Σχέση με παρθένο (και οχι στο ζωδιο) - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 22 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 322
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Δηλαδή τι αλλάζει στην 1 φορά από την 7 η την 10?δηλαδή μπαινει σιγά σιγά? Πχ ένα εκατοστο την πρώτη ένα την δευτερη κοκ?
    Επίσης δεν παίζει ρόλο και το μεγεθος του παρτενερ?τον ίδιο χρόνο θα χρειαστει ένα μικρό πεος τον ίδιο ενα τεραστιο?
    Θα συμφωνήσω ότι σίγουρα θα υπάρχουν γυναίκες με πιο στενο η πιο μικρό δεν ξέρω πως να το πω και άλλες με πιο μεγάλο. Κι αν είναι και ανατομικο το θέμα πχ εμένα που λέω ότι δεν χωραει μπορει να μην είναι της φαντασιας μου η λόγω φοβιας μου και μπορεί όντως να μη χωραει.

συνήθως προτείνουν το πάχος γιατί διεγειρονται ποιο εύκολα οι γυναίκες παρά με το μήκος
    άμα έχεις άγχος δεν πρόκειται να κάνεις κάτι
    εκτός και μετά τα προκατακτικα υγρανθει η περιοχή και χαλάρωση γίνει κάτι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Olivia View Post
    Κανουμε.συζητηση και γινεσαι προσβλητικη. Εγραψα αυτα που ξερω, δεν εθιξα κανεναν.
    Οταν λες οτι οι αλλες παιζει να εχουν ατροφία ειναι καλά; Οταν σου λεμε πως εσυ αν είσαι ανήκεις ένα συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ παίζει να χεις ατροφία σε τσούζει;
    Πρόβλημα σου ! Την αληθεια με αρθρο κατέθεσα, δεν εβγαλα κατι απο το μυαλο μου οπως εσυ.

Quote Originally Posted by little View Post
    Ρωτα εσυ καναν γιατρο γιατι ξερω και απο μενα και φιλες μου πως δεν μας το συστήνουν ! Οκ οι γιατροι λεφτα θελουν προφανως και αν πας να πληρωσεις δεν θα σου πουν οχι. Στην πράξη πήγαινε στον οποιονδήποτε γιατρό του δημοσίου που δεν εχει όφελος πες του πως δεν εχεις κανει σεξ ποτε και πως δεν εχεις κανενα πρόβλημα αλλα θες να κανεις τεστ παπ να δουμε τι θα σου πει.
    Αν το παμε ετσι Αποστολία καρκινο μπορεις να παθεις σε ολα σου τα όργανα. Να πηγαίνεις να τα ελεγχεις ΟΛΑ καλου κακου. Αφου οι πιθανότητες ειναι εξαιρετικά χαμηλές και ειναι τρομερα σπανιο να εχεις καρκινο χωρις σεξ. Αν εχεις ιστορικό πηγαινε κανε τεστ Παπ αλλιως δεν υπαρχει λογος. Πιο πιθανό ειναι να παθεις σε αλλα οργανα σου παρα εκει ως παρθενα!
    Το ιδιο λεμε αγαπη μου.
    Δεν θα στο συστησει αν είσαι υγιης προς θεού αλλά δεν αποκλειουμαι την περίπτωση να μην έχει κάνει κάποια σεξ αλλά να προσβληθει από καρκινο της μήτρας που οφείλεται σε άλλους γενετικους παραγοντες.στο είπα διότι πιο πάνω ειπες ότι αν δεν κάνεις σεξ δεν κινδυνευεις και από αυτό και δεν χρειάζεται να κάνεις τεστ παπ κάτι το οποιο δεν ισχύει για ολες.

Senior Member
    Οταν λες οτι οι αλλες παιζει να εχουν ατροφία ειναι καλά; Οταν σου λεμε πως εσυ αν είσαι ανήκεις ένα συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ παίζει να χεις ατροφία σε τσούζει;
    Πρόβλημα σου ! Την αληθεια με αρθρο κατέθεσα, δεν εβγαλα κατι απο το μυαλο μου οπως εσυ.
    Ποτε ειπα οτι εχουν οι παρθενες ατροφια; Διαβασε ξανα ο,τι εγραψα.
    Θα γελαγα με το θεμα της ηλικιας μου, αν αυτο που κανεις δεν λεγοταν age shaming.

Senior Member
    Επισης, εγω δεν μιλαω με βαση τις εμπειριες μου ουτε με βαση τις εμπειριες ρων φιλεναδων μου, γιατι εμπειριες χωρις γνωση ειναι αναξιοπιστες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Δηλαδή τι αλλάζει στην 1 φορά από την 7 η την 10?δηλαδή μπαινει σιγά σιγά? Πχ ένα εκατοστο την πρώτη ένα την δευτερη κοκ?
    Επίσης δεν παίζει ρόλο και το μεγεθος του παρτενερ?τον ίδιο χρόνο θα χρειαστει ένα μικρό πεος τον ίδιο ενα τεραστιο?
    Θα συμφωνήσω ότι σίγουρα θα υπάρχουν γυναίκες με πιο στενο η πιο μικρό δεν ξέρω πως να το πω και άλλες με πιο μεγάλο. Κι αν είναι και ανατομικο το θέμα πχ εμένα που λέω ότι δεν χωραει μπορει να μην είναι της φαντασιας μου η λόγω φοβιας μου και μπορεί όντως να μη χωραει.
    Μην κρινεις απο οσα λενε ασχετοι εδω μεσα. Εγω ξερω κοπελες 18 χρονων που ξερουν τα πραγματα ως εχει ! Οτι κλεινει πχ αν εχεις καιρο να κανεις σεξ εδω δεν το ξερανε. Δεν ξερουν τιποτα. Ειναι αυτες πολύ ανοιχτες απο τηνφυση τους και νομιζουν ειναι ολες ετσι. Οι περισσότερες που ξερω εγω δεν ειναι ετσι ανοιχτες και δεν εμπαινε.
    Το μονο που θα σου πω ειναι οτι μεχρι και μη παρθενα ποναγε και εκλαιγε μεχρι να τα καταφέρουν. Οποτε υποθέτω πως μια χαρα μπορεις να τα καταφέρεις αλλα αν εισαι στενη δεν θα ναι ανώδυνο δυστυχως. Πρεπει να το παλεψεις. Και σε πιστευω πως δε μπαινει.

Senior Member
    Επισης, εγω δεν μιλαω με βαση τις εμπειριες μου ουτε με βαση τις εμπειριες ρων φιλεναδων μου, γιατι εμπειριες χωρις γνωση ειναι αναξιοπιστες.
    Ακριβως κρινεις με το δικο σου αιδοίο και νομιζεις ειναι ολα ιδια και το παραδέχεσαι κιολας. Επειδη εσυ ησουν παντα ανοιχτη δεν ηταν ολες. Απλα τα πραγματα.

Senior Member
    [QUOTE=Αποστολια;1203319]Το ιδιο λεμε αγαπη μου.
    Δεν θα στο συστησει αν είσαι υγιης προς θεού αλλά δεν αποκλειουμαι την περίπτωση να μην έχει κάνει κάποια σεξ αλλά να προσβληθει από καρκινο της μήτρας που οφείλεται σε άλλους γενετικους παραγοντες.στο είπα διότι πιο πάνω ειπες ότι αν δεν κάνεις σεξ δεν κινδυνευεις και από αυτό και δεν χρειάζεται να κάνεις τεστ παπ κάτι το οποιο δεν ισχύει για ολες.[
    Δεν ξερω αν υπαρχει επισημη συσταση ατην ελλαδα, ξερω για καποιες χωρες στο εξωτερικο, συστηνουν τεστ παπ μετα τα 21 ανεξαρτητα παρθενιας για τους λογους που λες. Στην ελλαδα φανταζομαι καθε γυναικολογος κανει ο,τι καταλαβαινει.
    Προσωπικα, κι εγω το θςωρω υπεβολικο..Αλλα δινεται εμφαδη στην αξια της προληψης.

Senior Member
    Ακριβως κρινεις με το δικο σου αιδοίο και νομιζεις ειναι ολα ιδια και το παραδέχεσαι κιολας. Επειδη εσυ ησουν παντα ανοιχτη δεν ηταν ολες. Απλα τα πραγματα.
    Ακριβως το αντιθετο ειπα.
    Γιατι τετοιο θυμο; Δεν το καταλαβαινω.

Senior Member
    Ακριβως το αντιθετο ειπα.
    Γιατι τετοιο θυμο; Δεν το καταλαβαινω.
    με κοροιδεύεις; ειπες "Επισης, εγω δεν μιλαω με βαση τις εμπειριες μου ουτε με βαση τις εμπειριες ρων φιλεναδων μου, γιατι εμπειριες χωρις γνωση ειναι αναξιοπιστες." Αρα τι μας λες οτι οι εμπειρίες σου ειναι αξιόπιστες γιατι εχεις εμπειρίες άρα εχεις δικιο συμφωνα με εσενα επειδη το δικο σου αιδοίο ηταν παντα ανοιχτό ειναι και όλων των αλλων. Που ειπες το αντιθετο;
    Εσυ εισαι αυτη που εχεις θυμό! Και λες οτι κανω age shaming επειδη ειπα το γεγονος οτι με την ηλικια ατροφεί και οχι με την αγαμία.

Senior Member
    με κοροιδεύεις; ειπες "Επισης, εγω δεν μιλαω με βαση τις εμπειριες μου ουτε με βαση τις εμπειριες ρων φιλεναδων μου, γιατι εμπειριες χωρις γνωση ειναι αναξιοπιστες." Αρα τι μας λες οτι οι εμπειρίες σου ειναι αξιόπιστες γιατι εχεις εμπειρίες άρα εχεις δικιο συμφωνα με εσενα επειδη το δικο σου αιδοίο ηταν παντα ανοιχτό ειναι και όλων των αλλων. Που ειπες το αντιθετο;
    Εσυ εισαι αυτη που εχεις θυμό! Και λες οτι κανω age shaming επειδη ειπα το γεγονος οτι με την ηλικια ατροφεί και οχι με την αγαμία.
    Α, καλα! ειπα οτι δεν κρινω με βαση τις εμπειριες μου αλλα απο αυτα που εχω διαβασει. Μα τι.στο καλο; Πλακα μου κανεις, δεν εξηγειται.

Senior Member
    Α, καλα! ειπα οτι δεν κρινω με βαση τις εμπειριες μου αλλα απο αυτα που εχω διαβασει. Μα τι.στο καλο; Πλακα μου κανεις, δεν εξηγειται.
    εχεις εσυ διαβασει πουθενα πως ατροφεί ο κολπος απο την αγαμια; αν ειναι ετσι θα χαν όλες ατροφία και στα 18 ! Πες μας που το διαβασες λοιπον! Στειλε το αρθρο απο έμπιστη πηγη, εγω σου εστειλα απο το testpap(teleia)com. Ποσες υπαρχουν που εχουν χρονια να κανουν σεξ και μια χαρα κανουν ξανα !
    Τωρα διαβασα σε αρθρο των οπισθίων πως η ελλειψη σεξ σε κανει λεει επιρρεπή στα κρυολογήματα. Εγω εχω καμια 7ετια ξερω γω να παθω το παραμικρο κρυολόγημα !!!!! Αυτα τα αρθρα διαβάζεται και τα πιστεύεται κιολας; Και ακομα και οταν ειχε ΒΑΡΙΑ γριπη η μανα μου εγω δεν κολλησα καν και πηγαινα και στο δωμάτιο της! Ουτε πρόσεχα ούτε τιποτα!
    Last edited by little; 17-08-2022 at 22:08.

Senior Member
    εχεις εσυ διαβασει πουθενα πως ατροφεί ο κολπος απο την αγαμια; αν ειναι ετσι θα χαν όλες ατροφία και στα 18 ! Πες μας που το διαβασες λοιπον! Στειλε το αρθρο απο έμπιστη πηγη, εγω σου εστειλα απο το testpap(teleia)com. Ποσες υπαρχουν που εχουν χρονια να κανουν σεξ και μια χαρα κανουν ξανα !
    Τωρα διαβασα σε αρθρο των οπισθίων πως η ελλειψη σεξ σε κανει λεει επιρρεπή στα κρυολογήματα. Εγω εχω καμια 7ετια ξερω γω να παθω το παραμικρο κρυολόγημα !!!!! Αυτα τα αρθρα διαβάζεται και τα πιστεύεται κιολας; Και ακομα και οταν ειχε ΒΑΡΙΑ γριπη η μανα μου εγω δεν κολλησα καν !!
    Θα το πω μια φορα και τερμα. Ισως χησιμοποιησα λαθος λεξη. Η στενοτητα λεω που μπορει να να νιωθουν οι γυναικες στον κολπο οταν εχουν καιρο.να κανουν σεξ, μπορει να ναι απο την ακινησια των μυων της περιοχης λογω παρατεταμενης αποχης. Οταν.κανουν ξανα σεξ επανερχονται. Εγω δεν εχω ενημερωθει για αυτα μεσω ιντερνετ αλλα απο τη γυναικολογο μου, ενταξει;

Senior Member
    Και μην.ανησυχεις μια χαρα μπορει να.κανει ξανα σεξ μια γυναικα, οσα χρονια κι αν.περασουν απο την τελευταια φορα, αν τελικα αυτο ειναι που σε καιει.

Senior Member
    Θα το πω μια φορα και τερμα. Ισως χησιμοποιησα λαθος λεξη. Η στενοτητα λεω που μπορει να να νιωθουν οι γυναικες στον κολπο οταν εχουν καιρο.να κανουν σεξ, μπορει να ναι απο την ακινησια των μυων της περιοχης λογω παρατεταμενης αποχης. Οταν.κανουν ξανα σεξ επανερχονται. Εγω δεν εχω ενημερωθει για αυτα μεσω ιντερνετ αλλα απο τη γυναικολογο μου, ενταξει;
    Η στενότητα αυτη υπαρχει και σε καποια παρθένα 16 ετων, 18, 20, 25. Αφου καμια δεν εκανε σεξ ποτε!τ Αρα ολες εχουν ατροφία απο τα 14 ξερω γω, και οταν λεω δεν μπαινει δαχτυλο δεν εννοώ πως στα 16 εμπαινε και ξαφνικα στα 20-20+ δεν μπαίνει. Εννοώ πως δεν έμπαινε ποτε ουτε στα 16. Αρα η ατροφία θα έπρεπε να θεωρείται κατι φυσιολογικό.
    Όπως και να χει λεω πως δεν ευσταθεί αυτο που ειπες πως δεν θα καταλάβει ο αλλος πως εισαι παρθένα. Αφού χρειάζεται καιρό ώστε να "ανοίξεις". Και δεν ειναι ετσι ευκολα τα πραγματα αντε το βαζει και μπήκε οπως τα λέτε. Εγώ οσες ξερω εκτος απο μια δεν εμπαινε, και σε αυτην την μια ειχε πολυ αιμα. Ποσο να τον κοροιδέψεις τον αλλον; Και γιατι να κοροιδέψεις άλλωστε εγω διαφωνώ. Συν οτι οι περισσότεροι τρελαίνονται για παρθένες. Εχω μιλήσει με πολλους αντρες και τους αρεσει, οχι μονο τους αρεσει τις προτιμούν κιολας.
    Last edited by little; 18-08-2022 at 04:11.

Page 17 of 22 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast