Results 61 to 75 of 84
Thread: Θα έπρεπε να νιώθω ενθουσιασμό;
-
31-05-2022, 11:43 #61HonorataGuest
Σοβαρά τώρα , δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα στο 2022 που θεωρεί ότι το μ***νι της είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στο κόσμο.
Από τη στιγμή που υπάρχουν τόσες άλλες γυναίκες με το ιδιο πράγμα και βρίσκεται σε τόσο μεγάλη διαθεσιμότητα και αφθονια, σιγά μη νομίζει ότι έχει το θαύμα του κόσμου στα πόδια της. Τίποτα δεν έχει. Έχει ότι έχουν και οι άλλες και κάτι που το βρίσκεις πανευκολα
Απλά μια γυναίκα που πέφτει σε άντρες που είχαν ως προτεραιότητα το σεξ ίσως έχει παραπονο ότι χάθηκε το φλερτ και το παιχνίδι. Και ότι οι σχέσεις έχουν γίνει γρήγορες. Αυτό εννοούμε μάλλον και όχι περί μου*ιου θαύματος
- 31-05-2022, 11:51 #62
χαχαχαχα!!! ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ, και πολλες απο αυτες, βρισκονται εδω μεσα.
δεν ειπα "στον κοσμο", ειπα ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
θεωρουν οτι αυτο εινι το διαπραγματευτικο τους ατου. το να κανουν σεξ.
αν κανουν, αχρηστευονται κι αν δεν εχουν ¨δεσει" μια σχεση (πραγμα που δεν γινεται ετσι κι αλλιως), μετα θα φυγει ο αλλος.
ε, φυσικα, αν θεωρεις οτι αυτο ειναι το πιο σημαντικο, εννοειται οτι θα φυγει μετα.
γιατι να μην εχουν προτεραιοτητα το σεξ;
κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να κανει σεξ χωρις το φλερτ. ουτε του απαγορευει να αποχωρησει αν ξυνισει στο φλερτ. ο καθενας κανει σεξ οταν νοιωσει οταν το επιθυμει. το να εχει καποιος σαν προτεραιοτητα το σεξ, δεν αποκλειει το φλερτ!!
το προβλημα ειναι οτι η λεμον θελει μονο φλερτ αλλα καθολου σεξ.
ωστοσο θελει να τους προκαλει να θελουν σεξ, θελει να φασωνεται και μετα να το κοβει. ΑΥΤΟ δεν ειναι φυσιολογικο σε ενηλικες.
το προβλημα ειναι οτι θεωρουν οτι αν "το" δωσουν, μετα δεν θα εχουν τπτ να τον κρατησουν. και, μαντεψε. αυτες που το πιστευουν αυτο, πραγματι δεν εχουν τπτ αλλο να δωσουν...
31-05-2022, 12:02 #63HonorataGuestΔεν ξέρω, δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι ειναι έτσι τα πράγματα ούτε ότι οι γυναίκες που δεν βιάζονται και δεν κάνουν εύκολα σεξ είναι αυτές που δεν έχουν τίποτα άλλο να δώσουν. Πραγματικά δεν το πιστεύω.
Ούτε πιστεύω πως υπάρχουν γυναίκες που θεωρούν πως το αυτό τους είναι το πιο σημαντικό πράγμα πάνω τους και το κρατάνε σαν κειμήλιο.
Κοίταξε, δυστυχώς καλώς ή κακώς ζούμε σε μια κοινωνία που η πατριαρχια καλά κρατεί ακόμα, η αντικειμενοποιηση των γυναικών υπάρχει γύρω μας όσο και αν εμείς σαν γυναίκες δεν θέλουμε να το βλέπουμε. Νομίζουμε ότι ζούμε σε μια εποχή που και τα δύο φύλα είναι ίσα και κανένας δεν γίνεται αντικείμενο.
Όμως αν ακούσεις άντρες να μιλάνε για τις γυναίκες, αν κοιτάξεις γύρω σου τις διαφημίσεις, τα περιοδικά, αν κάνεις σκρολ στα σοσιαλ μίντια, παντού θα δεις μια γυναίκα με την εικόνα της "τέλειας" της γυμνασμενης με καμπύλες ή χωρις. Παντού θα δεις το γυναικείο σώμα να πλασάρεται σαν αντικείμενο και το σεξ να έχει και αυτό αντικειμενοποιηθει. Οπότε δυστυχώς εξαιτίας αυτού του προτύπου υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες που βλέπουν τις γυναίκες σαν τρύπα.
Αυτό δυστυχώς το στερεότυπο υπάρχει ακόμα και δύσκολα θα φύγει, όμως υπάρχει μέσα του και μια αλήθεια για το γυναικείο σώμα και το σεξ που πουλιέται παντού ως αντικείμενο και διαμορφώνει τις συμπεριφορές αντρών.
Πάντα η γυναικα στη κοινωνία μας γινόταν αντικείμενο παλιά ως νοικοκυρά σήμερα ως σεξουαλικο αντικείμενο.
Και πάντα για μια γυναίκα υπάρχει ο φόβος λόγω αυτού, να χρησιμοποιηθεί από κάποιον και να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης.
31-05-2022, 12:05 #64HonorataGuestΌταν σταματήσει το γυναικείο σώμα να πουλιέται ως αντικείμενο παντού γύρω μας και παρουσιάσουν την γυβαικα ως προσωπικότητα και όχι ως σεξουαλικο αντικείμενο τότε θα αρχίσει και ο κόσμος και ειδικά οι άντρες να βλέπουν τις γυναίκες σαν ολοτητες και όχι σαν κομμάτι κρέας.και τότε δεν θα φοβάται η λεμον και η κάθε λεμον τις προθέσεις κάποιου
31-05-2022, 12:11 #65MarilouGuestΓιατι δεν δεχεσαι κατι απολυτα φυσικο ?
Ναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕς ΚΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΛΕΣ οι γυναικες ..
Υπαρχουν αντρες που ψαχνουν ΜΟΝΟ σεξ ,αντρες που ψαχνουν ΜΟΝΟ σεξ βαση των φετιχ τους ,οπως και αντρες που ψαχνουν να γνωρισουν πρωτα μια γυναικα και μετα να προχωρησουν σε αυτο ..
Δεν καταλαβα ποια η ένσταση σου και που κολανε τα παρακατω για μοναχισμο ?
Με προβληματιζεις ,αν θες να μου εξηγησεις πιο καλα ...
Φυσικα και δεν ειμαστε ολες οι γυναικες το ιδιο ..
Εγω προσωπικά ετσι και εκανα ολα αυτα που κανει η Λεμον σε ολες τις ιστοριες που μας λεει θα ειχα σιχαθει τον ευατο μου και μαλιστα σε προηγουμενα θεματα της το ειχα επισημανει με πολυ σοβαροτητα ...
Δεν δεχομαι να γινομαι περαστικη απο το κρεαβατι του καθε μαλ@κα ουτε να φασωνομαι με τον οποιοδηποτε για να καλυψω ή να βρω την χαμενη μου προσωπικοτητα ..
Ημουν και συνεχιζω να ειμαι πολυ επιλεκτικη σε αυτο το θεμα γι αυτο και εχω και τον σεβασμο πολλων αντρων που ειναι κοντα μου και δεν εχουν καμια σχεση με το ειδος του αντρα που ειναι τις περισοτερες φορες η Λεμον και η καθε Λεμον ..
Ναι με εχουν πλησιασει λιγουρια και ψυχακιδες αλλα πηραν αυτο που τους αξιζε ..Το π@λι τους στο χερι και τιποτε παραπανω απο εμενα ..
Οποτε αντιλαμβανεσαι οτι λεμε τα ιδια ?
Αντιλαμβανεσαι πως την γυναικεια αξιοπρεπει εμεις οι ιδιες την διαμορφωνουμε αναλογα τις επιλογες που κανουμε ?
Με συγχωρεις αν τα εχεις απαντηση αλλα δεν διαβασα τιποτε παραπανω απο τα δικα μας ..
31-05-2022, 12:11 #66
Πλανάσαι . Υπάρχουν και πάρα πολλές. Ειδικά σε αυτή τη χώρα. ΟΙ μεθυσμένες αγγλίδες των παμπ , διαφέρουν .
Διάβασε τι γράφει . ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ. Γιατί ; Η ισότητα που πάει ;; Οι γυναίκες κάθονται σπίτι το 2022 ; Δεν έχουν ίσες ευκαιρίες σε σπουδές, δουλειές , αμοιβές κτλ ;; ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΝΑΝΕ ;;
Έχει σκεπτικό του 1920 .
31-05-2022, 12:19 #67MarilouGuestΑγαπη μου γλυκια στα εχω πει ενα εκατομμυριο φορες ..
Το θεμα το εχεις εσυ και αυτοι που προσελκυεις
Δεν μπορει να βαγινεις με τον καθε μακ@κα ,λιγουρι για να δεις ποτε θα σταματησεις να εισαι παρθενα στα 25 σου ..
Εσυ και μονο εσυ τους δινεις το βημα και το δικαιωμα αυτο πρεπει να το καταλαβεις και στην τελικη πιο ευκολο ειναι να αλλαξουμε τον ευατο μας παρα τον κοσμο γυρω μας ,ξεκινα απο αυτον γιατι το επομενο σου θεμα ειναι για εσενα ..
Δεν την αγαπας την Λεμον αγαπη μου ,δεν την αγαπας γιατι την διαθετεις στο καθε ακυρο .Αγαπησε πρωτα εσυ τον ευατο σου ,ακομα και παρθενα και μετα θα μπορεσεις να βρεις ανθρωπους που θα το εκτιμ ησουν ολο αυτο ..
Ειναι πολυ ξεκαθαρο το προβλημα σου πλεον μετα τα τοσα θεματα που εχεις ανοιξει και εχουν ενα και μονο κοινο παρονομαστη ...εσενα ..ο εκθέτης καθε φορα αλλαζει ..την μια ειναι ο Κωστας ,την αλλη ο γιωργος την αλλη ο μακης ,σακης και εγω δεν ξερω ποιος αλλος που δεχεσαι να γινεις το παιχνιδακι για τις ορεξεις του ..
Σκληρα ολα αυτα ?
Δεν πειραζει ισως ετσι ταρακουνηθεις ..
Αλλωστε ειναι το ιδιο σκληρα με αυτα που ελεγες για τις γυναικες που εχουν τους σωστους αντρες ..Θυμασαι πως τις χαρακτηριζες ?
Σκεψου ομως ...αυτες εχουν τους καλους και εσυ ολους τους ακυρους ..
Τροφη για σκεψη ολα αυτα λοιπον και προσεχε τον ευατο σου και τιποτε αλλο ...
31-05-2022, 12:22 #68
Πραγματικα δεν συνεννοούμαστε σε αυτο το φορουμ ή σε αυτο το θεμα.
Εγω ξερω και εχει τυχει και ψυχολογος με τον οποιο ειχα συζητησει μια φορα να μου πει πως ως νεαρη κοπελα ειμαι πιο ευαίσθητη. Και αυτο ξερω και απο εμενα προσωπικα οτι οντως ισχυει! Μεγαλώνοντας αφου εχεις παει με 5 πχ αντρες ή 10 ε αν πας και με εναν παραπανω και σου βγει μαλακας και πεις οκ δεν πειραζει ....οταν εισαι μικρη και αβγαλτη θα πληγωθεις περισσότερο. Οχι ως μεγαλη και εμπειρη. Εσυ τα λες αναποδα, γινεσαι πιο αναισθητος με τα χρονια και τις εμπειριες! Και παλι κρινω με βαση τον εαυτο μου ΠΟΛΥ πιο βαρυα επαιρνα τα πραγματα οταν ημουν 19 απο οτι τωρα! Η λογικη αυτο λεει ολοι αυτο λενε, ο μεγαλος ανθρωπος εχει ψηθει απο την ζωη ειναι πιο αναισθητος. Εξαιρέσεις υπαρχουν παντα! Μια 19 μπορει να ναι αναισθητη και μια 50 ευαίσθητη. Αλλα μια που ηταν αναισθητη στα 19 θα γινει ΠΙΟ αναισθητη στα 50 αυτο εννοω. Δεν λεω πως ολες οι 50αρες ειναι αναισθητες σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση.
Επισης οχι δεν θεωρω πως το μ@@ι μου ειναι το πιο σημαντικο που εχω σε καμια περιπτωση! Ελεος δηλαδη αυτο απο που προέκυψε. Ο εαυτος μου ολος ως συνολο και η ψυχικη μου υγεια ειναι οτι πιο σημαντικο εχω και για αυτο δεν τον προδίδω ουτε τον πουλαω για να κοιμηθω με καποιον απο τα πρωτα ραντεβου ενω δεν νοιωθω ετοιμη μονο και μονο γιατι ετσι συνηθίζεται. Και το σωμα μας ειναι ενα με εμας δεν ειναι κατι ξεχωριστο το καταλαβαινεις;Και στο σωμα μας περιλαμβάνεται και το μ@@@ι μας.
31-05-2022, 12:26 #69HonorataGuestΠροφανώς και δεν γράφει πουθενά ότι πρέπει να την κερνάει κάνεις. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση από την πλευρά του άντρα να κερναει τη γυναίκα
Κατ εμέ. Τουλάχιστον.
Ούτε είναι καλό να φιλιέσαι και να φασωνεσαι με κάποιον και μετά να του λες δεν θέλω σεξ τώρα ή να τον βριζεις επειδή ήθελε σεξ τη στιγμή που η ίδια φασωνεσαι.Αν θες το σεξ να έρθει πιο αργά ξεκαθαρίζεις τις προθέσεις σου, λες στον άλλον ότι θες χρόνο και αν συμφωνήσει καλώς αν όχι πας στον επόμενο.
Όμως θα επιμείνω στο ότι υπάρχει η ιδέα της αντικειμενοποιησης των γυναικών ως σεξουαλικά αντικείμενα. Και αυτη η ιδέα υπαρχει δυστυχώς και στις γυναίκες και στους άντρες. Και αυτό γιατί το γυναικείο σώμα και γενικά η γυναικα πλασάρεται ως ένα σεξουαλικό ον που υπάρχει για να καλύπτει τις ανάγκες του άντρα. Και έτσι μεγαλώσαμε πολλές γυναίκες και έτσι μεγαλώνουν δυστυχώς και οι άντρες.
Και εδώ που τα λέμε γιατι παντού βλέπουμε εκτεθειμένα γυναικεία σώματα, οπίσθια και ντεκολτε γυναικών και δεν μας παρουσιάζουν και τους άντρες έτσι με τα οπίσθιά τους έξω και με τα επίμαχα σημεία τους εκτεθειμένα; οι άντρες δεν είναι σεξουαλικά όντα; μόνο οι γυναίκες έχουν τον βασικό και κυρίαρχο ρόλο του σεξουαλικού όντος; δεν έχουμε άλλη υπόσταση;
Δυστυχώς έχουμε πολλά χρόνια μπροστα μας για να γίνουμε πραγματικα ισα τα δύο φύλα . Εγώ αυτό νομίζω
31-05-2022, 12:31 #70HonorataGuestΕσύ μπορεί να είσαι ευαίσθητη δεν είσαι όμως λεμον.
Γιατί η λεμον κάνει και λέει πράγματα που δεν είναι ωραία γενικότερα και δεν είναι σωστά ούτε για εκείνη ούτε για τους άλλους. Πέρα Από το κομμάτι του σεξ, έχει υιοθετήσει συμπεριφορές τοξικές τόσο για τον εαυτό της όσο και για τους άλλους.
Εγώ πάντως θα συμφωνήσω κατά λέξη σε αυτό που λες για το σεβασμο στον εαυτό μας , στο σώμα αλλα και στο πνεύμα γιατί περί αυτού πρόκειται. Είναι σεβασμός στα θέλω σου. Όπως κάποιος προσεχει να μην σπαταλάει τη ψυχή του και να μην πληγώνει τον εαυτό του έτσι θέλει να προστατευει και το σώμα του γενικότερα. Προσεχει τον εαυτό του όπως εκείνος ξέρει και μπορεί. Και όχι μόνο το μ**νι .
Πολύ σωστή άποψη και κοντά στην αλήθεια.
31-05-2022, 12:35 #71HonorataGuestΚαι συνήθως αυτοί οι άνθρωποι που έχουν αυτή τη νοοτροπία για το σεξ δηλαδή που είναι επιλεκτικοι είναι γενικότερα επιλεκτικοι στη ζωή τους νομίζω
Συνήθως είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να σπαταλιουνται σε ανούσιες συναναστροφές και δεν θέλουν να χαλάνε τον εαυτό τους και τον χρόνο τους με ανθρώπους που δεν τους ταιριάζουν ή που δεν έχουν ουσία για αυτούς. Είτε αυτές οι σχέσεις είναι κοινωνικές είτε φιλικές είτε οτιδήποτε. Οχι μόνο ερωτικές και σεξουαλικές. Είναι άνθρωποι που αναζητούν περισσότερο το νόημα και τη ποιότητα...
Όχι ότι οι άλλοι άνθρωποι είναι κατώτεροι. Απλά νοηματοδοτουν αλλιώς τις σχέσεις και είναι άνθρωποι που είναι κυρίως κλειστοί
Είναι θέμα επιλογής χωρίς να σημαίνει ούτε ότι οι μεν είναι περίεργοι και παρθένοι ούτε ότι οι δε είναι άτομα χωρίς βάθος.
31-05-2022, 12:58 #72
Δεν ειμαι Λεμον αλλα υποθετω οτι οπως και να χει θα χει καποια ευαισθησια αλλιως θα χε προχωρήσει ηδη με καποιον.
Υπαρχουν μελετες που δειχνουν πως με οσους παραπανω εχει κανει σεξ μια γυναικα τοσο λιγοτερο δενεται με τον επομενο συντροφο της. Αυτα δεν τα λεω εγω ειναι πραγματα γνωστα.Οποτε και η Λεμον αν ειχε κανει 2-3 σχεσεις δεν θα πληγωνόταν το ίδιο αν καποιος δεν της φεροταν οπως πρεπει και απλα θα το ξεχναγε και θα πηγαινε παρακατω. Για αυτο ειπα πως καλο ειναι να μην ρισκαρει σε αυτην την φαση.
31-05-2022, 13:01 #73
31-05-2022, 13:15 #74HonorataGuestΜόνο που το πρόβλημα της λεμον είναι ότι δεν ξέρει τι θέλει και ότι δεν μπορεί να αγαπήσει εύκολα έναν άντρα. Ούτε ξέρει πως να πάρει αυτό που θέλει ως άτομο και ως γυναικα
Ο λόγος που δεν έκανε σεξ με αυτούς τους άντρες που βγήκε ραντεβού δεν ήταν επειδή τους αγαπούσε ή ήταν ερωτευμένη πολύ και φοβήθηκε μήπως τη χρησιμοποιήσουν. Απλά εκείνη βγαινει με άντρες έχοντας προκαταβαλει όλες τις περιπτώσεις ότι είναι γουρούνια και λιγουρηδες. Έχει βγει με άντρες που δεν της άρεσαν μόνο και μόνο για να ξεγελάει τη μοναξιά της και για να περνάει το χρόνο της ενώ δεν είχε σκοπό εξαρχής να κάνει κάτι μαζί τους. Και γενικά η συγκεκριμένη περίπτωση της λεμονοπιτας θέλει παραπομπή σε κάποιον ειδικό σύμβουλο ψυχικής υγείας μήπως μπορέσει να τη ξεμπλοκαρει γιατί πέρα από τις ερωτικές σχέσεις της και οι φιλικές σχεσεις έχουν πρόβλημα.
Δεν μπορεί να κάνει φίλες, ζηλεύει τις γυναίκες, φοβάται, τις βλέπει ανταγωνιστικά, κάνει φίλες για να κοροϊδεύει αλλα άτομα και γενικά έχει θέματα εαυτου και δύσκολιες σε κάθε είδους σχέσης με τους ανθρώπους.
Έχει λάθος στανταρ, πολλά κουτακια στο μυαλό της, εξαρτάται υπερβολικά από τη γνώμη των άλλων κτλ κτλ
31-05-2022, 13:39 #75
Last edited by Remedy; 31-05-2022 at 13:55.