Ποια ταινία είδατε πρόσφατα και σας άρεσε; - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 62 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 923
    Senior Member
    ο Κεν Λοτς φαίνεται να έχει κάνει πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες, τον απασχολούν κοινωνικά ζητήματα, κι εγώ ψάχνω ταινίες του τώρα, με ψήσσατε.

είδα το beau is afraid,δυστυχώς από το σπίτι μου. το προτείνω, παρ όλα αυτά, αν το παίζει σε κάποιο σινεμά στην πόλη σας και αντέχετε , να πάτε.

Senior Member
    user αν μπορεις πες που την ειδες

Senior Member
    Είδα και εγώ εχθές το Burning Days(2022)που πρότεινε η Behappy...Βραδυφλεγές ταινιάκι,με ωραίο σασπένς και ανοιχτό φινάλε...
    Αυτό που κατάλαβα στο τέλος,είναι ότι οι νέοι άνθρωποι αν και έχουν τις καλύτερες των προθέσεων να αλλάξουν το σάπιο και διεφθαρμένο κατεστημένο,τελικά γίνονται συνένοχοι στο έγκλημα..Πολύ καλό.. 8 στα 10
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    την είδα παράνομα. μέσω τόρρεντ δηλαδή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    ο Κεν Λοτς φαίνεται να έχει κάνει πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες, τον απασχολούν κοινωνικά ζητήματα, κι εγώ ψάχνω ταινίες του τώρα, με ψήσσατε.

είδα το beau is afraid,δυστυχώς από το σπίτι μου. το προτείνω, παρ όλα αυτά, αν το παίζει σε κάποιο σινεμά στην πόλη σας και αντέχετε , να πάτε.
    Όντως φοβερός σκηνοθέτης που ασχολείται με κοινωνικά θέματα, και εγώ λίγες ταινίες του έχω δει και θέλω να ψάξω και άλλες πιο παλιές, έχει κάνει πολλές.

Αν το πετύχω το Beau is afraid θα το δω, φαντάζομαι ο Joaquin έδωσε ρέστα πάλι!
    Hit me with music...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Είδα και εγώ εχθές το Burning Days(2022)που πρότεινε η Behappy...Βραδυφλεγές ταινιάκι,με ωραίο σασπένς και ανοιχτό φινάλε...
    Αυτό που κατάλαβα στο τέλος,είναι ότι οι νέοι άνθρωποι αν και έχουν τις καλύτερες των προθέσεων να αλλάξουν το σάπιο και διεφθαρμένο κατεστημένο,τελικά γίνονται συνένοχοι στο έγκλημα..Πολύ καλό.. 8 στα 10
    Όπως το λες, βραδυφλεγες και θα έλεγα με καφκικη ατμόσφαιρα καθώς εξελίσσεται η υπόθεση... Όντως αφήνει το φινάλε ανοιχτό, τροφή για σκέψη για να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα...
    Hit me with music...

Senior Member
    Με τα μυαλά στα κάγκελα (Recep İvedik)
    Eίναι ένας Τούρκος νομίζω κωμικός ηθοποιός και έχει πολλή πλάκα. Τον έχω δει 19 χρονών και τώρα τον θυμήθηκα! Απολαύστε αλήθεια έχει πολλή πλάκα!

Senior Member
    Οντως behappy ειναι ταινιαρα το Kurak Günler.Το ειδα και γω σημερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Οντως behappy ειναι ταινιαρα το Kurak Günler.Το ειδα και γω σημερα
    Χαίρομαι sumac, ποια η σκέψη σου για το φινάλε της ταινίας?
    Hit me with music...

Senior Member

Την έχω δει πριν 10 χρόνια περίπου κι όμως είναι από τις ταινίες που θυμάμαι ακόμη. Κοινωνική.

Senior Member
    χα χα.
    όλη η ταινία πάνω του.
    το ertflix ανεβάζει συχνά ταινίες και βλέπω πολλές κι εκεί. πρόσφατα είδα το the net. μου άρεσε αρκετά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Behappy View Post
    Χαίρομαι sumac, ποια η σκέψη σου για το φινάλε της ταινίας?
    Πολυ ψαρωτικο το φιναλε οντως!Στην αρχη πιστεψα οτι ειναι μεταφορικο.Το γυρισα αμεσως 30" πισω,για να ξαναδω!Πιστευω οτι ειναι αυτο που δειχνει.Δε θελω να κανω σποιλ.
    Πολυ αποτομο παντως και ανοιχτο σε διαφορες ερμηνιες.
    Γενικα μου αρεσει πολυ μια ταινια,να παιζει με τα ενδεχομενα και να μη τα δινει ολα μασημενα.

Οπως επισης ειμαι κατα των σικουελ,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων τυπου νονος.
    Παρολα αυτα περιμενω με ανυπομονησια να δω το Dune Part 2.Γιατι δεν ειναι το κλασικο μπλοκμπαστερ.
    Γενικα ο βιλνεβ ειναι σε αλλο επιπεδο

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post

Την έχω δει πριν 10 χρόνια περίπου κι όμως είναι από τις ταινίες που θυμάμαι ακόμη. Κοινωνική.
    Την βρήκα εδώ με αγγλικούς υπότιτλους, οπότε εγγράφεται στη λίστα και αυτή η ταινία, thanks Harley!

https://youtu.be/aH-4R3HfFvs
    Hit me with music...

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    χα χα.
    όλη η ταινία πάνω του.
    το ertflix ανεβάζει συχνά ταινίες και βλέπω πολλές κι εκεί. πρόσφατα είδα το the net. μου άρεσε αρκετά.
    Φοβερό το The Net, το είδα και εγώ, πολύ δυνατή κορεατική ταινία του Kim Ki Duk, που έφυγε νωρίς από κορονοιο δυστυχώς...
    Hit me with music...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Πολυ ψαρωτικο το φιναλε οντως!Στην αρχη πιστεψα οτι ειναι μεταφορικο.Το γυρισα αμεσως 30" πισω,για να ξαναδω!Πιστευω οτι ειναι αυτο που δειχνει.Δε θελω να κανω σποιλ.
    Πολυ αποτομο παντως και ανοιχτο σε διαφορες ερμηνιες.
    Γενικα μου αρεσει πολυ μια ταινια,να παιζει με τα ενδεχομενα και να μη τα δινει ολα μασημενα.

Οπως επισης ειμαι κατα των σικουελ,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων τυπου νονος.
    Παρολα αυτα περιμενω με ανυπομονησια να δω το Dune Part 2.Γιατι δεν ειναι το κλασικο μπλοκμπαστερ.
    Γενικα ο βιλνεβ ειναι σε αλλο επιπεδο
    Και εγώ όταν είδα το φινάλε, σκεφτόμουν κάτι αλληγορικό, προς την αισιόδοξη πλευρά μάλλον αλλά ας μη γράψω άλλα και είμαι spoiler. Ναι είναι ωραίες οι ταινίες που δεν είναι όλα μασημένη τροφή, ειδικά τα σούπερ happy ends, δεν μπορώ φαίνονται τόσο αφύσικα, και ας με λένε behappy ΧΑ χα. Γι' αυτό μου αρέσουν αυτές οι κοινωνικές ταινίες γιατί δείχνουν πιο αληθινά τα πράγματα, μπορεί και να κλείνει ουδέτερα το έργο, τύπου η ζωή συνεχίζεται με όλα όσα περιλαμβάνει, πόνο, χαρά κλπ

Πραγματικά εκτός από Νονό, δε μου έρχεται στο μυαλό sequels, καλύτερα από την πρώτη ταινία, σπάνιο αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις...
    Hit me with music...

Page 15 of 62 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast