Results 121 to 135 of 256
Thread: Πολλά νεύρα
-
29-08-2022, 09:34 #121
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,314
ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ.
τι πελατες και ναρθηκακια; δεν πρεπει να ανακατευεις τους πελατες και δεν χωρανε δικαιολογιες σε αυτο. ασε τα "ναι μενα αλλα". ΔΕΝ εχει "αλλά". δεν πρεπει να τους ανακατευεις. δυσφημιζεις το ξενοδοχειο και ξεφτιλιζεσαι κανοντας τετοιου ειδους small talk με τον εναν και τον αλλον.
ο φιλος σου και η μανα σου εχουν δικιο. προσπαθησε να μην ανακατωνεσαι ΓΕΝΙΚΩΣ και να κρατησεις αποστασεις.
η καλη εξελιξη ηταν η συζητηση με τον πατερα σου. αν μη τι αλλοε στω λεκτικα δεχτηκε την κατασταση οπως του την παρουσιασες υπο τον ορο να βγει η σεζον. εκει και να μεινεις.
επισης, ενημερωθηκε για την μηνυση, οποτε δεν θα πεσει απο τα συννεφα αν εχουν συνεχεια τα επεισοδια.
για το προσωπικο, να κανεις ακριβως αυτο που προτεινε. βρες εσυ προσωπικο για την επομενη και αν κανει κονξες ο πατερας, θυμισε του την συμφωνια σας. αν δεν δεχτει αυτους που θα εγκρινεις εσυ, τοτε βαλε θεμα να σε πληρωνει για να καθεσαι.
για τον τυπο, εγω πιστευω οτι ειναι θρασυδειλος, οπως ολοι οι κουραδομαγκες. σιγα μη δεν υπολογιζει την αστυνομια... βασιζεται στον εκφοβισμο.
αυτο φυσικα δεν ειναι καμια εγγυηση οτι δεν θα κανει κατι εναντιον σου οταν του την βαρεσει. εγω πιστευω οτι ειναινπιο πιθανο να σου κανει δολιοφθορες, παρα ευθεια επιθεση, μιας και ξερει για την μηνυση.
αλλα κινησεις οπως να τον πιασεις ΕΣΥ για να σου ζητησει συγνωμη, μη τυχον τις κανεις. οπως σου ειπε η σονια, ειναι σαν να ριχνεις λαδι στην φωτια.
εξαλλου, αν δεν ερθει μονος του (ή δεν τον υποχρεωσει ο πατερας σου), τι νοημα εχει;;; αν τον πιασεις εσυ, μπορει να σου πει, εσυ να του ζητησεις συγνωμη η να γινει κι αλλο επεισοδιο.
- 29-08-2022, 09:57 #122
- Join Date
- Nov 2020
- Posts
- 1,831
Πήρα πριν στην εισαγγελία και μου είπαν ότι δεν το έλαβαν καν. Τους την προωθησα παλι και δεν το έλαβαν ούτε τώρα. Με έχει μπλοκάρει η εισαγγελία; Αν και κοιταξε η προϊσταμένη και στα ανεπιθύμητα. Η διεύθυνση ήταν σωστή και έχω ξαναυποβαλλει έτσι. Τελος παντων, τους είπα ότι θα το στείλω από διαφορετικό μειλ εν καιρώ (έχω τρεις μήνες καιρο απο το συμβαν) Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει μήνυση εν ισχύι. Άρα τι να κανω; Να μην το πω σε κανέναν και να τους αφήσω να πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμα μηνυση;
Remedy ναι, δεν πρόκειται να τον πιασω εγώ. Απλώς χθες, επειδή ανησύχησε που με είδε κάτω να κάθομαι χαλαρός, να δίνω κάρτες στους πελάτες με τα σοσιαλ μίντια που έφτιαξα και γενικά να κάνω δημόσιες σχέσεις, χαλαστηκε. Και με το που έφυγα, έπιασε τη μεσαία (την πρώτη φορά είχε πιάσει τη μεγαλη) και λέει "πες του ότι θα του ζητήσω συγνώμη " Αυτό το λέει δύο μέρες. Πάντως εγώ δεν προκάλεσα σήμερα. Πελάτη δεν ξανάπιασα. Εννοώ πως από δω και μπρος θα κάνω δημόσιες σχέσεις με πελάτες. Αυτός που με ρώτησε με το ναρθηκακι ήταν αυτός που ήταν μπροστά όταν ήρθε η αστυνομία και είχα θεωρήσει ότι πρέπει να του εξηγήσω γιατί έκανε σχόλιο ότι δεν του άρεσε που είδε όπλα στο ξενοδοχείο. Χθες απλά με ρώτησε μόνος του για το χέρι μου και μου φάνηκε λίγο ειρωνικος και καχυποπτος, ενώ αρχικά είχε πάρει το μέρος μου.
Σε κάθε περίπτωση, δεν θα ασχοληθω περαιτερω, απλώς τους πήρα δύο μελεκουνια γιατί κι εκείνοι μου έδωσαν κάτι μπισκότα και θα του τα δώσω λέγοντας "συγνώμη που αναστατωσαμε τις διακοπές σας με όλα αυτά ".
Σίγουρα είναι ακριβώς αυτό που λες, κουραδομαγκας. Απέναντι στο ξενοδοχείο δεν θα έκανε κάτι λόγω του πατέρα μου, μπορεί να κάνει κάτι στις γάτες όμως και θα λαβω και για αυτό τα μέτρα μου τοποθετώντας κάμερα έξω (δεν φαίνεται όλος ο κήπος και εκεί που κάθονται συνηθως οι έξι γάτες που έχουμε στο ξενοδοχείο)
Από κει και περα, ειρωνείες,καληνυχτισματα κλπ, τα εχω κόψει. Το να τον ενοχλώ όμως αναλαμβανοντας περισσότερους ρόλους στο ξενοδοχείο δεν νομίζω ότι είναι ούτε παράνομο ούτε ανήθικο. Απλώς ενοχλεί τον σκατοχαρακτηρα του γιατί με ήθελε φοβισμενο και δεν του βγήκε το εργακι.
Το ότι η συγνώμη του είναι ψεύτικη (αν τη ζητήσει τελικά) το ξέρω. Δεν αλλάζεις γνώμη σε τρεις μέρες για κάποιον ούτε μπορείς από το να "θα σε κομματιασω" να τα σβήσεις όλα με ένα συγνώμη.
Δεν θα τον ενημερώσω για το θέμα της μήνυσης αν τελικά μιλησουμε με πρωτοβουλία του. Θα περιμένω τέλος σεζόν να τον πιάσει και καλά ο πατέρας μου και να πει όσα συμφωνήσαμε. Αν και δεν τον εμπιστεύομαι, θα τον πιέσω. Προς το παρόν δεν με παίρνει γιατί έχουμε και τη γιαγιά μου στην εντατικη (πάει καλά πάντως)
Όσο για του χρόνου ναι, θα επιμεινω. Εξάλλου ούτε η μεσαία τους θέλει πια και είναι αυτή που κάνει τις κρατήσεις. Αρα ο πατέρας μου δεν της πάει πολύ κόντρα. Απλα ξέρω ότι θα είναι δύσκολο γιατί ο πατερας μου θα τους βρίσκει όλους σκαρτους.
Η μεγάλη μου αδερφή τελικά είναι όντως ανακατωστρα. Ενώ τόσες μέρες με φούντωνε για αυτόν,τώρα ξαφνικά μιλάνε κανονικά και λέει ότι δεν είναι τόσο κακός στη δουλειά του (ενώ μου κάνει παράπονα όλη τη σεζον) και ότι έχω γίνει εμμονικος. Το ότι πορώνομαι με το θέμα δεν το αρνούμαι. Αλλά αυτό είναι ένα ρίσκο που έλαβε ο κακοποιητης εν γνώση του. Του ξεκαθάρισα ότι δεν πρέπει να τα βάλει μαζί μου. Του το είπα από την πρώτη στιγμή που μου επιτεθηκε. Τότε γελούσε, τώρα έχει χεστει πάνω του. Και δεν μπορείς να ξεπλυνεις με την υποχωρηση το τραύμα που προξενησες σε κάποιον.
Το να κλείνω μια φορά την βδομάδα θα τον καταρρακωσει. Δεν με θέλει στο μπαρ. Θα αναγκαστεί να φεύγει νωρίς και να μην χαριεντιζεται με τους πελάτες.
Εγω εξακολουθώ πάντως να τον θεωρώ ικανό να με βλάψει σωματικα. Αλλά δεν φοβάμαι όπως πριν.Last edited by Skiouros8; 29-08-2022 at 10:14.
29-08-2022, 10:57 #123
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,314
οτι εισαι εμμονικος, ειναι γεγονος. και σου συμβανει σε ολα τα θεματα που σε απασχολουν. ΚΑΙ με αυτο.
ετερον εκατερον ομως με το οτι αυτος ειναι ενας παπαρας απο τους γνωστους που υπαρχουν εκει κι εχουν βρεθει ουκ ολιγες φορες στα δικαστηρια και στις φυλακες.., ελληνες και αλβανους...
το θεμα με το μειλ να ξερεις, μπορει να εχει μπλοκαρει το μειλ τους λογω χωρητικοτητας και καποιος να το σκεφτει και αν το ξεμπλοκαρει και να εμφανιστει το μειλ. συμβαινει συχνα σε δημοσιες υπηρεσιες.
29-08-2022, 11:02 #124
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,314
αν σκεφτει να κακοποιησει τα ζωα και εχεις καλες αποδειξεις (πχ βαλεις τις καμερες) εχει τελειωσει η ιστορια. ειναι πολυ πιο αμεση η καταδικη του, απο το να επιτεθει σε σενα...
29-08-2022, 14:07 #125
- Join Date
- Nov 2020
- Posts
- 1,831
Παίζει ναι, αν και δεν της έκοψε της υπαλλήλου να το σκεφτεί και απορρούσε και αυτή γιατι δεν παραδίδεται. Της είπα αν το λάβουν να με καλέσουν για να τους πω αν θα την αποσύρω ή όχι και πως αν τελικά δεν την λάβουν καθόλου και επαναληφθεί το θέμα, θα την υποβάλλω εκ νέου εκτυπωμένη. Προς το παρόν δεν θα ενημερώσω κανέναν για το τι έγινε με τη μήνυση. Αφήνω το θέμα στην άκρη και θα δω πώς θα είναι η συμπεριφορά του και γενικά οι εξελίξεις.
Για τις γάτες εννοείται πως αν τολμήσει να πράξει κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν δεν έχω καταγραφή απο κάμερες, θα τον καταγγείλω. Βέβαια έχει και ο πατέρας μου θέμα με τις γάτες και του έχω πει και αυτού, γιατί στο παρελθόν εξαφανίστηκαν οι υπόλοιπες που ήταν στην περιοχή, ότι αν εξαφανιστούν όσες έχουν μείνει, θα κάνω καταγγελία και στον ίδιο (μου είχε πει η αδερφή μου ότι είχε πει στον μάγειρα πριν μερικά χρόνια ότι τις πήρε αυτός σε άλλο μέρος, γάτες που ήταν μαθημένες σε καθημερινό φαγητό πήγε και τις εγκατέλειψε σε βουνά) Το πιο ασφαλές είναι να μπει κάμερα και θα φροντίσω μέχρι το τέλος της σεζόν να μπει.
Έδωσα τελικά τα μελεκούνια, εντάξει και με τον άνθρωπο και με το γιο του, το θέμα έληξε γενικά. Μία από τις επόμενες ημέρες θα κάτσω εγώ το βράδυ στο μπαρ, η σελίδα έχει ήδη κάποιους παλιούς πελάτες ακόλουθους, γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και ελπίζω ότι αυτός έχει πάρει το μήνυμα ότι η συμπεριφορά απειλώ , σπρώχνω, απαξιώνω και χτυπάω τοίχους δεν είναι αποδεκτή και δεν μπορεί να την επαναλάβει. Για να δούμε.
29-08-2022, 22:03 #126
- Join Date
- Nov 2020
- Posts
- 1,831
Απλως κάνω ένα μικρό update: χθες ήταν η δεύτερη φορά που έλεγε σε μια από τις αδερφές μου ότι θα μου ζητήσει συγνώμη και φυσικά σήμερα δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Απορώ τι πιστεύει ότι καταφέρνει με το να λέει δεξιά και αριστερά "θα ζητήσω συγνώμη" χωρίς να τη ζητάει. Ίσως δεν έχει σκοπό να το κάνει και θέλει να το παίξει καλός στους υπόλοιπους.
30-08-2022, 19:09 #127
- Join Date
- Nov 2020
- Posts
- 1,831
Παλαιοτερα είχα αρκετά συχνά εκρήξεις θυμού, κάτι που με έκανε να σπάω αντικείμενα. Το έχω περιορίσει αρκετά τα τελευταία χρόνια αλλά παρατηρώ ότι από την ώρα που έγινε το περιστατικό, έχω τη διάθεση να εκτονωθώ σωματικά και έτσι μόλις έριξα γροθιές σε ένα στρώμα στην αποθήκη και το κλώτσησα. Θα ήθελα να είμαι σε θέση να τον χτυπησω. Δεν θα το κάνω βεβαια, αλλά αυτό νιώθω μόλις τον βλέπω, μια φυσική αποστροφη.
Είναι και αρκετά άσχημος, έχει έντονο πρόβλημα προγναθισμου και φοράει εδώ και χρόνια σιδεράκια, ενώ η δομή του κεφαλιού του θυμίζει επακριβώς, και δεν υπερβάλω καθόλου,το δημιούργημα του Δρ. Φρανκεσταιν. Αντιθέτως τα δικά μου δόντια είναι ολόισια και κατασπρα, το σαγόνι μου και τα ζυγωματικά μου έντονα αλλα παράλληλα γλυκά και όλο το πρόσωπο μου σε απόλυτη συμμετρία που σπάει μόνο απο μικρές λεπτομέρειες, όπως χαριτωμένες φακιδες και ένα μικρό ενδιαφέρον σημάδι πάνω από το μάτι μου,σαν του Χαρυ Ποτερ, γιατί μου ειχαν πετάξει μια πέτρα όταν ήμουν πέντε και έμεινε ουλη. Το μόνο προσόν του είναι ότι είναι αρκετά ψηλός ενώ εγώ κοντός, αλλά είναι άγαρμπα ψηλός, προσπαθεί μάταια να βάλει όγκο και να κάνει κοιλιακούς αλλά έχει απλώς γεμίσει αδέξια. Εγώ η αλήθεια είναι πως έχω παχύνει τον τελευταίο χρόνο,όχι πάνω από τα φυσιολογικά για το ύψος μου κιλά αλλά σε σχέση με πριν, και ενώ είχα παντα εκ φύσεως κάτι σαν κοιλιακούς, δεν τους έχω πια, αλλά θεωρώ ότι αν ήμουν ψηλότερος σίγουρα θα είχα και καλύτερο σώμα από εκείνον. Άσε που του ρίχνω τόσα χρόνια, στην ηλικία του σιγουρα ήμουν καλύτερος (όχι πως υπηρξα ποτε ντούκι, ούτε και θελω. Αυτός θέλει χωρίς να μπορεί να το επιτύχει) Η πρόβλεψη μου είναι ότι σε πέντε χρόνια από τώρα θα έχει βάλει κιλά ( όπως πολλοι που προσπαθούν να βάλουν όγκο και το χάνουν στην πορεία) και θα καταλήξει ένας χοντροκομμενος τύπος με ασχημο πρόσωπο και ασχημο χαρακτήρα, που θα κάνει μόνο δουλειές του ποδαριού.Last edited by Skiouros8; 30-08-2022 at 19:50.
30-08-2022, 21:07 #128
- Join Date
- Aug 2021
- Posts
- 350
Πού να μην τον συμπαθούσες κιόλας τέτοιο στόλισμα!Πέρα από την πλάκα, εισαι λίγο αυστηρός και τί σημασία μπορεί να παίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση η ομορφιά του καθένα σας. Προσπαθείς και ψειρίζεις το καθετί, πού υπερέχεις εσυ και πού μειονεκτεί εκείνος. Μην αναλώνεσαι όπως εσυ προαναφερθεί. Έχεις κάνει διαχείριση θυμού ποτέ;Θα σε βοηθούσε για τα ξέσπασμα. Ή να κανείς γιόγκα.
31-08-2022, 00:43 #129
- Join Date
- Sep 2013
- Posts
- 98
Τι σχέση έχουν όλα αυτά ρε σκιουρε?
Τι είδους ανταγωνισμός κ σύγκριση είναι αυτα μεταξύ ανόμοιων πραγμάτων ? Γούστα είναι αυτά, άλλες προτιμούν τους κοντούς άλλες τους ψηλουε, άλλες τους άγριους λες τους γλυκούς, όμως δε βγάζει νόημα η σύγκριση σε καμία περίπτωση...γιατί δεν προσπαθείς να αποσπάσεις τη σκέψη σου από όλα αυτά? Γιατί δεν ψάχνεις να ασχοληθείς κ να γεμίσεις τον χρόνο σου με κάτι που να έχει περισσότερο ενδιαφέρον κ ουσία?
31-08-2022, 04:34 #130
- Join Date
- Nov 2020
- Posts
- 1,831
Οχι, θα ήθελα να κάνω όμως. Γιόγκα όχι τόσο, διαχείριση θυμού ή κάτι που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για να μην έχω τέτοια ξεσπάσματα. Θεωρώ πως μέρος του θυμού μου, τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια, αφορούσε μετατραυματικο στρες. Απλά είμαι γενικά αρκετά ευθικτος και νευρικός, αν κάποιος πει ή κανει που δεν μου αρέσει (πχ σχολιο αρνητικο για γατες) μπορώ να φουντωσω σε δευτερολεπτα και μετά γίνομαι παρορμητικος. Οχι παντα βεβαια, αρκετες φορες εχω αυτοελεγχο. Σε αυτό το περιστατικό έδρασα τη μεγαλύτερη διάρκεια με ψυχραιμία και δεν έπραξα όσα ο παρορμητισμος μου με έκανε να σκεφτώ (πέταγμα ρούχων, δολιοφθορά μηχανής κλπ κλπ) αλλά παρόλο αυτά είναι ακόμα ενεργός.
Last edited by Skiouros8; 31-08-2022 at 04:49.
31-08-2022, 04:42 #131
- Join Date
- Nov 2020
- Posts
- 1,831
Καλά, δεν λέω πως εχουν σχέση. Απλώς τα σκέφτομαι, επειδή ο τύπος πιστεύει ότι είναι υπεργκόμενος. Αυτός με θεωρεί ένα τίποτα εδώ μέσα, αλλά όσο παρατηρώ τις απελπισμένες του προσπάθειες να βγάλει γκόμενα (εχει σχεση απο οσο ξερω αλλα την πεφτει σε τουριστριες. Η σχεση του βεβαια (δεν γνωριζω αν ειναι ομορφη) του εφαγε τρια χιλιαρικα σε μια επενδυση για αυτο και ζήτησε τους μισθούς του προκαταβολικά. Αν το ηξερα εγω δεν θα συμφωνουσα να τα του δωσει τα λεφτα ο πατέραςμου, αλλα φυσικα δεν ενημέρωσε), θυμάμαι τη δική μου ευκολία στην πρώτη μου νιοτη, οπου το ξενοδοχείο ηταν το ιδανικο να φλερτάρω, απο ξεναγους μεχρι τουριστριες, και κουνάω το κεφάλι μου με την αποτυχία του. Πλέον δεν ασχολούμαι γιατί έχω ξαναγράψει και σε άλλο θέμα ότι έρχονται συνέχεια κατι 20χρονα στα οποία νιώθω άβολα να την πέσω και επίσης δεν έχω πια παρέα εδώ μέσα με όλη αυτή τη μαφία που κουβαλησε ο πατέρας μου, παλιά είχα έναν άνθρωπο να πιούμε μια μπύρα μετά τη δουλειά, να κεράσουμε καμια κοπέλα, τώρα όχι.
Τέλος πάντων, δεν είναι ότι κάθομαι και το σκέφτομαι όλη μέρα. Γράφω και διαβάζω αυτό το διάστημα, άρα δεν είναι ότι δεν έχω άλλες δραστηριότητες. Δύο διηγήματα που έστειλα σε διαγωνισμούς τελείωσα αυτή τη βδομάδα.
Αλλά μου κόστισε, δεν μπορώ να το ξεπεράσω από τη μια στιγμή στην άλλη,ειδικά εφόσον θεωρώ ότι δεν αποκασταθηκε η τιμή μου, μιας και με μείωσε μπροστά στον μαγειρα και τον πατερα μου. Εχω αναγκαστεί να πάρω τόσα ζαναξ αυτη τη βδομαδα. Πήρα και πριν γιατί λόγω νευρικότητας έκανα ασχημο ύπνο ως τώρα και μόλις είδα ότι είχα χαμηλή πίεση κ βραδυκαρδια άρα κακως το πήρα (το μισό του 0.25) Εγώ δλδ πρέπει να κατεβάζω χάπια και όλοι οι sociopaths γύρω μου να φερονται σαν να μην συνέβει τίποτα.
31-08-2022, 08:53 #132
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,314
κι αν πιστευει οτι ειναι υπεργκομενος; εσυ θα κρινεις αν ειναι η δεν ειναι;
σε ανδρες απευθυνεται η σε γυναικες;
στις γυναικες μπορει να αρεσει. δεν σε αφορα αυτο, ουτε εχει καμια σχεση με τα προβληματα σου
31-08-2022, 09:08 #133
- Join Date
- Nov 2020
- Posts
- 1,831
Έχω πρόβλημα όταν κάποιος πιστεύει κάτι που δεν ισχύει. Το έχω αναφέρει και στον ψυχίατρο σε πρόσφατη συνεδρια. Με βασανίζει σε σημειο να χαλάει η διάθεσή μου, ειδικά όταν είναι κάτι που μπορώ να καταρριψω με επιχειρήματα ή κάτι που αφορά υποκριτική συμπεριφορά.
Ποια γυναίκα εν έτη 2022 γουσταρει τον πολλά βαρύ ανδρα που λέει ότι αν είχε στην οικογενεια του γκει θα τον σκότωνε (τις τούρτες από τον γκει γάμο μια χαρά τις περιδρομιασε η μάνα του και η αδερφή του ομως), ότι λύνει τα πάντα με ξύλο, ότι επιβάλλεται με τσαμπουκα και μαγκιες; Εγώ απλώς προσθέτω ότι εκτός από ασχημο χαρακτήρα ειναι και αντικειμενικά άσχημος, σύμφωνα με όσα ισχύουν για την κλασικη ομορφιά. Και ειναι αυτο που λενε, οτι τα ματια δεν λενε ψεματα: ειναι μικρα υπουλα πονηρα ματια. Το ειπα ηδη πριν ,δεν διακρινω ιχνος καλοσυνης ή χρησιμης σκεψης μεσα τους, ή εστω αναστολων.
Έχει ωραίο παραστημα όμως, αυτό το παραδέχομαι, για αυτό και ελπίζω του χρόνου, όταν πια πάρει πόδι από δω , να πάει να δουλέψει κράχτης σε ταβέρνα που είναι η μόνη νόμιμη εργασία που μπορεί να κάνει επιτυχημένα στη ζωή του.
Αν τον βρίσω κι εγώ καμιά ώρα θα τον στολίσω κανονικά, ήδη πάνω στον καυγα του είχα πει ότι είναι φανερό ότι δεν έχει αρχές. Αλλά κρατιέμαι.
Τέλος πάντων, αυτά είναι μόνο δικές μου σκέψεις, ναι ,δεν έχουν καμία σχέση με τον καυγα, απλά πλέον βράζει το αίμα μου που τον βλέπω. Αποφεύγω συνειδητά να κυκλοφορώ κάτω την ώρα που είναι αυτός.
01-09-2022, 21:01 #134
- Join Date
- Nov 2020
- Posts
- 1,831
Οι δολιοφθορες που λέγατε κάποιοι έχουν αρχίσει ηδη: σήμερα η αδερφή του άφησε ανοιχτή τη βρύση στην τουαλέτα προσωπικού και πλημμύρισε ο διαδρομος. Την είδα στις κάμερες και το είπα στον πατέρα μου και είπε θα της το πει αύριο (τι να της πει δλδ ,καποια δικαιολογία θα βρει και θα πει ότι την ξεχασε ενώ μου είπε η αδερφή μου ότι το έχει ξανακανει)
Η γιαγιά μου βγήκε από την εντατική και ήθελαν ένα άτομο να την ταΐζει στην κλινική και παρόλο που έφερα αντιδράσεις είπαν στην αδερφή της καμαριέρας (στη μάνα του τραμπουκου εννοω). Σήμερα η αδερφή μου με πήρε έξαλλη και μου είπε ότι άργησε να πάει η θεια του,με αποτελεσμα η γιαγιά μου να μείνει νηστικη και να την πιάσει η καρδιά της. Έτσι όταν εντέλει πήγε η αδερφή μου εκεί και έκανε την εμφάνιση της και η θεία του, η αδερφή μου τη ρώτησε γιατι δεν ήταν στην ώρα της και αυτή την έστειλε στο διαολο.
Αυτός έχει αρχίσει πάλι να με αγριοκοιταει. Οχι έντονα αλλα βλέπω ότι έχει πονηρό ύφος. Φοβαμαι ότι θα κάνουν κάτι σύντομα. Και ο πατέρας μου συμφωνεί πολύ μαζί μου τελευταία και εχω την εντύπωση ότι το κάνει για να με καθησυχάσει να βγει η σεζόν και του χρόνου θα βρει μια δικαιολογία να τους κουβαλήσει ξανά.
Εκτός της καταγραφής των καμερών έχω βάλει πλέον και δύο κοριούς στους χώρους που κινούνται γιατί οι κάμερες καταγραφουν μεν ήχο αλλά για να τον ανακτήσεις θέλει τεχνικό, εγώ έχω πρόσβαση μόνο στην εικόνα.
01-09-2022, 21:16 #135
- Join Date
- Nov 2020
- Posts
- 1,831
Και το αποκορύφωμα, σήμερα έφυγα με την αδερφή μου (η απόσταση από το ξενοδοχείο στα σπίτια μας είναι πέντε λεπτά με το αμαξι) και έκανε ολόκληρη φασαρία μπροστά στο προσωπικό να φεύγω άλλη φορά με τον πατερα μας ενώ άλλες μέρες επιμένει να φεύγω μαζί της για να φεύγει πιο νωρίς ο πατέρας μου. Σήμερα δεν μπορούσα να φύγω μαζί του γιατί είχε ενημέρωση ένα πρακτορείο στη ρεσεψιόν. Έκανε μετά όμως σχόλιο μπροστά στο τσογλανι και μετά έκανε και η μεσαία σχόλιο για ένα μαξιλάρι που ξέχασα να πάρω σε ένα δωμάτιο. Αυτά σίγουρα τα εκλαμβάνει ως νίκες απέναντι μου αυτός.
Similar Threads
-
Πατέρας με κατάθλιψη και πολλά πολλά άλλα....Δεν ξέρω τι να κάνω
By Mar_ in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 3Last Post: 27-04-2019, 19:47 -
Επιθετικοτητα-Πολλα Νευρα!!!
By minaspap in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 8Last Post: 28-08-2014, 02:58 -
Πολλα νευρα και αγχος χωρις λογο?
By chtinick in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 3Last Post: 03-12-2013, 22:29 -
Νεύρα νεύρα κι άλλα νεύρα....
By LadyAngel in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 21Last Post: 12-12-2011, 18:18 -
Πολλά νεύρα!
By essie in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 7Last Post: 14-06-2011, 23:36
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία