Δεν θέλω κανέναν αλλον - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 205
    Senior Member
    Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τα αισθήματα μου για εκείνον, αλλά τον θέλω σίγουρα στη ζωή μου
    Δεν μου αρέσει που έχουμε τόσες μέρες να μιλήσουμε
    Οπότε μιλάμε ώρες ώρες είναι σαν να έχουμε τόσα να πούμε που δεν σταματάμε να πληκτρολογούμε. έχουμε αρκετά κοινά και με σέβεται

Δεν βαριέμαι ποτέ όταν είναι να βγω μαζί του, ετοιμάζομαι με χαρά.
    Με τους άλλους είτε βαριόμουν είτε έκλαιγα πριν βγω από το άγχος μου

Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τα αισθήματα μου για εκείνον, αλλά τον θέλω σίγουρα στη ζωή μου
    Δεν μου αρέσει που έχουμε τόσες μέρες να μιλήσουμε
    Οπότε μιλάμε ώρες ώρες είναι σαν να έχουμε τόσα να πούμε που δεν σταματάμε να πληκτρολογούμε. έχουμε αρκετά κοινά και με σέβεται
    Πώς προσδιορίζεις το σε "σέβεται"; Και σαν καλόγρια μπορεί να σε σέβεται. Και σαν την αδελφή του. Και σαν "*******", επίσης...

Δεν βαριέμαι ποτέ όταν είναι να βγω μαζί του, ετοιμάζομαι με χαρά.
    Νοιώθεις ερωτευμένη; Ή σου καλύπτει εσωτερική μοναξιά και ανάγκη επικοινωνίας;

Με τους άλλους είτε βαριόμουν είτε έκλαιγα πριν βγω από το άγχος μου
    ...αλλά τελικά έβγαινες. Μέγα φάουλ!

Έχω την εντύπωση ότι συστηματικά αποφεύγεις να θέσεις τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων. Γι αυτό σου λέω, επίσκεψη σε ειδικό.

Senior Member
    Κι επισης δειχνει να συνδεει το σεξ με.κατι βρωμικο Κι οτι εαν καποιος θελησει να κανει σεξ μαζι της, αυτοματως δεν τη σεβεται.
    Θεσμοθετρια, πρεπει πρωτα να αντιμετωπισεις τα θεματα σου και μετα ολα τα αλλα.
    Οι ασχημες εμπειριες πιυ περιγραφεις οτι εχεις ζησει σε εχουν επηρεασει αρνητικα.

Senior Member
    Ολα τα σεξ ειναι μπελαδεσ ολεσ οι δουλειεσ εχουν προβληματα μην πασ σε ειδικο θα σε κανει χειροτερα ουτε φανταζεσαι την αληθεια ολα ειναι χαοσ οι ειδικοι δεν τα ξερουν αυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Olivia View Post
    Κι επισης δειχνει να συνδεει το σεξ με.κατι βρωμικο Κι οτι εαν καποιος θελησει να κανει σεξ μαζι της, αυτοματως δεν τη σεβεται.
    Θεσμοθετρια, πρεπει πρωτα να αντιμετωπισεις τα θεματα σου και μετα ολα τα αλλα.
    Οι ασχημες εμπειριες πιυ περιγραφεις οτι εχεις ζησει σε εχουν επηρεασει αρνητικα.
    Δεν συνδέει το σεξ με κατι βρώμικο,απλα δεν καλύπτεται απο το ΣΚΕΤΟ ΣΕΞ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας φαίνεται τόσο παράλογο πια !
    Θέλει ρομαντισμό η κοπέλα και να νοιωσει ξεχωριστή. Οχι οτι ένας οκ απλά θελει να κανει σεξ με την οποιαδήποτε γιατι εχει καύλες και βρηκε αυτην.
    Last edited by little; 13-09-2022 at 22:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επειδη, μπορει η αληθεια να ειναι οτι εφυγε οταν σου ειπε οτι δεν τον νοιαζει αν φλερταρεις, οχι επειδη του απαντησες οτι ουτε κι εσενα σε νοιαζει...
    με λιγα λογια, μπορει να απομακρυνθηκε γιατι του περασε το ενδιαφερον.

μα απο μονη σου λες, οτι δεν σε εβλεπε φιλικα, γιατι αναρωτιεσαι γιατι δεν συνεχιζει να βγαινει μαζι σου φιλικα;
    ισως γιατι παρολο που δεν ειχε γινει τπτ μεταξυ σας, αυτος, ηθελε να προχωρησετε. τελικα βαρεθηκε να ασχολειται και αομακρυνθηκε.
    Δεν προσπάθησε πολύ ομως, βασικα οκ δυο φορες προσπάθησε να την φιλησει ντρεπόταν ΕΚΕΙΝΟΣ οπως μας λεει. Οποτε τι βαρεθηκε να ασχολείται; Τι περίμενε να παει μια κοπέλα να τον αρπάξει να τον βάλει κατω;

Quote Originally Posted by little View Post
    Θέλει ρομαντισμό η κοπέλα και να νοιωσει ξεχωριστή. Οχι οτι ένας οκ απλά θελει να κανει σεξ με την οποιαδήποτε γιατι εχει καύλες και βρηκε αυτην.
    Αφού μας λέει ότι αυτός από συμπεριφορά είναι ξεχωριστός. Και τον θέλει στη ζωή της...
    Αν δεν είχε τα θέματά της, θα το είχαν κάνει πολύ νωρίτερα από το 9μηνο που ταλαιπωρούνται χωρίς να εκφράζουν τις επιθυμίες της ψυχής και των κορμιών τους.

Τι περίμενε να παει μια κοπέλα να τον αρπάξει να τον βάλει κατω;
    Γιατί, ποιό το πρόβλημα αν εκείνη τον θέλει πραγματικά; Ενήλικη δεν είναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ozric82 View Post
    Αφού μας λέει ότι αυτός από συμπεριφορά είναι ξεχωριστός. Και τον θέλει στη ζωή της...
    Αν δεν είχε τα θέματά της, θα το είχαν κάνει πολύ νωρίτερα από το 9μηνο που ταλαιπωρούνται χωρίς να εκφράζουν τις επιθυμίες της ψυχής και των κορμιών τους.

Γιατί, ποιό το πρόβλημα αν εκείνη τον θέλει πραγματικά; Ενήλικη δεν είναι;
    Γιατί αυτος ειναι ανήλικος; Γιατι δεν το κανει αυτος; Επίσης δεν σημαίνει πως ολες οι γυναικες γουσταρουν να κυνηγανε τους αντρες ουτε να τους ορμάνε...εκείνη μπορει να νοιωθει καλύτερα να κανει αυτος την κινηση.
    Σιγα μην τον βιασει κιολας. Αυτος κινηση δεν εκανε σχεδον καμια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Olivia View Post
    Εαν σε γουσταρει θα φανει γρηγορα. Οταν καποιος διατηρει επικοινωνια μαζι μας μας γουσταρει γιατι απλα δεν αντεχει χωρις αυτην.
    Οταν καποιος δεν τη διατηρει, ε δεν γουσταρει και τοσο.
    Ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
    Προσωπικα, οταν καποιος εξαφανιζεται για μεγαλο χρονικο διαστημα, παυω να ασχολουμαι οσο κι αν μου αρεσει γιατι απλα τα αισθηματα δεν ειναι αμοιβαια. Δρν φτιαχνω θεωριες οπως βλακωδως εκανα στα20.
    Καλά πίστεψε με πως αυτό που λες δεν ισχυει ! Κανουν πολλα κολπα για να σε ριξουν...οντως βεβαια ισως στις δικες σου περιπτωσεις δεν σε γουσταραν ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ κατι θα ξερεις.

Senior Member
    Βρε παιδιά το έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι αυτός ΝΤΡΕΠΌΤΑΝ!
    Πήγε να με φιλήσει και κομπλαρε σαν να μην ήξερε τι να κάνει. Πάνω στο χορό δεν αγγίζει , δεν είναι διαχυτικος ούτε με εμένα ούτε με άλλες που ήταν στην παρεα
    Γενικά δεν φαίνεται άνετος με το άλλο φύλο. Άλλες φορές δηλώνει εραστής κι άλλες έχει πει ότι είναι αβγαλτος.
    Κι εγώ δεν πρόκειται να του την πέσω να έχει μετά να καυχιέται ότι τον κυνηγησα

Κι εγώ δεν πρόκειται να του την πέσω να έχει μετά να καυχιέται ότι τον κυνηγησα
    Τον θέλεις ή δεν τον θέλεις; Αν ισχύει το πρώτο, τότε αυτό που λες είναι αρκούντως προβληματικό. Αδικαιολόγητο για ώριμη ενήλικα 27 ετών που επιθυμεί σχέση.

Δεν μου φαινεται να υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ σας.

Senior Member
    Τον θέλεις ή δεν τον θέλεις; Αν ισχύει το πρώτο, τότε αυτό που λες είναι αρκούντως προβληματικό. Αδικαιολόγητο για ώριμη ενήλικα 27 ετών που επιθυμεί σχέση.

Aν αυτη δεν νοιωθει καλα με κατι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ απλα ! Οι θεωρίες δεν εχουν σημασία. Πως στο σεξ υπαρχουν τοσες προτιμήσεις ε και στο φλερτ το ιδιο αυτηνης δεν της αρεσει κιολας να κυνηγαει προφανως. Δεν θα κανει κατι με το ζορι μπας και βρει αντρα. Και αυτος ως 33 χρονων και μεγαλύτερος γιατι δεν κανει κίνηση πρωτος; Αυτο δεν καταλαβαινω.

Aν αυτη δεν νοιωθει καλα με κατι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ απλα ! Οι θεωρίες δεν εχουν σημασία. Πως στο σεξ υπαρχουν τοσες προτιμήσεις ε και στο φλερτ το ιδιο αυτηνης δεν της αρεσει κιολας να κυνηγαει προφανως. Δεν θα κανει κατι με το ζορι μπας και βρει αντρα. Και αυτος ως 33 χρονων και μεγαλύτερος γιατι δεν κανει κίνηση πρωτος; Αυτο δεν καταλαβαινω.
    Μήπως με την ίδια λογική που δεν κάνει αυτή πρώτη; Έχει και αυτός τα θέματά του προφανώς.

Και ξαναρωτάω το ουσιαστικό που παραβλέπετε; Υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ τους. Εδώ και 9 μήνες!!! Προφανώς και όχι. Τότε για τί διάολο προοπτική σχέσης λέμε;

Senior Member
    Μήπως με την ίδια λογική που δεν κάνει αυτή πρώτη; Έχει και αυτός τα θέματά του προφανώς.

Και ξαναρωτάω το ουσιαστικό που παραβλέπετε; Υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ τους. Εδώ και 9 μήνες!!! Προφανώς και όχι. Τότε για τί διάολο προοπτική σχέσης λέμε;
    Οι αντρες φταινε για αυτο που παιζουν παιχνιδακια για να κολλησεις μαζι τους! Εκεινοι κρύβονται...δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο.
    Οσο και να σαι ειλικρινής και να τους ρωτας ευθεως καποια πραγματα σφυρίζουν αδιαφορα.
    Αλλα και εγω συμφωνω πως ετσι χωριο δεν γινεται !

Senior Member

Δεν θέλω σχέση μαζί του. Με κανέναν δεν θέλω σχέση
    Ήδη αυτό που βιώνω είναι πολύ για εμένα. Δεν θέλω να πληγωθω . Θέλω έναν να βγαίνουμε να ταιριάζουμε.και να περνάμε καλά χωρίς έγνοιες. Δεν μπορώ να ζηλεύω ή να μου κάνει αυτός έλεγχο. Δεν πιστεύω κιόλας στην αποκλειστικότητα. εδώ υποτίθεται ερωτευμένα ζευγάρια με σοβαρές σχέσεις κερατωνονται.

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast