις πάντως. Αυτό με το κόκκινο μάτι αν ξέρει κάποιος να μας πει πώς σχετίζεται με τον κοβιντ αλλά το έχω ακούσει και από άλλους.
    Αν νόσησες ξανά, ο οργανισμός σου έχει αντισώματα. Δεν έχεις να φοβάσαι κάτι,χαλάρωσε.

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Μας γ****σε ο κοβιντ. Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ δε θα πεθάνεις πάντως. Αυτό με το κόκκινο μάτι αν ξέρει κάποιος να μας πει πώς σχετίζεται με τον κοβιντ αλλά το έχω ακούσει και από άλλους.
    Αν νόσησες ξανά, ο οργανισμός σου έχει αντισώματα. Δεν έχεις να φοβάσαι κάτι,χαλάρωσε.
    Λογο των αντισωμάτων υπάρχει περιπτωση να το περασω ελαφρύτερα? Σήμερα παντως δεν έχω κάποιο συμπτώμα.. Λίγο η μυτη σαν να με καίει... Πυρετό δεν έχω.. Αλλά το μάτι είναι κόκκινο... η ανοσία ξέρεις μήπως ποσο κρατάει?

kopela93
    Guest
    Καλέ μη φοβάσαι. Όχι δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά χαλάρωσε. Δεν έχεις τίποτα.

Senior Member
    Είναι δυνατόν να σε διαγνωσουμε? Κάνε ένα τεστ και πηγαινε στο γιατρό.

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Καλέ μη φοβάσαι. Όχι δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά χαλάρωσε. Δεν έχεις τίποτα.
    Να είσαι καλά σ ευχαριστώ για το κουράγιο... ❤

Junior Member
    Καποιες μελετες λενε μεχρι κ 2 χρονια κραταει η ανοσια

Εχω περασει πολυ άγχος τελευταία.. Με κορονοιο και χίλια δυο άλλα... Είμαι παρα πολυ στρεσαρισμενη.. Πριν λίγο με έπιασε ένα περιεργο αίσθημα, σαν να μου κοβόταν η ανάσα και ταχυπαλμία μαζί... Προφανώς ψυχοσωματικο... Έχω κουραστει πολυ νιώθω πολυ λυπημένη που δεν μπορώ να βρω ηρεμία στην ζωή μου και συνέχεια φοβάμαι τον θάνατο... Μακάρι να γινόμουν καλά για παντα.. Συγνώμη που γράφω εδώ συνέχεια... Απλά χρειάζομαι κάπου να μιλήσω να ξαλαφρωσω... Σας ευχαριστω για το κουράγιο σας... Θέλω να ηρεμησω μακάρι να έβρισκα τη δυναμη που χρειάζομαι

Senior Member
    Και εγω τα ιδια ειμαι χαλια φυτο στο κρεβατι..4 ημερα αγωγης με επιασε πριν σα να τσουζσι ολο μου το κεφαλι σα να εχω φαει σφαλιαρες μουδιασαν οι παλαμες ταχυκαρδια γενικα ζαλιζομαι ουτε εγω ειμαι καλα

Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Και εγω τα ιδια ειμαι χαλια φυτο στο κρεβατι..4 ημερα αγωγης με επιασε πριν σα να τσουζσι ολο μου το κεφαλι σα να εχω φαει σφαλιαρες μουδιασαν οι παλαμες ταχυκαρδια γενικα ζαλιζομαι ουτε εγω ειμαι καλα
    Ουτε εγώ δεν είμαι καλά... Έχω ασθμα . Μια έπιασε πριν δυο μήνες κοβιντ και το ξεπέρασα. Και σήμερα ενδέχεται να έχω κολλήσει επειδή ήρθα σε επαφή με κρουσμα... Είμαι πολυ αγχωμένη. Θέλω να ηρεμησω μόνο αυτό θέλω

Senior Member
    Εμβόλια είχες κάνει ;

Senior Member
    Χριστίνα θυμάμαι είχες κάποιο θέμα και με ιδεοληψίες ή κάτι τέτοιο; Μήπως έχει κολλήσει εμμονικά το μυαλό σου σε αυτό το θέμα και το κάνεις μεγαλύτερο από ότι είναι; Στην καθημερινότητά σου τι κάνεις, πως είσαι; Θέλω να πω εμένα είναι και ο τύπος μου έτσι που πρέπει να είμαι εντελώς του θανατά για να κάτσω στο κρεββάτι ή να διαμαρτυρηθώ ότι κάτι έχω. Έχει τύχει να μιλήσω με γιατρό που έκανα κάτι εξετάσεις και να με ρωτάει πράγματα και να του λέω εντάξει, πριν δυο μήνες σαν να είχα κρυώσει λίγο και μου έμεινε ένας βήχας και να μου λέει τι κρυωματάκι μου λες, βρογχοπνευμονία πέρασες και δεν πήρες τίποτα; Όχι του λέω. Εντάξει, εγώ είμαι και στο άλλο άκρο, αλλά αν είσαι πολυάσχολος μέσα στη μέρα κάπου δε δίνεις τόσο σημασία και στον γαϊδουρόβηχα και στον πυρετό και στον πονοκέφαλο και πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by narcsoul View Post
    Καποιες μελετες λενε μεχρι κ 2 χρονια κραταει η ανοσια
    αυτο δεν ισχυει με την καμια. ξερω πολλα ατομα που αρρωστησαν 2 και 3 φορες σε εναν χρονο.
    η ανοσια κραταει οσο λενε και τα πιστοποιητικα. το πολυ 3-4 μηνες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χριστίνα900 View Post
    Ουτε εγώ δεν είμαι καλά... Έχω ασθμα . Μια έπιασε πριν δυο μήνες κοβιντ και το ξεπέρασα. Και σήμερα ενδέχεται να έχω κολλήσει επειδή ήρθα σε επαφή με κρουσμα... Είμαι πολυ αγχωμένη. Θέλω να ηρεμησω μόνο αυτό θέλω
    ειτε κολλησες και το περασεις, ειτε δεν κολλησες, πρεπει οπωσδηποτε να πας σε γιατρο για τα βρογχικα που σου αφησε η πρωτη φορα. ισως σε βοηθησει να καθαρισεις. δεν πρεπει να μενουν υπολοιπα απο βρογχιτιδες στους πνευμονες.
    εμβολιο, εχεις κανει;

Page 1 of 2 12 LastLast