Να τον αφήσω οριστικά ή όχι; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 174
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Θα σε βρούμε ρε σκουπίδι με το ψεύτικο προφίλ. Μηδενικά αρχίδια και βρίζεις και Λέμον
    τώρα

Βασικά σε βρήκα ήδη μωρή αγάμητη. Δεν ντρέπεσαι; Πωωωωω μλκ νταξει. Σε λυπάμαι τόσο πολύ που δε θα σε βρίσω άλλο
    Ε ναι είπε να με βρίσει και από αυτό το προφίλ, μη χάσει
    Μάλλον την ενοχλεί που εγώ απορρίπτω κάτι που αυτή κάνει τάμα να βρει έστω και μικρό

Σε ψυχολόγο πάντως θα πάω , για να λύσω τα θέματα μου, μερικά από τα οποία δημιουργήθηκαν εδώ μέσα, επειδή τότε δεν μπορούσα να καταλάβω
    Ευτυχώς τώρα ξύπνησα και θα διορθώσω την κατάσταση
    Αυτή μια ζωή θα ξεσπάει σε νέες κοπέλες μέσα από ψεύτικα προφίλ για να καλύψει την αγαμία που τη δέρνει. Οι συμβουλές που δίνει σε όλους είναι για να τους οδηγήσει στο χωρισμό και να τους βάλει υποψίες ότι τρώνε κέρατο
    Αν αυτήν είναι τάρανδος και αγαμητη δεν θα λύσει το θέμα της προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο ότι είναι στην ίδια μοίρα με αυτήν

Senior Member
    Καλή περίπτωση έγινε η Lemon . Ο άλλος έχει εξτρά σεξ από τη σχέση του όταν βαριέται . Δεν του κάνει μανούρες. Τσάμπα σεξ και καθαρό , δεν φοβάται μην αρπάξει καμιά γονόρροια όπως άλλοι με τις καβάτζες τους. Γιατί οι συνήθεις καβάτζες , όταν κάνουν με το δευσμευμένο εραστή σεξ μία το δίμηνο , ενδιάμεσα μπορεί να έχουν σεξ με κάθε καρυδιάς καρύδι από τις 4 ηπείρους (όλες δηλ. πλην ανταρκτικής) και να έχουν όλα τα ΣΜΝ που μαθαίνουν οι αφροδισιολόγοι . Τούτη , κάθεται στη στέρηση και περιμένει το γκόμενο της άλλης. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ, ΤΟΝ ΠΑΩ !!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    καποια στιγμη πρεπει να αποφασισεις ομως...
    αγαμητες ειναι τελικα οι γυναικες και παρθενες μεχρι τα 80, ή καθονται σε ολους οσους βρισκουν απο τις 4 ηπειρους;;;
    ο,τι ναναι λες παντα, μονο για να μπορεσεις να βγαλεις το μισος σου σε καποια γυναικα που μπορει να καθησει σε οποιον θελει, αλλα σε σενα, καμια..

δεν φταινε οι αγαμητες γυναικες που δεν κανεις σεξ, μπαντι, οπως βλεπεις, υπαρχουν και γαμημενες. φταιει το οτι εισαι μισογυνης και δεν τους αρεσεις...
    Last edited by Aeon; 23-02-2023 at 11:22.

Senior Member
    Επίσης να σε ενημερώσουμε οτι δεν είμαστε στο 1940, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ΠΟΛΥ ΣΕΞ, ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ χωρίς να έχουν ΣΜΝ, λέγεται ενημέρωση και πρόληψη και προστασία. Απλά για την ενημέρωσή σου γιατί ξέρω οτι περιέχει μέσα έστω και τη λέξη σεξ είναι πολύ ψιλά γράμματα και άγνωστα νερά για σένα και τους ομοίους σου.

Senior Member

Senior Member

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Ε ναι είπε να με βρίσει και από αυτό το προφίλ, μη χάσει
    Μάλλον την ενοχλεί που εγώ απορρίπτω κάτι που αυτή κάνει τάμα να βρει έστω και μικρό

Σε ψυχολόγο πάντως θα πάω , για να λύσω τα θέματα μου, μερικά από τα οποία δημιουργήθηκαν εδώ μέσα, επειδή τότε δεν μπορούσα να καταλάβω
    Ευτυχώς τώρα ξύπνησα και θα διορθώσω την κατάσταση
    Αυτή μια ζωή θα ξεσπάει σε νέες κοπέλες μέσα από ψεύτικα προφίλ για να καλύψει την αγαμία που τη δέρνει. Οι συμβουλές που δίνει σε όλους είναι για να τους οδηγήσει στο χωρισμό και να τους βάλει υποψίες ότι τρώνε κέρατο
    Αν αυτήν είναι τάρανδος και αγαμητη δεν θα λύσει το θέμα της προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο ότι είναι στην ίδια μοίρα με αυτήν
    τι εννοεις βρε Λεμον μου ?
    τι σου δημιουργηθηκε εδω μεσα που ξερω απο το πρωτο σου ποστ μεχρι σημερα οτι δεν εισαι κοπελα που λαμβανεις υπόψιν και πολυ ολων αυτων που λεγονται εδω μεσα και τα περισσοτερα ομολογώ ειναι για να σε βοηθησουν ????

Senior Member
    Quote Originally Posted by konstantina m View Post
    Επίσης να σε ενημερώσουμε οτι δεν είμαστε στο 1940, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ΠΟΛΥ ΣΕΞ, ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ χωρίς να έχουν ΣΜΝ, λέγεται ενημέρωση και πρόληψη και προστασία. Απλά για την ενημέρωσή σου γιατί ξέρω οτι περιέχει μέσα έστω και τη λέξη σεξ είναι πολύ ψιλά γράμματα και άγνωστα νερά για σένα και τους ομοίους σου.
    Ενημέρωσε τους παρακάτω. Που είναι ανενημέρωτοι !
    https://www.naftemporiki.gr/health/1...llada-to-2022/

https://www.in.gr/2022/04/17/greece/...-vlennorroias/

Senior Member
    Quote Originally Posted by konstantina m View Post
    Δεν προστατεύουν από ολα τα ΣΜΝ τα προφυλακτικά οπότε αυτο που λες δεν ισχύει !

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση..
    Ποιος σου είπε ότι έγινα καβατζα του; Που ξέρεις εσύ ότι δεν είναι αυτός η καβατζα μου να περνάω την ώρα μου μέχρι να βρω έναν καλύτερο; Ακόμα είμαι στην ηλικία που βρίσκω άντρα και σεξ μην αγχώνεσαι, εγώ μέχρι μια ηλικία θα πηδιεμαι. Οι άντρες από πολύ νωρίς σε όλες τις ηλικίες είναι με το πουλάκι στο χέρι και ψάχνονται κι άμα δεν τους κάθεσαι βγάζουν χολή
    Last edited by Aeon; 23-02-2023 at 11:23.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 23-02-2023 at 11:23.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 23-02-2023 at 11:24.

Senior Member

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Ξέρεις πόσα έχω δει στο ίντερνετ με ξεφτιλες που βγάζουν γυναίκες για περπάτημα ή σε αμάξια ή σε σπίτι, γενικά κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν ή τους πληρώνουν οι γκόμενες; Αλλά φταίνε και οι ηλίθιες που τους δέχονται. Εγώ σε τέτοιον ούτε σε φωτογραφία δεν θα το έδειχνα.
    Κι άμα θες να ξέρεις εγώ μόνο στο πρώτο ραντεβού δέχομαι κέρασμα μετά τα πληρώνω τα δικά μου. Αλλά βγαίνω! Δεν δέχομαι ούτε περπάτημα ούτε παγκάκια ούτε αμάξι. Άμα ο αλλος δεν μπορεί να βγει για έναν καφέ, ένα ποτό ή ένα γεύμα και να πληρώσει τα δικά του τότε να καθίσει με την μαρια την παλαμη, γιατί για κάτι άλλο δεν είναι άξιος

Senior Member
    Last edited by Aeon; 23-02-2023 at 11:25.

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast