Results 121 to 135 of 137
Thread: Μετά το sex εξαφανίστηκε
-
02-06-2022, 22:07 #121
Δεν πειράζει αγαπη μου.και να σε συκοφαντουν στη ζωή σου και να σε άδικουν εσύ θα κοιτάς μπροστα.εγώ σέβομαι την άποψή του καθενός εδώ μέσα αλλά και στη ζωή μου είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ μαζί του.
Δεν πειράζει κι αν δε σε πιστευουν μερικοί.κάποιοι άλλοι θα σε πιστεψουν.
- 02-06-2022, 22:10 #122
Ηθοποιοσ εισαι κ παιζεισ κασετα λογια απο εργα κι εγω παπαντζησ ειμαι
02-06-2022, 22:38 #123
03-06-2022, 09:07 #124TheShadowGuestΗ ζωή μου όλη... Να ασχολούνται μαζί μου ,να με μισούν χωρίς έλεος ,χωρίς λογική. Αχ το ζητούμενο είναι να καταλάβεις..Χαχαχα.. ανέφερα σε ένα παλιότερο μήνυμά μου ότι στη ζωή μου συκοφαντήθηκα και αδικήθηκα
Ουκ ολίγες φορές με αποκορύφωμα την τελευταία μου δουλειά.μάλλον είναι έμφυτο ταλέντο.. βλέπεις φίλη μου Αποστολία... Ακόμη και εδώ μέσα ακόμη και απρόσωπα ανώνυμα διακριτικά πάλι έχω καταφέρει πάλι να έχω haters που ασχολούνται μαζί μου πεισματικά μιλάνε για μένα χωρίς ούτε λίγο να με ξέρουν. Μου θυμίζουν το σχολείο μου και τους συμμαθητές μου. Όπου το να είσαι διαφορετικός είναι σαν αρρώστια,
Εβραϊκό υπόμνημα πάνω σου, αν μεγάλωσες σε επαρχία αλλά με μυαλά εξωτερικού. Όπου έβλεπα 1 ολόκληρο σχόλειο να με μισεί να με συκοφαντεί και να ασχολείται μαζί μου χωρίς να τους έχω κάνει τίποτα απλά γιατί είμαι εγώ.
Παιδιά που ερχόνταν από άλλα σχολεία και τα έβλεπες προτού καν να σε γνωρίσουν έστω να σου μιλήσουν , να σε κοιτάνε και να γελάνε και από δίπλα οι συμμαθητές τους να τους μιλάνε για σένα και να σε έχουν ήδη μισησει, για όσα έχουν πει για σένα οι συμμαθητές σου . Βλέπεις .... σαν μεγάλοι δικαστές μέσα από τα λεγόμενα των άλλων.. ένα σχολείο- ένας μικρόκοσμος της κοινωνίας
03-06-2022, 09:54 #125MarilouGuestΚαλημερα
Μα αυτο πλασαρετε εδω μεσα και αναποφευκτα ταυτιζονται πολλοι ..
Δυστηχως οτι ομορφο και ολα αυτα που ανεφερες και υπαρχουν σε ουκ ολιγα ζευγαρια εκει εξω ακομα και πολλα χρονια μετα δεν μπορει να γινει αποδεχτώ εδω μεσα γιατι τους πληγωνει ..
Δεν δεχονται πολλοι οτι υπαρχει γιατι τοτε θα ερθουν αντιμέτωποι με την πραγματικη τους ζωη που οι ιδιοι επιλεγουν αλλα δυσκολο να παραδεχτουν οτι δεν ειναι αυτη που τους αξιζει ..
Οταν πολλοι οπως η Αποστολια και η καθε γυναικα θα καταλαβει πως ενας τοσο ευαισθητος και υπεροχος χαρακτηρας εχει μεγιστη αναγκη για αποδοχη και ερωτισμο αλλα αυτο μπορει να τον βρει και μένοντας τελειως μονη καποιο διαστημα ωστε να εχει πληρη αντιληψη στο που πατα και που βρισκεται ,τοτε σιγουρα θα ζησει -ζησουν και ολο αυτο που υπαρχει γυρω μας .
Υπαρχουν ζευγαρια που η ρουτινα ειναι κινητήριος δυναμη για δημιουργηκοτητα ,περισσοτερες αφορμες για επικοινωνια και φυσικα πολλους τροπους να δουνε πως το ερωτικο κομματι οσο χρονια και να περασουν ειναι ανεξαντλητο .
Εικοσι χρονια σχεσης με πολλα σκαμπανεβασματα, μπορω να πω οτι το ερωτικο κομματι μπορει να γινει ακομα καλυτερο και απο τα πρωτα χρονια .
Αρκει να το θελουμε ,να το επιδιωξουμε και να μην αναζηταμε το οτιδηποτε μας λειπει απο αλλου ..
Ας σκεφτουμε αρχικα τι ειναι αυτο που μας προσφερει ενας αλλος αντρας και δεν ειναι ικανος να μας το προσφερει ο ιδιος ο συντροφος μας ?
Αυτος που ερωτευτικαμε ,που αγαπησαμε ,που μας εκτιμα και μας σεβεται που πηγε ,γιατι χαθηκε ?
Ποσο ευκολο πιστευεουν ορισμενοι οτι μπορουν να ξαναβρουν ακομα ενα τετοιο συντροφο ?
Ποσο ευκολο ειναι να ¨εκπαιδευσει ¨ο ενας τον αλλον ωστε να ταυτίζονται σε ολο αυτο που λεγεται σχεση ?
Ειναι σιγουροι οτι δεν θα ξανακανουν τα ιδια λαθη με την πρωτη περιοδο ρουτινας εφοσον δεν προσπαθησαν να δουν την προηγουμενη φορα την αιτια ολου αυτου ,αλλα κατεφυγαν στην ευκολη λυση του ,να φυγουν ?
Ενα τριτο προσωπο που ερχεται στην ζωη μας γιατι του δινουμε οσα στερουμε απο τον ηδη υπαρχων ?
Ας τα σκεφτομαστε ολα αυτα και ας δινουμε ντομπρες και ξεκαθαρες απαντησεις μονο στον ευατο μας και σε κανεναν αλλων ..
Σε κανεναν δεν πρεπει να απολογουμαστε ή να δικαιολογουμε τις οποιες επιλογες μας .
Μονο στον ιδιο μας τον ευατο !
03-06-2022, 15:34 #126
Βρε αγάπη μου στο ξανά είπα. Είναι υπερβολικη λίγο η αντιδραση σου.ηρεμησε είπαμε ο καθένας ότι θέλει λεει εδώ μέσα.
Πάντως στο σχολείο και εμείς ειχαμε κούκλες συμμαθητριες αλλά ποτέ δεν τους φερομασταν άσχημα μόνο και μόνο γιατί ήταν ομορφες.
Ψαξε λίγο τι λάθος κάνεις και σου συμπεριφερονται όλοι έτσι. Δεν έχουν όλοι κακία μεσας τους.σίγουρα θα συναντησεις ανθρώπους που δεν θα σε γουστάρουν και θα θέλουν να σου κανουν κακό αλλά θα συναντήσεις και καποιους που θα σε αγαπησουν για αυτό που είσαι.Last edited by Αποστολια; 03-06-2022 at 17:40.
03-06-2022, 16:24 #127
03-06-2022, 16:51 #128TheShadowGuestΧεστηκα για αυτον..Η επαναλειψη συμπεριφορων με σοκαρει.Δεν ειμαι υπερβολικη μπουχτισμενη ειμαι και αρχιζω και εκριγνυμαι.Δεν με πολεμουσαν μονο για την εμφανιση μου ,οχι δα ειπαμε..Για τις αντιληψεις και το χαρακτηρα μου που δεν τον δεχονταν δε τον καταλαβαιναν.Στο σχολειο μου συμπεριφερονταν ετσι .Μετα που ενηλικιωθηκα αρχισαν αλλα πιο μεγαλα..
Τελος παντων η παιδικη μου ηλικια ειναι μια ζοφερη αναμνηση του παρελθοντος μου που δε μιλαω γι αυτην.Η αφετηρια της διαμορφωση του χαρακτηρα μου...
Ξερω οτι θα κουρασω αλλα αυτο βασανιζει την καρδια μου και το μυαλο .Δεν εχω κουμπι να το κλεισω και να σβησει απο τη μια μερα στην αλλη οσο και να καταλαβαινω πια,οσο σωστα και να εχετε νουθετησει καποιοι απο εσας ,εδω.Ξερω οτι ηθελε μονο σεξ.Ηθελε απλα να περασει καλα.Με χρησιμοποιησε.Ξερω οπως ελεγε η μανουλα μου.."ο αντρας προκειμενου να παρει αυτο που θελει δε θα λογαριασει και δε θα σεβαστει τιποτα"..
Νιωθω ομως οτι ηταν η τελέυταια μου ελπιδα να πιστεψω σε αντρα και να μου βγει σε καλο.Το τελευταιο ψυχικο αποθεμα οτι αυτη τη φορα δε κανω λαθος.Δε ξεγελαστηκα.Δε μπορω να το πιστεψω οτι μ αφησε να φυγω τοσο απλα,τοσο νωρις..Ουτε δευτερη φορα δε με ξαναειδε..Γιατι δε με αφησε ησυχη αφου ειδε -του το εδειξα-γι αυτο ειμαι σιγουρη-οτι εχω πληγωθει?Θα καταλαβαινα..Αν εφευγε τοτε που του εδωσα την ευκαιρια να μου το πει και με διαεψευσε και οτι δε του αρεσε ειπε η σκεψη μου ,οτι θα το ελεγε.Φοβηθηκε?Κολλησε?Δε με ηξερε.Δε με ειχε.Τιποτα δε θα εχανε αν το ελεγε.Ισα ισα ,θα το εκτιμουσα.Θα ηταν παντελονατος. ,δε θα πικραινομουν τοσο..Γιατι ενας αντρας λεει τοσο ομορφα,τοσο ανθρωπινα λογια,σπαταλαει τοσο χρονο σε μια κοπελα να συζητανε περι ζωης και βιωματων αν θελει μονο μια νυχτα μαζι της?Απο την εμπειρια μου με τους ανδρες που συναναστρεφομαι και εχω γνωρισει ειτε φιλικα,ειτε εργασιακα ξερω ενα πραγμα σιγουρα.Δε θα κατσει να το αναλυσει τοσο πολυ αν ειναι μονο ενα χυσι.Κι αν ακομη εκανα κατι που τον ξενερωσε και δε το αντιληφθην,τοοοοσο πολυ εσβησε το παθος του αν μεχρι τοτε ελεγε οντως αληθεια σε αυτα που εγραφε?Τοσο δυνατο?Νιωθω γελοιοποιημενη και τοσο χαζη.Εχω δυνατη φωνη και εντονη και εδω και 2 βδομαδες ισα που βγαινει απο το στομα μου.Ισα που την ακουω.Νιωθω οτι ισοπεδωθηκε το τελευταιο καστρο..Στο δρομο περπαταω πια με σκυφτο κεφαλι,αγελαστη ,χαμενη στις σκεψεις...σκεψεις...σκεψεις.. Τοσες..Με ωμους κατεβασμενους και αργο βηματισμο..Πηγα πριν λιγες μερες στο μοναστηρι οντας ανθρωπος των συγκοινωνιων εκανα 2 ωρες δρομο να φτασω και μετα να περπατησω 1 χλμ σχεδον.Εμεινα μεχρι να κελισουν.Ηθελα να μεινω εστω ενα βραδυ αλλα δε δεχονταν διανυκτερευση.Το ειχα τοσο αναγκη.Πηρα το δρομο να γυρισω πισω καθως νυχτωνε και υστερα απο ωρα σα βγηκα παλι σε κεντρικο δρομο και ξαναειδα και ακουσα κοσμο μ επιασε κριση πανικου.Πνιγομουν.Δεν αντεχα να ξαναγυρισω στους ανθρωπους.Αν δεν ειχα τα σκυλακια μου που τοσο αγαπω και που χωρις εμενα κανεις δε θα τα εσωζε ,δε θα τα φροντιζε θα ειχα παει να ζητησω να μεινω εστω λιγο καιρο εστω δοκιμαστικα..Λιγο να ηρεμισω.Να καθαρισω.Να βρω γαληνη.Προχθες γυρναγα σπιτι και περνουσα τα φαναρια και πηγε να με χτυπησει ενα ταξι..Ο οδηγος ωριοταν και εγω κοιτουσα σα χαμενη, αδρανης,αταραχη..Δεν ενιωσα τιποτα...Μονο μια σκεψη εκανα και προχωρησα αμιλητη...."Σε ποιον θα λειψω?"
03-06-2022, 17:00 #129
Ηρέμησε βρε κοπέλα μου πως κάνεις έτσι για τους αντρες... Χαλάς τη ζωή σου για τον καθένα αυτό είναι παράλογο!
03-06-2022, 17:05 #130
Ο Eminem έκλεισε 14 χρόνια of sobriety και αυτό το έκανε για την κόρη του. Για να μην γίνεται ρεζίλι και για να μην της λείψει τίποτε. Κι εσύ καθεσε και χάλας τον εαυτό σου για τον καθένα????
03-06-2022, 20:00 #131
03-06-2022, 20:13 #132
03-06-2022, 20:48 #133TheShadowGuestΝτροπη...Λυπαμαι ειλικρινα ...Πουθενα δε μπορεις να μιλησεις ,να σ ακουσουν και να σε καταλαβουν.Παντου ανθρωποι πουθενα ανθρωπια.Ολοι κοιταμε με τους καθρευτες και οχι με τα ματια της ψυχης.Ντροπη.
Ρεμεντυ..Γελαω πισω απο την οθονη μου με τον απροσκοπτο ζηλο σου να πεισεις οτι ειμαι αντρας ενω ξερω την ταυτοτητα μου.Μηπως θες βρε να με δεις και επιμενεςι τοσο?Εσυ ακαθεκτος να παρακινησεις τους ανθρωπου του θεματος να πιστεψουν αυτο που επλασες στο μυαλο σου επειδη εχεις τα δικα σου ψυχολογικα...Χαιρομαι που σου δινω τροφη ν ασχοληθεις με κατι στη ζωη σου.
ΝΤΡΟΠΗ...
03-06-2022, 20:55 #134
Τα δραματοποιεισ ολα ομωσ κ χρειαζεσαι ενα ρολο ενα σκοπο για να ζησεισ
03-06-2022, 20:57 #135
Οι αντρεσ χρειαζονται μια δουλεια κι εσεισ ενα ρολο γι αυτο γινονται οσεσ αγαπω ρουφιανεσ