ΓΑΔ - Ψυχοσωματικά - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 127
    Quote Originally Posted by It's a long way View Post
    Μπράβο μπράβο! Αν σταθεροποιηθούν τα επίπεδα του ζολοφτ και περάσει η περίοδος προσαρμογής, θα είσαι πολύ καλά πιστεύω και εύχομαι. Εγώ δεν κοιμήθηκα κ τέλεια.. νταξει το έχω συνηθίσει..έχουν περάσει ανεπιστρεπτί τα χρόνια που κοιμόμουν σαν πουλάκι..δύσκολα θα κοιμηθώ, εύκολα ξυπνάω... σκέφτομαι τις δουλειές που έχω να κάνω και ενεργοποιείται ο εγκέφαλος..
    Την αλλαγή καριέρας μήπως πρέπει να την σκεφτούμε;
    Ελπίζω μέρα με την μέρα να καλυτερευω. Αυτο με την αλλαγη καριερας το έχω σκεφτεί και εγω, ωρες ωρες σκέφτομαι να ειχα μια καντινα διπλα στο κυμα και οτι βγαζω :Ρ

Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Εγώ σήμερα δεν νιώθω καθόλου καλά 9η μέρα covid ανακατεύομαι τάση λιποθυμίας κ δεν μπορώ να ανασάνω καλά μια κακοαδιαθεσία έλλειψη διαύγειας φοβάμαι δεν ξέρω τι να κάνω.
    Μην απελπιζεσαι ετσι ειναι ο κοβιντ, και εγω τον χειμωνα εβγαινα 11 μερες θετικη και μετά το 20ήμερο καπως συνηλθα

Junior Member
    Εγώ σήμερα δεν νιώθω καθόλου καλά 9η μέρα covid ανακατεύομαι τάση λιποθυμίας κ δεν μπορώ να ανασάνω καλά μια κακοαδιαθεσία έλλειψη διαύγειας φοβάμαι δεν ξέρω τι να κάνω.
    Ωχ αλήθεια;! Έχεις κοβιντ; Κι εγώ μόνο στην ιδέα του κοβιντ παθαίνω κακοδιαθεσια, οπότε λογικό είναι να έχεις κι εσύ ...κάνε μπανάκι (μπανιέρα μην με βρίσεις), βάλε φρέσκα ρουχαλακια, φτιάξε κάτι ωραίο να πιεις, δες λίγο νετφλιξ, πάρε βιντεοκλήσεις και γράφε μας..είναι το άγχος μαζί με τον κοβιντ που σε κάνει να νιώθεις έτσι...

Senior Member
    Δυστυχώς με το που πήγα διακοπές με έπιασε covid και έφαγα όλες τις διακοπές σε ένα δωμάτιο τώρα γύρισα αθήνα κ με έπιασε φόβος ότι με πιάνει νομίζω είναι απ το covid πρίν άρχισα πάλι τα "μήπως να πάω νοσοκομείο"έχω δίπλα μου οξύμετρο πιεσόμετρο κ θερμόμετρο πάνω που λίγο είχα ηρεμήσει με έπιασαν όλα.

Junior Member
    Δυστυχώς με το που πήγα διακοπές με έπιασε covid και έφαγα όλες τις διακοπές σε ένα δωμάτιο τώρα γύρισα αθήνα κ με έπιασε φόβος ότι με πιάνει νομίζω είναι απ το covid πρίν άρχισα πάλι τα "μήπως να πάω νοσοκομείο"έχω δίπλα μου οξύμετρο πιεσόμετρο κ θερμόμετρο πάνω που λίγο είχα ηρεμήσει με έπιασαν όλα.
    Δεν ξέρω κανέναν τον τελευταίο καιρό, μικρό ή μεγάλο, να έχει οποιοδήποτε ανησυχητικό σύμπτωμα λόγω κοβιντ..αν σε βοηθάει..
    εμένα στις διακοπές μου, έσπασε η αδελφή μου τη 2η μέρα το χερι της και τα περάσαμε μόνο σπίτι, γκρίνια, πόνος και παράνοια... κοινώς...όλοι στο καζάνι! Πότε θα κάνεις τεστ να δεις αν έφυγε η βλακεία;

σημερα βγηκε θετικος και ο φιλος μου, που μενουμε μαζι, αυτο μου έλειπε τωρα να περασω και κοβιντ

καλημέρα σας, γραφω άλλη μια φορα να εκφρασω τον πονο μου. Ο ιλιγγος το βραδι εφιαλτικος και τωρα το πρωί ολα παλι μεσα σε καράβι. Παρατηρησα ότι το βραδι οταν παω να γυρισω πλευρο με πιανει και το πρωί που σηκωνομαι , δηλαδη η κίνηση δεξια αριστερα τον πυροδοτεί όπως και η αλλαγη θεση απο ξαπλωμένη στο να σηκωθω ( για να σας προλαβω απο το να πείτε ορθοστατική υποταση όταν σηκώνομαι απο το κρεβατι, εχω και δεν ειναι το ιδιο, δηλαδη δεν σηκωνομαι και μαυρίζουν, οπως της υποτασης, σηκωνομαι και ειμαι μεσα σε καράβι). Θα περιμενω να περασουν οι μερες και αν δεν υποχώρησει μου φαίνεται θα παω σε νευρολογο. Εσεις τι λετε ρε παιδια; ενταξει συγκυριακά με επιασε με το ζολοφτ, αλλα γιατί να επηρεαζουν οι παραγοντες που σας ειπα την εμφάνιση του (δεξια αριστερά και αλλαγη θεσης); Σε μια ωρα εχω και την επόμενη συνεδρια να δω πως θα οδηγήσω που προς το παρόν εχω πιασει καβο ντόρο. Καλη συνεχεια να εχετε

Καλησπέρα σας, τελικα έκλεισα ραντεβού με ωτορινολαρυγγολόγο για αύριο. Τουλάχιστον θα μου φυγει η αμφιβολία αν ειναι απο το ζολοφτ ή όχι. Αυτο που με κινητοποίησε πιο πολυ ειναι οτι ο ίλιγγος πυροδοτείται οταν κοιμαμαι και αλλαζω πλευρό και όταν ξυπναω και σηκώνομαι. Αυριο θα ξερω αν ειναι ο λαβύρινθος ή οχι. Αν εβλεπα ότι υποχωρεί με την μειωση του ζολοφτ δεν θα εκλεινα ραντεβού

Senior Member
    Νευρολογος σε εχει δει;

Quote Originally Posted by Olivia View Post
    Νευρολογος σε εχει δει;
    οχι δεν εχω παει σε νευρολογο, την Παρασκευή με επιασε , λεω μηπως φταίει το ζολοφτ αλλα επειδη ολα τα συμπτώματα κλεινουν για λαβύρινθο εκλεισα ωτορινολαρυγγολόγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by mary1993 View Post
    οχι δεν εχω παει σε νευρολογο, την Παρασκευή με επιασε , λεω μηπως φταίει το ζολοφτ αλλα επειδη ολα τα συμπτώματα κλεινουν για λαβύρινθο εκλεισα ωτορινολαρυγγολόγο
    Με τα συμπτωματα που αναφερεις μου κανει εντυπωση πως δεν σε παρεπεμψαν και σε νευρολογο. Θα σου προτειναωλ να πας και σε εναν νευρολογο για να τα αποκλεισεις ολα.

Junior Member
    Καλησπέρα Μαίρη. Είχα το ίδιο σύμπτωμα για καιρό και σε διαφορετικές χρονικές φάσεις. Για την ακρίβεια ένιωθα ότι είμαι σε καράβι/αεροπλάνο όταν περπάταγα και με έπιανε ίλιγγος όταν γύριζα πλευρό στο κρεβάτι. Την δεύτερη φορά αποφάσισα να επισκεφτώ ΩΡΛ ο οποίος, κάνοντας μου και κάποιες ασκήσεις, μου είπε ότι είναι από το άγχος. Την επόμενη μέρα μου είχε περάσει και δεν μου έχει ξανά εμφανιστεί 2,5 χρόνια μετά. Εάν νιώθεις ότι χρειάζεσαι ΩΡΛ να πας αλλά με τα συμπτώματα που διαβάζω από εσενα το τελευταίο διάστημα, προσωπικά ποντάρω ότι πρόκειται για το ίδιο σύμπτωμα άγχους. Δεν ξέρω αν το ζολοφτ επηρεάζει αλλά εγώ το έχω βιώσει χωρίς φαρμακοθεραπεία.

Senior Member
    Εχω και γω θεμα ιλιγγου,που καποιες φορες σχετιζεται με μυικο σπασμο απο τον αυχενα,που εχω θεμα.Καποιες φορες ομως δεν εχει καμια αιτια,και πυροδοτειται κατα τη διαρκεια της νυχτας η το ξημερωμα,οταν ξυπναω.Συνηθως δεν κραταει πολυ,εαν κρατησει παιρνω vertigo vomex.(το οποιο βεβαια φερνει υπνηλια.)Το περιγραφω και γω σαν κουνημα σε καραβι και αισθημα θολουρας.

Καλησπέρα σας και ευχαριστω για τις απαντήσεις σας, καθε συμβουλη και παρομοια εμπειρια που μοιραζεστε είναι σημαντική. Olivia τον νευρολόγο τον έχω σκεφτεί και εγω και εαν δεν ειναι λαβύρινθος, θα ειναι ο επόμενος που θα επισκεφτώ. Μυρτω αυτο που με ταρακούνησε για να κλεισω ωτορινολαρυγγολόγο ειναι οτι εχω ΓΑΔ με πολλα σωματικα συμπτώματα απο τον περσινό Αυγούστο και ο ίλιγγος, ομως, δεν ήταν ποτε παρον μεχρι την Παρασκευή που μας περασε, σε μια περιοδο μαλιστα που ειχαν υποχωρήσει τα γνωστα σωματικα συμπτώματα του αγχους μου. Σήμερα ειχα συνεδρια και με την ψυχολογο που παω και η ιδια με παρέπεμψε να παω σε ωτορινολαρυγγολόγο, γιατι ουτε εκεινης της φαινεται ο ίλιγγος να ειναι σύμπτωμα αγχους, γιατι πυροδοτείται οταν αλλαζω πλευρο στον υπνο μου και οταν ειμαι ξαπλωμένη ωρα και πρέπει να σηκωθώ, οχι δηλαδη απο την αδρεναλίνη που προκαλει τα σωματικά συμπτώματα του αγχους.Βεβαια, εχει και εκεινη εναν ενδοιασμο, μηπως, ειναι παρενέργεια του zoloft. Μανο ναι και εμενα την νυχτα πυροδοτείται , τι να πω υπομονη μεχρι αυριο.

Senior Member
    Καλα, δεν νομιζω οτι υπαρχει και λογικη στα συμπτωματα αγχους.
    Τες πα, δες και τις δυο αυτες ειδικοτητες να εξαντλησεις πιθανοτητα παθολογικη να ξερεις με τι παλευεις.
    Προσωπικα, μου κανει για παρενεργεια του φαρμακου.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast