Χώρισα μετά από 8χρ ενώ πήγαινα για γαμο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 108
    Junior Member
    Καλημέρα και καλό μήνα.
    Ξαναγράφω εδώ γιατί ενώ έχουν περάσει 2 μήνες γεμάτοι δεν μπορώ να ηρεμήσω από τις σκέψεις. Πριν από 4 ημέρες που συμμαζευα τα ρούχα δυστυχώς βρήκα κάτι παλιές φώτο πεσμενες σε κάτι ρούχα και θυμήθηκα τα πάντα. Ενώ από 5 Φεβρουαρίου δεν είχα ασχοληθεί μαζί της χτες την πήρα τηλέφωνο και την είπα πως τα κατάφερε να τα κάνει έτσι.
    Η πλάκα είναι ότι έλεγε για ποιο πράγμα μιλάς και ποιος είσαι.
    Δεν είχα ποτέ σχέση με κανένα λέει.δεν ισχύουν αυτά που λες.
    Κ όταν την ρώτησα απλά να μου πει από ποτέ έβαλε μπρος το σχέδιο της να χωρίσουμε δεν απάντησε. Έλεγε δεν συζουσα ποτέ, δεν ξέρω ποιος είσαι, δεν ισχύουν αυατ που λες. Δεν μου εκεναν ποτέ πρόταση γάμου. Τρελα πράγματα.
    Μάλλον ήταν με κάποιον καινούργιο και την άκουγε και έλεγε όλο κάτι τέτοια τρελά.
    Ή εγώ είμαι τρελός ή επί 8 χρόνια είχα μια τόσο κακία σύντροφο.
    Εν κατακλείδι αυτές τις ημέρες νιώθω ότι ξανακυλησα δυστυχώς στο παλιό μου ευατο.
    Δεν θέλω να μου γίνει εμμονή. Θέλω να ηρεμήσω αλλά ακόμα δεν τα καταφέρνω.

Miliva21
    Guest
    Και εσύ βρε καμάρι μου τι ηθελες και το πιασες ξανά και το σκαλισες το θέμα.....

Τη πήρες να σου πει τι;

Ναι μπορεί να ήταν με άλλο.....Ήταν άδικο αυτό αλλα πρεπει να σταματησεις να το ψάχνεις και να το σκέφτεσαι δυστυχως συμβαίνουν και αυτά δεν ήσουν αυτό που ήθελε............κάπου κολλησε το πράγμα Κάνε υπομονή και κόψε τους δεσμούς σου που ακόμα σε δένουν μαζί της
    Μη κοιτάς πίσω

Junior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Και εσύ βρε καμάρι μου τι ηθελες και το πιασες ξανά και το σκαλισες το θέμα.....

Τη πήρες να σου πει τι;

Ναι μπορεί να ήταν με άλλο.....Ήταν άδικο αυτό αλλα πρεπει να σταματησεις να το ψάχνεις και να το σκέφτεσαι δυστυχως συμβαίνουν και αυτά δεν ήσουν αυτό που ήθελε............κάπου κολλησε το πράγμα Κάνε υπομονή και κόψε τους δεσμούς σου που ακόμα σε δένουν μαζί της
    Μη κοιτάς πίσω
    Είδα αυτές τις γαμημενες φωτογραφίες κια μου γύρισε το μυαλό.
    Ξέρω ότι δεν θα πάρω ποτέ απάντηση αλλά έτσι είναι ο άνθρωπινος εγκέφαλος. Ψάχνει την λογική και την λύση σε όλα.
    Μου λείπει τόσο όλο το παλιό κομμάτι που ζούσα που σκάω καθημερινά.
    Δεν μπορώ να ορθοποδήσω ακόμα.
    Νιώθω ότι θα χάσω το μυαλό μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vael0911 View Post
    Ξέρω ότι δεν θα πάρω ποτέ απάντηση αλλά έτσι είναι ο άνθρωπινος εγκέφαλος. Ψάχνει την λογική και την λύση σε όλα.
    Πεταξέ τα όλα παλικαρι μου και μην ασχοληθεις ξανα με αυτο το θέμα!!!!
    μια χαρα 2 μετρα εισαι οπως ειχες πει... ξεκόλλα και αμεσος θα βρεις κατι καινουριο... κατι που θα σου αξιζει...

Banned
    Φίλε αφιερωμένο, https://m.youtube.com/watch?v=WP_AzUhdNWc κοίτα να μην εμπιστεύεσαι όποτε μπορεί και όποτε δει οτι τη περνει θα στη κανει. Νόμος.

Senior Member
    Φιλε μου μην δινεις βαση σε γυναια..........αυτη δεν ειναι γυναικα, ειναι γυναιο, ντροπιαζει τις γυναικες...........δεν ειναι ολες ετσι ευτυχως και θα βρεις καποια καλη αρκει να ψαξεις..........δυστυχως οι γυναικες και οι αντρες οι καλοι σπανιζουν.......αλλα υπαρχουν!!!!!!!!

Senior Member
    Φίλε όλα αυτά που σκέφτεσαι, όλα αυτά που νιώθεις είναι ανθρώπινα, προσπαθώ να σε καταλάβω. Κι αυτή ανθρώπινα φέρθηκε. Έτσι είμαστε οι άνθρωποι. Όμως...όλο αυτό τέλειωσε πια. Έκανε την επιλογή της. Τώρα πρέπει να βρεις τι δεν έκανες εσύ σωστά στη σχέση σας. Καν' το για σένα, για να γίνεις εσύ καλύτερος άνθρωπος πάνω απ' όλα. Να αποδεχτείς ότι στο τέλος φέρθηκες άσχημα και αδίκησες τον εαυτό σου μ' αυτό, όχι εκείνη. Να συγχωρήσεις τον εαυτό σου και να προχωρήσεις παρακάτω. Δε σου λείπει τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι χάλια. Κάνε την αυτοκριτική σου, πίστεψε στον εαυτό σου, σε λίγο θα βγεις από τη λάσπη και θα δεις ένα δρόμο με αμέτρητες επιλογές μπροστά σου. Κάνε μια νέα αρχή και μην απογοητεύεσαι. Να εύχεσαι να 'ναι καλά στη ζωή της και ότι κάνεις καν' το μόνο για σένα.

Banned
    .
    ξερεις ποια ειναι το θεμα με σενα οταν εχεις κατι στη κατοχη σου χαλαρωνεις και οταν εμφανιστει και αλλος μετα εισαι στη τσιτα δηλαδη αντι να φορμαρεσε οταν εχεις ειδη κατι φορμαρεσε οταν το εχει αλλος

Senior Member
    μα υπαρχει λογικη απαντηση. απλα, σε πληγωνει...
    μην τα σκαλιζεις. ουτε ακρη θα βγαλεις, μονο θα στεναχωριεσαι.

Junior Member
    Καλησπέρα μετά από 4.5χρονια.
    Μπαμπάς και σύζυγος πλέον.
    Πέρασα πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά θεωρώ πως είμαι κάπου σταθερά ψυχολογικά.
    Δεν είμαι τέλειος αλλά η οικογένεια μου πλέον μου δίνει κίνητρο.
    Δυστυχώς ανέκυψαν κάποια άλλα προβλήματα ίσως λόγω της χαμηλής αυτοεκτίμησης μου και αυτοπεποίθησης.
    Το δουλεύω αυτό και δεν αφήνω να καταλάβει κανείς πως με βλέπω.
    Βοηθάω την οικογένεια μου και προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος σε τρίτους.
    Διάβασα όλα αυτά να θυμηθώ πόσο χαμηλά έφτασα και πως δεν θα ξαναφησω τον εαυτό μου να πέσει ξανά τόσο κάτω.
    Η ζωή είναι πολύ όμορφη για να στεναχωριέμαι.
    Εύχομαι όλοι μας να θεραπευτούμε από αυτά που μας ταλαιπωρούν.
    Θα κλείσω με ένα ωραίο ρητό
    *Choices have consequences*

Senior Member
    Τελικα τι εγινε βρηκεσ ακρη

Senior Member
    Ξαναλεω για μενα οταν ημουν μικροσ ημουν ο μονοσ ξυπνιοσ ηθελαν να με βαλουν φυλακη αναγκαστηκα πηγα σχολειο κανονικα κ πηρα πτυχιο τει ετσι τη γλιτωσα μεχρι το 2010 απο το 2013 εχει πολεμο απο το 2015 μεχρι τωρα εγινε πολεμοσ αν εχετε τεχνολογια μπορειτε να τα δειτε αυτα που εγιναν γινονται μονο σε πολεμο γιατι εζησα γιατι λατρευω τισ γυναικεσ αυτο που με κατηγορατε οτι κανω ακριβωσ το αντιθετο δηλαδη λατρευω τισ γυναικεσ λατρευω το μυαλο τουσ ολα κ αναγκαστικα εμαθα τα παντα γι αυτεσ δε με αφηνουν να παντρευτω δε με αφηνουν να εχω λεφτα η δουλεια που βλεπετε αξιζει 120 εκατομμυρια ευρω η φυσικη κατασταση μονο το να βαλουμε αν το λαδι που παραχθηκε ειναι αληθινο πρεπει να ειναι κι αλλα λεφτα ειναι 40 χρονια ιστορια αυτη με το κρατοσ εχουν γινει πολλα απιστευτα δεν ξερω αν τα βλεπετε

Senior Member
    Καλησπέρα μετά από 4.5χρονια.
    Μπαμπάς και σύζυγος πλέον.
    Πέρασα πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά θεωρώ πως είμαι κάπου σταθερά ψυχολογικά.
    Δεν είμαι τέλειος αλλά η οικογένεια μου πλέον μου δίνει κίνητρο.
    Δυστυχώς ανέκυψαν κάποια άλλα προβλήματα ίσως λόγω της χαμηλής αυτοεκτίμησης μου και αυτοπεποίθησης.
    Το δουλεύω αυτό και δεν αφήνω να καταλάβει κανείς πως με βλέπω.
    Βοηθάω την οικογένεια μου και προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος σε τρίτους.
    Διάβασα όλα αυτά να θυμηθώ πόσο χαμηλά έφτασα και πως δεν θα ξαναφησω τον εαυτό μου να πέσει ξανά τόσο κάτω.
    Η ζωή είναι πολύ όμορφη για να στεναχωριέμαι.
    Εύχομαι όλοι μας να θεραπευτούμε από αυτά που μας ταλαιπωρούν.
    Θα κλείσω με ένα ωραίο ρητό
    *Choices have consequences*
    Μπερδευτηκα λιγο. Παντρευτηκες αυτην που λεγαμε η καποια αλλη; εσυ δεν μπορουσες να ξεκολλησεις. Ποτε εγκατελειψες την ιδεα, ποτε προλαβες κι εκανες σοβαρη γνωριμια, εκανες γαμο και παιδι;;; εισαι καλα τωρα;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Μπερδευτηκα λιγο. Παντρευτηκες αυτην που λεγαμε η καποια αλλη; εσυ δεν μπορουσες να ξεκολλησεις. Ποτε εγκατελειψες την ιδεα, ποτε προλαβες κι εκανες σοβαρη γνωριμια, εκανες γαμο και παιδι;;; εισαι καλα τωρα;
    Χαχαχα προς θεού δεν παντρεύτηκα την πρώην μου.
    Βλέπεις πέρασαν 4.5χρονια .
    Στο χρόνο επάνω όταν γύρισα Θεσσαλονίκη γνώρισα την τώρα σύζυγό μου κ έδεσε το γλυκό .
    Γάμο δεν έκανα αλλά έκανε σύμφωνο λόγω του παιδιού.
    Στο μέλλον ίσως κάνω αν το επιτρέπουν τα οικονομικά μας .

Vaggg
    Guest
    Καλημέρα. Χώρισα 31-12 μετά από 8χρ σχέσης. Είμαι 31 και ήταν 30.συζουσαμε για 3χρ.ειχα κάνει πρόταση γάμου πέρυσι το καλοκαίρι κ είπε ναι και φέτος το καλοκαίρι υπολόγιζαμε να παντρευτούμε.
    Ενα σύντομο ιστορικό για να καταλάβετε.
    Είμαι δημόσιος υπάλληλος και ήταν ιδιωτική υπάλληλος (τα είχαμε ενω ήταν φοιτήτρια). Όταν την γνώρισα τα είχε με ένα άλλο παιδί 3χρ αλλά ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Τελικά χώρισε και ήταν μαζί μου. Το κρατήσανε μυστικό όσο περίεργο κ να ακούγεται από τον παλιό της κύκλο και γενικά ήμουν πολύ φειδωλός στα προσωπικά μας σε τρίτους για να μας προστατεψω. Σιγά σιγά άρχισε να δουλεύει και αυτήν καταξιωθηκε στο κομμάτι της και ήταν σε μια καλή θέση. Δούλευε αρκετές ώρες καθημερινά κ εγώ λόγω των ωραριων μου έλειπα αρκετά. Ένιωθα ότι συμπληρώναμε ο ένα τον άλλον. Είχαμε τα προβλήματα μας αλλά δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό.
    Τα τελευταία 2 χρόνια λόγω του υπερβολικά μεγάλου φόρτου εργασίας στις εργασίες μας την πρότεινα να φύγουμε από αθηνα(τόπος καταγωγής της) και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στην Θεσσαλονίκη από όπου και κατάγομαι. Συμφώνησε να το κοιτάξουμε. Ξεκίνησα λοιπόν τις διαδικασίες, ανέβηκε και αυτήν μαζί μου για την χαρτουρα, κοιτούσαμε σπίτια για αγορά ή για ενοίκιο κλπ.
    Τον Νοέμβριο που πήρα την μετάθεση μου ανέβηκε μαζί μου, να τακτοποιηθω για αρχή και να δούμε πότε θα ανέβει αυτήν λόγω τονοτι ήταν λίγο πιο χρονοβόρο το κομμάτι της μεταθεσης στον κλάδο της.
    Από 2 Δεκεμβρίου που έφυγε μέχρι και στις 15 ήμασταν καλά.
    Μετά άρχισε να εξαφανίζεται να μην απαντάει κλπ. Την ρωτούσα όλα καλά και έλεγε δουλεύω ενοχλείς κλπ.
    Λέω εντάξει θα είναι το άγχος της απόστασης. Στις γιορτές την πρότεινα να κανονίσουμε τις άδειες μας κ άρχισε να λέει να ξέρεις εγώ δεν μπορώ, δεν βολεύει, καλό είναι μην κατέβεις Αθήνα θα δουλεύω. Σημείωση 25 Δεκεμβρίου είχαμε την επέτειο μας. Περνάνε οι μέρες έρχονται Χριστούγεννα και ούτε καν να πει κάτι όμορφο όπως είχα συνηθίσει. Τσακώθηκαμε γιατί ένιωθα πως με κοροϊδευει. Αποφάσισα να κατέβω και να της κάνω έκπληξη 29 Δεκεμβρίου. Πάω σπίτι και ήταν σαν να τρόμαξε. Ούτε φιλί ούτε τπτ. Προσπαθώ ήρεμα Ν ατην μιλήσω αλλά έλεγε άσχετα πράγματα κ πάλι τσακώθηκα με και την ανέφερα ότι καταλαβαίνω ότι έχει γκόμενο. Θυμώνει κ φεύγει από το σπίτι. Γυρίζει το βράδυ και έπεφτε στα πόδια μου και λέει μην σκέφτεσαι βλακειες εγώ σε αγαπάω κλπ.
    30 Δεκεμβρίου πάω ψωνιζω για τις γιορτές και παίρνω γλυκά Κλπ. Μαγειρεύω, έτοιμαζω το σπίτι αλλά αυτή εκεί στην δουλειά της. Πάλι ένιωθα ότι λέει ψέματα. Γυρίζει το βράδυ πάλι την λέω πες μου την αλήθεια για να φύγω αν ενοχλώ. Πάλι άρχισε τα ίδια περί αγάπης κλπ. Κοιμόμαστε το βράδυ αγκαλιά κλαίγοντας κ οι 2 και λέω ιδέα μου θα ήταν όλα. 31 το πρωί πάει στην δουλειά και λέω να ανοίξω το ταμολετ. Μπαίνω στο ίνσταγκραμ της κ βλέπω στα εισερχόμενα της ότι από 20 Δεκεμβρίου τουλάχιστον έστελνε σε ένα 45χρ διευθυντή της γυμνές φώτο κλπ. Τη τηλεφώνησα και γύρισε πίσω στο σπίτι από τη δουλειά της και την ένοιαζε μόνο να μην τον ενοχλήσω γιατί θα έχει θέμα στη δουλειά του ο κύριος. Πήρα την βαλίτσα μου και έφυγα αφού την έφτυσα στα μούτρα.κάλεσα τους γονείς της είπα την αλήθεια για να μην νομίζουν ότι παρατήσαμε την κόρη τους (είπα λόγια χοντρά, το παραδέχομαι)

Πέρασαν οι μέρες και λάθος μου την έστειλα μνμ κ έλεγα πως τα διέλυσες όλα, πως τα καταφερεςετσι κ θέλω απαντήσεις. Εννοείται ότι έλεγε άρε μαρες κουκουνάρες και το μόνο που την ένοιαζε ήταν να κερδίσει χρόνο για να μαζέψει τα πράγματα της όσο έλειπα. Ξεχώρισε μέχρι κ τα πιάτα και τα τρόφιμα.τωρα είμαστε στα μαχαίρια και με απειλεί επειδή την ζητάω κάποια πράγματα πίσω ότι θα με πάει στην αστυνομία κ αρλούμπες. Άφησε τα χρυσαφικά της αλλά πήρε μέχρι κ το μαξιλάρι που κοιμόμουν. Γελοια πράγματα δηλαδή.
    Με είπε ότι οι γονείς της δεν θέλουν να με ξαδουν κ ότι την καταπιεζα. Στην απάντηση μου ότι δεκτό αυτό που λες αλλά γιατί δεν με χωριζες και ας έκανες ότι ήθελες μετά απαντούσε ότι πάλι την πιέζω ψυχολογικά και την προκαλώ στρεςς με την ερώτηση μου.δεν έχω μέλλον στην δουλειά μου λέει ενώ αυτήν έχει.δεν έχουμε εξοχικό εμείς στο Πήλιο αλλά στη Χαλκιδική από τους γονείς μου και δεν αντέχει εκεί. Επίσης όλοι μένουν στου Παπάγου και εμεις μέναμε ζωγραφου.ειναι πολλά λεει.
    Τέλος είχε κ ένα 2ο σπίτι από τους γονείς της και έτρεχα εγώ για τα χαρτιά, διαλέξαμε το χρώμα της κουζίνα, το μπάνιο κλπ. Κ στις ερωτήσεις μου γι απλά αυτά λέει μην με στρεσσαρεις. Είσια τοξικος

Στο διαταυτα δεν με πείραξε τόσο η πράξη αλλά τα ψέματα κ το διπλό ταμπλό που έπαιζε με τη καρδιά μου. Είμαι χάλια ψυχολογικά, έχω χάσει 15κλ κ μου γυρίζει το μυαλό κ θέλω να την πάρω και να την ξεφτιλισω αλλά προσπαθώ να μην το κάνω.

Εχει προχωρήσει στην εβδομάδα επάνω και βγαίνει και γλενταει και σίγουρα έχει βρεινκαποιον. Εγώ ακόμα προσπαθώ να βρω τα πατήματα μου από το σοκ.

Σας κούρασα αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου.

Ξέρω ότι θέλει το χρόνο του αλλά είμαι στα 31 κ λέω πως θα καταφέρω να ξεκινήσω ξανά από την αρχή.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
    Πω ρε φίλε είσαι τραγικός. Τόσα χρόνια μαζί και ήταν σαν να την γνώρισες χθές. Παιδιά φιλική συμβουλή, στην επόμενη σχέση σου πρώτα να την πας με τρόπο σε ψυχολόγο να δεί τι κουμάσι είναι. Προφανώς θα ήταν μοναχοκόρη, αυτές τα κάνουν αυτά γιατί μεγαλώνουν με λάθος τρόπο από τους γονείς.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast