Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 99
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 99 of 351 FirstFirst ... 4989979899100101109149199 ... LastLast
Results 1,471 to 1,485 of 5256
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Καλησπέρα Κύκνε μου! Έχεις προσπαθήσει να βρεις κάτι αυτά τα χρόνια;Ή σου έχει τύχει κάποια περιπτωση;

Καλησπέρα...

Κάτι είχα προσπαθήσει, είχα βγει δύο ραντεβού σ' αυτά τα χρόνια (με διαφορετικούς άντρες) αλλά έπεσα στον τύπο άντρα που βιάζεται οπότε δεν το συνέχισα, δεν μπορώ έτσι, μου κάνει πολύ κακό στην ψυχολογία... Μάλλον είμαι λίγο άτυχη και πέφτω σε τέτοιους γενικά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αυτό ρε γαμώτο που πέφτουμε στα πιο ακαταλληλα άτομα χαχχα Εγώ είχα 2 χρόνια ελεύθερη σχέση με έναν 23 αυτός 31 εγώ και περάσαμε πολύ όμορφα μαζί αλλά μετά από κάποια χρόνια του είπα πως δεν πάει άλλο και πως πρέπει να βρει μια κουκλίτσα στην ηλικία του ή και μικρότερη. Δεν μπορούσα να τον βλέπω μαζί μου ποναγε η καρδιά μου. Αυτός ήταν ένα νέο παλικάρι κούκλος να έβρισκε μια μικρή κουκλίτσα τι δουλειά έιχα εγω μαζί του; Αλλά δεν υπήρχε έρωτας μόνο σεξουαλική επιθυμία.

Senior Member
    Πρέπει να βρεις ένα καλό και όμορφο παλικάρι! Και ορίστε στο δυσεύρευτο όχι που μας λενε οι άντρες δεν βρίσκουν μια παρθένα. Βρείτε μας και μας ένα παλικάρι που αγαπάει αληθινά την γυναικα και περιμένει και τότε το συζητάμε ξανά.

Senior Member
    Αυτό ρε γαμώτο που πέφτουμε στα πιο ακαταλληλα άτομα χαχχα Εγώ είχα 2 χρόνια ελεύθερη σχέση με έναν 23 αυτός 31 εγώ και περάσαμε πολύ όμορφα μαζί αλλά μετά από κάποια χρόνια του είπα πως δεν πάει άλλο και πως πρέπει να βρει μια κουκλίτσα στην ηλικία του ή και μικρότερη. Δεν μπορούσα να τον βλέπω μαζί μου ποναγε η καρδιά μου. Αυτός ήταν ένα νέο παλικάρι κούκλος να έβρισκε μια μικρή κουκλίτσα τι δουλειά έιχα εγω μαζί του; Αλλά δεν υπήρχε έρωτας μόνο σεξουαλική επιθυμία.
    Άστα να πάνε, γκαντεμιά...

Κατάλαβα αλλά για να είναι μαζί σου σημαίνει ότι γούσταρε...
    Τώρα για τη σεξουαλική επιθυμία 1ον δεν είναι το φόρτε μου και 2ον είμαι ο τύπος γυναίκας που δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς συναίσθημα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πρέπει να βρεις ένα καλό και όμορφο παλικάρι! Και ορίστε στο δυσεύρευτο όχι που μας λενε οι άντρες δεν βρίσκουν μια παρθένα. Βρείτε μας και μας ένα παλικάρι που αγαπάει αληθινά την γυναικα και περιμένει και τότε το συζητάμε ξανά.
    Πολύ σωστά τα λες αλλά που τέτοια τύχη... Τους περισσότερους τους νοιάζει πως θα σε ρίξουν στο κρεβάτι απ' το πρώτο κιόλας ραντεβού...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πολύ σωστά τα λες αλλά που τέτοια τύχη... Τους περισσότερους τους νοιάζει πως θα σε ρίξουν στο κρεβάτι απ' το πρώτο κιόλας ραντεβού...
    Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς. Στις μέρες μας πρέπει να πετύχεις το λαχείο για ένα καλό παιδί και όχι χαζό. Κοίτα και στο κρεβάτι που θέλουν να μας ρίξουν δεν είναι κακό αυτό σημαίνει ότι μας θέλουν αλλά δεν είναι το το παν το γ.....σι γι΄'αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Άραγε μπορώ να βρω κάτι καινούριο και να είμαι ασφαλής; Κι επιπλέον μπορώ να βρω κάποιον που να μπορεί να περιμένει μέχρι να μη φοβάμαι για να προχωρήσουμε παρακάτω; Εγώ πιστεύω πως είναι δύσκολο...
    Δύσκολο ναι, αλλά όχι ακατόρθωτο.
    Ίσως βρεις κάποιον που να περιμένει μέχρι να μην φοβάσαι.
    Και επίσης ίσως μια σχέση η ένας άνθρωπος που σε καταλαβαίνει να σε βοηθούσε να ξεπεράσεις και φοβίες κ.λ.π..

Senior Member
    Ναι κι εγώ το πιστεύω ότι μπορείς να βρεις Κύκνε

Senior Member
    Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς. Στις μέρες μας πρέπει να πετύχεις το λαχείο για ένα καλό παιδί και όχι χαζό. Κοίτα και στο κρεβάτι που θέλουν να μας ρίξουν δεν είναι κακό αυτό σημαίνει ότι μας θέλουν αλλά δεν είναι το το παν το γ.....σι γι΄'αυτό.
    Για μένα είναι κακό με την έννοια του ότι δεν θέλω και δεν μπορώ τόσο γρήγορα... Χρειάζομαι να νιώσω ασφαλής κι ότι δεν θα ξαναπάθω τα ίδια ή και χειρότερα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Δύσκολο ναι, αλλά όχι ακατόρθωτο.
    Ίσως βρεις κάποιον που να περιμένει μέχρι να μην φοβάσαι.
    Και επίσης ίσως μια σχέση η ένας άνθρωπος που σε καταλαβαίνει να σε βοηθούσε να ξεπεράσεις και φοβίες κ.λ.π..
    Μακάρι να βρω... Και για τα δύο που αναφέρεις... Άλλωστε ο άλλος λόγος (πέρα απ' τα αισθήματα που έχω για εκείνον) που θα ήθελα να ξαναγυρίσει ο πρώην μου είναι γιατί μαζί του είχα ξεπεράσει ως ένα βαθμό τις φοβίες, δηλαδή τον εμπιστευόμουνα ότι δεν θα μου κάνει κακό... Αν ξαναβρώ κάτι τέτοιο θα είμαι καλύτερα...

Senior Member
    Ναι κι εγώ το πιστεύω ότι μπορείς να βρεις Κύκνε
    Μακάρι να έχετε δίκιο παιδιά

Senior Member
    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΕΠΟΠ ΤΟ 2009 ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 1000 ΕΛΙΕΣ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΥΝΙΘΗΣΑΜΕ ΤΟ 2011 ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΟΡΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ Κ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ 1000 ΕΛΙΕΣ Κ ΒΓΑΛΑΜΕ ΛΕΕΙ 120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙ 1 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΕΠΟΠ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

Senior Member
    χαρλευ το επομενο ποστ σου θα ειναι το 666.Βγαλε τα ρουχα σου και πηγαινε να χορεψεις στο κοντινοτερο δασος κατω απ την πανσελληνο

Senior Member
    Βέβαια θα πάω sumac μη με πάρει ο διάολος!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΕΠΟΠ ΤΟ 2009 ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 1000 ΕΛΙΕΣ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΥΝΙΘΗΣΑΜΕ ΤΟ 2011 ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΟΡΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ Κ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ 1000 ΕΛΙΕΣ Κ ΒΓΑΛΑΜΕ ΛΕΕΙ 120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙ 1 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΕΠΟΠ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
    Τώρα πως είσαι Έλις; Δουλεύεις;