Απελπισία.... - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 60 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 900
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    σιγά δεν σε πήραν τα χρόνια
    τα φαινόμενα απατούν σίγουρα την ξέρεις αυτήν την έκφραση
    μπορεί κάποια/κάποιον να τον νομίζεις ότι είναι μηχανή στο σεξ και τελικά να αποδεχτεί ότι δεν είναι αλλά και το αντίθετο κάποιος/κάποια που θα λες σίγουρα θα είναι ξενέρωτος και να φανεί μηχανή

γιατί σου έχει κολλήσει ότι είσαι ασεξουαλ? !! Εδώ μας έχεις πει ότι έχεις φαντασίες ότι κάνεις σεξ αν ήσουν ασεξουαλ δεν θα σου περνούσε καν από το μυαλό ούτε καν για φιλί
    ξέρω γιατί έχω γνωρίσει ασεξουαλ και το απαιχθανοταν σαν ιδέα
    Όχι όλοι.υπάρχουν ασεξουαλ που έχουν δοκιμάσει και σεξ αλλά και αν βρεθουν με το καταλληλο ατομο προχωρανε και σε άλλα παιχνιδια.έτσι μου έχουν πει εμένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Πως να τον ξεχάσω και αυτον?αφού με αυτόν έχω φαντάστει να κάνω σεξ.βέβαια σίγουρα πρέπει να φύγω και θα το κανω αλλά με βαριά καρδια.και με τον φόβο ότι δεν θα ξανά νοιώσω έτσι. Δεν είναι και ευκολο να ερωτευεσαι ετσι.
    Ναι, ισχύει πως αυτό είναι ακόμα ένα πρόβλημα.
    Αλλά θα λυθεί με το χρόνο και κάνοντας νέες γνωριμίες.
    Να είσαι σίγουρη πως θα το ξανανιώσεις.
    Αλλά για να το ξανανιώσεις, πρέπει να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες.
    Άνοιξε το facebook και άσε τα υπόλοιπα να γίνουν μόνα τους.

Quote Originally Posted by Cmos View Post
    Ναι, ισχύει πως αυτό είναι ακόμα ένα πρόβλημα.
    Αλλά θα λυθεί με το χρόνο και κάνοντας νέες γνωριμίες.
    Να είσαι σίγουρη πως θα το ξανανιώσεις.
    Αλλά για να το ξανανιώσεις, πρέπει να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες.
    Άνοιξε το facebook και άσε τα υπόλοιπα να γίνουν μόνα τους.
    Άμα σου πω ότι το βαριεμαι το facebook.και μάλιστα το έκλεισα τότε γιατί εκτός που μου στελνανε άτομα για την δουλειά και με νευριαζαν γιατί το facebook δεν είναι για την εργασία μου στελνανε και αρκετοι για καφε και γνωστοι και αγνωστοι.δεν περίμενα ότι μερικοί από αυτούς που ηξερα θα θελανε να με γνωρισουν περισσότερο και ξαφνιαστηκα.απλά μου ήταν δύσκολο τότε να τους λέω όχι γιατί σχεδόν με όλους ήθελα να πάω για καφέ αλλά με κανέναν δεν τολμουσα λογω του προβληματος μου και λογω ότι ήταν γνωστοί και με τον χώρο εργασίας μου αλλά και με δικα μου άτομα.

Senior Member
    Άμα σου πω ότι το βαριεμαι το facebook.και μάλιστα το έκλεισα τότε γιατί εκτός που μου στελνανε άτομα για την δουλειά και με νευριαζαν γιατί το facebook δεν είναι για την εργασία μου στελνανε και αρκετοι για καφε και γνωστοι και αγνωστοι.δεν περίμενα ότι μερικοί από αυτούς που ηξερα θα θελανε να με γνωρισουν περισσότερο και ξαφνιαστηκα.απλά μου ήταν δύσκολο τότε να τους λέω όχι γιατί σχεδόν με όλους ήθελα να πάω για καφέ αλλά με κανέναν δεν τολμουσα λογω του προβληματος μου και λογω ότι ήταν γνωστοί και με τον χώρο εργασίας μου αλλά και με δικα μου άτομα.
    Άνοιξε άλλο λογαριασμό, με άλλο όνομα, και βάλε κύρια φωτογραφία που να μη μπορεί να σε αναγνωρίσει κάποιος.
    Αν τύχει να σου στείλει γνωστός, ή κάποιος με κοινούς πραγματικούς φίλους, μπλόκαρε τον.

Το "δεν τολμουσα λογω του προβληματος μου" το λύσαμε.
    Πόσα άτομα απο εδώ σου είπαμε πως δεν είναι καθοριστικός παράγοντας επιλογής για σχέση.
    Μην το σκέφτεσαι.. απλά κάντο.

Άνοιξε άλλο λογαριασμό, με άλλο όνομα, και βάλε κύρια φωτογραφία που να μη μπορεί να σε αναγνωρίσει κάποιος.
    Αν τύχει να σου στείλει γνωστός, ή κάποιος με κοινούς πραγματικούς φίλους, μπλόκαρε τον.

Το "δεν τολμουσα λογω του προβληματος μου" το λύσαμε.
    Πόσα άτομα απο εδώ σου είπαμε πως δεν είναι καθοριστικός παράγοντας επιλογής για σχέση.
    Μην το σκέφτεσαι.. απλά κάντο.
    Εννοείς να ανοιξω ψεύτικο λογαριασμο?τι θα κερδίσω από αυτό? Να βγαινω με αγνωστους?άλλωστε το φβ ειδικά όταν είναι ψευτικο προσελκυει μόνο ατομα για σεξ.και δεν είναι το πρωταρχικο μελημα μου αυτό. Είπαμε γνωριμία με κάποιον νορμαλ.σεξ άμα ήταν εκανα και με τον παντρεμενο που γνωριζομασταν κιόλας.

Senior Member
    Εννοείς να ανοιξω ψεύτικο λογαριασμο?τι θα κερδίσω από αυτό? Να βγαινω με αγνωστους?άλλωστε το φβ ειδικά όταν είναι ψευτικο προσελκυει μόνο ατομα για σεξ.και δεν είναι το πρωταρχικο μελημα μου αυτό. Είπαμε γνωριμία με κάποιον νορμαλ.σεξ άμα ήταν εκανα και με τον παντρεμενο που γνωριζομασταν κιόλας.
    Το όνομα θα είναι ψεύτικο. Όχι εσύ. Ο άλλος δεν θα το ξέρει. Πως θα το καταλάβει και θα έρθει μόνο για σεξ?
    Ίσως ήταν κακή ιδέα για άλλους λόγους..
    Αλλά προσπαθώ να βρω μια λύση χωρίς να κάνεις κάποια υποχώριση στο τρόπο που σκέφτεσαι.
    Στο ότι δεν θέλεις να το μάθει ο κύκλος σου κυρίως.. κάτι που αν ήμουν στη θέση σου δεν θα με ενδιέφερε.

Αν αποκλείσουμε το facebook, το νορμαλ είναι να κάνεις κάποιο χόμπι όπως το ξεκινήσεις γυμναστήριο ή να πας σε κάποια σχολή χορού πχ. Γενικά να κάνεις κάτι που θα συναναστρέφεσαι με κόσμο εκτός του κοινωνικού σου κύκλου.

Το όνομα θα είναι ψεύτικο. Όχι εσύ. Ο άλλος δεν θα το ξέρει. Πως θα το καταλάβει και θα έρθει μόνο για σεξ?
    Ίσως ήταν κακή ιδέα για άλλους λόγους..
    Αλλά προσπαθώ να βρω μια λύση χωρίς να κάνεις κάποια υποχώριση στο τρόπο που σκέφτεσαι.
    Στο ότι δεν θέλεις να το μάθει ο κύκλος σου κυρίως.. κάτι που αν ήμουν στη θέση σου δεν θα με ενδιέφερε.

Αν αποκλείσουμε το facebook, το νορμαλ είναι να κάνεις κάποιο χόμπι όπως το ξεκινήσεις γυμναστήριο ή να πας σε κάποια σχολή χορού πχ. Γενικά να κάνεις κάτι που θα συναναστρέφεσαι με κόσμο εκτός του κοινωνικού σου κύκλου.
    Το ξέρω ότι προσπαθεις να βοηθήσεις και μου προτείνεις τρόπους και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.
    Σίγουρα αν ανοίξω τον κύκλο μου θα έχω και περισσοτερες γνωριμιες.Αλλα ποτέ δεν ήμουν και κοινωνικη.Αυτό θα προσπαθήσω να το αλλαξω αν και σου είπα είναι δύσκολο πλεον σε αυτή την ηλικία να βρω και τον έρωτα και σχέση και όλο το πακέτο που πρέπει να έχει ο άλλος για να με ανεχτει.

Δεν εχει καμια απολυτως η ηλικια σε οσα αναφερεις πως ψαχνεις, ειδικα εφοσον δε σε κομπλαρει και σενα αντιστοιχα η ηλικια

Senior Member
    Το ξέρω ότι προσπαθεις να βοηθήσεις και μου προτείνεις τρόπους και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.
    Σίγουρα αν ανοίξω τον κύκλο μου θα έχω και περισσοτερες γνωριμιες.Αλλα ποτέ δεν ήμουν και κοινωνικη.Αυτό θα προσπαθήσω να το αλλαξω αν και σου είπα είναι δύσκολο πλεον σε αυτή την ηλικία να βρω και τον έρωτα και σχέση και όλο το πακέτο που πρέπει να έχει ο άλλος για να με ανεχτει.
    Κανένας δεν θα σε "ανεχτεί". Θα είναι μαζί σου γιατί θα το θέλει. Και θα σε θέλει όπως ακριβώς είσαι.
    Όσο δύσκολο είναι για εσένα να τον βρεις, είναι και για πολλούς άλλους που είναι στη θέση σου.
    Ακόμα και μια βόλτα που θα βγεις, αυξάνεις τις πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον.

Quote Originally Posted by Velcoro View Post
    Δεν εχει καμια απολυτως η ηλικια σε οσα αναφερεις πως ψαχνεις, ειδικα εφοσον δε σε κομπλαρει και σενα αντιστοιχα η ηλικια
    Όχι δεν έχω θέμα σε ηλικία άλλωστε πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι. Δύσκολο αυτό που ψάχνω να βρω.θα δείξει.

Κανένας δεν θα σε "ανεχτεί". Θα είναι μαζί σου γιατί θα το θέλει. Και θα σε θέλει όπως ακριβώς είσαι.
    Όσο δύσκολο είναι για εσένα να τον βρεις, είναι και για πολλούς άλλους που είναι στη θέση σου.
    Ακόμα και μια βόλτα που θα βγεις, αυξάνεις τις πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον.
    Το ξέρω ότι είναι δύσκολες οι γνωριμίες για όλους. Για εμένα όμως έχει ενα βαθμό παραπάνω η δυσκολία.
    Last edited by Αποστολια; 21-06-2022 at 22:38.

Honorata
    Guest
    Ναι γιατί πολλοί άντρες το παίζουν γαμιαδες αν μιλάς και για πιτσιρικια παρθένους. Λογικό είναι όταν το παίζει γαμιας και είναι παρθένος. Ναι γιατί είναι τα στερεότυπα. Και τον κράζουν

Και τις γυναίκες όμως τις κράζουν σε φίλους τους οι άντρες που θέλουν σεξ και δεν το παίρνουν. Γιατί τους χαλάνε τα χατηρια ομως καταβαθος μέσα τους την εκτιμούν γιατί το στερεότυπο για τη γυναίκα είναι να είναι οσια παρθένα. Κοινωνικά.
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    35 δεν είσαι ; Έχεις καλά χρόνια ακόμη. Υπάρχει και το άλλο . Ζεις στην Ελλάδα. Μη φανταστείς ότι οι άλλες γύρω, όσες δεν είναι παρθένες (δεν είσαι η μόνη παρθένα στα 35, μην ακούς τις απελευθερωμένες του πληκτρολογίου , μόνο στα λόγια είναι η απελευθέρωση των ελληνίδων και στα αίσχη στα δικαστήρια διαζυγίων) μην νομίσεις ότι είναι μηχανές του σεξ. Πολύ συνηθισμένη περίπτωση σεξουαλικής συμμετοχής, είναι αυτή του ... πτώματος , ξαπλώνει δηλαδή η άλλη κι ανοίγει τα πόδια. Ο ... ανταγωνισμός που έχεις από άλλες δηλαδή και το μέτρο σύγκρισης των ανδρών , το μαύρο του το χάλι είναι . ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.

Τα είπα όλα. Στα 35 έχεις καλά χρόνια. Μην έρθεις και λες τα ίδια στα 45 ή στα 50 ....

Κακά τα ψέμματα , μπορεί να μη σου αρέσει ... αλλά όλες οι ιστορίες που άκουσα που ξεφτίλισαν άτομα οι ερωτικοί παρτενέρ τους, λόγω της ... παρθενιάς ... μάντεψε τι φύλου ήταν !
    Δεν θα σου αρέσει . Γυναίκες που έκαναν παρθένους άνδρες ρεντίκολα ήταν . Όλες οι ιστορίες που έχω ακούσει . Ποτέ το αντίστροφο .
    Γυναίκα αν δεν είναι καμιά εναλλακτική , κουλτουριάρα ή πιτσιρίκα , αν μάθει για κάποιον ότι είναι παρθένος και τον έστειλε και θα τον κάνει ρεζίλι των σκυλιών .
    Σεξ μαζί του δεν κάνει πάντως. Απλά δεν θα το πει έτσι . Θα του αποδώσει 1000 άλλα κουσούρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Ναι γιατί πολλοί άντρες το παίζουν γαμιαδες αν μιλάς και για πιτσιρικια παρθένους. Λογικό είναι όταν το παίζει γαμιας και είναι παρθένος. Ναι γιατί είναι τα στερεότυπα. Και τον κράζουν

Και τις γυναίκες όμως τις κράζουν σε φίλους τους οι άντρες που θέλουν σεξ και δεν το παίρνουν. Γιατί τους χαλάνε τα χατηρια ομως καταβαθος μέσα τους την εκτιμούν γιατί το στερεότυπο για τη γυναίκα είναι να είναι οσια παρθένα. Κοινωνικά.
    Αναφέρεσαι στα ματωμένα σεντόνια που κρεμάγαν σε κάτι βλαχοχώρια ;
    Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.

Senior Member
    Όχι όλοι.υπάρχουν ασεξουαλ που έχουν δοκιμάσει και σεξ αλλά και αν βρεθουν με το καταλληλο ατομο προχωρανε και σε άλλα παιχνιδια.έτσι μου έχουν πει εμένα.
    πρεπει να υπαρχουν πολλες ερμηνειες
    γιατι δεν δοκιμαζεις σε site γνωριμιων?

αφου εχεις κανει προκατακτικα,πως και πανω στην φουντωσει δεν το προχωρησες,λιγο το ενα λιγο το αλλο σε παρασερνει το παθος

Honorata
    Guest
    Όχι αναφέρομαι σε κάτι άντρες που στους φίλους τους το παίζουν γαμιαδες, που βγαίνουν με γκόμενες μόνο για να πηδήξουν αλλά αυτές δεν θέλουν και τις κράζουν ως μυξοπαρθενες και ανεραστες γιατι τους αφήνουν σε στέρηση και δεν τους κάνουν τα χατίρια. Αλλά οι ίδιοι άντρες θέλουν να παντρευτούν μια γυναικα εμπιστη και σεμνή για να κάνουν παιδιά μαζί της. Γιατί ως γνωστόν ο άντρας που πηδαει αβέρτα είναι μάγκας οι γυναίκες που πηδιουνται αβέρτα είναι πουτανες. Και υπάρχουν εκεί έξω χίλιοι πατεράδες που μαθαίνουν στους γιους τους να είναι γαμιαδες αλλα να πάρουν κορίτσι από "σπίτι"
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αναφέρεσαι στα ματωμένα σεντόνια που κρεμάγαν σε κάτι βλαχοχώρια ;
    Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.

Page 18 of 60 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast