26 χρονών παρθένος και μόνος - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 38 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 496 to 510 of 563
    Senior Member
    Quote Originally Posted by txopit View Post
    Έχω κάνει πολλά όπως σου είπα και έχω δει πρόοδο, το θέμα μου είναι καθαρά στο κομμάτι των σχέσεων και ειμαι μπερδεμένος φουλ..κοιτάω γκει πορνό ναι και εστιάζω στους ΄ςνδρες ..αλλά ποτέ δεν προκύπτει κάτι τι να κάνω να αρχίσω να την πέφτω σε όποιον βρω..δεν είμαι άτομο που θα έκανε κάτι επιπόλαιο,,να αρχίσω να μιλάω σε άτομα έξω και να τους λέω μου άρεσεις θες να κάνουμε κάτι; είμαι και σε επαρχία όπως είπα, κλειστή κοινωνία κλπ. από την άλλη σκέφτομαι κι αν δεν είμαι γκει και είναι παιχνιδι του μυαλού όλο αυτό και τρελαίνομαι...γενικά είμαι ήρεμος άνθρωπος, διστακτικός και ντροπαλός..
    Τρολάρεις ή το εννοείς όλο το παραπάνω;

Ποιος γκέι κάνει γνωριμίες έξω έτσι στο άκυρο; Σου έχει προταθεί πολλάκις εδώ μέσα να κάνεις γνωριμίες μέσω των γνωστών εφαρμογών που κυκλοφορούν και χρησιμοποιεί η πλειονότητα των γκέι διότι πολύ απλά είναι σχεδόν ανέφικτο να γίνει ερωτική γνωριμια μεταξυ αντρών εκεί έξω. Και φυσικά σου παρέχει ένα αρχικό πλαίσιο ανωνυμίας όντας σε κλειστη κοινωνία. Το έχεις κάνει αυτο;

Γιατί τρελαίνεσαι με τη σκέψη του "αν δεν είσαι γκέι"; Αν δεν είσαι πολύ απλά δε θα σου αρέσει και αποκλείεις αυτή την κατηγορία. Προς τι το δράμα και η τρέλα;

(το οτι κάθεσαι και αναρωτιέσαι ακόμη σ αυτή την ηλικία το αν είσαι γκει ενώ καυλ...εις με άντρες με ξεπερνάει)

Senior Member
    Έχεις αναρωτηθεί ποτέ σου γτ εν έτη 2022 ένας γκέι να μην μπορεί και να είναι ανέφικτο όπως λες να κάνει γνωριμίες στον έξω κόσμο... Εχεις σκεφτεί ποτέ πόσο περιορίζεται η προσωπικότητα του, και πως όλο αυτό τον οδηγεί σε μια κατάσταση απομόνωσης και ψυχολογικών προβλημάτων... Δέχεσαι ως De facto ορισμένες καταστάσεις χωρίς να έχεις διάθεση να μου δώσεις μια πιο ουσιαστική λύση στο πρόβλημα μου.. Και αν εγώ είμαι ρομαντικός και δεν γουστάρω να κάνω μια ξεπέτα από μια εφαρμογή; Είναι ντροπή να λέτε με τέτοια ευκολία εδώ μέσα ορισμένοι τις απόψεις σας και να τις πλασαρετε ως ιδανικές συμβουλές!!!

Senior Member
    Όμως txopit, αν θεωρείς ανέφικτη μία γνωριμία στον έξω κόσμο και είσαι αρνητικός σε γνωριμίες μέσω internet, ποια συμβουλή περιμένεις να σου δώσει κάποιος;

Εγώ δεν θεωρώ ανέφικτες τις γνωριμίες και από τα δύο μέσα, δύσκολες ίσως ναι, ανέφικτες όχι.

Σκέψου όμως κι εσύ ποια λύση περιμένεις να βρεθεί στα θέματά σου αν θεωριτικολογείς συνεχώς, κάτι στην πράξη δεν πρέπει να κάνεις; Εγώ σου είπα αρχικά να κοινωνικοποιηθείς λίγο και να κινηθείς όσο γίνεται σε όσο περισσότερους διαφορετικούς κύκλους γίνεται, να πάρεις λίγο μπρος, να βγεις από τις πολλές σκέψεις. Το ένα μπορεί να φέρει το άλλο. Αν δεν έρθει η ερωτική γνωριμία άμεσα, μπορεί να έρθει βελτίωση σε άλλους τομείς της ζωής σου, να αισθανθείς καλύτερα.

Αν μένεις σταθερός στις σκέψεις σου και δεν κάνεις καμια αλλαγή στην καθημερινότητά σου, τι περιμένεις να αλλάξει; Με ενδιαφέρον και φιλικά στα λέω. Τόσο καιρό λίγο πολύ γράφεις τα ίδια. Όσο και να τα συζητάμε, ίσως μία προσωρινή διέξοδο και ανακούφιση σου προσφέρει αυτό - αν στο προσφέρει-. Εκεί έξω στην πραγματική ζωή σου τι γίνεται όμως;
    Last edited by Sonia; 13-04-2022 at 11:57.

Senior Member
    Έχεις αναρωτηθεί ποτέ σου γτ εν έτη 2022 ένας γκέι να μην μπορεί και να είναι ανέφικτο όπως λες να κάνει γνωριμίες στον έξω κόσμο... Εχεις σκεφτεί ποτέ πόσο περιορίζεται η προσωπικότητα του, και πως όλο αυτό τον οδηγεί σε μια κατάσταση απομόνωσης και ψυχολογικών προβλημάτων...
    Αν δεν είχα σκεφτεί όλα αυτά, ΓΙΑΤΙ να σε προτρέπω να κάνεις γνωριμίες μέσω εφαρμογών; Θέλεις να φιλτράρεις και 2η φορά αυτά που πληκτρολογείς;
    Εδώ δε κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση για το τι έχει προκαλέσει η περιθωριοποίηση μιας μειονότητας που είναι ευρέως γνωστό, αλλά προσπαθούμε να βρούμε λύση προσαρμόζοντας την συμπεριφορά μας και τις κινήσεις μας σε αυτή την συνθήκη, από τη στιγμή μάλιστα που δε θέλουμε να εκτεθούμε ζώντας σε μια κλειστή κοινωνία.

Δέχεσαι ως De facto ορισμένες καταστάσεις χωρίς να έχεις διάθεση να μου δώσεις μια πιο ουσιαστική λύση στο πρόβλημα μου.. Και αν εγώ είμαι ρομαντικός και δεν γουστάρω να κάνω μια ξεπέτα από μια εφαρμογή;
    Η ανυπαρξία λογικής σκέψης χτυπάει ξανά. Δυο είναι οι λύσεις, δεν έχεις πληθώρα επιλογών για να σου προταθεί κατι άλλο. Είτε θα κάνεις γνωριμία εκεί έξω, πράγμα που έχεις απορρίψει, είτε θα κάνεις γνωριμίες από το ίντερνετ. ΔΕΝ υπάρχει άλλη λύση όσο κι αν χτυπιέσαι. Πολύ ατυχές το να χρησιμοποιείς τη λέξη ρομαντικός για να αναφερθείς σε κάτι που δε ξέρεις κατά πόσο ισχύει. Στους 10 με τους οποίους θα μιλήσεις, θα βρεις και αυτόν που δε πεινάει για σεξ. Αλλά εδώ θα χρησιμοποιήσω τη φράση που είπα και παραπάνω. Θέλεις να έρθουν και να σε βρουν όλα μαγικά χωρίς να σηκώσεις το δάχτυλο σου. Όχι δε παει έτσι.

Είναι ντροπή να λέτε με τέτοια ευκολία εδώ μέσα ορισμένοι τις απόψεις σας και να τις πλασαρετε ως ιδανικές συμβουλές!!!
    Ντροπή είναι να ζεις ακόμη σ αυτή την ηλικία σε έναν εικονικό κόσμο που έχεις φτιάξει στο κεφάλι σου απαιτώντας όλοι να εναρμονιστούν με τους δικούς σου κανόνες, αρνούμενος να βγεις παραέξω, να γνωρίσεις τι εστί ζωή, να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, να μάθεις μέσα από αυτές και να προσαρμόσεις τις μελλοντικές σου επιλογές και κινήσεις μέσα από τη γνώση που προσφέρουν αυτά τα λάθη.

Ιδανικές συμβουλές δεν υπάρχουν. Μια κακή συμβουλή που θα ακολουθήσεις και θα σου μάθει κάτι είναι πολύ καλύτερη από την ακαμψία, την απραξία, την σταθερότητα και την μόνιμη παραμονή μέσα στο comfort zone σου. Ώρα να ξυπνήσεις από τη φάση REM.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikolaus View Post
    Αν δεν είχα σκεφτεί όλα αυτά, ΓΙΑΤΙ να σε προτρέπω να κάνεις γνωριμίες μέσω εφαρμογών; Θέλεις να φιλτράρεις και 2η φορά αυτά που πληκτρολογείς;
    Εδώ δε κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση για το τι έχει προκαλέσει η περιθωριοποίηση μιας μειονότητας που είναι ευρέως γνωστό, αλλά προσπαθούμε να βρούμε λύση προσαρμόζοντας την συμπεριφορά μας και τις κινήσεις μας σε αυτή την συνθήκη, από τη στιγμή μάλιστα που δε θέλουμε να εκτεθούμε ζώντας σε μια κλειστή κοινωνία.

Η ανυπαρξία λογικής σκέψης χτυπάει ξανά. Δυο είναι οι λύσεις, δεν έχεις πληθώρα επιλογών για να σου προταθεί κατι άλλο. Είτε θα κάνεις γνωριμία εκεί έξω, πράγμα που έχεις απορρίψει, είτε θα κάνεις γνωριμίες από το ίντερνετ. ΔΕΝ υπάρχει άλλη λύση όσο κι αν χτυπιέσαι. Πολύ ατυχές το να χρησιμοποιείς τη λέξη ρομαντικός για να αναφερθείς σε κάτι που δε ξέρεις κατά πόσο ισχύει. Στους 10 με τους οποίους θα μιλήσεις, θα βρεις και αυτόν που δε πεινάει για σεξ. Αλλά εδώ θα χρησιμοποιήσω τη φράση που είπα και παραπάνω. Θέλεις να έρθουν και να σε βρουν όλα μαγικά χωρίς να σηκώσεις το δάχτυλο σου. Όχι δε παει έτσι.

Θα προσπαθήσω ευχαριστώ για την απάντηση σου..μου φαίνονται λογικά όσα λες αν και δεν ξέρω αν το τολμήσω σύντομα...

Ντροπή είναι να ζεις ακόμη σ αυτή την ηλικία σε έναν εικονικό κόσμο που έχεις φτιάξει στο κεφάλι σου απαιτώντας όλοι να εναρμονιστούν με τους δικούς σου κανόνες, αρνούμενος να βγεις παραέξω, να γνωρίσεις τι εστί ζωή, να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, να μάθεις μέσα από αυτές και να προσαρμόσεις τις μελλοντικές σου επιλογές και κινήσεις μέσα από τη γνώση που προσφέρουν αυτά τα λάθη.

Ιδανικές συμβουλές δεν υπάρχουν. Μια κακή συμβουλή που θα ακολουθήσεις και θα σου μάθει κάτι είναι πολύ καλύτερη από την ακαμψία, την απραξία, την σταθερότητα και την μόνιμη παραμονή μέσα στο comfort zone σου. Ώρα να ξυπνήσεις από τη φάση REM.
    άκαμπτο και άπρακτο μπορείς να με πεις μόνο στο κομμάτι των σχέσεων, κατά τα άλλα ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες τις ζωής..σε λίγο καιρό μάλιστα θα νοικιάσω και σπίτι μόνος μου με δικά μου χρήματα... Επίσης δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρω μία σχέση εκεί έξω χωρίς να χρησιμοποιήσω τις κολοεφαρμογές που υπάρχουν, όπου ο κάθε ένας εκεί μέσα ενδιαφέρεται μόνο για το πήδημα...

Senior Member
    άκαμπτο και άπρακτο μπορείς να με πεις μόνο στο κομμάτι των σχέσεων, κατά τα άλλα ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες τις ζωής..σε λίγο καιρό μάλιστα θα νοικιάσω και σπίτι μόνος μου με δικά μου χρήματα...
    Είσαι σε άλλη συζήτηση; Δίοτι σύμφωνα με τον τίτλο του thread αυτό είναι το θέμα σου. Οι σχέσεις. Υπάρχει και άλλο thread στο οποίο ζητάς το manual που θα σου μάθει πως θα κάνεις σχέση!

Επίσης δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρω μία σχέση εκεί έξω χωρίς να χρησιμοποιήσω τις κολοεφαρμογές που υπάρχουν, όπου ο κάθε ένας εκεί μέσα ενδιαφέρεται μόνο για το πήδημα...
    Και έτσι θα φτάσουμε στο 2032 με τους ίδιους τίτλους στα threads σου. Η άρνηση προσαρμογής στην πραγματικότητα είναι επίσης παθολογία. Υπάρχουν πολλά που δε μας αρέσουν. Το θέμα είναι να τα φέρουμε οι ίδιοι όσο γίνεται πιο κοντά στα δικά μας στάνταρς. Αν έσυ θεωρείς οτι είναι αποτυχία το να μπεις σε εφαρμογή (που προφανώς το έχεις κάνει, ας είμαστε ρεαλιστες) και να μη βρεις τον πρίγκιπα σε μια εβδομάδα, τότε οι υπόλοιπες δυσκολίες της ζωής μάλλον δε σου έχουν μάθει τίποτα.

Senior Member
    Επανάσταση σήμερα είναι η διατήρηση της τρυφερότητας (Χρόνης Μίσσιος) - Θα αφήσω αυτό εδώ.. και ναι ορισμένοι αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με τα πρότυπα της σημερινης εποχής που μας πλασάρονται ως ιδανικά!!!!καλύτερα μόνος μου εν τέλει!!!

Senior Member
    Επανάσταση σήμερα είναι η διατήρηση της τρυφερότητας (Χρόνης Μίσσιος) - Θα αφήσω αυτό εδώ..
    Επανάσταση είναι να μπορείς να μπαίνεις σε όλες τις καταστάσεις θέτοντας τα δικά σου όρια και φιλτράροντας αυτά που δε σου αρέσουν, όχι να αποκλείεις τον εαυτό σου από το να τις βιώνει.
    Nikolaus

και ναι ορισμένοι αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με τα πρότυπα της σημερινης εποχής που μας πλασάρονται ως ιδανικά!!!!καλύτερα μόνος μου εν τέλει!!!
    Σταμάτα λοιπόν να κλαίγεσαι καθημερινά που δεν έχεις σχέση αν "καλύτερα μόνος σου".

Senior Member
    Νιώθω ένα τεράστιο κενό ρε γαμώτο...δεν νιώθω τπτ..τι είναι αυτό...μόνο μια καταστολή...σαν να είναι όλα ψεύτικα..δεν ζω πλέον..είμαι σαν νεκρός συναισθηματικά..υποφέρω και θα υποφέρω μια ζωή...είμαι μόνος μου τελείως..δεν θέλω να πεθάνω έτσι...ας με καταλάβει κάποιος ρε γαμώτο ας με καταλάβει κάποιος και ας με βοηθήσει κουράστηκααα

Senior Member
    δεν λέω ψέματα

Senior Member
    Τι ακριβώς βοήθεια θέλεις; Να σε πάρει κάποιος από το χέρι, να σε γνωρίσει σε ένα γκέι άντρα και να σας πει "με τις ευχές μου";

Μεγάλωσες για να σκέφτεσαι τόσο απλοϊκά. Δεν είσαι 10 ετών πλέον. Είσαι σε ηλικία που εσύ αναλαμβάνεις δράση. Αν δε το κάνεις πολύ απλά θα συνεχίσεις να βιώνεις το απόλυτο κενό.

Πώς περιμένεις να νιώθεις κάτι από τη στιγμή που δε βιώνεις γεγονότα που θα σου προκαλέσουν αισθήματα και συναισθήματα;

Συγγνώμη που διαταράσσω τον παράλογο και εικονικό κόσμο σου με τις λογικές ερωτήσεις μου.

Senior Member
    Txopit από αυτά που γράφεις , χωρίς να είμαι ειδικός και χωρίς να βάζω την υπογραφή μου, φαίνεται ότι περνάς βαριά κατάθλιψη και χρειάζεσαι φαρμακευτική και παράλληλα ψυχολογική βοήθεια, σίγουρα ένα αξιόπιστο αντικαταθλιπτικό θα σε βοηθήσει όπως βοήθησε και μένα έγινα άλλος άνθρωπος ,θα ήταν πολύ βοηθητικό για την ψυχολόγο αλλά και τον ψυχίατρο να γράφεις σε ημερολόγιο τις σκέψεις πριν κοιμηθείς και να τα δείχνεις στους ειδικούς, συμβουλή: μην κρατάς τίποτα μέσα σου ,σε θάβει

Senior Member
    Ακόμα μόνος μου πφφ δοκίμασα τα πάντα, εφαρμογές κλπ..δεν βρίσκω κάτι..ακόμα παλεύω με την κατάθλιψη κάθε μέρα..ακόμα δεν νιώθω χαρούμενος και ζωντανός. Στις εφαρμογές τα μόνα μνμ που λάμβανα ήταν κυρίως από 50 πλας και από άτομα που δεν ταιριάζαμε..εγώ ψάχνω ένα παιδί στην ηλικία μου, να είναι ωραίο και να κάνουμε σεξ..μου αρέσουν πολλοι στρέιτ και αυτό είναι πρόβλημα..στο ινσταγραμ τους αντιδρώ στα στορυ αλλα δεν παιρνω καμία απάντηση..εγώ σεξουαλικά όταν αυνανίζομαι σκέφτομαι κυρίως στρειτ να με παίρνουν και να νιώθω γυναίκα..κάτι που δεν θα γίνει ποτέ γτ εμφανισιακά δείχνω ένας ωραίος άντρας και οι στρέιτ- αυτοί που θέλωω ποτέ δεν θα έκαναν κάτι μαζι μου...είμαι μπερδεμένος..σε άλλους έρχονται τόσο εύκολα τα πράγματα και άλλοι ταλαιπωρούμαστε τόσο πολύ...δεν ντρέπομαι παρόλα αυτά.από τα χάπια νιώθω μια κούρσαση μια καταστολή και αυτό το κενό παραμένει. Κάποιοι ψυχίατροι που πήγα μου είπαν ότι δεν είμαι γκέι άλλα επειδή κακοποιήθηκα μικρός έχω μια λανθάνουσα αντίληψη για το σεξ..τι να πω δεν ξέρω καμία γνώμη μπας και βγάλω άκρη

kopela93
    Guest
    Πώς είσαι εμφανισιακά; Αν λες πως δεν έχεις καμία πέραση στους γκέι άνδρες πώς το ξέρεις; Έχουν πολλά γούστα

Senior Member
    Εμφανισιακά. Λοπον είμαι ψηλός, αδύνατος με ωραία χαρακτηριστικά προσώπου... Γενικά από γυναίκες παίρνω πολύ κολακευτικά σχόλια

Page 34 of 38 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast