Απελπισία.... - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 60 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 900
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    O ομοιοπαθητικός δεν ξέρει ακριβώς το πρόβλημά σου, έτσι δεν είναι; Κάποια στιγμή κάτι για την κατάθλιψη είχες αναφέρει ότι πήγαινες. Άρα που κολλάει η αγωγή για σεξουαλική επιθυμία; Μια χαρά επιθυμία έχεις όταν κάποιος σε εξιτάρει, άλλο αν δεν προχωράς με διείσδυση.
    Εγώ νομίζω ότι το χρόνο σου και τα χρήματά σου σπαταλάς εκεί.

Επίσης χωρίς να θέλω να σου βάλω ιδέες, είσαι τόσο σίγουρη ότι ο φίλος σου δεν έχει αναφέρει ποτέ και πουθενά το θέμα σας ή τελοσπάντων δεν έχει μαθευτεί πουθενά με κάποιον τρόπο; Όχι ότι είναι κακό και να μαθευτεί σε τελική ανάλυση κάτι, απλά έχω μία υποψία μήπως και ο παντρεμένος που λες είναι πιο υποψιασμένος από όσο νομίζεις...
    Ξέρει ακριβώς το πρόβλημα μου ο ομοιοπαθητικος με κάθε λεπτομερεια.και επισης ξέρει και το σεξουαλικο πρόβλημα του φίλου μάλλον γιατί η αγωγή που του δίνει είναι για τόνωση της σεξουαλικης επιθυμιας.
    Σεξουαλικη επιθυμια μεγάλη έχω όταν βλέπω τον παντρεμένο με τον φίλο μου μέτρια πράγματα του το έχω πει του γιατρου.μου δίνει συνδιασμο αγωγής για καταθλιψη και άγχος και τροποποιει κάθε φορά ανάλογα με τις περιστασεις.λεφτά πολλά δεν δίνω εκεί. Και είπα ας το δοκιμάσω δεν χάνω και κάτι.

Ο φίλος όχι δεν λέει ποτέ και τίποτα. εδώ δεν λέει σε εμένα για το σεξουαλικο του θέμα και για την κατάθλιψη λες και εγώ δε βλεπω τι γίνεται. Παλία πριν γνωριστουμε είχε περάσει μεγάλη κατάθλιψη και πήρε αγωγή όχι φυτική και έγραφε σημειωσεις σε ένα χαρτί που διάβασα ότι δεν του σηκωνοταν και δεν είχε όρεξη για σεξ.
    Ο παντρεμένος όχι δεν ξέρει τίποτα. Έχουμε μια αποσταση 1 ώρας και παραπάνω.άλλος κόσμος εκεί αλλος εδώ. Άλλες πόλεις. Αλλά και πάλι του το είπα μόνη μου ότι είμαι ασεξουαλ και γελαγε.δεν το πήρε σοβαρά.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν το κανεις εσκεμμενα, αποστολια.
    το κανεις επειδη ο παΤΕΡΑΣ σου σε χει πεισει απο παιδι οτι εισαι αχρηστη και ασχημη, και κυριως αναξια να αγαπηθεις...

να πας στον ομορφο καραφλο και να του τα πεις. μπας και δεις καμια προκοπή...
    νομιζω οτι τα ραντεβου που λες ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. και αν τυχον σου πει κατι τετοιο, θα απαντησεις μεχρι ποσα ραντεβου εχεις δυνατοτητα να κανεις. επισης, θα διαπραγματευτεις την τιμη αν ειναι υψηλη.
    αλλα το βλεπεις οτι παλι ξεκινας απο το εμποδιο;;;;
    χωρις να εχεις παει, με το που ειπες οτι σκεφτεσαι μηπως πας, ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ οτι θα θελει τοσο πολλα ραντεβου που δεν θα μπορεσεις να ανταπεξελθεις.

εχεις παθει "γρυλλο" σε ολα τα θεματα που θα μπορουσαν να σε βοηθησουν να ξεμπλεξεις.
    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ. τραβα στον καραφλο μπας και σε πεισει οτι μπορειτε να κανετε δουλεια.

βρε τι σχεση εχει ο ομοιοπαθητικος;;; δεν εχεις θεμα ελλειψης επιθυμιας! ουτε αλλο οργανικο θεμα! μονη σου το λες! τι παπαριες σου δινει για αυξηση επιθυμιας;;;;
    ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ χρειαζεσαι κοπελια, οχι ματζουνια! τι να του πεις;;; τιποτα να μην του πεις! να του πεις οτι το κολλημα σου ε ιναι καθαρα ψυχολογικο. ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ε ΧΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ;;;
    Καταβάθος ντρέπομαι να πω σε γιατρο και άλλο ότι δεν έχω κάνει σεξ και μάλιστα σε άντρα. Και ναι το οικονομικο είναι θέμα όπως επίσης και ή αποσταση γιατί δεν είναι και κοντά ο γιατρός.μόνο όταν πηγαινω στο φιλο μου μπορω να κάνω τα ραντεβού μας.αλλα Οκ αυτό θα το προγραμματιζα.αλήθεια αν είχα άνεση οικονομικη καλή θα πηγαινα έστω και για πλάκα γιατί θεωρώ ότι δεν θα με βοηθήσει όπως η άλλη.

Την τελευταία φορά που πηγα στον ομοιοπαθητικο δεν είχα διαθεση για σεξ.υπάρχουν διαστηματα που δεν το σκέφτομαι καθόλου μηνες όμως. Όταν όμως βρισκομαι με τον παντρεμενο ε πως να μην έχω επιθυμία αφού τον γουσταρω.
    Έχω πει στον γιατρό ότι καμία φορά έχω επιθυμια και σκέφτομαι άλλους άντρες και όχι τον φίλο μου.
    Γιατί όμως να μη του πω για τον παντρεμενο?στον γιατρο τα λέμε όλα.

Senior Member
    Θα σου πω να κρατήσεις μία πισινή Αποστολία χωρίς να προσπαθήσω να σε πείσω. Όπως εσύ ξέρεις ότι είναι παντρεμένος με παιδιά, έτσι κι αυτός ξέρει σίγουρα για τον φίλο σου. Και πιθανόν πολύ περισσότερα από όσο νομίζεις. Θα μπορούσα να σου γράφω κατεβατά με ένα σωρό κουλά παραδείγματα για το πως συχνά μαθαίνουν λίγο πολύ όλοι όλα, αλλά τεσπα, δεν είναι εκεί το ζήτημα...

Νομίζω ότι ασυναίσθητα πας σε έναν ομοιοπαθητικό για να λες στον εαυτό σου ότι κάνεις προσπάθειες να λυθούν τα θέματά σου, ενώ βλέπεις ότι δεν αποδίδει ιδιαίτερα. Θες να έχεις την έξωθεν καλή μαρτυρία στον ίδιο σου τον εαυτό! ΚΑι έχεις μάθει πολύ στα μισόλογα και τους τριγωνισμούς με τον φίλο σου και γενικότερα.

Συμφωνώ με τη Remedy όπως έχουμε πει και παλιότερα ότι η ψυχοθεραπεία μπορεί να σε βοηθήσει! Αρκεί κι εσύ να κάνεις μία ουσιαστική προσπάθεια να βοηθηθείς από αυτήν!

Από κάπου πιάστο τελοσπάντων να γίνει μία αρχή. Μην τελματώνεις άλλο.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι δουλεια εχεις να πεις στον ομοιοπαθητικο αν κερατωσες τον φιλο σου;;;; εξομολογος , ειναι;;; ουτε ψυχοθεραπευτης ειναι, ουτε παπας. κι εφοσον ξερει τον φιλο σου, μην πας και του πεις οτι τον κερατωνεις. ουτε να βοηθησει σε κατι μπορει και μπορει να μπλεξεις για το τιποτε.
    Θα με ρωτησει αν έχω επιθυμια?και πρέπει να του πω ότι εχω.και θα με ρωτήσει και πως τα πάω με τον φίλο μου.τι να πω ότι τα πάω καλά? Αφού τα πάμε χάλια.ο ίδιος μου είχε πει την άλλη φορά ότι άμα δεν περναμε καλά πρέπει να το σταματησουμε.και του είπα αν φύγω από τον φίλο μου ίσως μείνω μόνη για πάντα με το πρόβλημα μου. Και μου είπε ναι σε καταλαβαινω.
    Δεν θα πει κατι στον φίλο μου βρε.ιατρικό απορρητο.άσε που εγώ ή ίδια και χθες του το είπα πάλι του φίλου μου.του λέω καλα σε κάνω δεν μετανιωνω για τίποτα απο αυτά που σου κάνω γιατί με γραφεις.και δεν λέει τιποτα.είχα στον λαιμό μια τέραστια πιπιλια ούτε που την προσεξε.το στήθος μου ήταν με πληγή από δαγκωμα του άλλου και ούτε που με ρώτησε τίποτα. Εγώ του δείχνω τα σημαδια επίτηδες να δω τι θα πει και τίποτα στον κόσμο του.δεν έχω κάτι άλλο να κάνω εκτός από το να τρεξω στον παντρεμενο .μπρος γκρεμος και πίσω ρεμα.

Θα σου πω να κρατήσεις μία πισινή Αποστολία χωρίς να προσπαθήσω να σε πείσω. Όπως εσύ ξέρεις ότι είναι παντρεμένος με παιδιά, έτσι κι αυτός ξέρει σίγουρα για τον φίλο σου. Και πιθανόν πολύ περισσότερα από όσο νομίζεις. Θα μπορούσα να σου γράφω κατεβατά με ένα σωρό κουλά παραδείγματα για το πως συχνά μαθαίνουν λίγο πολύ όλοι όλα, αλλά τεσπα, δεν είναι εκεί το ζήτημα...

Νομίζω ότι ασυναίσθητα πας σε έναν ομοιοπαθητικό για να λες στον εαυτό σου ότι κάνεις προσπάθειες να λυθούν τα θέματά σου, ενώ βλέπεις ότι δεν αποδίδει ιδιαίτερα. Θες να έχεις την έξωθεν καλή μαρτυρία στον ίδιο σου τον εαυτό! ΚΑι έχεις μάθει πολύ στα μισόλογα και τους τριγωνισμούς με τον φίλο σου και γενικότερα.

Συμφωνώ με τη Remedy όπως έχουμε πει και παλιότερα ότι η ψυχοθεραπεία μπορεί να σε βοηθήσει! Αρκεί κι εσύ να κάνεις μία ουσιαστική προσπάθεια να βοηθηθείς από αυτήν!

Από κάπου πιάστο τελοσπάντων να γίνει μία αρχή. Μην τελματώνεις άλλο.
    Εγω έμαθα γιατί ρώτησα και ενδιαφερθηκα για αυτόν. Αυτος γιατί να ρωτήσει για μένα καρφί δεν του καίγεται.
    Βέβαια κατάλαβε ότι κάτι έχω γιατί μου το λέει συνέχεια αλλά του ειπα εγώ κινουμαι ελευθερα.και βόλτα μπορώ να πάω και για καφέ και για όλα άρα για πια σχέση μιλάμε.
    Με την ψυχοθεραπεια συμφωνω ίσως βοηθουσε αλλά δεν τολμαω να πάω για πολλούς λόγους που ειπα.

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    εσύ όμως δεν αφήνεις να σου το δείχνει πόσα φιλιά και χάδια θα κάνεις, κάποια στιγμή θα πρέπει να ολοκληρώσεις
    του φίλου του πέφτει, ο παντρεμένος την έχει μεγάλη κάποια ενδιάμεση λύση δεν βρίσκω
    Ο παντρεμενος στην κατάσταση του να μην ζητάει πολλα.άμα θέλει φιλιά χάδιά και στοματικο οκ.άμα θέλει σεξ και αμεσα να πάει αλλού.δεν τον κράτησα ποτέ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Ο παντρεμενος στην κατάσταση του να μην ζητάει πολλα.άμα θέλει φιλιά χάδιά και στοματικο οκ.άμα θέλει σεξ και αμεσα να πάει αλλού.δεν τον κράτησα ποτέ
    αφού είχες αναφέρει πως αν δεν σε τρόμαζε το μέγεθος του θα είχες προχωρήσει
    ούτε στοματικό δεν του έχεις κάνει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εγω έμαθα γιατί ρώτησα και ενδιαφερθηκα για αυτόν. Αυτος γιατί να ρωτήσει για μένα καρφί δεν του καίγεται.
    Βέβαια κατάλαβε ότι κάτι έχω γιατί μου το λέει συνέχεια αλλά του ειπα εγώ κινουμαι ελευθερα.και βόλτα μπορώ να πάω και για καφέ και για όλα άρα για πια σχέση μιλάμε.
    Με την ψυχοθεραπεια συμφωνω ίσως βοηθουσε αλλά δεν τολμαω να πάω για πολλούς λόγους που ειπα.

Και καρφί να μη του καίγεται, σίγουρα έχει ρωτήσει κι έχει μάθει. Αν όχι από ενδιαφέρον, απο περιέργεια και μόνο. Ακόμα αν δεν έχει ρωτήσει, θα έχει μάθει χωρίς να το επιδιώξει. Τεσπα...

Οπότε με τον παντρεμένο πάπαλα η προοπτική του ολοκληρωμένου σεξ όπως λες, ψυχοθεραπεία δεν τολμάς, που καταλήγουμε πάλι; Μηδέν εις το πηλίκον...

kopela93
    Guest
    Κρίμα ρε Αποστολία. Βάλε ένα τέρμα στο τέρμα. Προχώρα κάπως

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    αφού είχες αναφέρει πως αν δεν σε τρόμαζε το μέγεθος του θα είχες προχωρήσει
    ούτε στοματικό δεν του έχεις κάνει
    Ειπα ότι έπαθα ένα σοκ εκείνη την ώρα. Και ήθελα να το αποφύγω. Όχι ότι δεν θα το κάνω ποτέ αν το θέλει. Με τρομάζει το μέγεθος για διεισδυση.τώρα για στοματικο ότι χωρέσει χωρεσε.

Senior Member
    Ούτε ομοιοπαθητικό , ούτε γαστρεντερολόγο , ούτε παθολογοανατόμο , ούτε πυρηνική ιατρική ... τίποτε από όλα αυτά δεν χρειάζεσαι .
    Δεν μπορείς να πας κάπου να βρεθείς με κανέναν πηδηχταρά , να πιείτε τίποτε, να βρεθείτε μόνοι σας να σου αλλάξει τα φώτα ; Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε εσύ
    ή να πεις κάτι . Απλά να μην λες ΟΧΙ και να μην αρχίσεις τις ιστορίες της παιδικής σου ηλικίας. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    Άλλωστε δεν είσαι παρθένα , όπως είναι παρθένοι πχ άνδρες που το μόνο θυληκό που τους έχει πλησιάσει είναι η μπετούγια του μπάνιου τους
    που κλείνονται μόνοι τους . Έχεις κάνει στοματικό , ολοκληρωμένα όπως λες, διείσδυση δεν έχεις κάνει ... εύκολο είναι ...

Πολλά λόγια χωρίς νόημα.

Και καρφί να μη του καίγεται, σίγουρα έχει ρωτήσει κι έχει μάθει. Αν όχι από ενδιαφέρον, απο περιέργεια και μόνο. Ακόμα αν δεν έχει ρωτήσει, θα έχει μάθει χωρίς να το επιδιώξει. Τεσπα...

Οπότε με τον παντρεμένο πάπαλα η προοπτική του ολοκληρωμένου σεξ όπως λες, ψυχοθεραπεία δεν τολμάς, που καταλήγουμε πάλι; Μηδέν εις το πηλίκον...
    Γιατί μηδέν?θέλω να κάνω όλα τα υπόλοιπα με τον παντρεμενο εκτός από σεξ λόγω φοβου.αν το δεχτεί καλως.αν δε το δεχτεί δεν πειράζει. Εκεινο που με αγχωνει και φρεναρω με αυτον ειναι οτι νοιωθω καθε φορα και κατι παραπανω ενω ξερω οτι η 《σχεση》 μας ειναι μονο για το σεξ.
    Την ψυχοθεραπεία την δουλεύω σαν σκεψη αλλα όταν θα αποφασίσω θα ειναι τελικά αργά.

kopela93
    Guest
    Έλα ρε Αποστολία ένας πεος είναι βρε αγάπη μου τι σοκ και ξεσοκ;
    Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου. Πάρε έναν άντρα που σαρεσει και δέσε του και τα μάτια (με τη συγκατάθεση του) και κάνε του εκεί τα δικά σου. Ξεπέρασε το. Αλήθεια δεν είναι τόσο φοβερό. Δοκίμασε το βρες έτσι τρόπους να χαλαρώσεις με αυτό και να προχωρήσεις

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Κρίμα ρε Αποστολία. Βάλε ένα τέρμα στο τέρμα. Προχώρα κάπως
    Προσπαθώ κορίτσι μου προσπαθώ. Δεν έχω δυναμεις για παραπάνω.

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Ούτε ομοιοπαθητικό , ούτε γαστρεντερολόγο , ούτε παθολογοανατόμο , ούτε πυρηνική ιατρική ... τίποτε από όλα αυτά δεν χρειάζεσαι .
    Δεν μπορείς να πας κάπου να βρεθείς με κανέναν πηδηχταρά , να πιείτε τίποτε, να βρεθείτε μόνοι σας να σου αλλάξει τα φώτα ; Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε εσύ
    ή να πεις κάτι . Απλά να μην λες ΟΧΙ και να μην αρχίσεις τις ιστορίες της παιδικής σου ηλικίας. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    Άλλωστε δεν είσαι παρθένα , όπως είναι παρθένοι πχ άνδρες που το μόνο θυληκό που τους έχει πλησιάσει είναι η μπετούγια του μπάνιου τους
    που κλείνονται μόνοι τους . Έχεις κάνει στοματικό , ολοκληρωμένα όπως λες, διείσδυση δεν έχεις κάνει ... εύκολο είναι ...

Πολλά λόγια χωρίς νόημα.
    Τον πηδηχταρα τον έχουμε. Το να πιούμε και να βρεθουμε μόνοι δεν το έχουμε.
    Ιστορίες της παιδικής ηλικιας δεν λέω ούτε έχω πει ακομη τα θέματα μου σε αυτόν δεν κλαιγομαι.
    Αλλά το όχι μου βγαίνει αυθόρμητα να το λέω δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί δεν θέλω δεν μπορώ. Τέλος πάντων.

Page 30 of 60 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast