κιλά και σχέσεις - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 192
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Τι εννοεις με το θα θελα να ειναι καλα σε αυτο το τομέα; Οικονομικά; Αν για παραδειγμα ενα παιδι 29 ετών δουλευει αλλα παιρνει 750-800 ευρώ σου κάνει ή θα ήθελες καποιον που να παίρνει πολλά περισσότερα; Εσύ εργάζεσαι; Αν ναι θα ήθελες να μας πεις τι ωράριο και τι μισθό παίρνεις;
    Οταν εχεις πολλα να προσφέρεις ειναι λογικο να ζητας και πολλα! Οταν διαλεγετε μια οτι να ναι και μετα σας κερατώνει σας ποναει ομως !
    Μονο στο χρημα επικεντρώθηκες εσυ...λες και εχετε ολα τα υπόλοιπα και μονο αυτο σας λειπει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Καλα ρε παιδια εδω πιο πανω λεγατε πως οι πολύ εμφανίσιμες θελουν να χεις 10 αυτοκίνητα και αλλα ΠΟΛΛΑ και εγω επειδη ειπα αν δουλευει και να μην ειναι τσιγκούνης πέσατε να με φάτε;
    !
    κακως απολογησε.
    εχεις δικαιωμα να ζητας οτι θελεις.

.
    θα μπορουσες να ζητας εναν αντρα που θα ηταν μισο κεφαλι πιο ψηλος απο εσενα ομως θα βρισκονταν ανθρωποι που θα σε ρωτουσαν αφου εισαι πιο κοντη γιατι τον θελεις τετοιον. η ακομα χειροτερα θελω εναν αντρα με μεγαλο πεος ναι, τοτε θα σε ρωτουσαν αφου εσυ δεν εχεις μεγαλο πεος γιατι θελεις καποιον που να εχει.
    το να σε ρωτανε εσύ θα είσαι γενναιόδωρη μαζί του ή θες απλά να μην είναι αυτός τσιγκούνης;
    με ξεπερνα!!

χα χα!!

βεβαια δεν εχω καποιο θεμα με τα δυο πανω μελη απλα πολλες φορες ολοι μας γραφουμε διαφορες μαλ@κιες και καποιος πρεπει να μας ταρακουνησει για να καταλαβουμε τι λεμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    κακως απολογησε.
    εχεις δικαιωμα να ζητας οτι θελεις.

.
    θα μπορουσες να ζητας εναν αντρα που θα ηταν μισο κεφαλι πιο ψηλος απο εσενα ομως θα βρισκονταν ανθρωποι που θα σε ρωτουσαν αφου εισαι πιο κοντη γιατι τον θελεις τετοιον. η ακομα χειροτερα θελω εναν αντρα με μεγαλο πεος ναι, τοτε θα σε ρωτουσαν αφου εσυ δεν εχεις μεγαλο πεος γιατι θελεις καποιον που να εχει.
    το να σε ρωτανε εσύ θα είσαι γενναιόδωρη μαζί του ή θες απλά να μην είναι αυτός τσιγκούνης;
    με ξεπερνα!!

χα χα!!

βεβαια δεν εχω καποιο θεμα με τα δυο πανω μελη απλα πολλες φορες ολοι μας γραφουμε διαφορες μαλ@κιες και καποιος πρεπει να μας ταρακουνησει για να καταλαβουμε τι λεμε
    Καλησπέρα. Τι να πω...δυστυχως εντόπισα και εγω την τοξικότητα τους !
    Δεν αξίζει να ασχολούμαι όντως. Τι σαχλαμάρες ακούω. Αυτοί ειναι σαν τους άντρες που ζητανε καλλονές ενω δεν εχουν τιποτα να προσφέρουν.
    Το απιστευτο οτι μονο για το οτι ειπα να μην ειναι τσιγκούνης και να δουλευει ρωτησαν! Ενω ειπα αλλα 10 πραγματα.
    Μα να μην ζητησω και εγω να ναι αιώνιος φοιτητής;

Banned
    https://www.tilestwra.com/i-diafora-...erocho-vinteo/

Εξυπνακιας πηγες να το παίξεις; Το empathy εσυ απο που λες να βγαίνει ;
    Δεν είναι πολύ ασφαλές να παίρνεις ένα γλωσσικό δάνειο (από ελληνικά στα αγγλικά) να το ξαναμεταφράζεις στα ελληνικά και να θεωρείς ότι έχει την ίδια σημασία.

Εκτός από το empathy εμπάθεια
    άλλα αντιδάνεια που παρερμηνεύουν την αρχική ρίζα είναι το autopsy το οποίο δεν σημαίνει αυτοψία αλλά νεκροψία και το physiotherapy που το λένε λάθος φυσιοθεραπεία ενώ η λέξη είναι φυσικοθεραπεία δηλαδή θεραπεία που βασίζεται σε φυσικές μεθόδους (όχι της φύσης, αλλά της φυσικής δηλαδή θερμότητα, ηλεκτρισμός κτλ)

Βέβαια μου έβαλες την έγκυρη πηγή του tilestwra οποτε με βουλωσες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Casper111 View Post
    Δεν είναι πολύ ασφαλές να παίρνεις ένα γλωσσικό δάνειο (από ελληνικά στα αγγλικά) να το ξαναμεταφράζεις στα ελληνικά και να θεωρείς ότι έχει την ίδια σημασία.

Εκτός από το empathy εμπάθεια
    άλλα αντιδάνεια που παρερμηνεύουν την αρχική ρίζα είναι το autopsy το οποίο δεν σημαίνει αυτοψία αλλά νεκροψία και το physiotherapy που το λένε λάθος φυσιοθεραπεία ενώ η λέξη είναι φυσικοθεραπεία δηλαδή θεραπεία που βασίζεται σε φυσικές μεθόδους (όχι της φύσης, αλλά της φυσικής δηλαδή θερμότητα, ηλεκτρισμός κτλ)

Βέβαια μου έβαλες την έγκυρη πηγή του tilestwra οποτε με βουλωσες
    Οπως ειδες εχει πηγη και ελληνικο λεξικο! Πηγαινε αγορασε το να δεις τι λεει και μετα ελα και μιλα μου.

garfield
    Guest
    @little αυτός ο συνδυασμός να είναι ωραίος και με λεφτά και γεναιοδωρος είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι αυτοί που υπάρχουν θέλουν να είναι η άλλη από Δούκισσα Νομικού και πάνω. Διότι όπως έχουμε εμείς τις απαιτήσεις μας έτσι τις έχουν κι αυτοί.
    Επίσης μπορεί αυτές οι μη εμφανισιμες που λες ότι βρήκαν άντρες που τους τα πληρώνουν όλα μπορεί κι αυτοί να είναι μη εμφανισιμοι που απλως έχουν μια οικονομική άνεση εγώ τέτοιες περιπτώσεις ξέρω.
    Δεν σε κατακρίνω γι αυτά που ζητάς απλώς σου λέω ότι είναι δύσκολο να βρεθεί αυτός ο συνδυασμός, το πακέτο στον ιδιο άνθρωπο.

Banned
    Οπως ειδες εχει πηγη και ελληνικο λεξικο! Πηγαινε αγορασε το να δεις τι λεει και μετα ελα και μιλα μου.
    https://www.kathimerini.gr/opinion/r...nsynaisthisis/

Σου δίνω και την απάντηση του Μπαμπινιώτη, κάποιος οικείος σου θα ξέρει ανάγνωση.

Senior Member
    Οταν εχεις πολλα να προσφέρεις ειναι λογικο να ζητας και πολλα! Οταν διαλεγετε μια οτι να ναι και μετα σας κερατώνει σας ποναει ομως !
    Μονο στο χρημα επικεντρώθηκες εσυ...λες και εχετε ολα τα υπόλοιπα και μονο αυτο σας λειπει.
    Εσυ ξεκινησες λεγοντας θελω να δουλευει και να ειναι καλα σε αυτό το τομέα και αναρρωτήθηκα τι σημαινει καλα για εσενα σε αυτό το τομέα για παράδειγμα ενας ΔΥ
    δεν μπορει στην ηλικια των 29 ετων να παιρνει πανω απο 800-900 ευρώ οπως επισης και ακομα χειροτερα στον ιδιωτικο τομέα με καποιες εξαιρέσεις. Οποτε ευλογα σου εθεσα την ερωτηση που σου έθεσα, σου κανει αυτη η κατηγορία;

Ουδεις αλάνθαστος στη ζωή, τι να κανουμε σχετιζομαστε με οτι να ναι γυναικες αφου για τις γυναικες προτυπο ουτε για φτυσιμο δεν τους αξιζουμε.... οσο μπορεί ο καθένας και εμεις μέχρι εκεί μπορουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by garfield View Post
    @little αυτός ο συνδυασμός να είναι ωραίος και με λεφτά και γεναιοδωρος είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι αυτοί που υπάρχουν θέλουν να είναι η άλλη από Δούκισσα Νομικού και πάνω. Διότι όπως έχουμε εμείς τις απαιτήσεις μας έτσι τις έχουν κι αυτοί.
    Επίσης μπορεί αυτές οι μη εμφανισιμες που λες ότι βρήκαν άντρες που τους τα πληρώνουν όλα μπορεί κι αυτοί να είναι μη εμφανισιμοι που απλως έχουν μια οικονομική άνεση εγώ τέτοιες περιπτώσεις ξέρω.
    Δεν σε κατακρίνω γι αυτά που ζητάς απλώς σου λέω ότι είναι δύσκολο να βρεθεί αυτός ο συνδυασμός, το πακέτο στον ιδιο άνθρωπο.
    Την εμφάνιση την εχω και με το παραπανω μαλιστα! Και παλι ομως κανεναν δεν βρίσκω με αυτα τα χαρακτηριστικά.
    Εδω αντρα με καλη εμφανιση γοητεία και να ναι ευαίσθητος με βαθιά συναισθηματα δεν μπορω να βρω. Εσεις παλι με τα λεφτα τα βαλατε.. Λες και εχουν ολα τα αλλα και τους λειπει μονο αυτο κανετε !

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Εσυ ξεκινησες λεγοντας θελω να δουλευει και να ειναι καλα σε αυτό το τομέα και αναρρωτήθηκα τι σημαινει καλα για εσενα σε αυτό το τομέα για παράδειγμα ενας ΔΥ
    δεν μπορει στην ηλικια των 29 ετων να παιρνει πανω απο 800-900 ευρώ οπως επισης και ακομα χειροτερα στον ιδιωτικο τομέα με καποιες εξαιρέσεις. Οποτε ευλογα σου εθεσα την ερωτηση που σου έθεσα, σου κανει αυτη η κατηγορία;

Ουδεις αλάνθαστος στη ζωή, τι να κανουμε σχετιζομαστε με οτι να ναι γυναικες αφου για τις γυναικες προτυπο ουτε για φτυσιμο δεν τους αξιζουμε.... οσο μπορεί ο καθένας και εμεις μέχρι εκεί μπορουμε...
    Αφού δεν μου ετυχε κανενας ο οποιος να εχει ολα τα υπόλοιπα, ε δεν εκατσα να αναρωτηθώ τώρα ουτε και να ψαξω τι μισθο παίρνουν ούτε και με ενοιαζε. Αυτο που ρωτας ειναι λες και βρήκα εγω τον τελειο και μου πε παίρνει 800 και εγω είπα α οχι δεν θελω. Κατσε να τον βρω και θα σου πω αν μου εκανε!
    Επίσης επειδη ειπες πως ΞΕΚΙΝΗΣΑ με αυτο...δεν εγραψα πουθενα πως τα γραφω με σειρα προτεραιότητας !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Casper111 View Post
    https://www.kathimerini.gr/opinion/r...nsynaisthisis/

Σου δίνω και την απάντηση του Μπαμπινιώτη, κάποιος οικείος σου θα ξέρει ανάγνωση.
    Εσένα κάποιος οικείος σου ξέρει ανάγνωση και έχει παιδεία μήπως; Γιατί εσυ οπως φαινεται ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !
    Πήγαινε να παρεις το λεξικό που σου ειπα να λάβεις μια 2η γνώμη...ή μήπως τσιγκουνεύεσαι τα λεφτα;
    Αν είχες τις γνώσεις θα δίδασκες σε κανένα Πανεπιστήμιο και δεν θα ήσουν εγώ, να κάνεις τον ξερόλα ενώ είσαι άσχετος σε ένα φόρουμ ψυχολογίας. Είσαι αγενής, με ειρωνεία και τελείως εκτός θέματος.
    Συγνώμη αλλα δεν θα πέσω στο επίπεδο σου! Εμένα δεν με μεγάλωσαν έτσι οι δικοί μου, αλλά έμαθα να έχω αξίες και τρόπους. Οι κατινιες σου σε παραπάνω πολύ άλλου !
    https://www.youtube.com/watch?v=_wxRKkWYNAE
    Και αλλη πηγη αφου δεν σου εκανε η πρώτη.
    Last edited by little; 05-06-2022 at 23:45.

Senior Member
    Οσοι απο εσας λοιπον θέλετε τις κουκλαρες ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ; Αυτο πείτε μου μονο ! Και μονο στο χρημα σας ποναει....ΕΝΑ ΚΑΡΟ πραγματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ εσεις οι αντρες ανεφερα. Αλλα εκει δεν σας πείραξε.
    Κοπελιά ... όλες οι κουκλάρες ... μόνιμα είναι με κάτι μπουχέσες χάλιες, που είναι σκιάχτρα, ηλικιωμένοι , κοντόχοντροι , τους ρίχνουν 20-50 χρόνια , απλά είναι πλούσιοι , διάσημοι και παρέχουν διάφορα .... νυχτερινή ζωή, ταξίδια , χλιδή κτλ ....

Banned
    Εσένα κάποιος οικείος σου ξέρει ανάγνωση και έχει παιδεία μήπως; Γιατί εσυ οπως φαινεται ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !
    Πήγαινε να παρεις το λεξικό που σου ειπα να λάβεις μια 2η γνώμη...ή μήπως τσιγκουνεύεσαι τα λεφτα;
    Αν είχες τις γνώσεις θα δίδασκες σε κανένα Πανεπιστήμιο και δεν θα ήσουν εγώ, να κάνεις τον ξερόλα ενώ είσαι άσχετος σε ένα φόρουμ ψυχολογίας. Είσαι αγενής, με ειρωνεία και τελείως εκτός θέματος.
    Συγνώμη αλλα δεν θα πέσω στο επίπεδο σου! Εμένα δεν με μεγάλωσαν έτσι οι δικοί μου, αλλά έμαθα να έχω αξίες και τρόπους. Οι κατινιες σου σε παραπάνω πολύ άλλου !
    https://www.youtube.com/watch?v=_wxRKkWYNAE
    Και αλλη πηγη αφου δεν σου εκανε η πρώτη.
    Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου

garfield
    Guest
    Τη γενναιοδωρία, την ευαισθησία, τα συναισθήματα και τα σχετικά δεν μπορείς να τα απαιτήσεις από τον άλλον μπορεί ο άλλος να μην είναι σε φάση να σου τα δώσει τη στιγμή που τα θέλεις ή και ποτέ αν δεν του το βγάζεις ή αν δεν το' χει στο χαρακτήρα του. Είναι και θέμα τύχης.

Senior Member
    Η σημερινη νεολαια καθεταλι και ακουει μια μουσικη ταχα γγκανγκστα στην οποια απο τις 20 λεξεις οι 25 ναι οι 25 ειναι επαναλαμβανομενες και ειναι βιζιτες, κοκες και λοιπα ναρκωτικα, ντηλια, χρημα, οπλα και περιμενουν τον 25χρονο 30 χρονο που ακουει αυτα να εχει ενσυναισθηση οχι δεν θα εχει ποτε θα ειναι αυτος ο wannabe γκανγκστα που θα κοκορευεται την μαλακια που τον δερνει....

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast