Φόβος για ηπατίτιδα ξανά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    η ανενεργή νόσος δεν έχει βαρβάτα συμπτώματα. Εφόσον είχες απροστάτευτο σεξ, δεν κοίταξες τότε όλα τα αφροδίσια; Δεν έκανες δηλαδή γενικές εξετάσεις για αφροδίσια ? ή μόνο για χλαμύδια;
    Έκανα καλλιέργεια σπέρματος για όλα
    τα μικρόβια για χλαμύδια και γονόρροια μόνο αυτά και ήμουν αρνητικός,για ηπατίτιδα δεν έκανα όχι,λες τα κόπρανα να είναι ανοιχτό καφέ επειδή το εχω;

Senior Member
    Δεν μπορει κανείς μας να σε διαγνωσει και να σου πει αν το έχεις ή όχι
    Κατά τη γνώμη εφόσον κάποιος κάνει απροστατευτο σεξ, καλό θα είναι να κάνει συνολικά έναν έλεγχο, ανεξαρτήτως συμπτωματων.
    Αυτο το βλεπεις και με εξετάσεις αίματος άλλωστε. Αν ο γιατρός σου κρίνει ωστόσο ότι δεν χρειάζεται, ακου τον γιατρό σου.

Senior Member
    Έχω φίλο με ηπατιτιδα. Το βρηκε εντελώς τυχαία καθώς έχει την χρόνια μορφή και φυσικά κανένα συμπτώμα εδώ και χρόνια. Με εξέταση αίματος θα μάθεις και καλύτερα να μην το αφήνεις και μεγεθύνεις το άγχος σου. Δεν την καταλαβαίνω την λογική δεν πάω να το κάνω γιατί αγχώνομαι για το αποτέλεσμα...αφού αγχώνεσαι ήδη χωρίς καν να ξέρεις. Στην οξεία μορφή τηε περνα και χωρίς φάρμακα και στην χρόνια απλα πρπεει να προσέχεις να μην πίνεις και να κάνεις τακτικά εξετάσεις. Δεν είναι κάτι γενικά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Έχω φίλο με ηπατιτιδα. Το βρηκε εντελώς τυχαία καθώς έχει την χρόνια μορφή και φυσικά κανένα συμπτώμα εδώ και χρόνια. Με εξέταση αίματος θα μάθεις και καλύτερα να μην το αφήνεις και μεγεθύνεις το άγχος σου. Δεν την καταλαβαίνω την λογική δεν πάω να το κάνω γιατί αγχώνομαι για το αποτέλεσμα...αφού αγχώνεσαι ήδη χωρίς καν να ξέρεις. Στην οξεία μορφή τηε περνα και χωρίς φάρμακα και στην χρόνια απλα πρπεει να προσέχεις να μην πίνεις και να κάνεις τακτικά εξετάσεις. Δεν είναι κάτι γενικά...
    Καλησπέρα σας,απλά εγώ αγχώνομαι γιατί δεν γ θέλω να πεθάνω τόσο νωρίς αυτό σκέφτομαι,είμαι μόλις 23 αγαπάω την ζωή και δεν θέλω να φύγω ετσι! Έχω πολύ όρεξη να ζήσω να κάνω πράγματα!

Senior Member
    Μην αγχωνεσαι ακομα και να το εχεις δεν προκειται να πεθανεις. Πηγαινε κανε την εξεταση να ξερεις μην το καθυστερεις αλλο και σεξ παντα με προφυλαξη

Senior Member
    Δεν πεθαινεις με ηπατιτιδα, απλα εφόσον υπηρξε αυτό το περιστατικό προσωπικα θα έκανα εναν πληρη έλεγχο να ξεμπερδευω.

Senior Member
    Ξέρω άτομο πρώην χρήστη που είχε ηπατίτιδα με κατεστραμμένο συκώτι και άσχημα συμπτώματα, έκανε μία εξειδικευμένη θεραπεία και είναι απολύτως υγιής τώρα. Οι ασθενείς με AIDS παίρνουν αντιρετροϊκά κτλ και μηδενίζουν το ιικό φορτίο και είναι μια χαρά. Οι περισσότεροι καρκίνοι είναι ιάσιμοι ή θεωρούνται μακροχρόνιες νόσοι.

Ακόμα και μία πολύ σοβαρή ασθένεια πρέπει να το βλέπεις ανα περίπτωση, δεν ισούται με θάνατο. Ψυχραιμία.
    Αφού έχει περάσει καιρός από τις επίφοβες επαφές, οι εξετάσεις θα βγάλουν σίγουρα αποτελέσματα. Αν νομίζεις οτι θα ησυχάσεις κάντες. Δεν είναι λύση να τρέχεις στους γιατρούς όλη την ώρα και να σου κολλάνε συνεχώς περίεργες ιδέες.

Θυμάσαι, είχαμε κάνει μία συζήτηση πριν λίγο καιρό να κοιτάξεις τα βασικά όσο γίνεται, σωστή διατροφή, ξεκούραση κτλ. Και έρχεσαι και γράφεις ότι τρως πολλά ψωμιά π.χ. Γιατί δεν αρχίζεις με απλές αλλαγές να δεις βελτίωση; Εϊναι κρίμα νέος άνθρωπος να ταλαιπωρείσαι έτσι. Όσο πιο νωρίς καταφέρεις να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, τόσο καλύτερα. Όσο πιο πολύ παγιώνονται οι φοβίες, τόσο πιο δύσκολο είναι να τις αποβάλλεις μετά.

Senior Member
    Θα συμφωνήσω με τους προηγουμενους δε πεθαίνεις πλεον απο τετοιους ιους.Εχει εξελιχθεί η επιστήμη οπότε μην τρελαίνεσαι
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ξέρω άτομο πρώην χρήστη που είχε ηπατίτιδα με κατεστραμμένο συκώτι και άσχημα συμπτώματα, έκανε μία εξειδικευμένη θεραπεία και είναι απολύτως υγιής τώρα. Οι ασθενείς με AIDS παίρνουν αντιρετροϊκά κτλ και μηδενίζουν το ιικό φορτίο και είναι μια χαρά. Οι περισσότεροι καρκίνοι είναι ιάσιμοι ή θεωρούνται μακροχρόνιες νόσοι.

Ακόμα και μία πολύ σοβαρή ασθένεια πρέπει να το βλέπεις ανα περίπτωση, δεν ισούται με θάνατο. Ψυχραιμία.
    Αφού έχει περάσει καιρός από τις επίφοβες επαφές, οι εξετάσεις θα βγάλουν σίγουρα αποτελέσματα. Αν νομίζεις οτι θα ησυχάσεις κάντες. Δεν είναι λύση να τρέχεις στους γιατρούς όλη την ώρα και να σου κολλάνε συνεχώς περίεργες ιδέες.

Θυμάσαι, είχαμε κάνει μία συζήτηση πριν λίγο καιρό να κοιτάξεις τα βασικά όσο γίνεται, σωστή διατροφή, ξεκούραση κτλ. Και έρχεσαι και γράφεις ότι τρως πολλά ψωμιά π.χ. Γιατί δεν αρχίζεις με απλές αλλαγές να δεις βελτίωση; Εϊναι κρίμα νέος άνθρωπος να ταλαιπωρείσαι έτσι. Όσο πιο νωρίς καταφέρεις να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, τόσο καλύτερα. Όσο πιο πολύ παγιώνονται οι φοβίες, τόσο πιο δύσκολο είναι να τις αποβάλλεις μετά.
    Καλησπέρα,η αλήθεια δεν κάνω καλή ζωή δουλεύω όλη μέρα κάνω κάθε μέρα τα ίδια τώρα γράφτηκα γυμναστήριο να ξεχνιέμαι λίγο! Τρώω αργά το βράδυ μετά την δουλειά,όχι και υγιεινά τρώω πολύ ψωμί γενικά τρώω λιπαρά φαγητά! Έχω άγχος πολύ με την δουλειά και γενικά με την ζωή μ δεν ξέρω αν επηρεάζεται το σύστημα και ωφελείται εκεί το χρώμα των κόπρανων που με απασχολεί αυτήν την στιγμή!
    Γενικά θα έλεγα ότι η ζωή μ είναι μια ρουτίνα κάθε μέρα έχω και τις φοβίες μου με τις αρρώστιες

Page 2 of 2 FirstFirst 12